Letfinans Anmeldelse

Letfinans’ er en lånesammenligningstjenese der giver dig som bruger mulighed for at indsende én enkelt ansøgning og derefter modtage lånetilbud fra de låneudbydere de samarbejder med, som vil skulle konkurrere om at få dig som kunde. I denne anmeldelse vil vi gennemgå de forskellige fordele og ulemper ved denne service, og forsøge at sikre os at du er så godt klædt på til dit næste lån som muligt.

7.8
Kundeservice
10
Behandlingstid
7
Pris
8
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
7

Letfinans

667 har valgt dette de sidste 31 dage
7.9
Vurdering
Beløb 15.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.49 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 12:24
 • Ansøg på 2 min.
 • Modtag flere lånetilbud
 • Vælg frit det bedste tilbud
Eksempel: Samlet kreditbeløb 150,000 kr. ÅOP 4.11 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 2,550 kr. Samlet tilbagebetaling 193,325 kr. Samlede kreditomkostninger 43,325 kr. ÅOP spænd 3,69% – 24,99%. (Annonce)

Om Letfinans

Letfinans er en låneudbyder og en del af Leadwise A/S koncernen. Deres mål er at gøre låneprocessen nemmere for låntagere, ved at videreformidle din ansøgning til deres samarbejdsbanker, så du som kunde kun skal indsende én enkelt ansøgning, men til gengæld modtager tilbud fra adskillige banker. Du vil derved være stærkere stillet som låntager, eftersom bankerne ved at de skal konkurrere om at få dig som kunde.

Hos Letfinans vil du have mulighed for at tage et lån fra 10.000 kr til 500.000 kr, afhængigt af typen af lån du søger om. Dette vil sige at hvis du tager et samlelån vil du kunne låne op til 500.000 kr, og ved en lang række nye lån vil du kunne låne op til 350.000 kr, afhængigt af din individuelle økonomiske profil.

Letfinans har hjulpet over 60.000 danskere med at finde deres lån, og deres service er gratis og uforpligtende. Deres kontor befinder sig på Vestergade 3, i København, men der er ikke mulighed for personlig service ved fremmøde på deres kontor, da de udelukkende tilbyder online service. 

Opsummering af Letfinans anmeldelse  

Letfinans tilbyder en gratis og uforpligtende sammenligningstjeneste blandt deres få samarbejdspartnere. Hvis du går og overvejer at tage et lån kan du derfor med sikkerhed benytte deres tjeneste for at modtage uforpligtende tilbud, og derved være bedre informeret om lånemarkedet. Grundet deres lave mængde samarbejdsbanker vil du anbefale at du også undersøger andre tilbud fra andre låneudbydere.


Anmeldelse af Letfinans kundeservice

10

Hvis du oplever nogle problemer, eller har generelle spørgsmål, har du mulighed for at kontakte Letfinans’ kundeservice via telefon i hverdagene fra 10:00 – 15:00 eller alternativt kan du benytte deres chat på deres hjemmeside eller skrive til deres mail info@letfinans.dk 


Priser og tilbud hos Letfinans

8

Hos Letfinans’ kan du forvente at finde konkurrencedygtige priser, men eftersom de kun arbejder sammen med forholdsvis få låneudbydere sammenlignet med andre lignende tjenester, vil vi anbefale at du undersøger markedet grundigt inden du tager din beslutning.


Vurdering af online brugervenlighed

7

Brugeroplevelsen på Letfinans’ hjemmeside kan beskrives som intuitiv og informerende. Du vil hurtigt og nemt have mulighed for at indsende en låneansøgning, og du kan desuden også købe diverse forsikringer og tilmed sammenligne dine el-priser.


Anmeldelse af Letfinans ekspeditionstid

7

Selve ansøgningen tager kun få minutter at udfylde, og du vil derefter modtage svar inden for meget kort tid. Hvis du beslutter dig for at tage imod et af deres tilbud skal du underskrive låneaftalen og vil derefter få udbetaling beløbet på din konto, ofte inden for 24 timer.


