få en billig kassekredit

Få styr på din økonomi

Når du får styr på din økonomi har du mulighed for at få billige lån. Hvis du har overblik over din økonomi har du mange flere muligheder, når du skal bruge finansiering.

Problemet opstår når man ikke har styr på sin økonomi. Så er man et let ofre for dyre kviklån. Det kan være tillokkende at tage et kviklån, hvis man har brug for hurtige penge, men det er nemt at ende med et alt for dyrt kviklån.

Ved at få styr på din økonomi er du sikker på at du får den bedste rente. I mange tilfælde kan du spare rigtig mange penge ved at betale dine regninger. Det vil nemlig gøre, at du ikke længere står i RKI og det giver dig en markant bedre rente.

Fra ord til handling

Det er nemt at sige “Få styr på din økonomi og spar penge”, men det er den hårde sandhed, når man overvejer at tage et kviklån. Den årlige omkostning i procent (ÅOP) har al betydning for hvor meget du ender med at betale.

I TV-programmet “Bli’r du plukket” fra TV2 interviewer Michele Bellaiche en enlig mor til 4 børn, som får kontanthjælp. Her fortæller kvinden at det er umuligt at danne sig et overblik over hendes kviklån, da hun har for over 600.000 kroner i gæld til kviklån og hun mener at kviklån skal forbydes, så man ikke kan ende med at skylde så mange penge. Vi er kede af at høre om hendes situation, men vi mener at det er den enkeltes ansvar. Selvfølgelig skal man ikke tage et kviklån, hvis man ikke kan betale det tilbage. Og det kan man højest sandsynligt ikke, hvis man er enlig mor på kontanthjælp og har 4 børn.

Hvis der ikke fandtes kviklån var hun gået konkurs for mange år siden. Hun havde ikke kunnet købe en masse lækkert elektronik og huset havde været tvangssolgt. Derfor mener vi faktisk at kviklån er gode og vi er kede af at det har så dårligt et renommé.