DER Pauselån

Anmeldelse af DER Pauselån

4/5 - Anmeldt af Fairlaan
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

DER Pauselån tilbyder følgende lån

10.000 - 100.000 kr
Lånebeløb
13,06 - 46,36 %
ÅOP
12 - 72 måneder
Løbetid
Eksempel: 40.000 kr. over 12 - 72 mdr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. - maks ÅOP: 46.36%

Fordele og ulemper

  • Bestem selv din tilbagebetalingsperiode
  • Muligt at sætte dine betalinger på pause
  • Indfri lånet før til - uden omkostninger
  • Ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr.
  • Du modtager først pengene efter ca. 1 hverdag
Eksempel: 40.000 kr. over 12 - 72 mdr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. - maks ÅOP: 46.36%

DER Pauselån

DER Privat Finans er en dansk virksomhed som siden 1970 har tilbudt forbrugerne forskellige lånemuligheder. I dag har DER blandt andet udviklet sig til at være en online låneudbyder, som tilbyder deres kunder forskellige pakker, alt efter hvad der passer bedst. Et af lånepakkerne er et DER Pauselån. Med et DER Pauselån kan du sætte dit lån på pause, når økonomien er lidt presset. På denne måde behøver du ikke frygte at få den ene rykker efter den anden, men kan stadig få din hverdag til at hænge sammen, også i måneder hvor udgifterne er lidt større.

Spring betalingen over med et DER Pauselån

Alle kan få behov for at sætte afdragene på standby for en periode. Derfor tilbyder DER et fordelagtigt lån til dig, der nogle måneder kan have brug for lidt ekstra luft i økonomien. Sådanne måneder er typisk uforudsete. Derfor er det eneste du skal gøre, når du gerne vil sætte lånet på pause for en stund, at kontakte låneudbyderen. Denne mulighed har du to gange inden for lånets løbetid. Det er helt gebyrfrit at sætte dit lån på standby i de to pågældende måneder. Du kan ikke sætte lånet på pause i mere end to måneder. Det er derfor en god idé at sørge for, at du altid kan betale de månedlige rater og ikke har sat tilbagebetalingsbeløbet for højt.

Brug dit DER Pauselån, lige som det passer dig

Med et lån fra DER Privat Finans er du selv herre over, hvad pengene skal bruges til. Hos DER Privat Finans blander man sig naturligvis ikke i dine drømme og ønsker. De bidrager dog gerne med et godt råd eller to om, hvilket lån der er mest fordelagtigt for dig. Du er derfor i gode hænder, når du vælger at ansøge om lån hos netop DER. Ønsker du at finansiere en rejse ned i varmen fordi du mangler en pause fra hverdagen, eller trænger dit hjem til en lille renovering, så kan DER Privat Finans altid hjælpe dig med finansieringen. Dog skal du kunne opfylde nogle krav før du kan låne hos DER. Disse er, at du skal være fyldt 20 år, skal kunne dokumentere din indtægt og ikke må være registreret hos RKI eller Debitor Registret som dårlig betaler.

Lån trods RKI

Er du registreret som dårlig betaler, så bliver det svært at finde en udbyder som accepterer dette. Derudover tilbyder de fleste udbydere, som accepterer personer som står i RKI, lån med alt for høje renter og ÅOP. Dette betyder, at man kommer til at betale alt for meget for sit lån, og i sidste ende kan risikere at miste alt for mange penge. I stedet anbefaler vi, at du først sørger for at komme ud af RKI igen. Dette kan du gøre på to forskellige måder. Den hurtigste måde kan være, at betale de regninger som fik dig registreret. Da dette dog kan være svært, burde der lægges en plan for, hvordan det kan lade sig gøre. En god idé er, at ringe til virksomheden som du skylder penge og aftale en løsning med dem. Virksomheden er højst sandsynligt lige så interesseret i at du betaler regningen som du selv er. Det kan derfor være, at i sammen kan finde en løsning. En anden mulighed er, at man kan vente 5 år. Herefter vil man automatisk blive slettet fra listen igen og kan ikke blive registreret for samme årsag igen. Har man derfor efter 5 år stadig ikke betalt den regning som fik en registreret, så kan virksomheden som man skylder penge ikke registrere en igen. Dette betyder dog ikke at regningen falder fra.

Sådan får du et DER Pauselån

For at få et lån hos DER skal du igennem tre dele. Du finder linket til DERs hjemmeside ved at klikke på logoet oppe i venstre hjørne.

Første trin til et DER Pauselån

Inde på siden skal du først angive hvor meget du ønsker at låne og hvor lang tid du vil bruge på at afdrage lånet. Her kan du også straks se et eksempel på den månedlige rate som skal betales. Herefter trykker du på "Ansøg nu" og bliver sendt videre i ansøgningsprocessen. På den efterfølgende side skal du angive personlige data. Disse er dit navn, dit CPR-nummer, din bopæl og andet. Derefter skal du angive familiære forhold. Disse er om du er gift, om du har børn, og andet. Efterfølgende vil DER Privat Finans have informationer om hvilket job du har og hvad din indtægt er på. Afslutningsvis skal du oplyse om du har gæld, hvilke betalings- og kreditkort du har og dit registrerings- og kontonummer. Inden du igen trykker på "Ansøg nu" skal du først acceptere DER Privat Finans' lånebetingelser. Inden du gør dette, anbefales det dog at læse disse igennem først. Herefter kan du trykke på "Ansøg nu".

Anden trin til et DER Pauselån

For at gennemføre næste del af ansøgningen skal du bruge dit NemID. Dette skal du bruge til at logge ind. Når du logger ind skal du være opmærksom på, at du samtidig giver långiver lov til at undersøge dine økonomiske forhold. Det er dog kun DER Privat Finans der får lov til at undersøge din økonomi og du skal derfor ikke være bange for at give tilladelse til dette. Når DER Privat Finans undersøger dine økonomiske forhold, spørger de efter oplysninger fra oplysningsbureauer som RKI og Debitor Registret. På denne måde kan de bedre vurdere din kreditværdighed. Når du logger ind med dit NemID, gør du låneprocessen mere sikkert. På samme tid bekræfter du også din identitet. Derudover skal du også bruge dit NemID til at underskrive låneaftalen, hvilket gør hele ansøgningsprocessen ud udbetalingen af lånet meget hurtigere.

Sidste trin til et DER Pauselån

Ønsker du, at du hurtigt får svar på din låneansøgning, så skal du sørge for, at ansøge indenfor DER Privat Finans åbningstid. Indenfor åbningstiden kan du nemlig forvente et svar allerede indenfor en time. Bliver din ansøgning godkendt, vil du samtidig få tilsendt et lånetilbud. Dette skal læses grundigt igennem før det bliver underskrevet. Læser du ikke aftalen igennem, kan du risikere at føle dig snydt. Derefter underskriver du aftalen med dit NemID og sender lånetilbudet tilbage til DER Privat Finans. Du kan forvente pengene på din konto indenfor to hverdage.