Leasy Kontantlån – er de bedst og billigst?

L’easy er en erfaren låneudbyder, der både tilbyder større kontantlån og hurtige minilån til danske forbrugere. Du får svar på din ansøgning med det samme, og pengene udbetales i løbet af 1-2 hverdage.

Nyt product
6.0
Vurdering
Beløb 10.000 – 150.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Torsdag 16:27
  • Brug pengene, som du vil
  • Svar inden for 1 time i deres åbningstid
  • Indfri dit lån før tid, uden omkostninger
Eksempel: 24.000 kr. over 82 måneder Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Løbetid 2 – 10 år. Månedlig ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.

Leasy Kontantlån

5
Kundeservice
6
Behandlingstid
4
Pris
4
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
4
Leasy Kontantlån Låneberegner
10.000 kr. 150.000 kr.
24 måneder 120 måneder
11.94 % 24.87 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

LEASY er dansk virksomhed som opstod i 1985 da en ung mand ved navn Niels Thorborg fik ideen om, at man sagtens kan leje andet til forbrugerne end TV og video. Dette fik ham til at starte virksomheden VaskRent, som var en virksomhed som udlejede vaskemaskiner.

Med tiden kom der dog flere produkter til, som blev udlejet til forbrugerne, og derfor skiftede virksomheden i 1992 navn til LEASY. I dag låner LEASY også lån til forbrugerne.

Leasy Kontantlån
L’EASY Kontantlån

Gå til L’EASY Kontantlån her >

Med et LEASY lån er du godt dækket ind, hvis du pludselig står og har brug for et lån. Servicen er i top og det går hurtigt med at finde frem til det rette lån, så du hurtigt kan have pengene fra lånet på din konto.

Når du ansøger om et lån, går det hurtigt om nemt for sig. Efter du har ansøgt om lånet, vil du straks blive kreditvurderet. Din kreditvurdering af LEASY afgør, om du får lånet eller ikke. Lån penge billigt på dette site.

Bliver du godkendt til et lån, så vil du få pengene til rådighed på konto meget hurtigt. Haster det derfor med at få pengene, så er der gode chancer for at få dem stillet til rådighed hurtigt.

Når du skal underskrive din låneaftale, skal du benytte dit NemID. Dette muliggør det, at behandlingstiden går meget hurtigere end hos banken. Du undgår samtidig at skulle løbe ned til posten for at få dit brev sendt afsted.

Beløbsstørrelser

Med et LEASY kontantlån kan du låne op til 150.000 kr. med en løbetid fra 24 til 120 måneder. Mindstebeløbet er på 10.000 kr. Renten sættes efter din kreditværdighed.

Deres vurdering er ud over at være professionel, samtidig baseret på mange års erfaring. Derfor kan du regne med professionel service og en reel kreditvurdering, set ud fra din økonomiske situation som helhed. Det er den mest reelle måde at være långiver på!

Bliver din ansøgning afvist, kan det være, at du skal kigge på din private økonomi en ekstra gang. Det kan være, at du har valgt et beløb som er lidt for høj, eller at du har taget en lidt for kort løbetid.

Løbetiden afgør hvor meget du skal tilbagebetale hver måned. Har LEASY derfor vurderet, at du ikke har nok penge til rådighed til at betale den månedlige rate, vil du muligvis få en afvisning på låneansøgningen.

Dette betyder dog ikke, at du ikke kan få et lån hos LEASY. Du kan ansøge igen og prøve med en anden løbetid anden gang du søger. Vent dog et par dage før du prøver igen.

Brug dit LEASY lån til hvad, du vil

Hos LEASY kan du bruge pengene til lige dét, du vil.

Du skal blot kunne bevise er, at du har økonomien til at tage et lån. Et lån er en ekstra belastning på din private økonomi, idet du får flere faste udgifter i form af din månedlige tilbagebetalingsrate.

Er du i tvivl om du har råd til at tage et lån, så er det en god idé at fastlægge et budget.

Du fastlægger et budget ved at regne alle dine indtægter sammen og derefter alle dine udgifter.

Det er en god idé at fastlægge et budget i længere tid end bare en måned frem. Derfor skal du samle alle indtægter, ikke kun din månedlige løn.

Dine udgifter er alle faste udgifter du betaler hver eneste måned eller kvartal. Du skal derfor huske udgifter som strøm, el, vand, leveomkostninger, forsikringer og andet.

Har du et beløb for dine indtægter og et beløb for dine udgifter, skal du nu trække alle udgifterne fra. Det resterende beløb er det beløb du har til rådighed. Med dette beløb ville du kunne betale lånet tilbage.

Brug dog ikke hele beløbet til tilbagebetalingen, da du ellers måske vil opleve, at du måske ikke kan betale raterne hver måned.

Under hvilke betingelser kan du låne hos LEASY?

LEASY beder ikke om nogen form for sikkerhed når du tager et lån hos dem. Sikkerhed betyder, at låneudbyderen ønsker at have andel i enten din bil eller dit hjem, skulle du ikke kunne betale lånet tilbage.

De fleste banker ønsker denne form for sikkerhed når det handler om et større beløb. Dette skal du dog ikke tænke på hos LEASY. I stedet kan du låne uden at skulle bekymre dig om at miste taget over hovedet.

For at låne hos LEASY må du ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret. Derudover skal du være fyldt 21 år før du kan komme i betragtning som låner.

Det sidste krav er, at du skal kunne dokumentere din indtægt. Er du selvstændig beviser du din indtægt via din seneste årsopgørelse og årsregnskab. Opfylder du kravene, vil du have gode muligheder for at få et lån hos LEASY.

En endelig kreditvurdering afgør om du får et afslag eller en godkendelse på dit lån. Ved godkendelse af lånet får du en låneaftale tilsendt, hvor renterne og gebyrerne for lånet vil være angivet.

Derudover vil betingelserne for lånet også være at finde i aftalen.  Det er vigtigt, at du læser aftalen for lånet grundigt igennem. De fleste som føler sig snydt af låneudbydere har ikke læst deres aftaler igennem, og har derfor ikke kendt til vilkårene for, at man kan låne.

Du underskriver dit lån med dit NemID. At underskrive med NemID gør det nemt og sikkert at ansøge online. Derudover vil LEASY også hurtigere have mulighed for, at udbetale pengene til dig. Du skal derfor ikke være bange for at bruge dit NemID på LEASYs hjemmeside.

Hvad vil det sige at være kreditværdig hos LEASY?

LEASYs vurdering af din kreditværdighed fokusere på din økonomi. Her ser de selvfølgelig også på, om de skønner det realistisk for din økonomi med et lån.

Hvad du ønsker at bruge dit lån til, behøver de ikke at vide. De ønsker blot at sikre, at lånet er realistisk i forhold til din økonomi. Vurderer de, at du er kreditværdig, overfører de pengene med det samme.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Leasy Kontantlån

Anmeldelser: 5645 • Middel
TrustScore: 3.5 3.5
5 stjerner
63%
4 stjerner
24%
3 stjerner
5%
2 stjerner
2%
1 stjerne
6%
SP
Stephanie Perrot 13 Anmeldelser
TrustScore: 5

God service mht levering og opsigelse.

God service mht levering og opsigelse.

KH
Kirsten Hinge 114 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fik yderst kompetent hjælp

Fik yderst kompetent hjælp, virkelig rart😊

HM
Hanne Marslev 9 Anmeldelser
TrustScore: 5

God service og ingen vente tid når man…

God service og ingen vente tid når man ringer og søde personer man snakker med

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Leasy Kontantlån
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder