Ansvarligt Lån – er de bedst og billigst?

Ansvarligt Lån er en ny låneformidler, lanceret af Arbejdernes Landsbank. Her kan du låne op til 75.000 kr. til en attraktiv rente. Læs vores anmeldelse af Ansvarligt Lån, hvor vi gennemgår deres lån og vilkår.

Beløb 10.000 – 75.000 kr.
Løbetid 12 – 76 måneder
ÅOP 9.3 – 9.3 %
Udbetaling Onsdag 08:00
 • Nyt lån i Danmark
 • Attraktiv rente
 • Hurtigt svar
20.000 kr. over 25 mdr. Månedlig ydelse: 900 kr. Etableringsomkostninger: 0 kr. Debitorrente: 9,25%. ÅOP: 9,3%. Samlede kreditomkostninger: 1.932 kr. Samlet tilbagebettaling: 21.932 kr. Løbetid 1 – 6 år. ÅOP 9,3 – 9,3 %.

Ansvarligt Lån

4.6
Rating
Anmeldt af Fairlån
Kundeservice
5
Pris
4
Brugeroplevelse
5
Behandlingstid
4
Ekstra fordele
5
Ansvarligt Lån Låneberegner
10.000 kr. 75.000 kr.
12 måneder 76 måneder
9.3 % 9.3 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Vil du låne ansvarligt som i banken, men så nemt og hurtigt som på nettet? Så tilbyder Arbejdernes Landsbank nu et lån, der kan optages direkte på nettet. 

Det hedder Ansvarligt Lån, hvor du kan låne op til 75.000 kr. til en særdeles attraktiv rente.

Hvem er Arbejdernes Landsbank?

Arbejderens Landsbank blev grundlagt tilbage i 1919, hvor de i tidens løb er blevet en af Danmarks mest erfarne og ansvarlige banker.

Banken har i høj grad fokus på ansvarlighed og respekt for mennesket og miljøet.

Du kan låne hos Ansvarligt Lån, selv hvis du ikke allerede er kunde hos Arbejdernes Landsbank. Det betyder altså ikke noget, om du har dine aktiver i en anden bank.

Er du dog kunde hos Arbejdernes Landsbank, beder de dig om at kontakte din filial direkte, så I sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Se andre ansvarlige lån her.

Kontakt Ansvarligt lån

Ansvarligt Lån drives, som bekendt, af Arbejderens Landsbank. Det er derfor også deres kundeservice, du kommer i kontakt med, når du ringer eller skriver til Ansvarligt Lån.

De har dog en særlig afdeling, der tager sig af henvendelser, der angår de online lån, du optager hos Ansvarligt Lån.

Ansvarligt Låns kontaktoplysninger

Du kan kontakte deres kundeservice alle hverdage mellem 10-16.

Tlf: 38 48 48 44

Email: ansvarligtlaan@al-bank.dk

Banken har desuden hovedsæde i København V, hvor deres kyndige kunderservice sidder klar til at tage imod dine henvendelser og spørgsmål.

Lån op til 75.000 kr. til en attraktiv rente

Som et nyt tiltag hos Arbejderens Landsbank, kan du nu låne online via det, de kalder Ansvarligt Lån.

Her kan du låne fra 10.000 til 75.000 kr. over en periode fra 12 – 78 mdr. – helt uden sikkerhed! Og så starter renten fra kun 9,25%

Endnu en bemærkelsesværdig detalje er, at du ikke skal betale for etablering af lånet! Og der bliver heller ikke pålagt andre gebyrer hist og her.

Det er særdeles gode vilkår, som kan konkurrere med banken. Se andre banklån her.

Når du går ind på Ansvarligt Låns hjemmeside, skal du blot vælge på: 

 • Hvad du tænker at bruge pengene på (du kan godt vælge “andet” end de muligheder, der er opgivet)
 • Hvor meget, du ønsker at låne 
 • Hvor meget, du kan betale hver måned

Når du har disse informationer på plads, vises et estimat af lånets pris. 

Et priseksempel:

ParametreBeregning
Lånebeløb20.000 kr.
Løbetid13 mdr.
Rente9,25%
ÅOP9,3%
Mdl. ydelse900 kr.
Samlet tilbagebet.21.932 kr.
Priseksempel på lån

Den skarpe læser har sikkert lagt mærke til, at der står fra ud fra parametrene. Det skyldes, at det slet ikke er sikkert, at du kan få tilbudt den laveste rentesats. Tallene er derfor kun vejledende.

