Mybanker anmeldelse

Mybanker er en sammenligningsservice, som du kan benytte dig af, når du skal indhente tilbud fra forskellige låneudbydere. Det kan være ganske praktisk, at det hele er samlet et sted, så du ikke selv skal afsøge alle muligheder. Ved at benytte sig af Mybanker kan du nemlig hurtigt få et overblik over forskellige tilbud på lån hos en god portion banker. På den måde kan du formentlig finde det bedst mulige tilbud for dig, hvilket samtidig kan være besparende.  

7.8
Kundeservice
10
Behandlingstid
7
Pris
8
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
7

Om Mybanker 

Med en online sammenligningsservice som Mybanker kan du nemt og hurtigt få et overblik over tilbud og udbud fra forskellige låneudbydere. Og det er ligegyldigt, hvilken bank du er kunde hos, du kan uden problemer benytte tjeneste til at sammenligne lån og tilbud på tværs af banker. 

Mybanker kan være en belejlig løsning, da man kan indhente flere forskellige tilbud med blot en ansøgning. Med en ansøgning tydeliggør du selvfølgelig, hvilket lån der er tale om, og du ansøger derfor for eksempel om enten et boliglån eller et billån. Alt foregår enten telefonisk eller online på Mybanker, så du kan hurtigt navigere i de mange muligheder.  

Så står Mybanker for at finde banker, der matcher dine behov og præsenterer dem for dig. På den måde kan du formentlig hurtigt finde det tilbud, der passer dine behov bedst. Det kan være, at det skal være så billigt som muligt eller også skal det gå meget hurtigt. Under alle omstændigheder kan du finde muligheder på Mybanker.  

Opsummering af anmeldelse 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce gravida rutrum nunc vitae elementum. Donec eget aliquam turpis. Pellentesque laoreet maximus purus. N

På Mybanker kan du sammenligne lånemuligheder og på den måde finde den bedste løsning for dig. Tjenesten får stor ros for deres kundeservice, og kunderne er meget tilfredse med deres sammenligningsløsninger. Mybanker tilbyder et gratis overblik over forskellige låneudbydere og deres tilbud, som du ganske nemt kan få præsenteret på deres hjemmeside.  

Det er nemlig nemt at navigere på hjemmesiden. Du skal ikke selv tænke på at opsøge de forskellige udbydere, du ledes nemlig direkte videre via Mybanker. Afhængigt af hvor travlt du har, skal du være opmærksom på at finde et hurtigt lån, men der er generelt hurtig betjening. 


Kundeservice

10

Mybankers kundeservice er ifølge deres brugere i top. De får ros for deres service på både Trustpilot og sociale medier. Kunderne viser især stor tilfredshed med deres nemme og hurtige løsninger. De tilbyder derudover vejledning ved bankskifte, hvis man ønsker at afsøge sine muligheder.  


Pris og tilbud

8

Mybankers sammenligningstjeneste er gratis. Da de ikke selv udbyder lån, men blot er formidlere af andre låneudbydere, er lånets pris og omkostninger afgjort af den enkelte bank. Mybanker tilbyder et let og overskuelig indblik i de forskellige lånemuligheder og banker, for at finde det bedst mulige tilbud skal du være opmærksom på lånets vilkår og pris. 


Brugervenlighed

7

På Mybankers hjemmeside kan du hurtigt finde frem til, hvordan du opretter en lånesammenligning. Det er en hjemmeside med et overskueligt design, og den er nem at navigere på. Det eneste, du skal tage stilling til, er, hvilket lån du gerne vil indhente tilbud på. Når tjenesten har genereret en liste over dine muligheder, ledes du direkte videre til låneudbyderen. Det er altså en nem proces, hvor du slipper for selv at navigere mellem flere sider.  


