Januarudsalg koster mange penge

Januar er lig med januarudsalg. Det ender hurtigt med at blive dyrt, når vi vender et blad i kalenderen og der står januar. Der er mange udsalg, og det er nemt at blive fristet til at købe noget lækkert tøj eller elektronik. Der er mange måder, man kan finansiere det på. En af de mest populære måder er at tage kviklån eller forbrugslån.

Januar er en af de bedste måneder at købe tøj og elektronik i. Når vi går ind i et nyt år sætter mange tøjbutikker og webshops kollektioner fra det foregående år på udsalg. Jo længere ind i januar vi kommer, jo større besparelser er der generelt på udsalgene. I den sidste uge i januar kan du ofte få tøj med rabat på helt op til 75%.

Det samme gør sig gældende indenfor elektronik, hvor fabrikkerne er begyndt at lave nye modeller til det nye år. Det betyder at restlageret skal sælges. Det er oplagt at købe tablets, telefoner og computere i januar, da mange butikker kører specielle tilbud. Her får du ofte rabat eller får tilbehør med gratis. Se en liste over de bedste januarudsalg indenfor fladskærms-tv lige her.

Smed mens jernet er varmt

Mange vælger at lade være med at købe noget til januar udsalget, da december har været en dyr måned. Det er en stor fejltagelse. Hvis du venter med at købe tøj og elektronik til for eksempel maj, ender du ofte med at betale mindst 20-30% mere for samme vare. Det betyder faktisk at du kan spare penge ved at tage et kviklån, for du kan få renter helt ned på 6,9% per år.

Låneinstitutter som VIVUS.dk tilbyder endda at du kan låne op til 4.000 kroner gratis i 30 dage. Det giver dig mulighed for at låne penge til de mange gode udsalg. Vi hjælper dig gerne med at finansiere dit forbrug – Sammenlign kviklån her!