Det hele afhænger af din kreditværdighed. Når du ansøger om et lån, vil der automatisk blive foretaget en kreditvurdering af dig via oplysninger fra din eSkat. Det er denne kreditvurdering, der bestemmer, hvordan dine lånevilkår og din rente, skal se ud.

Derudover kan du også risikere at få et afslag på din låneansøgning, hvis du vurderes til ikke at kunne klare tilbagebetalingen af det ønskede lånebeløb. 

Måske har du søgt om at låne det fulde beløb på 75.000 kroner, men har fået et afslag grundet en for ustabil økonomi. Du kan herefter prøve at søge om et lavere beløb, som din privatøkonomi bedre kan håndtere.

Fordele hos Ansvarligt Lån

Der kan være mange årsager til at optage et lån online. Måske mangler du bare lidt ekstra på lommen i løbet af måneden? Eller måske ønsker du brændende at finansiere et bilkøb?

Men hvorfor skal du vælge Ansvarligt Lån over en hvilken som helst anden låneudbyder? 

Det prøver vi at give svaret på her!

De største og vigtigste fordele ved Ansvarligt lån er: 

 • Du kan låne op 75.000 kr. uden at stille sikkerhed
 • Du kan få tilbudt en lav rente fra kun 9,25%
 • Du får hurtigt svar på din ansøgning
 • Det koster ikke noget at oprette lånet
 • Der er ingen skjulte gebyrer
 • Du kan være 100% sikker på, at alt udlån foregår på ansvarlig vis

Derudover vil du modtage pengene på din NemKonto indenfor 2 hverdage.

Når du har fået pengene stillet til rådighed, kan du bruge pengene lige, som du har lyst til.

Før du kan ansøge om lånet, skal du dog have opgivet, hvad du ønsker at bruge pengene på. Dermed ikke sagt, at du er låst fast, når du har modtaget pengene. Når først du har modtaget lånet på din konto, kan du anvende dem på hvad end, du står og mangler.

Hvem kan låne penge hos Ansvarligt lån?

Vil du gøre dig forhåbninger om at få et Ansvarligt Lån i hus, er der visse standardkrav, du skal kunne opfylde først. 

Kravene er: 

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal bo i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Du skal betragte disse som adgangskrav. For selvom du opfylder disse krav, er det ingen garanti på, at du kan få det grønne lys. I sidste ende kommer det nemlig an på, om din kreditvurdering er i orden. Ansvarligt Lån oplyser desuden på deres hjemmeside, at de tjekker din KreditStatus samt RKI, når du ansøger om et lån. 

Kan du opfylde kravene og vurderes kreditegnet, bliver du højest sandsynligt også godkendt som låntager hos Ansvarligt Lån.

Sådan ansøger du

Det er ganske simpelt at ansøge om et Ansvarligt Lån. 

Du skal blot følge 4 enkle trin: 

 1. Vælg lånedetaljer: Når du vil ansøge om et lån, skal du først og fremmest vælge hvor meget, du vil låne, samt hvor stort et beløb, du kan betale hver måned. 
 2. Giv oplysninger: Når du starter din ansøgning, skal du blot bruge dit NemID til at give informationer om dig selv, såsom navn, adresse, årsopgørelser og oplysninger om din indkomst. Dette sker helt automatisk!
 3. Tilføj yderligere informationer: Det er ikke alle oplysninger om din økonomi og situation, som kan hentes via NemID. I dette trin skal du altså give øvrige oplysninger, som de har brug for.
 4. Bekræft ansøgningen: Når du har gennemgået de foregårende trin, skal du blot tjekke, om oplysningerne er korrekte, og derefter få hurtigt svar på, om lånet kan godkendes.
 5. Modtag pengene indenfor 2 hverdage: Er lånet blevet godkendt, får du tilsendt en låneaftale, som du skal godkende med dit NemID. Herefter bliver pengene sat ind på din NemKonto i løbet af de par dage.

Låneprocessen hos Ansvarligt Lån er altså både simpel og hurtig!

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Ansvarligt Lån
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder