GE Money Bank (nu Santander Consumer Bank)

Anmeldelse af GE Money Bank (nu Santander Consumer Bank)

Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

Vi har ingen lån fra denne låneudbyder

GE Money Bank

GE Money Bank er blevet til Santander Consumer Bank. Før var GE Money Bank en del af den amerikanske kæmpekoncern General Electrics. General Electric blev grundlagt i 1892 af Thomas Edison, som er bedre kendt som opfinderen af glødepæren. I 1994 kom GE Money Bank til Danmark og har siden da kunnet tilbyde de danske forbrugere konkurrencedygtige privatlån. I 2014 lavede GE Money Bank dog en aftale med Santander Consumer Bank og er siden da blevet en del af den spanske Banco Santander Consumer Finance afdeling. Aftalen med Santander Consumer Bank ændrer dog ikke noget i de konkurrencedygtige lån som GE Money Bank tilbyder, da disse stadig kan fås. Santander Consumer Bank er en virksomhed med stor erfaring indenfor lån. Især indenfor billån er Santander Consumer Bank den førende i Danmark. Udover lån tilbyder Santander Consumer Bank også kreditkort og opsparingsprodukter.

Lån hos GE Money Bank

Hos GE Money Bank behøver det ikke at tage en evighed, at få penge på kontoen. Du kan hurtigt og nemt ansøge om et lån. Det tager kun 5 minutter, at udfylde deres ansøgningsskema. Når ansøgningen er sendt afsted, tager det højst banken 3 minutter at give dig svar. Det vil altså sige, at du som oftest kan modtage pengene samme dag som du har ansøgt! Dette er meget fordelagtigt når du ønsker at modtage penge hurtigt. Hos GE Money Bank kan du selv vælge hvilken månedlig ydelse du skal betale for dit lån samt længden af din tilbagebetalingsperiode (mellem 12 og 120 måneder). Når en af disse er valgt, fastlægges resten af lånet automatisk og det er derfor disse to elementer, som afgør alt andet indhold for lånet. Den rente, som du ender med at blive tilbudt, er således en samlet vurdering af dine præferencer i forhold til lånet. Det er i denne sammenhæng samtidig værd at notere, at din kreditvurdering ofte bliver bedre, hvis i er to i samme husstand, som ansøger om samme lån. Dette er fordi sikkerheden for GE Money Bank dermed vil forbedre sig, og jeres kreditvurdering derfor vil blive bedre.

Lånetyper hos GE Money Bank

GE Money Bank tilbyder 4 forskellige lånetyper: PrivatLån Plus, Billån, Grønt Lån og et almindeligt Privatlån. Fælles for de 3 første lånetyper er, at du kan låne mellem 50.000 kroner og 200.000 kroner uden at stille nogle former for sikkerhed eller redegøre for, hvad du ønsker at bruge pengene på. Disse 3 lån sikrer dig yderst fordelagtige låneforhold med renter fra 3,95 % til 9,95 %. Som en ekstra service tilbyder GE Money Bank Lånesikring. Lånesikring er en ordning, som betaler dine afdrag, hvis du selv skulle være forhindret i at betale dem. Med et Privatlån hos GE Money Bank har du mulighed for, at låne mellem 5.000 kr. og 200.000 kr. til lige hvad du vil. Et Privatlån har samme fordele, som de 3 overstående lånetyper. Heller ikke her skal du stille sikkerhed for lånet eller angive hvad du har tænkt dig, at bruge pengene på. Ved denne lånetype tilbydes du en rente fra 9,95 % til 18,95 %. Du har samtidig mulighed for at vælge Lånesikring til. Brug Fairlåns låneberegner til, at finde ud af hvilket lån der passer bedst til dine behov.

Lånekrav hos GE Money Bank

For at låne penge hos GE Money Bank skal du være fyldt 25 år og have en årlig indkomst på minimum 240.000 kr. før skat. Derudover må du ikke være registreret hos nogen typer for kreditbureauer som for eksempel RKI. Kan du opfylde disse krav, så vil der være rigtig gode chancer for at få et lån hos GE Money Bank. Kan du dog ikke opfylde kravene, så vil du få et afslag.

LåneSikring med et GE Money Bank lån

Især når du tager lån som skal afvikles over flere år, kan det være fordelagtigt for dig at få en forsikring til lånet. Med en forsikring til lånet, kan du være mere rolig omkring afbetalingen af de månedlige rater. LåneSikring giver dig tryghed i låneperioden. Du kan vælge mellem tre forskellige forsikringer, LåneSikring Plus, Basis og Extra. Med LåneSikring plus og basis bliver du dækket op til 12 måneder ved uventet arbejdsløshed, og er midlertidig uarbejdsdygtig. Ved LåneSikring Plus bliver dit lån ovenikøbet også indfriet. Ønsker du at blive endnu mere dækket ind, kan du vælge LåneSikring Extra. Ved LåneSikring extra får du en total forsikring som indfrier din restgæld ved uventet arbejdsløshed, midlertidig uarbejdsdygtighed og dødsfald. På trods af, at det vil være mere sikkert for dig at tage et lån og samtidig få en forsikring dertil, så får du ikke denne forsikring helt gratis. Alt efter hvor mange i er om at låne, hvor højt lånebeløbet er og hvor lang tid løbetiden varer, varierer prisen for forsikringen også. Er du selv om at låne, så vil din pris for en basisforsikring være på 0,28% af dit lånebeløb. Vælger du Plus pakken vil din pris være 0,35% af lånebeløbet og vælger du Extra pakken, så vil du skulle betale 68% af lånebeløbet for forsikringen. Er i to om at låne, så vil beløbene være 0,42% ved basispakken, 0,53% ved pluspakken og 1,02% ved extrapakken. Derudover vil der også blive påregnet en afgift på alle skadesforsikringer på 1,1% af præmien. Ønsker du at få en forsikring med til dit lån, så er der nogle krav som skal opfyldes. Blandt andet skal du være mellem 18 og 64 år før du kan blive dækket af LåneSikring. Du kan læse mere om lånet på Santander Consumer Banks hjemmeside.

Før du tager et GE Money Bank lån

Før du ansøger om et lån, skal der altid gøres nogle overvejelser først. Et lån vil altid være en yderligere belastning på økonomien. Har du derfor i forvejen svært ved at finde pengene til at betale regninger og andet, så kan det være, at et lån ikke er den bedste løsning for dig. Har du derimod plads nok i budgettet til en månedlige afbetaling af et lån, så burde der ikke stå noget i vejen for, at dette også kan lade sig gøre. Er du ikke helt sikker på, hvor meget du kan betale hver måned, så er det en god idé at undersøge din personlige økonomi ved at fastlægge et budget. På denne måde får du overblikket og kan samtidig sætte en løbetid til lånet som passer til dig.