Liste over danske banker og finansieringsselskaber

liste over danske banker og finansieringsselskaber

Der er ingen tvivl om, at listen over danske udbydere af online lån har vokset sig lang gennem de seneste par år.

Flere og flere danskere vælger hver dag at optage et online lån fremfor at gå ned i banken.

Men hvordan finder du ud af hvilket dansk finansieringsselskab, er det bedste for dig?

Vi giver dig her et udpluk af de bedste og mest populære lånevirksomheder på markedet netop nu.

Mindre kreditter

Ferratum tilbyder kredit fra 1.500 – 30.000 kroner, som du modtager på rekordtid. Udbetalingen af beløbet sker på blot 45 minutter, efter din ansøgning er blevet godkendt.

GoKredit lader dig som ny kunde låne op til 6.000 med en løbetid på 30 dage. Det er hurtigt at ansøge med dit MitID online, og du får svar øjeblikkeligt.

Turbolån bevilger lån på op til 10.000 kroner, som du kan søge om alle dage – også i weekender og helligdage. Løbetiden er på maks. 120 dage, uafhængig. Du kan ikke forlænge løbetiden på dit lån, men når du har indfriet det skyldige beløb, kan du igen optage et nyt.

LendOn kan betragtes som en af de mere alsidige udbydere på markedet. Her kan du låne mellem 500-15.000 kroner som ny kunde. Løbetiden strækker sig fra 3-12 måneder, og du kan altså afdrage i et tempo, der passer dig. Derudover kan du som ny kunde også se frem til en 100% rentefri periode på 30 dage.

VIVUS.DK giver nye kunder mulighed for at låne op til 6.000 kroner med 50 % renterabat i 30 dage. Du skal være fyldt 20 år for at kunne låne, og kan på alle tidspunkter indfri lånet før tid. Når lånet er betalt ud, kan du atter vælge at låne igen.

Fleksible forbrugslån

L’EASY tilbyder både Kontantlån og Minilån. Her kan du drage glæde af en lav debitorrente, som starter på sølle 9,90%. Og med en løbetid på 12-72 måneder, får du et yderst alsidigt lån. Hos L’EASY kan du låne mellem 5.000 – 50.000 kroner, og du kan på alle tidspunkter indfri dit lån uden omkostninger.

LånLet lader dig låne fra 18 år. Renten og lånebeløbet afhænger af din overordnede kreditværdighed, men som hovedregel kan selv nye kunder låne op til 75.000 kroner samme dag. Du ansøger online og får svar øjeblikkeligt.

D:E:R Privat Finans tilbyder et væld af forskellige låntyper, alt afhængig af dine behov. Du låner op til 100.000 kroner med en fleksibel afbetaling, hvor du enten kan vælge at skrue op for betalingerne eller betale lånet helt ud – uden gebyrer. En anden fordel er, at du kan optage et såkaldt PauseLån – der giver dig mulighed for at vælge en betalingsfri måned efter eget valg.

SparXpres er en del af Spar Nord Bank og udbyder lån op til 50.000 kroner, som skal tilbagebetales indenfor 60 måneder. Du ansøger nemt og sikkert med MitID og får pengene på kontoen i løbet af kort tid.

Større privatlån

Spargo Finans bevilger større privatlån på op til 150.000 kroner med en maks. løbetid på 120 måneder. Renten fra udbyderen strækker sig mellem 9,90 til 26,08%, alt afhængig af din kreditvurdering. Ansøger du i dag, får du svar inden for en time – og pengene går senest ind på din konto dagen efter.

Bank Norwegian er en populær udbyder som lader dig låne helt op til 400.000 kroner og byder på en favorabel rente, der starter på kun 7,22%. For at kunne blive bevilget et lån, skal du være fyldt 23 år og have en fast indtægt. Du kan desuden vælge et samlelån hos Bank Norwegian. 

Basisbank er sikkert den ideelle udbyder for dig, hvis du har brug for et større lån. Her låner du op til hele 500.000 kroner, og du kan vælge en løbetid på op hele 180 måneder. Du kan optage et lån fra kun 18 år – og så koster det ikk ekstra at indfri lånet før tid.

Santander kan prale af at være den største bank i Eurozonen og specialiserer sig desuden i bil- og privatlån. Du kan som ny låntager låne op til 350.000 kroner med en løbetid på maks. 180 måneder. Du kan låne fra 18 år – men vær opmærksom på, at du skal indsende en kopi af dit danske pas og/eller kørekort ved lån på over 100.000 kroner.

PayMark Finans kan tilbyde dig en lav rente, der starter helt ned fra 6,93 %, hvilket er et af markedets laveste. Her låner du helt op til 150.000 kroner, som blot skal være tilbagebetalt i løbet af 120 måneder.

Vi har samlet udbyderne for dig ét sted

Ved at foretage en hurtig søgning på nettet, vil du hurtigt finde ud af, at listen over låneudbydere er overvældende.

Det kan derfor være noget af en uoverskuelig oplevelse at finde hoved og hale i de forskellige lånemuligheder.

Det har vi her på Fairlån dog rådet bod på.

Ved hjælp af vores låneoversigt over mange af de bedste online lån i Danmark, er vi i stand til at give dig overblikket tilbage.

Når du tilpasser filtret ud fra din alder og dit ønskede lånebeløb, får du vist en omfattende liste over pålidelige og anerkendte låneudbydere på det danske marked – som passer lige netop til dig og dine behov.

Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.
Fairlån > Lån penge > Liste over danske banker og finansieringsselskaber

Seneste nyheder