Vurdering af andre fordele

7

Som bruger hos Letfinans vil du hurtigt og nemt kunne indsende en uforpligtende låneansøgning, hvorefter deres samarbejdspartnere vil sende lånetilbud til dig. Hvis du skifter mening efter at have underskrevet en låneaftale vil du have mulighed for at fortryde op til 14 dage efter aftalen blev underskrevet.


Letfinans Låneberegner
15.000 kr. 400.000 kr.
12 måneder 180 måneder
3.49 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Letfinans

Letfinans

Beløb 15.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.49 – 24.99 %
Alder 18 år

Fordele ved Letfinans 

 • 14 dages fortrydelsesret
 • Gratis og uforpligtende
 • Simpel ansøgningsprocess

Ulemper ved Letfinans

 • Kræver en minimumsindkomst på 180.000 kr årligt
 • Du skal være fyldt 21 år, i modsætning til andre udbydere der blot kræver at du er fyldt 18 år
 • Du modtager ikke personlig rådgivning som når du tager et lån i din bank

Anmeldelse af Letfinans kundeservice

10

Letfinans’ kundeservice kan kontaktes på telefon, mail, kontaktform eller deres chat på deres hjemmeside. Du kan med fordel læse deres ofte stillede spørgsmål, inden du kontakter dem direkte. 

Med en flot score af 4,6 stjerner på Trustpilot, over ca. 300 anmeldelser, må man forvente en service af høj kvalitet. Deres kundesupport besvarer aktivt de fleste af de negative anmeldelser på Trustpilot i en venlig og professionel tone. 

Mange af deres kunder er tilfredse med den gode service og hurtige behandlingstid. Der er tilmed tilfredshed ved ansøgningsprocessen som er overskuelig og informerende, så man som bruger ikke er i tvivl på noget tidspunkt.

Virksomhedsinformation

FirmaLetfinans (Leadwise A/S)
AdresseVestergade 3, 1456 Kbh. K.
Emailinfo@letfinans.dk
Telefon+45 31 31 90 00

Kundeservice åbningstider

Mandag10:00 – 15:00
Tirsdag10:00 – 15:00
Onsdag10:00 – 15:00
Torsdag10:00 – 15:00
Fredag10:00 – 15:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos Letfinans

8

Når du tager et lån skal du selvfølgelig være opmærksom på omkostningerne ved lånet, da det ofte er dette der vil være den afgørende faktor for hvilket tilbud du bør vælge. Hos Letfinans kan man som kunde forvente konkurrencedygtige priser, med en variabel pålydende rente fra kun 3,49%.

Desværre vil der ikke være mulighed for at benytte en låneberegner på deres hjemmeside, som man ofte finder ved andre låneudbydere. Til gengæld kan du se deres følgende beregningseksempel:

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 150,000 kr. ÅOP 4.11 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 2,550 kr. Samlet tilbagebetaling 193,325 kr. Samlede kreditomkostninger 43,325 kr. ÅOP spænd 3,69% – 24,99%.”

Sammenlignet med andre online låneudbydere er dette et fair lån med en konkurrencedygtig ÅOP. Det kan dog sagtens være muligt at finde billigere lån, så vi vil anbefale at du som kunde undersøger markedet tilstrækkeligt inden du tager dit valg.


Krav:

Hos Letfininans er der følgende minimumskrav:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du skal have en fast årlig indkomst på minimum 180.000 kr.
 • Du må ikke være registreret hos RKI/Experian eller Debitorregistret

Vurdering af online brugervenlighed

7

Letfinans faciliterer en moderne og brugervenlig hjemmeside der gør låneprocessen nem og overskuelig for deres brugere. Du bliver på deres forside præsenteret for deres ansøgningsform, hvor du kan indtaste det ønskede lånebeløb, løbetid og dine personlige informationer. Derefter vil du skulle besvare nogle grundlæggende spørgsmål, og du kan så igen tilrette det valgte lånebeløb, hvor du også kan se den laveste månedlige ydelse.

