KreditNU – er de bedst og billigst?

Hos KreditNU kan du optage et fleksibel lån fra 1.000 – 25.000 kr. med ubegrænset lånetid. Du ansøger online, får svar via SMS og modtager lånet med straksoverførsel.

KreditNU

5
Kundeservice
5
Behandlingstid
5
Pris
5
Ekstra fordele
5
Brugeroplevelse
5
KreditNU Låneberegner
4.000 kr. 25.000 kr.
12 måneder 12 måneder
24.99 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

KreditNU er en ny låneudbyder i Danmark, der tilbyder fleksible lån til danskerne. Bag KreditNU sidder virksomheden Blue Finance Danmark ApS, som siden 2011 har været en stærk spiller på det finske lånemarked under navnet Blue Finance Oy.

KreditNU
KreditNU

Gå til KreditNU her >

I starten af 2019 introducerede Blue Finans Danmark ApS deres spritnye låneformidler i Danmark, nemlig KreditNU. Her kan du låne alt mellem 1.000 og 25.000 kroner – dog med forbehold for din kreditværdighed.

KreditNU vægter ansvarlig udlån højt, hvorfor de gennemgår en grundig kreditvurdering af hver låneansøgning, før de kan godkende et lån. Denne proces sker automatisk og varer ikke længere end et par minutter.

Uanset om du bliver godkendt eller ej, får du svar på SMS kort tid efter, du har sendt din online låneansøgning afsted.

Såfremt du bliver godkendt til et lånebeløb hos KreditNU, vil du hurtigt få svar, hvorefter pengene bliver udbetalt til din NemKonto med straksoverførsel

KreditNU er derfor hurtigt blevet en stærk konkurrent til de andre kreditudbydere i Danmark – vi anbefaler dog at undersøge alle lån før du drager en forhastet konklusion.

KreditNU – Lån fra 1.000 til 25.000 kr. straks

Har du brug for penge til uforudsete regninger eller andre formål, der kræver udbetaling lige nu og her, kan KreditNU hjælpe dig. 

KreditNU udlåner nemlig kreditbeløb fra 1.000 til 25.000 kroner til ethvert formål – og så bliver pengene overført til din NemKonto straks med straksoverførsel.

Det vil sige, at du i princippet vil få adgang til beløbet samme dag, du har udfyldt og indsendt låneansøgningen.

Selve ansøgningsprocessen kan næsten ikke være nemmere.

Du skal bare gå ind på KreditNUs hjemmeside, udfylde en ganske simpel formular og indsende den med dit NemID. Har du alle de nødvendige oplysninger ved hånden, tager det ikke mere end et par minutter af få sendt ansøgningen afsted. 

KreditNU er desuden hurtige til at kreditvurdere din ansøgning og sende dig et svar. En særlig ting ved KreditNU er, at de giver dig svar direkte på din mobil – nemlig i en SMS. Sådan er du sikker på, at får beskeden med det samme.

Penge på farten med KreditNU

Det er ikke uden grund, at KreditNU motto er “Money to go”. Det er nemlig lige præcis dét, du får – penge på farten. 

Da hele ansøgningsprocessen foregår 100% online, kan du nemt og hurtigt ansøge fra enhver enhed, der er har en fungerende internetadgang.

Det vil sige, at du kan søge direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Sidder du eksempelvis i bussen, på café eller biblioteket, kan du nemt tage din smartphone frem og ansøge om et lån hos KreditNU. 

Det eneste, du skal bruge, er en mobil enhed med internetforbindelse, oplysninger om din indkomst og dit NemID. I dag fås dit NemID endda som en smart app, så du ikke behøver at gå rundt med dit fysiske nøglekort.

Det er derfor nemt og bekvemt at ansøge om et kreditbeløb hos KreditNU – selv hvis du sidder derhjemme foran computeren eller er på farten. 

Bemærk, at KreditNU har en ansvarlig udlånspolitik. Derfor foretager de kun kreditvurderinger og udbetaler lån til godkendte låneansøgere indenfor deres åbningstid. De har åbent alle hverdage fra 8.00 – 22.00 og i weekender fra 10.00 – 22.00.

Hvorfor skal jeg vælge KreditNU?

Med en lån hos KreditNU, vil du hurtigt kunne nyde godt af de penge, du har søgt om. Du kan desuden bruge kreditten til ethvert formål – det er helt op til dig!

Låner du hos KreditNU får du følgende fordele: 

 • Lån helt op til 25.000 kr. Det er langt fra alle udbydere af kreditlån, der kan tilbyde et lige så stort lånebeløb.
 • Ubegrænset lånetid. Du kan beholde kreditten så længe, du har behov for rådighedsbeløbet. Derudover kan du til enhver tid indfri lånet uden at opkræve et gebyr. 
 • Lån uden sikkerhed og dokumentation. Når du ansøger om lån hos KreditNU, bliver du hverken bedt om at pantsætte egendele eller indsende nogen form for dokumentation.
 • Intet bestemt formål. Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn ved dine grunde til at søge om et lån. Du slipper altså for at angive begrundelse for formålet med lånet.
 • Høj kundetilfredshed. KreditNU vægter deres kunders behov højt, hvorfor deres åbningstider er lange. Her kan du altid komme i kontakt med deres kundeservice, hvis du får brug for hjælp.
 • Udbetaling med straksoverførsel. Da de benytter sig af straksoverførsler, kan du principelt modtage pengene samme dag. Udbetalingstiden er altså særdeles kort.

Der er altså mange gode grunde til at vælge KreditNU som din udbyder. Vi anbefaler dog, at du ikke beholder kreditten længere, end behov er. Der bliver nemlig lagt månedlige renter til beløbet, hvorfor det hurtigt kan blive en unødvendig dyr affære for dig.

Hvem kan ansøge hos KreditNU?

KreditNU er særligt opmærksomme på, at det kun er kreditegnede låneansøgere, der får det grønne lys. Derfor skal må du ikke være yngre end 23 eller ældre end 70 år for at søge.

Derudover kreditvurderes hver eneste låneansøgning, så de er sikre på, at du har en stabil økonomi. Kreditvurderingen baseres på oplysningerne i ansøgningen samt dine kreditoplysninger, der automatisk indhentes fra SKAT. For at dette kan lade sig gøre, bliver du bedt om at give dit samtykke i låneansøgningen, så KreditNU kan få adgang til relevant data fra din eSKAT.

Fremgår det af deres kreditvurdering, at du at har en plettet kredithistorik, kan det blive svært at få godkendt et lån. Er du tilmed registreret i RKI, vil det være umuligt for dig at låne hos KreditNU – og hos langt de fleste låneudbydere, for den sags skyld.

OBS! Det er de færreste førstegangslånere hos KreditNU, der kan få godkendt det fulde kreditbeløb på 25.000 kroner. I dette tilfælde vil du få tilbudt et lavere lån, der bedre passer til din nuværende økonomi.

Sådan ansøger du hos KreditNU

Lyder et lån hos KreditNU som den perfekte løsning til dig? Så skal du blot gå ind på deres hjemmeside ved at klikke på “Lån nu” øverst på denne side. 

Herefter bliver du ledt ind på deres hjemmeside, hvorfra du skal udfylde en enkel formular med: 

 • CPR-nummer
 • Bankoplysninger
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • Indkomst efter skat 
 • Udgifter

Nu skal du blot give dit samtykke og herefter underskrive med dit NemID. Du får svar på SMS kort tid efter.

Får du det grønne lys, vil pengene blive overført med det samme, såfremt du søger indenfor deres åbningstid. Heldigvis holder de åbent helt indtil kl 22.00 alle dage, så du har god tid til at ansøge.

Nu er der bare tilbage at sige: Held og lykke med din låneansøgning!

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af KreditNU

Anmeldelser: 952 • God
TrustScore: 4.5 4.7
5 stjerner
84%
4 stjerner
10%
3 stjerner
1%
2 stjerner
1%
1 stjerne
5%
SL
Susanne Leth 4 Anmeldelser
TrustScore: 5

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

Zander De Zophe
Zander De Zophe 7 Anmeldelser
TrustScore: 5

Nemt

Nemt , hurtigt og effektivt

MH
Mikkel Hansen 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

I hjalp i det mindste lidt

I hjalp i det mindste lidt. Og giver nogle en chance for at bevise at man kan betale og så måske forhøje eller forlænge lånet

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > KreditNU
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder