Dine vaner kan koste dig dyrt

rådighedsbeløb

Har du nogensinde stillet dig selv det spørgsmålet: Hvad koster mit liv? Ellers så er det måske på tide. Dine vaner kan koste dig dyrt, og det kan resultere i, at du ikke kan fortsætte med at leve det liv, du gerne vil.

Alle kan have brug for en ekstra økonomisk håndsrækning i ny og næ. Det behøver ikke betyde, at dine vaner er dyre eller dårlige. Det vigtige er, at gøre sig klart, hvordan man bruger sine penge.

Undgå RKI

Hos fair-laan.dk finder du et overblik over de bedste låneudbydere i landet. Også de få, der tilbyder lån til RKI-registrerede. Men dem er der ikke mange af, og det bedste for dig vil altid være at undgå RKI. Måden du undgår RKI på, er blandt andet ved at være opmærksom på dine forbrugsvaner.

Når man siger, at vaner kan koste dig dyrt, betyder det, at de ting, du foretager dig igen og igen uden at være bevidst om det, kan være uhensigtsmæssige i forhold til din økonomi. Det kan vise sig at det i virkeligheden slet ikke er det, du ønsker at bruge dine penge på.

Få overblikket over din økonomi

Få grundlæggende overvejelser kan hjælpe dig til at få et bedre overblik over din økonomi og dine prioriteringer. Det gør dig i sidste ende i stand til, at finansiere realiseringen af en drømmerejse, møbler eller andet skønt. Du bliver registreret i RKI, hvis du ikke kan betale tilbage på de lån, du har optaget. Det kan heldigvis undgås med et overblik over, hvad du bruger dine penge til i dit liv.

Se også: Få en kassekredit og luft i budgettet
Nogle måneder kan det være rart med lidt ekstra penge. Dette kan for eksempel være, hvis man skal på ferie, eller i juleperioden hvor gaver, mad og andet skal købes…

Hvad bruger du dine penge på?

Først og fremmest skal du skabe dig et overblik over, hvad du konkret bruger dine penge på i dagligdagen. Hvor meget bruger du på faste udgifter? Hvad bruger du på mad, tøj, fornøjelser og så videre. Hold dette op mod din indkomst og sikr dig, at der er balance. Dernæst bør du sætte dig ned og tænke over, hvad du gerne vil.

Er det vigtigt for dig at have luft i økonomien i dagligdagen, så der er plads til spontane indkøb eller bare til ikke at skulle vende hver femøre? Eller går du og drømmer om at få råd til at rejse i ferierne eller forny dit hjem eller din garderobe noget oftere? Hvis din normale indkomst ikke tillader dig disse ting, når du gerne vil, kan du overveje online lånemuligheder.

Hos fair-laan.dk kan du få et hurtigt overblik over dine muligheder. Hvis du ved, at du får pengene ind igen på et senere tidspunkt, er det ikke noget problem at låne her og nu. Alle låneudbydere foretrækker kunder, der har styr på økonomien.

Med andre ord bør du undgå at dine vaner koster dig dyrt. Det gør du ved at skabe overblik og gennemsigtighed i dit daglige forbrug. Gør dine prioriteringer klare. Så står pengene klar til dig hos en online låneudbyder, præcis når du har brug for dem!

Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.
Fairlån > Budget > Dine vaner kan koste dig dyrt

Seneste nyheder