Lunar anmeldelse

Lunar er en dansk bankapp med gratis konto, app og betalingskort og henvender sig til de helt unge. Hos Lunar får du et gratis Visakort og mulighed for både at spare op, købe aktier og optage lån uden sikkerhed. Banken er 100% mobilbaseret og alt foregår online. 

Kundeservice
Behandlingstid
Pris
Ekstra fordele
Brugeroplevelse

Om Lunar 

Lunar er en dansk bank, som markedsfører sig på at være et alternativ til de traditionelle banker. Banken blev grundlagt i 2015 af Ken Villum Klausen, som stadig er administrerende direktør. Banken er et supplement til en almindelig bank, og der er således tale om et tillægsprodukt, som altså ikke tilbyder lige så bredt et udvalg af tjenester som en universalbank. 

Lunar tilbyder gratis Visakort, investeringsplatform samt lån uden sikkerhed. På Lunar har du mulighed for at styre din økonomi med et klart overblik over transaktioner. 

Lunar henvender sig til det yngre segment inden for privatkunder men er tilgængelig for alle, så længe man har adgang til en smartphone, da banken er 100% mobilbaseret og altså ingen filialer har. Banken har mere end 200.000 brugere i hele Norden og har udover København og Aarhus kontorer i Stockholm og Oslo.

Opsummering af Lunar anmeldelse

Hvis du har brug for en simpel bank, der har åbent, når andre banker har lukket, kan du overveje Lunar, og her kan du klare en stor del af dine bankforretninger let og enkelt på mobilen. Lunar tilbyder lån uden sikkerhed på op til 350.000 kr. og arbejder med korte svar- og udbetalingstider.  


Anmeldelse af Lunar kundeservice

Lunar nyder stor tilfredshed blandt kunderne, der angiver, at det er let at benytte Lunar, og at appen muliggør et godt overblik over økonomien. På Trustpilot får banken fire ud af fem mulige stjerner, og så meget som 69% mener, at banken er fremragende. Alt kundekontakt foregår via appen, hvor man kan chatte med medarbejderne helt til kl. 23 på hverdage og 17 i weekenden. 


Priser og tilbud hos Lunar

Lunar tilbyder lån på op til 350.000 kr. uden oprettelsesgebyr eller andre gebyrer, hvilket giver banken et forspring til andre aktører på lånemarkedet. Forbrugslån er generelt dyre, men med en ÅOP på maksimalt 20% placerer Lunar sig ikke blandt de allerdyreste. Priser på de enkelte lån fremgår i appen ved låneansøgning samt i selve låneaftalen. Hos Lunar betales der på nuværende tidspunkt ikke renter af indestående op til 250.000 kr., hvilket efterhånden er usædvanligt, men så absolut til kundernes fordel.  


Vurdering af online brugervenlighed

Appen er 100% mobilbaseret, og alt foregår derfor på telefonen ved selvbetjening. Appen er brugervenlig og gør det muligt på en gennemsigtig og enkel måde at få overblik over sin økonomi, lån og kreditter samt forbrug. 


Anmeldelse af Lunars ekspeditionstid

Hos Lunar får man svar på sin låneansøgning inden for et døgn, hvilket ligger meget godt i tråd med mange konkurrenter. Også når det gælder udbetaling af et godkendt lån, er der hurtig betjening, da pengene lander på kontoen umiddelbart efter underskrift. 


Vurdering af andre fordele

Hvis man vælger at optage et lån hos Lunar, kan man til enhver tid vælge at indfri lånet og betale sin gæld. Det er desuden muligt at indbetale mere end de månedlige afdrag, hvis man eksempelvis har lidt ekstra en måned, man kan sætte ind og dermed hurtigere blive gældfri. I standardpakken har Lunarkunder gratis Visakort, og vælger man de betalte løsninger, får man en gratis forsikring med. 


