Bankly anmeldelse

Bankly er en dansk sammenligningstjeneste for lån. Bankly tilbyder ikke selv lån, men gør det muligt for kunder at indhente tilbud fra Banklys samarbejdspartnere med blot en enkelt ansøgning. På den måde ønsker Bankly at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet, og de ønsker, at forbrugeren har mulighed for at træffe beslutninger om lån på et oplyst grundlag. 

7.8
Kundeservice
10
Behandlingstid
7
Pris
8
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
7

Bankly produkter

Nyt product
8.5
Vurdering
Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 144 måneder
ÅOP 3.34 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 09:34
 • Ansøg og svar på få minutter
 • Forbrug-, samle- og billån
 • Alle tilbud indenfor 24 timer
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 200.000 kr. – Løbetid: 120 mdr. – Variabel debitorrente: 7% – ÅOP: 7.23% – Etableringsomkostninger: 2.000 kr. – Månedlig ydelse: 2.323 kr. – Samlet tilbagebetaling: 280.260 kr. – Samlede kreditomkostninger: 80.260 kr. – Løbetid: 1 – 12 år. ÅOP 3,34 – 24,99 %. – Max ÅOP: 24,99 %. (Annonce)

Om Bankly

Bankly tilbyder sammenligning af flere typer lån, herunder forbrugslån, billån og samlelån. Med en enkelt ansøgning får man tilbudt flere lånetilbud, og hvis man vælger at gøre brug af et af dem, viderestilles man direkte til den valgte samarbejdspartner, hvor selve låneansøgningen foretages. Bankly henvender sig til privatkunder, som har brug for finansiering til eksempelvis rejser, boligforbedringer, bil eller andet. Også samlelån kan man sammenligne hos Bankly og derefter vælge den partner, der bedst opfylder de behov, man måtte have for at samle sine lån.

Opsummering af Bankly anmeldelse  

Bankly gør det let og enkelt at sammenligne og ansøge om lån hos virksomhedens ni samarbejdspartnere inden for bank- og lånebranchen. Partnerne opererer med korte svar- og udbetalingstider, og kunderne udviser stor tilfredshed med Banklys ydelser. 


Anmeldelse af Bankly kundeservice

10

Bankly har en høj grad af kundetilfredshed og scorer således 4,5 stjerner på Trustpilot, hvor mange kunder udtrykker glæde over nemt og enkelt at kunne sammenligne lån. Det er muligt at kontakte virksomheden både pr. telefon, e-mail og via den live chat, der findes på hjemmesiden. 


Priser og tilbud hos Bankly

8

Bankly tilbyder ikke selv lån men fungerer som sammenligningstjeneste for ni samarbejdende banker og låneudbydere. Disse partnere repræsenterer lånemarkedet bredt, og i og med, at der er tale om forbrugslån, er der hos alle partnere tale om relativt høje renter og kreditomkostninger. Alle omkostninger fremgår i den brugervenlige låneberegner, ligesom man også i det endelige lånetilbud informeres om omkostninger, der knytter sig til lånet.


Vurdering af online brugervenlighed

7

Hos Bankly er det let at sammenligne lån, for her skal man blot indtaste det ønskede lånebeløb samt hvor lang løbetid, man ønsker. Allerede efter få minutter har man de første tilbud i hånden, som man dernæst kan nærlæse for at finde den bedste løsning.


Anmeldelse af ekspeditionstid

7

Banklys samarbejdspartnere er hurtige på aftrækkeren, og efter anmodning om lånetilbud går der kun et par minutter, før de første tilbud ankommer i indbakken, og alle tilbud afsendes indenfor et døgn. Også når det gælder udbetaling af pengene, er der tale om hurtig service, og her udbetaler langt de fleste af de samarbejdende banker og låneinstitutter pengene efter højst tre hverdage men i mange tilfælde hurtigere. 


Vurdering af andre fordele

7

Visse af Banklys samarbejdspartnere tilbyder fordele som eksempelvis tryghedsforsikring eller mulighed for betalingsfri perioder. De fleste partnere tilbyder desuden kunderne at betale deres lån ud før tid, hvis man har mulighed for det. Fordelene hos de enkelte partnere varierer, og man kan orientere sig om disse på partnernes hjemmesider. 


