DER Privatlån Plus

Anmeldelse af DER Privatlån Plus

3.5/5 - Anmeldt af Fairlaan
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

D:E:R Privat Finans udbyder forbrugslån på op til 100.000 kr., som du kan tilpasse din økonomiske situation. D:E:R tilbyder Privatlån, Pauselån og Tryglån, der alle byder på særlige fordele.

DER Privatlån Plus tilbyder følgende lån

10.000 - 100.000 kr
Lånebeløb
13,06 - 46,35 %
ÅOP
12 - 72 måneder
Løbetid
Eksempel: 40.000 kr. over 12 - 72 mdr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. - maks ÅOP: 46.35%

Fordele og ulemper

  • Debitorrente fås fra 9,90%
  • Skru op for betalingerne, når du vil
  • Bestem selv din tilbagebetalingsperiode
  • Muligt at få personlig rådgivning
  • Ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr.
  • Du modtager først pengene efter ca. 1 hverdag
Eksempel: 40.000 kr. over 12 - 72 mdr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. - maks ÅOP: 46.35%

DER Privatlån Plus

DER Privat finans har siden 1970 arbejdet for at forbrugerne hos dem kan finde en finansieringsmulighed til dét de har behov for. Derfor tilbyder DER Privat Finans lån til lige det, du går og drømmer om.

Afhængigt af dit personlige behov kan du derfor vælge mellem flere forskellige lånetyper. en lånetype er et DER Privatlån Plus. Med dette lån får du mange fordele.

Lån 100.000 kr. med et DER Privatlån Plus

Et DER PrivatLån Plus er et lån, der giver dig mulighed for at få helt op til 100.000 kr. til en fast, lav rente. Lånet er fleksibelt, idet der på forhånd aftales en fast rente fra 9,9 % årligt- Det er dog muligt at ændre denne undervejs i processen med afbetalingen.

Du bestemmer således selv farten på dit lån. Du kan eksempelvis sætte beløbet på dine afdrag op i en periode, hvis din økonomi tillader dette. Dette koster naturligvis ikke ekstra, da det blot er positivt for alle parter, at gældsforholdet udløber hurtigere end først planlagt.

Dette gør det muligt for dig, at tage et lån i en periode hvor din indtægt er lavere, men hvor du med tiden får en højere indtægt og dermed kan sætte afbetalingen af lånet op og hurtigere bliver gældfri igen.

DER tilbyder også rådgivning før du tager lånet, hvis du har brug for dette. Du kan kontakte dem ved at skrive til dem pr. mail eller på deres hjemmeside, eller ved at ringe til dem i deres åbningstider som er fra 08 til 22 alle dage. DER har over 100 medarbejdere i deres kundecenter i Odense som altid står klar til at hjælpe dig.

Brug dit lån fra DER Privat Finans, lige som det passer dig

Med et lån fra DER Privat Finans er du selv herre over, hvad pengene skal bruges til. Hos DER blander man sig naturligvis ikke i dine drømme og ønsker. De bidrager dog gerne med et godt råd eller to om, hvilket lån, der er mest fordelagtigt for dig. Du er derfor i gode hænder, når du vælger at ansøge om lån hos netop DER.

der

Sådan får du et DER Privatlån Plus

Ønsker du at låne penge hos DER til at realisere en drøm eller andre ting, så kan du gøre dette nemt hjemmefra. Alt du skal gøre, er at besøge DERs hjemmeside og begynde ansøgningsprocessen.

Når du klikker på DERs logo oppe i venstre hjørne, vil du automatisk blive sendt til siden hvor du kan ansøge om et DER Privatlån Plus. Her vil du kunne læse lidt om lånet og vælge, hvor meget du ønsker at låne, og hvor lang tid du ønsker til at afdrage lånet.

Når du fastlægger lånebeløb og løbetid, vil du med det samme få et overblik over, hvad din månedlig ydelse vil være på. Den månedlige ydelse er vigtig når du tager et lån, da du med denne afgør, hvor meget du i fremtiden vil kunne afbetale lånet med.

Derfor er det vigtigt, at du aldrig sætter beløbet for afbetalingen af lånet for højt, da du ellers vil opleve komplikationer ved afviklingen. Har du fastlagt både lånebeløb og løbetid, kan du nu starte ansøgningsprocessen ved at klikke på “Ansøg nu”.

Angiv dine oplysninger

Efter du har trykket dig videre i ansøgningsprocessen, skal du nu give oplysninger om din person. Disse er dit fulde navn, dit telefonnummer, din e-mail, dit statsborgerskab og din fødselsdag.

Dernæst skal du angive informationer om din bopæl og civilstand. Disse er hvilken boligtype du bor i, din adresse, din civilstand, antal hjemmeboende børn og antal biler af husstanden.

Herefter skal du give informationer om hvilken jobfunktion du har, hvem din arbejdsgiver er, hvor lang tid du har været ansat, hvad din årsindtægt ligger på før skat, hvor meget du får udbetalt hver måned efter skat og om du er medlem af en A-kasse.

Til sidst bliver du bedt om at give dine bankoplysninger. Derfor skal du give informationer om du har lån i et andet finansieringselskab, om du har et VISA/Dankort, om du har et kreditkort og til sidst give dit registrerings- og kontonummer.

Er alle felter blevet udfyldt korrekte, skal du nu kun acceptere lånebetingelserne og at DER må indhente oplysninger hos kreditoplysninger om dig. Herefter kan du igen trykke på “Ansøg nu”.

Log ind med dit NemID

Du er nu på siden hvor du skal bruge dit NemID. Dit NemID bliver brugt til at indhente informationer, så du ikke selv behøver at samle de nødvendige dokumenter.

Har du ikke et NemID, så kan du enten bestille det på borger.dk eller du kan gå ned til borgerservice og bestille et. Med NemID bliver ansøgningsprocessen gjort hurtigere og samtidig meget mere sikker.

Du kan derfor roligt bruge det på DERs hjemmeside. På samme tid beviser du også din identitet online når du benytter dit NemID.

Efter du er logget på med dit NemID, kan du acceptere din ansøgning. Herefter vil du få en kvittering på den og skal du kun vente på svar fra DER Privat Finans.

Hvem kan få et DER Privatlån PLUS?

DER Privat Finans accepterer ansøgninger af personer som er fyldt over 20 år og som ikke er registreret hos RKI eller Debitor registret.

Derudover skal man som ansøger også kunne dokumentere sin indtægt. Kan man dette, så er det kun kreditvurderingen af DER privat finans som afgør, om man bliver godkendt til et lån eller ikke.

Har du ansøgt hos DER Privat Finans, men har du fået et afslag på lånet, så kan det være, at du har sat lånebeløbet for højt.

DER giver kun lån til personer som de vurderer til at være kreditværdige. Har DER vurderet at du har sat lånebeløbet eller afbetalingen på lånet for højt, så vil de højst sandsynligt afvise din ansøgning.

Dette betyder dog ikke, at du ikke kan få et lån hos DER Privat Finans. Selvom du er blevet afvist engang, kan du nemlig bare ansøge igen. Vent dog nogle dage før du prøver igen, prøv så med et mindre beløb eller end længere løbetid.