Folkelånet – er de bedst og billigst?

Folkelånet er et nyt lån for danske forbrugere. Her låner du fra 10.000 til 50.000 kroner med straksudbetaling. Ansøg online direkte fra deres hjemmeside og få svar med det samme.

Nyt product
5.1
Vurdering
Beløb 10.000 – 50.000 kr.
Løbetid 36 – 36 måneder
ÅOP 22.48 – 24.93 %
Udbetaling I dag 16:47
 • Det bliver ikke hurtigere
 • Høj kundetilfredshed
 • Dansk ejet låneudbyder
Eksempel: Løbetid 36 måneder, Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %. ÅOP 22,48 – 24,93 %. Løbetid 36 – 36 måneder.

Folkelånet

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1
Folkelånet Låneberegner
10.000 kr. 50.000 kr.
36 måneder 36 måneder
22.48 % 24.93 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Folkelånet er et nyt, 100% danskejet lån i Danmark, som hurtigt er blevet et populært valg blandt danskerne.

Her kan du låne kredit fra 10.000 kroner og op til 50.000 kroner med udbetaling via straksoverførsel. Det vil sige, at pengene i princippet allerede vil tikke ind på din konto samme dag, du har udfyldt og indsendt en online lånenansøgning. 

Folkelånet
Folkelånet

Gå til Folkelånet her >

Folkelånet har den erfarne koncern Finans 247 ApS i ryggen og kan derfor tilbyde ansvarlige og troværdige lån til danskerne.

“Vi her her for dig”, lyder deres slogan. Og det er lige præcis dét, Folkelånet forsøger at efterleve ved udlåne et passende pengebeløb til dig, der har brug for et ekstra rådighedsbeløb på kontoen. 

Se andre danske lån her.

Lån fra 10.000 – 50.000 kr. uden sikkerhed hos Folkelånet

Et lån hos Folkelånet kan bruges til ethvert formål. Du lan låne alt fra 10.000 til 50.000 kroner til hvad end, du ønsker. Du får 12 måneder til at tilbagebetale beløbet – dog har du altid mulighed for at indfri lånet før tid, uden at få pålagt et gebyr. 

Derudover vil du ikke blive mødt af kravet om sikkerhed, når du ansøger hos Folkelånet. Med andre ord, behøver du hverken at eje ting af værdi eller opgive disse som garanti for lånet.

Lån uden sikkerhedsstillelse giver dig, overordnet set, to fordele: 

 1. Du får svar på din ansøgning med det samme 
 2. Du risikerer ikke at miste dine ejendele

Det kan altså betale sig at vælge et lån uden sikkerhed hos Folkelånet.

Folkelånet udbetaler straks

Ansøger du om et lån hos Folkelånet indenfor deres åbningstid, kan du være sikker på at modtage pengene med det samme. Det kan lade sig gøre, da de benytter sig af straksudbetaling.

Det vil sige, at så snart Folkelånet udfører transaktionen, vil der kun gå ganske få minutter før, du kan se beløbet på din konto. 

Den hurtige udbetaling er ligeledes mulig på grund af den hurtige svartid. Se hurtig lån med straks udbetaling her.

Når du har udfyldt låneansøgningen på deres hjemmeside og indsendt med dit NemID, vil du få svar indenfor få minutter. Det skyldes, at kreditvurderingen af dig bliver foretaget automatisk, hvilket ikke tager lang tid. Ofte bliver kreditvurderingen gennemført på få sekunder.

Gratis kreditvurdering

Det koster ikke noget at få foretaget en kreditvurdering hos Folkelånet. Det sker automatisk, når du indsender en låneansøgning med dit NemID. Hermed giver du Folkelånet lov til at indhente dine nødvendige skatteoplysninger, hvorudfra din kreditegnethed vil blive vurderet. Disse oplysninger inkluderer din månedlige indtægt og kredithistorik. 

Da kreditvurderingen foregår automatisk og elektronisk via SKAT, skal du ikke ikke indsende yderligere dokumentation på din privatøkonomi, såsom lønsedler, årsopgørelser og budget. Det gør din ansøgningsproces langt hurtigere og nemmere, end hvis du skulle ned i banken og forhøre dig om et lån. 

Husk, det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et lån. Du kan derfor enten vælge at acceptere et lånetilbud eller afvise det. Det er helt op til dig!

Derfor skal du vælge Folkelånet

Vil du gerne høre mere om, hvorfor du skal vælge Folkelånet frem for andre udbydere på markedet? 

Så giver vi dig her 5 gode grunde til at låne hos Folkelånet: 

 1. Du får svar med det samme og modtager pengene med straksudbetaling
 2. Du skal hverken stille sikkerhed eller indsende dokumentation
 3. Du kan bruge pengene til ethvert formål
 4. Du kan indfri lånet til enhver tid, uden at det koster ekstra
 5. Du vil kun blive godkendt til et lån, du kan tilbagebetale igen

Derudover er Folkelånet danskejet og har fokus på den enkelte låneansøgers behov. Det er altså vigtigt for udbyderen, at du kun optager et lån, som din økonomi kan holde til, så du ikke ender i en gældskrise. 