Bankly Låneberegner
10.000 kr. 500.000 kr.
12 måneder 144 måneder
3.34 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Bankly Lån

Bankly

Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 144 måneder
ÅOP 3.34 – 24.99 %
Alder 18 år

Fordele ved Bankly

 • Sammenlign lån fra ni forskellige banker og låneudbydere 
 • Hurtig svartid og udbetaling 
 • Høj kundetilfredshed

Ulemper ved Bankly


Anmeldelse af Bankly kundeservice

Da Bankly ikke er en bank eller et låneinstitut men en sammenligningstjeneste, hvor man som kunde selv varetager indtastning af oplysninger og dermed tilsendes lånetilbud, er det begrænset, hvor ofte man har brug for at kontakte Banklys kundeservice. Hvis man har, finder man let både telefonnummer og e-mail på hjemmesiden, hvor telefonnummeret fremgår øverst på alle sider. 

Bankly har desuden en velfungerende live chat, hvor man i åbningstiden hurtigt kan få svar på spørgsmål, der måtte trænge sig på i forbindelse med virksomhedens tjenester. Du finder chatten i nederste højre hjørne på forsiden og alle undersider. 

Bankly nyder stor tilfredshed hos kunderne og får så meget som 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvor hele 87% angiver virksomheden som fremragende. Anmeldelserne går i mange tilfælde på, hvor let og enkelt det er at sammenligne lån og dernæst at ansøge om lån hos den valgte partner. 

Info om Bankly

BankBankly
AdresseKristianiagade 1, 2100 København Ø
Emailinfo@bankly.dk
Telefon70 60 65 66

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 17:00
Tirsdag09:00 – 18:00
Onsdag09:00 – 18:00
Torsdag09:00 – 18:00
Fredag09:00 – 18:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos Bankly

Da Bankly ikke selv tilbyder lån, men sammenligner lån fra ni forskellige banker og låneinstitutter, er der tale om varierende renter og omkostninger. Rentesatser, gebyrer og andre omkostninger hos Banklys samarbejdspartnere er derfor forskellige fra partner til partner. Forbrugslån er generelt dyre, og også hos Banklys partnere er der tale om store udgifter i forbindelse med lån. 

I den praktiske låneberegner præsenteres man for eksempler på, hvordan et ønsket lån kan finansieres, og i det endelige lånetilbud fremgår alle omkostninger og vilkår, således at man som kunde kan vælge sit lån på et oplyst grundlag.


Krav:

Kravene for at kunne låne hos Banklys samarbejdspartnere varierer, men i langt de fleste tilfælde gælder det, at man skal være mindst 18 år, hos nogle 20 eller 21. Herudover skal man som oftest have dansk bopæl, og man skal have MitID for at kunne ansøge om lånet. I nogle tilfælde kræves det, at man kan dokumentere en fast indkomst.


Vurdering af online brugervenlighed

De tilgængelige sammenligningsplatforme er generelt meget brugervenlige, men flere kunder udtrykker, at Bankly er den nemmeste og mest effektive at benytte, og at Banklys medarbejdere optræder både venligt, servicemindet og kompetent. 

Hjemmesiden er enkelt opbygget i behagelige farvetoner, og den overskuelige hovedmenu giver det nødvendige overblik over, hvilke lån man kan sammenligne på platformen. På hjemmesiden er det også muligt at se, hvilke partnere Bankly samarbejder med, og som man altså kan låne penge hos. 

Med låneberegneren kan man let selv indtaste lånebeløb og løbetid, og løbetiden kan man med fordel lade være afgørende, da man ved at skrue på den kan se, hvor meget de månedlige afdrag vil udgøre. Netop de månedlige afdrag er det vigtigt at forholde sig til og være sikker på, at man har råd til at afdrage, så man ikke kommer ud i en situation, der ender med et misligholdt lån. Her kan man med fordel lægge et budget, hvor alle indtægter og udgifter optræder.


