Anmeldelse af Ekspres Bank

/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Lån op til 300.000 kr.
  • Du behøver ikke at stille sikkerhed
  • Du bestemmer selv tilbagebetalingsperiode
  • Lån med renter fra 6,99%
  • Der går 1-2 hverdage før du får pengene
  • Du skal være 25 år gammel
Alder
25 år
Bopæl
Du skal have fast bopæl i Danmark
RKI
Du må ikke være registreret i RKI
Opholdstilladelse
Du skal have permanent opholdstilladelse i Danmark
Beløb
10.000 - 300.000 kr
Løbetid
24 - 72 Måneder
Rente
19,99 % %
ÅOP
7,97 - 43,45 %
Min. alder
25 år
Min indkomst
--
Godkender RKI
No
Start gebyr
1.000 kr
Månedligt gebyr
--
Adm. gebyr
19 kr
Godkendelsestid
Max 15 Minutter
Udbetalingstid
1-2 Dag

Om Ekspres Bank

Ekspres Bank gør det nemt, trygt og sikkert for dig, at låne penge til det du går og mangler. Med næsten 30 års erfaring og mere end 400.000 låneansøgninger årligt, er Ekspres Bank blandt de mest erfarne låneudbydere på det danske marked.

Banken blev stiftet som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked og har derfor dybe rødder i detailbranchen. Ekspres bank er international, da den er ejet af BNP Paribas Personal Finance, som er repræsenteret i mere end 30 lande.

BNP Paribas Personal Finance har cirka 27 millioner kunder. De giver dermed Ekspres Bank den økonomiske stabiltet, som er en forudsætning for at drive en bank i dagens Danmark.

Ekspres Bank ønsker, at det skal være nemt at forstå deres produkter, nemt at ansøge og nemt at få udbetalt det ønskede beløb. De garanterer en sikker og tryg process uden unødvendige og tidskrævende procedurer, men med god og personlig service.

Hvor meget kan du låne hos Ekspres Bank?

Hos Ekspres Bank kan du låne op til 300.000 uden at skulle stille sikkerhed for beløbet. Mange banker ønsker en form for sikkerhed før de vil låne større beløb. Når du skal stille sikkerhed, sker dette for det meste i form af din bil eller dit hus.

Du får svar på din ansøgning i løbet af få minutter. Det står dig frit for, at vælge den tilbagebetalingsordning, som passer bedst til din privatøkonomi. Tilbagebetalingsperioden skal dog være mellem 12 og 144 måneder.

Det vil sige at du har op til 12 år til at betale pengene tilbage. Hvis I er mere end én person i husstanden over 18 år, skal I ved lån på mere end 75.000 begge stå på låneansøgningen.

Det er dog en kæmpe fordel, at I begge figurerer på låneansøgningen. Jeres kreditvurdering bliver nemlig bedre og samtidig er det nemmere at få bevilget et lån, når I er to.

Oprettelsesgebyret hos Ekspres Bank er 600 kroner og for alle lån over 30.000 er renten den samme, nemlig 9,99 %. Efter kreditvurderingen modtager du din låneaftale, som du har mulighed for at læse igennem inden den endelige godkendelse af lånet.

Efter underskrivelsen af låneaftalen går der ca. 1-2 hverdage, før pengene er på din konto. Du har mulighed for at gøre denne process hurtigere ved at underskrive aftalen med NemID.

Ved lån over 20.000 kroner kræver Ekspres Bank, at se din eller din medansøgers seneste lønseddel og ved lån over 75.000 jeres seneste årsopgørelse.

Dette gøres nemt ved, at give samtykke til SKAT eller uploade dokumenterne i ansøgningsprocessen. Hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp, sidder deres kundeservice klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra 9-17.

Ekstra fordele

Hvis du har flere lån eller et kontokort, kan der være mange fordele at hente ved at samle dem til et samlet lån. Med et Samlelån kan du sammenlægge lån på mellem 75.000 og 500.000 og du sparer de gebyrer, som du ellers ville skulle betale hos dine andre låneudbydere.

Penge som ryger direkte ned i egen lomme. Samtidig giver et Samlelån hos Ekspres Bank dig også muligheden for at få et bedre overblik over din økonomi igen.

Ekspres Bank tilbyder udover lån også kreditkort. Med et Visa ONEcard hos Ekspres Bank kan du få fleksibilitet i din hverdag.

Brug kortet som kassekredit og hæv op til 40.000, når du har lyst. Kortet kan bruges overalt i verden og du kan betale tilbage som det passer dig.

Har du behov for mere tryghed når du tager et lån, så kan du med fordel tage en låne- og kreditsikring hos Ekspres Bank. En låne- og kreditsikring sikrer dig mod de månedlige afdrag og renter, hvis du eller din ægtefælle skulle gå hen og blive arbejdsløse, miste jeres arbejdsevne eller gå borte.

Forsikringen giver tryghed til dig og din familie til en lav månedlig ydelse. Forsikringen er især fordelagtig når man taget et lån som skal afvikles på flere år.
Det er altid svært at forudsige hvad der vil ske i fremtiden, derfor kan det være rart at være forsikret hvis man skulle komme i betalingsproblemer.

Hvilke krav stiller Ekspres Bank?

For at du kan låne penge hos Ekspres Bank, er det en forudsætning, at du er minimum 25 år og at du ikke er registreret i RKI. Desuden skal du have fast bopæl i Danmark og en permanent opholdstilladelse i landet.

Kan du opfylde disse krav, så kan du roligt ansøge om et lån hos Ekspres Bank. Dog skal du være opmærksom på, at Ekspres Bank vil udføre en kreditvurdering af dig før de beslutter, om du kan få et lån hos dem.

Vurderer de, at din kreditværdighed er for dårlig, så vil du blive afvist på trods af, at du opfylder alle kravene. Du kan blive afvist pga. at du har sat et for højt lånebeløb eller en for kort løbetid på lånet.

Selvom du bliver afvist første gang du søger om et lån hos Ekspres Bank, så kan du stadig få et lån hvis du prøver igen. Vent dog nogle dage før du ansøger igen.

Inden du på ny ansøger om et lån hos Ekspres Bank, kan det være fordelagtigt, at du først ser på din økonomiske situation.

Er du før blevet afvist, så kan det være, at du har sat tilbagebetalingsraten for højt, og Ekspres Bank derfor har vurderet, at du ikke vil kunne tilbagebetale lånet. Læg derfor først et budget, hvor du kan få et realistisk overblik over, hvor meget du kan tilbagebetale hver måned.

Få et tilbud før du accepterer

Når du ansøger om et lån hos Ekspres Bank, så forpligter du dig ikke til at tage lånetilbuddet. Har du fået en låneaftale tilsendt fra låneudbyderen, så behøver du ikke acceptere denne.

Det kan være, at du ikke kan acceptere betingelserne og derfor ikke vil tage lånet alligevel. Dette behøver du heller ikke. I stedet kan du kontakte Ekspres Bank og se, om der kan foretages ændringer i aftalen.

Inden du derfor bare accepterer den tilsendte låneaftale, er det en god idé at læse den igennem først. På denne måde kender du også til alle betingelser i lånet, og du vil ikke opleve ubehagelige overraskelser i løbet af afviklingen af lånet.