Behandlingstid

7

Da det ikke er Mybanker, der udbyder selve lånet, er det som udgangspunkt den enkelte bank, der er ansvarlig for behandlingstiden. Men hvis du skal finde et hurtigt lån, skal du være opmærksom på den enkelte udbyders behandlingstid. De fleste af Mybankers samarbejdspartnere giver dog rimelig hurtigt svar. Mybanker selv er også hurtige til at reagere på henvendelser.  


Andre fordele

7

Hvis du trænger til at blive godt indført i økonomi og finanser, så kan du med fordel benytte dig af Mybankers blog, hvor du kan finde en masse lærerigt materiale. Hvis du vil gøre dig klogere på investeringer eller lån, så kan du finde artikler, der behandler begge emner og mere til. Der er i alt fald rig mulighed for at finde forskellige nyttige informationer her.

Mybanker Låneberegner
10.000 kr. 350.000 kr.
12 måneder 180 måneder
2.95 % 22.52 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Mybanker Lån

Beløb10.000 – 300.000 kr.
Løbetid12 – 180 måneder
ÅOP4 – 15 %

Fordele ved Mybanker

  • Find det bedste tilbud ved hjælp af sammenligning. 
  • Rigtig god kundeservice.  
  • Let og overskuelig tjeneste.

Ulemper ved Mybanker

  • Tilbyder ikke selv lån.  
  • Pris og ventetid afhænger af låneudbyder.  
  • Ikke så mange andre fordele.

Vurdering af kundeservice

Mybankers brugere er meget tilfredse med deres service og har kvitteret med gode anmeldelser på Trustpilot. Mybankers har nemlig en vurdering på 4,6, som må siges at være meget ud af 5 stjerner. Kunderne giver også udtryk for deres tilfredshed på sociale medier, og der er altså stor tilfredshed med Mybankers kundeservice.  

Det er dog ikke særlig lange telefoniske åbningstider, men hvis man har problemer med at komme igennem, kan man sende en mail. Det er i særdeleshed det nemme og hurtige, der bliver fremhævet som en fordel ved Mybanker. Banken tilbyder derudover at vejlede ved bankskifte. Hvis du er utilfreds med din bank, kan du altså bruge Mybanker til at undersøge mulighederne.  

Info om Mybanker

BankMybanker
AdresseHauser Plads 32, 1127 København K
Emailinfo@mybanker.dk
Telefon70 20 72 32

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 17:00
Tirsdag09:00 – 18:00
Onsdag09:00 – 17:00
Torsdag09:00 – 17:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Vurdering af pris og tilbud

Eftersom Mybanker ikke selv tilbyder lån, så kan man ikke som sådan tale om priser. Deres sammenligningstjeneste er gratis, men lånets omkostninger afhænger selvfølgelig af den enkelte bank. Ved at benytte dig af Mybankers tjeneste kan du finde ud af, hvilket lån der er billigst og bedst, og om du har unødvendige omkostninger som kunde hos en bank.  

Mybanker tilbyder en let og overskuelig vej til at navigere i de mange låneudbydere og tilbud. Med en lang række af samarbejdspartnere får du en bred vifte af tilbud gennem en søgning på Mybanker. Det kan både være hurtige lån, dyre lån eller billigere lån. Det er derfor godt at undersøge de forskellige tilbud og deres vilkår. Mybanker præsenterer dem for dig, men du skal selv gå dem efter i sømmene, inden du tager den endelige beslutning. Du vil blive præsenteret for en overskuelig liste af tilbud, hvor det vil fremgå klart, hvad de forskellige lån koster. 


Mybankers krav:

Hos de fleste låneudbydere gælder krav som følgende: 

  • Ansøger skal være fyldt 18 år. 
  • Må ikke være registreret i RKI. 
  • Skal være bosiddende i Danmark. 
  • Skal have MitID.

Vurdering af brugervenlighed

Mybankers hjemmeside har et fint design, som gør den let at finde rundt på. Du kan nemlig nemt og hurtigt finde de nødvendige informationer, hvad end du er på udkig efter et billån eller et fordelagtigt lån til en bolig. Når du har gjort det klart, hvad det er for et lån, du søger, så kan du hurtigt fremtrylle en liste over dine muligheder.  