Anmeldelse af ekspeditionstid

Hos Bankly lægger man vægt på hurtig service fra samarbejdspartnernes side, og når man ønsker at indhente tilbud på et lån, går der kun få minutter, fra man har sendt sine oplysninger, til de første tilbud tikker ind på mailen. Bankly har en målsætning om, at alle lånetilbud skal være kunden i hænde senest 24 timer efter anmodning af tilbud. 

Hvis man vælger at gøre brug af et af de fremsendte tilbud, går der oftest kun få timer, til man får svar på, om man kan godkendes til et lån, men svartiden kan variere fra partner til partner.  

Tiden, der går, fra man bliver godkendt og til pengene udbetales til egen konto, kan variere, men i de fleste tilfælde er der tale om 1-3 hverdage, fra man har underskrevet lånekontrakten.  Hvis man har akut brug for et meget hurtigt lån, er det derfor værd at undersøge udbetalingstiden hos de låneudbydere, man modtager tilbud fra.


Vurdering af andre fordele

Flere af Banklys samarbejdspartnere tilbyder ekstra fordele som eksempelvis tryghedsforsikring. Der kan også være tale om fordele som betalingsfri perioder, som kan være aktuelt i den situation, at man en måned eksempelvis har store regninger og derfor ikke har mulighed for at afdrage på sit lån. 

De fleste af Banklys partnere tilbyder deres kunder at indfri deres lån før tid, hvis man får mulighed for det. Det er langt fra alle, der har det, men hvis man eksempelvis får penge tilbage i skat, vinder i lotteriet eller arver en sum penge, kan det altså være en mulighed at betale sit lån ud og dermed spare rente og andre omkostninger.


Andre informationer om Bankly

Bankly tilbyder i skrivende stund sammenligning af lån fra følgende banker og låneinstitutter: 

 • Ekspress Bank 
 • Resurs Bank 
 • Basisbank 
 • Lånlet 
 • Ferratum 
 • Diba billån 
 • SparXpress 
 • Resurs Bank billån 
 • Nordcredit

Konklusion på Bankly anmeldelse

Der findes flere andre online sammenligningstjenester for forbrugslån uden sikkerhed, og Bankly kan absolut være med, når det gælder om at tilbyde kunderne mulighed for at holde lån fra forskellige banker op mod hinanden for at se, hvilket der bedst imødeser de aktuelle behov og muligheder for afdrag. 

Mange kunder giver udtryk for stor tilfredshed med Banklys services og ikke mindst, hvor let det er at benytte dem, både i forhold til sammenligning men også den efterfølgende formidling til den valgte bank eller låneudbyder. 

Hvis man har brug for et lån, bør man altid se sig godt for og undersøge de forskellige muligheder, der foreligger, og her kan Bankly være en god løsning til hurtigt at få præsenteret flere muligheder, endda kun med en enkelt ansøgning. På den måde bidrager Bankly til at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet og hjælpe kunderne til at vælge det bedste lån.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Bankly

Anmeldelser: 411 • God
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerner
86%
4 stjerner
10%
3 stjerner
1%
2 stjerner
0%
1 stjerne
3%
MR
Musharaf Riaz 4 Anmeldelser
TrustScore: 1

De få sgu ingen stjerner fra mig

De få sgu ingen stjerner fra mig. Når du regner på forsiden viser den god mening og forsæt,men når du modtager tilbud er det totalt til grin. Spild af ressourcer og tid. Find andre steder og Søg lån. Dem som tilbyder tager over 50% oveni låne.

S
Sofia 1 Anmeldelse
TrustScore: 1

Svarer ikke!

Jeg har skrevet tre mails og ringet i deres åbningstider 6 gange hvor de ikke svarer. Simpelhent for dårligt, at man ikke kan komme i kontakt med dem!

SK
Serife Katircioglu 3 Anmeldelser
TrustScore: 5

Tak det er en god oplives jeg har haft…

Tak det er en god oplives jeg har haft 👍👍

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Bankly anmeldelse

Seneste nyheder