Lunar

Beløb10.000 – 300.000 kr.
Løbetid12 – 180 måneder
ÅOP4 – 15 %

Fordele ved Lunar

  • Alt foregår i den overskuelige og brugervenlige app 
  • Lån op til 350.000 kr. uden sikkerhed 
  • Gratis Visakort

Ulemper ved Lunar


Anmeldelse af Lunar kundeservice

Al kundekontakt foregår som udgangspunkt via appen, hvor man benytter en chat til at kontakte banken. Chatten har åbent alle hverdage kl. 9-23 samt 10-17 i weekenden, og banken markedsfører sig blandt andet på at have åbent, når almindelige banker har lukket. Det er dog også muligt at skrive e-mail eller ringe til banken, og også her er der tale om lange åbningstider. 

På Trustpilot er der stor tilfredshed med Lunar, og banken får således hele fire ud af fem stjerner. Så meget som 69% af anmelderne angiver, at banken er fremragende. Mange brugere tilkendegiver, at Lunar er let at bruge, og at man i appen har et godt overblik over sine pengesager. 

I kategorien Finansiel institution på Trustpilot er Lunar placeret som nummer syv ud af de ni bedste. Lunar svarer på 97% af de negative kommentarer, der lægges på Trustpilot og viser dermed, at de ønsker at komme kunderne i møde og løse deres problemer. 

I appen er det let at se eksempelvis, hvor meget man har betalt af på sit lån og dermed holde styr på sin økonomi.

Info om Lunar

BankLunar
AdresseØstergade 26A, 1100 København K 
Hack Kampmanns Plads 10, 8000 Aarhus C
Emailsupport@lunar.app
Telefon70 60 54 54

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 23:00
Tirsdag09:00 – 23:00
Onsdag09:00 – 23:00
Torsdag09:00 – 23:00
Fredag09:00 – 23:00
Lørdag10:00 – 17:00
Søndag10:00 – 17:00

Priser og tilbud hos Lunar

Lunar tilbyder tre forskellige Visakort. Standardabonnementet er gratis, Pro koster 69 kr. og Premium 119 kr. pr. måned. Til Pro og Premium-kortene knytter der sig forskellige fordele som eksempelvis forsikring, flere konti samt personlig laserindgravering. 

Med Lunar betaler man ikke negative renter af indestående på op til 250.000 kr., hvilket passer til mange af bankens kunder, som på grund af deres alder har begrænset formue. 

Hos Lunar er det muligt at låne fra 10.000 og op til 350.000 kr. Hvis man har brug for et mindre beløb, kan det i stedet være en mulighed med et minilån. I modsætning til mange konkurrenter ser man her ingen oprettelsesgebyrer eller andre gebyrer. Renter og ÅOP varierer ud fra det ønskede lånebeløb og lånets løbetid, men med en ÅOP på maksimalt 20% ligger banken ikke blandt de dyreste, men der er dog heller ikke tale om et decideret billigt lån

Information om lån ses i appen, hvor man også ansøger om lån. I lånetilbuddet fremgår alle oplysninger om kreditomkostninger, løbetid og månedlige afdrag.


Krav:

  • Du skal være mindst 18 for at låne 
  • Du skal have MitID

Vurdering af online brugervenlighed

Lunars mission er at gøre bankanliggender let og håndterbart, og man har derfor arbejdet målrettet på overskueligheden på appen og på, at informationer fremstår brugervenlige og lette at forstå. Det er lykkedes, og appen er utroligt nem at bruge. Oplysningerne om saldo, status på lån samt andre ting er lette at finde og ikke mindst forstå, selv for de helt unge, som ikke har mange års erfaring med banksprog og bankanliggender. 

Det er dermed eksempelvis let at se, hvor meget man skylder på sit lån, og hvor meget ens lån koster. Netop denne gennemsigtig er noget, der kan knibe hos nogle konkurrenter, og det er derfor til Lunars fordel.