Spørgsmål & svar om Folkelånet

Hvor meget kan jeg låne hos Folkelånet?

Som udgangspunkt kan du låne mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner. Folkelånet vurderer dog hver kunde individuelt på baggrund af din indkomst og årsopgørelser. I sidste ende er det altså din økonomi og betalingsevne, der er afgørende for hvor meget, du kan låne.

Hvor længe kan jeg låne?

Et lån hos Folkelånet skal tilbagebetales henover en periode på 36 måneder. Får du mulighed for at indfri det fulde beløb før tid, kan du til enhver tid gøre dette uden ekstra omkostninger. Læs mere her.

Hvornår modtager jeg lånet?

Når du har indsendt din låneansøgning, får du svar indenfor kort tid. Bliver ansøgningen godkendt, udbetaler Folkelånet pengene til din NemKonto i løbet af 1-2 bankdage. Find lån med straksudbetaling her.

Skal jeg stille sikkerhed hos Folkelånet?

Nej. Folkelånet kræver ikke, at du stiller ejendele som sikkerhed for dit lån. Derfor kan Folkelånet også undgå en længere godkendelsesproces og dermed give dig svar i løbet af få minutter. Læs mere om lån uden sikkerhed her.

Brug pengene til ethvert formål

Pengelån hos Folkelånet kan bestå af et beløb mellem 10.000 og 50.000 kroner, som du kan bruge på hvad end, du har lyst til.

Beløb indenfor den givne størrelse bliver typisk brugt til: 

 • Uforudsete udgifter, såsom bilsyn og tandlægeregninger
 • Elektronik og andre gadgets
 • Ferier og fornøjelser
 • Køb af bøger, computer og lignende til studiestart
 • Små renovationer i hjemmet
 • Daglige udgifter som madvarer og transport

Det er dog helt op til dig, hvordan du vil bruge pengene. Folkelånet spørger ikke ind til formålet, hvorfor du ikke behøver at angive begrundelse.

Hvem kan låne hos Folkelånet?

For at blive godkendt til at lån, har Folkelånet opsat visse kriterier til dig som låntager. 

Kravene for godkendelse

Krav til…Du skal…
CPR-nr.Have dansk CPR-nr.
AdresseHave dansk folkeregisteradr.
KontaktHave eget tlf.nr. + mailadr.
AlderVære ml. 21-69 år
NemIDHave NemID & NemKonto
IndtægtHave fast indtægt
GældIkke være registreret i RKI

Det er dog ikke nok, at du kun opfylder kravene – du skal også leve op til deres krav i forhold til kreditvurdering. Det er, som sagt, vigtigt, at du har styr på din økonomi, så du er i stand til at afdrage på lånet hver måned. 

Sådan ansøger du hos Folkelånet

Lyder Folkelånet som en god udbyder for dig, kan du glæde dig over, at låneansøgningen er ganske nem og enkel.

Du skal blot gå ind på deres hjemmeside (klik på knappen øverst på denne side) og følge de simple instrukser: 

 1. Vælg lånebeløb på forsiden og klik på “Ansøg nu”
 2. Udfyld ansøgningen med dit CPR-nummer, telefonnummer og din e-mailadresse
 3. Giv samtykke til eSkat
 4. Bekræft ansøgningen med dit NemID
 5. Få svar indenfor et par minutter

Sværere er det ikke! 

Når du har fået svar på din ansøgning, vil du samtidigt modtage en låneaftale. Underskriv kun denne, hvis du kan gå med til de oplyste vilkår og betingelser. 

Du binder dig først, når du har underskrevet låneaftalen. Dog har du 14 dages fortrydelsesret, hvis du alligevel ikke vil optage lånet.

Godtager du lånevilkårene og dermed underskriver aftalen, vil pengene blive overført indenfor få minutter, såfremt du ansøger indenfor deres åbningstid (alle hverdage fra 9.00-17.00). 

Vil du starte din ansøgning nu, kan du nemt og hurtigt tilgå Folkelånets hjemmeside øverst på denne side ved at klikke på den grønne knap “Lån nu”.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Folkelånet

Anmeldelser: 373 • God
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerner
85%
4 stjerner
8%
3 stjerner
1%
2 stjerner
1%
1 stjerne
6%
M
Michael 20 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fik et lån tidligere og alt blev…

Fik et lån tidligere og alt blev overholdt og lånet indfriet før tid. Ville låne penge en gang til men fik afslag trods uændrede forhold. Men så fik man da lige sparet mindst 4000 kr. Jubiiii og god vind i sejlene derude og lad os få noget forår snart.

M
Mimmi 18 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fantastisk!

Jeg kan varmt anbefale dette online lån. Det er super nemt at udfylde ansøgningen og man får hurtigt svar. Jeg er tilfreds 🙂

MM
Mai-Britt Madsen 20 Anmeldelser
TrustScore: 5

hurtig og høflig betjening

hurtig og høflig betjening

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Folkelånet
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder