Familiefesten står for døren – find et lån som passer dig

Skal I have konfirmation, bryllup eller holde rund fødselsdag inden længe? Måske har I ikke fået sparet penge nok sammen til at gøre familiefesten til den fantastiske familiebegivenhed, som den fortjener at være. Der er ingen grund til at fortvivle, for på nettet kan du hurtigt finde et lån, der passer til dig.

 

Forskellige lånetyper

Der er stor forskel på, om du vil optage et realkreditlån eller banklån med sikkerhed i din bolig, eller om du vil optage et hurtigt forbrugslån. Et boliglån har en helt anden løbetid end et forbrugslån, og det gives på nogle helt andre vilkår. Sædvanligvis er renten meget favorabel, da långiver jo har sikkerhed for, at han får sine penge retur. Hvis du ikke betaler, kan han tvangssælge det aktiv, som der er stillet sikkerhed i. Dit hus kan med andre ord gå på tvangsauktion, hvis du misligeholder dit realkreditlån. Et hurtigt forbrugslån på nettet har ikke en løbetid på 20 eller 30 år ligesom et realkreditlån. Typisk skal et forbrugslån betales tilbage i løbet af nogle få måneder eller år. Da der ikke er stillet nogen form for sikker, kan långiver ikke regne med, at alle låntagere tilbagebetaler deres lån. Derfor er renten tilsvarende højere på forbrugslån end på realkreditlån.

 

Lån på nettet

Det er ganske ukompliceret at finde et hurtigt lån til familiefesten. Ved hjælp af vores hjemmeside kan du finde frem til det bedste forbrugslån. Se nærmere på hver enkelt låneudbyder, og bestem dig for, om du stoler på firmaet. Du kan bruge vores register over låneudbydere til at danne dig et indtryk af hvilken låneudbyder, som passer til dine behov. Når du har fundet de bedste kandidater, bør du indhente flere lånetilbud fra långiverne for at optimere dine muligheder for at få det billigste lån. På den måde har du noget at sammenligne og kan rimelig hurtigt se hvad der ville være den bedste løsning for dig.

 

Hurtigt svar

Du får som regel svar på din låneansøgning i løbet af ganske kort tid. En låneansøgning er ikke bindende, så det koster dig ikke noget at indhente fem eller ti lånetilbud. Sammenlign de forskellige lånetilbud ved at kigge på de årlige omkostninger i procent, også kaldet ÅOP. Årlige omkostninger i procent fortæller dig, hvor meget det reelt set koster at tage lånet. Udover renter og rentes rente skal du også regne med, at der er et eller flere gebyrer, som du skal tage højde for. Selvom den pålydende rente på et lånetilbud ser fornuftig ud, kan det være billigere for dig at vælge et andet lån med en lidt højere rente, hvis gebyrerne her er minimale. En lille indsats kan i mange tilfælde spare dig for tusindevis af kroner.

 

Nemt og hurtigt

Online lån er nemme at ansøge om og er en perfekt løsning, når du mangler penge til familiefesten. Du skal ikke møde op til en personlig samtale med en emsig bankrådgiver eller stå til regnskab for, hvordan du vil anvende pengene. Du skal blot sende en email med de nødvendige oplysninger om din økonomiske situation. Det kan desuden være forholdsvis billigt at låne på nettet. Online långivere har ikke omkostninger til flotte filialer over hele landet. Eftersom det hele foregår over internettet, er udgifterne til administration minimale. Det kan resultere i en lave rente eller færre gebyrer for dig. Sidst, men ikke mindst går det hurtigt. I de fleste tilfælde har du svar på din låneansøgninger i løbet af få timer, og nogle långivere tilbyder endda at overføre beløbet til dig samme dag.