Finansier nemt køb af elektronik

Finansiering af elektronik kan være vanskelig. Det er nemt at blive lokket af gode tilbud på elektronik, men ved de fleste forretninger skal man lægge alle pengene up front. Et nyt 3D tv kan hurtigt koste 20.000 kroner. Hvis man derudover gerne vil have et lækkert surround sound system til TV’et, så koster det snildt 30.000 kroner. Det er nemt at blive fristet af en masse lækre forbrugsvarer, men det er vigtigt at tænke langsigtet omkring ens økonomi.

Finansieringsmuligheder

De færreste har råd til at smide 30.000 kroner, men der findes heldigvis en række måder, hvor man kan finansiere køb af elektronik heriblandt:

  1. Lav en finansieringsaftale med forhandleren. Nogle forhandlere tilbyder finansiering af dine køb blandt andet Elgiganten og Bilka. Renterne svinger enormt meget, så det er vigtigt at læse hele låneaftalen igennem inden du skriver under. På TV2 kan du læse en artikel om de fælder, som sælgerne i butikkerne bruger, når du vil have en finansieringsaftale.
  2. Tag et banklån. Her svinger renten alt efter hvor god du er til at forhandle med banken. Banken vurderer om det er en god idé at bruge pengene på det, som du skal bruge pengene på. Her skal du med andre ord redegøre for hvad du skal bruge pengene på. Banken bestemmer herefter, om det er et fornuftigt formål og om de vil låne dig penge til at finansiere det.
  3. Tag et kviklån. Det er hurtigt og nemt at tage et kviklån på nettet. Der findes mange udbydere af kviklån. Vi har samlet dem alle her på fair-laan.dk, så du kan finde det bedste og billigste kviklån til din situation! Når du optager et kviklån på nettet skal du ikke stå til ansvar for hvad du vil bruge pengene på. Du kan med andre ord bruge pengene på lige præcis det du vil!

Uanset hvad du vælger at gøre for at finansiere køb af elektronik skal du huske at kigge på ÅOP. Kig også på hvor lang løbetid der er på lånet. Hvis der er høje renter og en lang løbetid ender du med at stå i en situation, hvor du kommer til at betale rigtig meget for at få lånet.