Hvis du har interesse i et af tilbuddene, således du ind på den enkelte banks hjemmeside, så du kan fortsætte efter ønske. Du skal altså ikke selv til at opsøge banken, men kan fortsætte direkte fra Mybanker til deres online tjeneste.


Vurdering af behandlingstid

Mybanker er hurtige til at reagere på henvendelser, men det er ikke nødvendigvis det samme som, at lånet udbetales hurtigt. Da Mybanker ikke er ansvarlig for udbetaling af lån eller behandling af ansøgning, er det ikke hos dem, ventetiden kan ligge. Det er samarbejdspartnerne, der står for den reelle behandlingstid, og det varierer selvfølgelig fra bank til bank. De allerfleste af Mybankers samarbejdspartnere reagerer hurtigt på ansøgninger, og størstedelen af dem vil give svar indenfor nogle timer.  

Udbetalingen varierer også fra bank til bank, hvis du er på udkig efter et hurtigt lån, så skal du være opmærksom på den forventede udbetalingstid. De fleste udbydere, der tilbyder forbrugslån og hurtige lån, ved at det skal gå hurtigt. Der vil derfor for det meste være en kort behandlingstid. 


Vurdering af andre fordele

Mybanker tilbyder udover deres sammenligningsservice økonomisk rådgivning. På deres hjemmeside kan du finde en stor samling af mange forskellige artikler om investering, renter, pension og konvertering. Så hvis du har behov for en økonomisk vejledning, så kan du formentlig finde hjælp og informationer hos Mybanker. Det er et stort plus, at man kan benytte sig af bankens vejledning, inden man tager en beslutning om lån eller bankskifte. 

Det er desuden noget, der får tjenesten til at fremstå meget troværdig. For eksempel kan du læse om gratis lån, som kan ende med at koste dig dyrt. Det er en god idé at sætte sig ind i lånemarkedet, inden du optager et lån. Det har du rig mulighed for på Mybankers hjemmeside, hvor du kan finde en masse informationer om lån, penge og investering. Det kan være brugbart i mange situationer, og det er derfor godt givet ud for de fleste. 


Konklusion på anmeldelse af Mybanker

Mybanker er en brugbar service, hvis du er på udkig efter et lån eller en ny bank. Tjenesten tilbyder nemlig en sammenligning af de mange muligheder på lånemarkedet. Hvis du for eksempel er på udkig efter et billån, kan du bruge Mybanker til at få et overblik over dine muligheder. 

De tilbyder en hjemmeside, der gør det nemt at navigere i de komplicerede pengesager. Du bliver præsenteret for en liste med lånemuligheder fra de forskellige låneudbydere, hvor du let kan se priser og omkostninger på de enkelte lån. Det er altså en god tjeneste til at få et overblik over de muligheder, der foreligger samt en tjeneste, der giver mulighed for at finde det billigste og bedste. 

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Mybanker

Anmeldelser: 1513 • God
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerner
78%
4 stjerner
15%
3 stjerner
2%
2 stjerner
1%
1 stjerne
3%
CP
claus pedersen 4 Anmeldelser
TrustScore: 5

Nemt og tidsbesparende

Nemt og tidsbesparende

F
Frida P 7 Anmeldelser
TrustScore: 5

Nemt og effektivt

Nemt og effektivt at komme i kontakt med nye banke

HC
Hc Christensen 59 Anmeldelser
TrustScore: 2

Mybanker…? Måske

Det er ikke sikkert at det er mybankers skyld, men det er nu engang mybanker, der er den enhed som fronter kunden. Hvorom altting er, så har det mildest talt været en besynderlig oplevelse. Ringe eller ingen respons fra interesserede banker, pivlange responstider fra samme – nej. Det er første og sidste gang jeg anvender mybanker

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Mybanker anmeldelse

Seneste nyheder