Anmeldelse af Lunars ekspeditionstid

Ved ansøgning om lån hos Lunar får man i langt de fleste tilfælde svar indenfor 24 timer. En del konkurrenter tilbyder endnu hurtigere svartid, men da man hos Lunar lægger vægt på kreditvurderingen for at sikre, at kunderne rent faktisk har en chance for at betale pengene tilbage, kan der gå op til et døgn, før man får svar. 

Lånetilbuddet er helt uforpligtende, men vælger man at benytte sig af det, har man pengene på sin konto umiddelbart efter underskrift, hvilket er hurtigere end en del konkurrenter.


Vurdering af andre fordele

Ligesom hos alle andre låneudbydere skal man også hos Lunar sørge for at betale det aftalte månedlige afdrag, men herudover er det muligt at indbetale ekstra på sit lån, hvis man en måned har lidt at gøre godt med. På den måde kan man hurtigere blive gældfri, og i appen kan man hele tiden følge med i, hvor meget man mangler at betale osv. Det er også muligt at betale hele lånet ud på én gang, hvis man eksempelvis får penge tilbage i skat eller arver en sum penge. 

Standardløsningen hos Lunar indbefatter et gratis Visakort, men ved de betalte kort får man en forsikring oven i hatten, og med Pro og Premium har man heller ikke hæve- eller valutagebyrer. 

Inkarnerede Lunar fans kan købe Lunar merchandise som eksempelvis sweatshirts og andre beklædningsgenstande med Lunar grafik.


Andre informationer om Lunar

Lunar tilbyder udover de almindelige bankservices også investering på sin egen investeringsplatform, der tilbydes i samarbejde med Saxobank. Her kan du handle danske og udenlandske aktier og andre værdipapirer direkte i appen og med en minimumskurtage på kun 19 kr. 

Lunar tilbyder desuden en erhvervskonto, hvor man som kunde har bankkonto, udgiftsstyring og firmakort i ét. Herudover indebærer erhvervskontoen automatiserede betalinger og automatiseret bogføring, og erhvervskontoen kan især kan være aktuelt for iværksættere, der har brug for en gennemsigtig og brugervenlig løsning til deres forretning.


Konklusion på Lunar anmeldelse 

Lunar er en særdeles simpel og brugervenlig bankløsning, som er oplagt til de helt unge, der blot har brug for få, enkelte bankprodukter og et let forståeligt sprog. I appen ordner man let selv sine bankanliggender, og her har man et godt overblik over sin økonomi. 

Lunar tilbyder lån uden sikkerhed, og med hurtig svar- og udbetalingstid kan det være en mulighed, hvis man har brug for et lån. Forbrugslån er dog generelt dyre, og her bør man altid se sig godt for og gøre sig klart, hvilke omkostninger og vilkår, der er forbundet med et lån. 

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Lunar

Anmeldelser: 17329 • God
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerner
76%
4 stjerner
11%
3 stjerner
2%
2 stjerner
2%
1 stjerne
10%
C
Claus 12 Anmeldelser
TrustScore: 1

Bank der dømmer uden omtanker og…

Bank der dømmer uden omtanker og stjæler midler. Kunne lige så godt være en bankrøver. Hold jer væk fra dette forfærdelige sted

MV
Mette Vestergaard 76 Anmeldelser
TrustScore: 5

Eskild er en høflig ung mand

Eskild er en høflig ung mand, som forstår at spørge ind til problemet og derefter finde årsagen. Der var ingen ventetid, han tog telefonen med det samme. Jeg håber, han får et ultra stort smil på læben.

MN
Mads Nielsen 3 Anmeldelser
TrustScore: 5

Toke var den sødeste og mest forstående…

Toke var den sødeste og mest forstående medarbejder jeg længe har mødt i en simpel bank samtale. Lunar er det bedste skift jeg nogensimnde har lavet væk fra fup Nordea. God vind Toke, og også din kollega Rene som fulgte op. Tak

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Lunar anmeldelse

Seneste nyheder