Efter du har udfyldt låneansøgningen vil den videresendes til deres samarbejdspartnere og du vil derefter modtage tilbud direkte på din mail, som du enten kan vælge at tage imod eller ignorere. Der vil ikke være nogen binding eller gebyrer associeret med låneprocessen. Det er altså helt gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud.

På deres hjemmeside vil du også have mulighed for at købe diverse forsikringer og sammenligne dit strøm-abonnement, for at se om du vil have mulighed for at spare penge.


Anmeldelse af Letfinans ekspeditionstid

7

Hvis du beslutter dig for at indsende en låneansøgning til Letfinans, kan du hurtigt og nemt udfylde deres ansøgning på deres hjemmeside. Selve ansøgningen tager få minutter, og du vil derefter modtage svar på mail inden for meget kort tid, ofte få minutter.

Hvis du vælger at tage imod et af deres tilbud, vil du skulle underskrive lånet med Nem-ID / Mit-ID på den respektive låneudbyders hjemmeside. Når du har underskrevet låneaftalen og lånet er blevet godkendt, vil du få udbetalt beløbet på din konto.
Hvis du skulle ske at fortryde lånet, vil du have op til 14 dages fortrydelsesret fra den dato låneaftalen blev underskrevet. Hvis du søger lån med straksudbetaling har vi her sammensat en liste af låneudbydere der udbetaler med det samme.


Vurdering af andre fordele

7

Når du benytter Letfinans’ ansøgningsproces vil du blive præsenteret for en nem og overskuelig låneproces. Du får hurtigt svar på din ansøgning, og i tilfælde af at du skulle ske at fortryde, vil du tilmed have mulighed for at fortryde lånet op til 14 dage efter låneaftalen blev underskrevet.

Ofte ved online lån vil du som låntager ikke skulle redegøre for hvad lånet skal bruges til. Hos Letfinans skal du dog vælge fra en liste, hvad hovedformålet med lånet er. Valgene er dog meget generelle, som f.eks. “Møbler / Andet Interiør” eller “Større begivenheder”. Du skal altså ikke specificere præcist hvad lånet skal bruges til, og du vil selv have rådighed over pengene, i modsætning til f.eks. et boliglån, hvor pengene skal gå direkte til boligen.


Konklusion på Letfinans anmeldelse 

Der er mange vigtige faktorer i spil når man skal tage et lån. Der findes en lang række forskellige lånetyper, og du vil derfor altid være bedst stillet ved at modtage så mange tilbud som muligt, så du hurtigt kan danne dig et overblik og vælge det lån der passer bedst til din økonomiske profil.

Hos Letfinans’ vil du have mulighed for at indsende en låneansøgning, som så videresendes til deres samarbejdspartnere. Du har derfor mulighed for at modtage flere lånetilbud ved kun at sende én ansøgning. Selvom Letfinans’ ikke har så mange samarbejdspartnere som nogle af de andre sammenligningstjenester, kan vil stadig anbefale at du benytter deres service, eftersom at det er gratis og uforpligtende. Du kan derefter sammenligne deres tilbud med nogle af de andre låneudbydere og derefter vælge det bedste lån.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Letfinans

Anmeldelser: 395 • God
TrustScore: 4.5 4.5
5 stjerner
82%
4 stjerner
13%
3 stjerner
2%
2 stjerner
1%
1 stjerne
3%
C
Cristina 5 Anmeldelser
TrustScore: 5

Dejlig menneske!

Dejlig menneske!

CN
Clus Nielsen 7 Anmeldelser
TrustScore: 5

Hurtig svar og serive

Hurtig svar og serive

NW
Ninne Wendt Holm 7 Anmeldelser
TrustScore: 1

Falsk markedsføring og kun problemer

Det vil være synd at sige, det er let. Og ærlig talt føler jeg mig så elendig behandlet, falsk markedsføring, og adskillige problemer under hele processen. Find et andet sted

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Letfinans Anmeldelse

Seneste nyheder