DER Tryglån

Anmeldelse af DER Tryglån

4/5 - Anmeldt af Fairlaan
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

DER Tryglån tilbyder følgende lån

10.000 - 50.000 kr
Lånebeløb
13,63 - 46,36 %
ÅOP
12 - 60 måneder
Løbetid
Eksempel: 40.000 kr. over 12 - 72 mdr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. - maks ÅOP: 46.36%

Fordele og ulemper

  • Bliv forsikret mod arbejdsløshed
  • Få betalt dine månedlige afdrag, hvis du mister dit arbejde
  • Ingen indfrielsesgebyrer
  • Ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr.
  • Du modtager først pengene efter ca. 1 hverdag
Eksempel: 40.000 kr. over 12 - 72 mdr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. - maks ÅOP: 46.36%

DER Tryglån

Med et Tryglån passer du godt på din økonomi og får masser af tryghed i hverdagen. DER Privat Finans tilbyder lån til lige det, du går og drømmer om. Afhængigt af dit personlige behov kan du derfor vælge mellem 3 forskellige lånetyper. DER har siden 1970 arbejdet på at give dig og andre forbrugere en mulighed for at finansiere drømme, selv når du ikke selv har pengene. Derudover står DER Privat Finans også altid til rådighed hvis du skulle mangle rådgivning før, imens eller efter lånet. Du kan ringe til DER alle dage mellem 08-22. Derudover kan du også kontakte dem skriftligt på deres chat eller pr. mail. Du finder chatten forneden i højre side på DER Privat Finans' hjemmeside.

Beskyt din økonomi bedst muligt med et TrygLån

Drømmene er typisk mange, men risiciene ved at indfri dem, holder typisk danskerne tilbage fra at gøre det, de brænder allermest for. Måske trænger huset til en gennemgribende renovering? Måske drømmer du om fjerne himmelstrøg? Måske går du med en lille iværksætter i maven eller måske brænder du for at prøve en ny og uudforsket hobby af? DER Privat Finans tilbyder dig lån til det hele. Med et TrygLån er du godt stillet, hvis det utænkelige skulle ske – at du mister dit job og økonomien derfor smuldrer i en kortere eller længere periode. Et TrygLån giver dig en forsikring, der betaler dine afdrag, hvis uheldet er ude, og du pludselig går arbejdsløs. Forsikringen dækker afdrag i op til 12 sammenhængende måneder, hvor din ydelse på lånet dækkes af DER. Dette giver dig god tid til at finde et nyt arbejde så du kan forsætte hvor du slap da du blev arbejdsløs. Et DER TrygLån er et unikt lån som traditionelle banker ikke tilbyder deres kunder. Du har derfor en stor fordel ved at tage et DER TrygLån, da du vil være bedre sikret, og ikke skal frygte at komme i betalingsstandsninger i løbet af afviklingen af lånet.

Brug dit lån fra DER Privat Finans, lige som det passer dig

Med et lån fra DER Privat Finans er du selv herre over, hvad pengene skal bruges til. Hos DER blander man sig naturligvis ikke i dine drømme og ønsker. De bidrager dog gerne med et godt råd eller to om, hvilket lån der er mest fordelagtigt for dig. Du er derfor i gode hænder, når du vælger at ansøge om lån hos netop DER. Andre banker ønsker tit oplysninger om, hvad deres kunder ønsker at bruge et lån til. Drømmer man om en renovering af hjemmet eller om at starte sin egen virksomhed op, så er traditionelle banker tit meget hurtige til at slukke for disse drømme. Derudover ønsker mange banker også en sikkerhed for lånebeløbet. Dermed skal man nogle gange stille sin bil eller sit hjem som sikkerhed for lånet. Dette gør selve lånesituationen meget mere risikabelt som låner, da et betalingsstop kan sørge for, at man i sidste ende mister bilen eller hjemmet. Alt dette skal du ikke frygte når du ansøger om et DER TrygLån. Start din ansøgning ved at trykke på DER Privat Finans' logo oppe i venstre hjørne.

Lån et DER TrygLån

Med et DER TrygLån kan du låne helt op til 50.000 kroner som du kan afbetale på op til 60 måneder. Du vælger selv både lånebeløb og løbetid på lånet. Når du fastlægger lånebeløb og løbetid, kan du samtidig se, hvor meget du kommer til at betale om måneden for lånet. Her skal du derfor være sikker på, at afbetalingsbeløbet også passer til din økonomiske situation. Er du i tvivl om, hvor højt dit tilbagebetalingsbeløb kan være, så kan du fastlægge et budget for at få et overblik. Når du fastlægger et budget, lægger du alle dine indtægter, og derefter dine udgifter sammen. I udgifterne er det en god idé også at regne et beløb for leveomkostninger med. Derudover kan det også være fordelagtigt, at lægge en buffer på et par 100 kroner oveni. Med en buffer vil du altid have muligheden for at betale uventede regninger. Har du lagt alle indtægterne og udgifterne sammen, så skal du nu trække udgifterne fra indtægterne. Det resterende beløb er dit rådighedsbeløb som du kan bruge til afbetalingen af lånet. Inden du dog beslutter dig for at bruge hele dit rådighedsbeløb på afbetalingen, skal du også være sikker på, at du ikke har glemt nogle udgifter. Sætter du tilbagebetalingsbeløbet for højt, kan du risikere at komme i betalingsvanskeligheder.

Fordele ved et DER TrygLån

Udover at du med et DER TrygLån kan være mere afslappet i afviklingen af lånet, er der også andre fordele ved at tage et DER TrygLån. Blandt andet får du en fast årlig rente på lånet på 9,90%. Ved en fastlagt rente ved du altid hvor dyrt dit lån vil være, da dette beløb ikke vil ændre sig med mindre du ikke afholder aftalen for tilbagebetalingen. Derudover får du et lån hos en låneudbyder som har været på markedet i mange år, og derfor har mange års erfaring med at give lån til forbrugere. Dette giver dig gode muligheder for at få den bedste rådgivning inden du tager lånet, imens du afbetaler lånet og også efter du har afviklet lånet. Vælger du at låne det maksimale beløb på 50.000 kroner, så behøver din tilbagebetalingsrate stadig ikke være høj. Med en løbetid på 60 måneder, vil du stadig have mulighed for at få et lån med en lav månedlig ydelse.

Ulemper ved et DER TrygLån

For at du kan blive godkendt til et DER TrygLån, er der nogle krav som skal opfyldes. Disse er, at du skal være fyldt 20 år, ikke må være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret og at du skal kunne dokumentere din indtægt. Kan du ikke opfylde disse krav, så kan du heller ikke ansøge om et lån hos DER Privat Finans. Endnu en ulempe ved et DER TrygLån er, at du skal betale ekstra for at få forsikringen med til lånet. Betalingen af forsikringen bliver regnet med i din månedlige betaling. Prisen for forsikringen varierer alt efter hvor meget du ønsker at låne og over hvor lang tid. Find ud af mere og ansøg om et lån allerede i dag ved at klikke på "Ansøg nu" oppe i venstre side.