Fokuslån

Anmeldelse af Fokuslån

4/5 - Anmeldt af Fairlaan
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

Fokuslån blev grundlagt af den erfarne og velkendte låneudbyder L’easy. I dag finder du Fokuslån under brandet Spargo Finans, en af L’easys nyeste spillere på lånemarkedet.

Vi har ingen lån fra denne låneudbyder

Fokuslån

Hos Fokuslån tilbydes kontantlån under ansvarlige forhold. Der er fokus på dine ønsker og de behov, du måtte have i forbindelse med optagelsen af et lån.

I modsætning til andre virksomheder, er det hos Fokuslån ikke et krav, at du har et dansk statsborgerskab for at kunne optage et lån. Du behøver heller ikke at være i beskæftigelse før din ansøgning hos Fokuslån kan blive godkendt.

Ydermere skal det nævnes, at der ikke findes noget krav om, at du skal kunne oplyse, hvad pengene skal bruges til. Ligeledes behøver du ikke at stille sikkerhed for lånet. Dette giver dig rig mulighed for at bruge pengene til det du har gået og drømt om.

Ønsker du derfor at undgå en ubehagelig samtale med en bankrådgiver, hvor du skal redegøre for, hvorfor du har brug for pengene, så kan du ansøge hos Fokuslån allerede i dag!

Hvor meget kan man låne hos Fokuslån?

Hos Fokuslån kan du låne alt lige fra 10.000 kroner og op til 75.000 kroner. Dette er en del mere end hos mange andre lignende virksomheder.

Efter ansøgningen er sendt af sted, bliver der lavet en kreditvurdering af dig, efter hvilken også din rente af lånet bliver fastlagt. Når du får tilsendt din lånekontrakt, kan du læse hvor høje dine renter er blevet sat og hvor meget dit lån kommer til at koste i ÅOP.

ÅOP står for årlig omkostning i procenter. ÅOP indeholder alle gebyrer og renter i forbindelse med dit lån. Dette betyder, at du ud fra din ÅOP også kan se, hvor meget dit lån i det hele kommer til at koste dig.

Ved misligeholdelse af aftalen, vil prisen dog kunne ændre sig.

Du kender altså betingelserne, inden du godkender lånet. Du har mulighed for altid at læse betingelserne igennem igen, efter du har godkendt lånet, hvis du kommer i tvivl om dine rettigheder.

I forhold til rentesatsen er det værd at nævne, at den rente, der er ved et lån igennem Fokuslån, ikke kommer under 16,90% og aldrig over 26,08%. Dermed får du aldrig et lån med alt for høje renter.

Hvor lang løbetid har Fokuslån?

Du bestemmer helt selv hvor lang tid du ønsker til at tilbagebetale dit lån. Lånet bliver betalt hver eneste måned med et fast beløb. Løbetiden kan vælges fra 12 og helt op til 80 måneder.

Det giver dig rig mulighed for at tilpasse lånet til din private økonomi. Har du ikke mange penge til rådighed til afbetalingen af lånet, så kan du tage en længere løbetid, hvilket automatisk vil sænke tilbagebetalingsraten.

Sæt dog ikke afbetalingsraten for lav, da du ellers vil komme til at betale renter, som du kunne have sparet væk.

Derudover er det også altid en god idé hurtigt at blive gældfri igen. Dette kan give dig mere luft i økonomien eller muligheden for at tage et lån til din næste drøm.

Ønsker du at spare den månedlige afbetaling væk, så kan du vælge en rente- og afdragsfri periode. Den kan vare fra 30 dage og helt op til 90 dage.

En afdragsfri periode kan hjælpe dig, hvis du i en måned eller i længere til mangler lidt mere luft i budgettet. Dette kan eksempelvis være i juleperioden, hvor udgifterne normalt stiger pga. julegaver og lidt ekstra hygge i hverdagen.

Dog kan det også være, at du ønsker at spare afbetalingsraten væk og i stedet vil bruge den på din ferie eller lignende.

Ligemeget hvornår du ønsker det, så kan du helt selv bestemme, om du vil udnytte muligheden for en rente- og afdragsfri periode.

Så nemt er det at få et Fokuslån

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos Fokuslån. Alt du skal bruge for at ansøge, er dit NemID. Du starter ansøgningen på Fokuslåns hjemmeside. Denne finder du ved at trykke på Fokuslån logoet oppe i venstre hjørne eller ved at trykke på knappen “Ansøg nu”.

På Fokuslåns hjemmeside skal du vælge lånebeløb, løbetid og om du ønsker rente- og afdragsfrie måneder. Imens du afgør disse ting, kan du i højre side følge med i, hvad din månedlige ydelse ca. vil være på.

Længere nede på siden skal du give oplysninger om dig. Disse er dit fulde navn, dit telefonnummer, din e-mail, dit statsborgerskab og din fødselsdato. Herefter skal du give oplysninger om din boligtype, din adresse, din civilstand, hvor mange hjemmeboende børn du har og hvor mange biler husstanden ejer.

Herefter skal du give oplysninger om din jobfunktion, din arbejdsgiver, hvor længe du har været ansat, din årsindtægt før skat, din månedlige udbetaling efter skat og om du er medlem af en A-kasse.

Til sidst skal du oplyse Fokuslån om lån hos andre finansieringsselskaber, om du har et VISA/Dankort eller et kreditkort og hvad dit registrerings- og kontonummer er.

Alt du herefter skal gøre er at acceptere lånebetingelserne og give samtykke til, at Fokuslån må indhente generelle kreditoplysninger om dig. Inden du accepterer lånebetingelserne, er det fordelagtigt at læse disse igennem først.

Herefter kan du fortsætte med ansøgningen ved at trykke på “Fortsæt til NemID log ind”. Når du logger ind med dit NemID beviser du din identitet.

Samtidig skal du her også give Fokuslån lov til at undersøge din kreditværdighed. Denne afgør som sagt hvad din rente vil være på. Du afslutter låneansøgningen når du har modtaget en kvittering for denne.

Ansøger du i åbningstiden, får du svar på ansøgningen indenfor en time.

fokuslaanHvornår bliver lånet udbetalt?

 

Alt efter hvor hurtigt du godkender låneaftalen og hvornår denne bliver godkendt, kan du regne med at få pengene stillet til rådighed på din konto, allerede dagen efter. Nogle dage kan du allerede forvente pengene på din konto samme dag.

Ønsker du at modtage dine penge hurtigt, så skal du sørge for at ansøge indenfor Fokuslåns åbningstid, som er fra 08:00 til 22:00. For at du kan nå at sende låneaftalen tilbage indenfor åbningstiden, skal du sørge for, at søge i god tid. Dog skal du aldrig forhaste dig i ansøgningsprocessen.

Inden du derfor sender låneaftalen tilbage, skal du altid først sørge for, at have læst lånebetingelserne i låneaftalen grundigt igennem. I låneaftalen finder du alle nødvendige informationer i forbindelse med dit lån, og det er derfor vigtigt, at du kender til disse.

Det er desuden muligt at få fremsendt en fysisk kontrakt med posten, hvis du ikke ønsker at underskrive vha. NemID. Denne skal blot underskrives og sendes retur. Her skal du dog regne med en længere behandlingstid, da kontrakten først modtages efter nogle dage.