Sambla Anmeldelse

Som låntager er det vigtigt at undersøge markedet grundigt for at finde den låneudbyder der kan tilbyde dig det bedste type lån til dine behov. For at gøre det nemmere findes der en lang række låneformidlere, som agere som mellemled mellem dig og deres samarbejds banker og låneudbydere. Sambla er en af disse låneformidlere, og vi vil i denne anmeldelse give dig en oversigt over selskabet og deres service.

9.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10

Sambla

Nyt product
8.2
Vurdering
Beløb 5.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.55 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 09:48
 • Få en lavere rente og spar penge
 • Forskellige banker og långivere
 • Ansøg på 2 minutter
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 300 000 kr. Løbetid: 12 år. Debitorrente: 7,00 %. ÅOP: 7,61 %. Minimum ÅOP: 3,55 %. Maksimum ÅOP: 24,99 %. Etableringsomkostninger: 0 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 2 756 kr. Samlede kreditomkostninger: 196 161 kr. Samlet tilbagebetaling: 496 161 kr. (Annonce)

Om Sambla

Sambla er en låneformidler, der sammenligner lånetilbud til deres brugere så du har mulighed for at modtage flere forskellige tilbud, fra forskellige låneudbydere, ved kun at sende én ansøgning. Derved lader du låneudbyderne konkurrere om at have dig som kunde, og du vil derfor være stærkere stillet som låntager.

Sambla blev stiftet i 2014 og har kontorer i både København, Stockholm, Lund, Oslo og Helsinki. De har over 140 medarbejdere blandt de forskellige kontorer, og har hjulpet over 390.000 kunder. Samblas vision er “sammenlign af långiveres tilbud, så alle altid får det bedst mulige banklån, uanset hvem du er og hvad du laver.”

Opsummering af Sambla anmeldelse  

Sambla er en låneformidler, du som låntager kan benytte til at modtage flere lånetilbud fra deres samarbejdspartnere med kun én ansøgning. Dette gør låneprocessen nemmere for dig som kunde.

Sambla er en veletableret og et erfaren selskab, med en kundeservice af høj kvalitet. Du finder en lang række informationer på deres brugervenlige hjemmeside, og hvis du går med tanker om at tage et lån, kan du med fordel benytte deres gratis og uforpligtende service.


Anmeldelse af Sambla kundeservice

10

Sambla kan kontaktes på telefon eller mail, alle ugens dage. Deres kundeservice er af højeste kvalitet, og med en fremragende score af 4,8 stjerner på Trustpilot kan du også forvente en god oplevelse både med deres ansøgningsproces og kundeservice.


Priser og tilbud hos Sambla

10

På deres hjemmeside kan du med fordel benytte deres låneberegner til at estimere omkostningerne på netop det lån du står og mangler, med en vejledende estimeret ÅOP fra 7,53% til 25,37% og etableringsomkostninger fra 50 kr til 5000 kr.


Vurdering af online brugervenlighed

10

Brugeroplevelsen på Samblas hjemmeside er af højeste kvalitet. Med deres moderne og intuitive hjemmeside vil du nemt kunne finde det information du søger. Deres mange undersider beskriver låneprocessen i mange detaljer, så du ikke er i tvivl på noget tidspunkt.


Anmeldelse af Sambla ekspeditionstid

10

Med Sambla’s service sender du én enkelt ansøgning, og modtager svar inden for 24 timer på mail, fra deres forskellige samarbejdspartnere. Når du har modtaget svaret skal du underskrive aftalen med Nem-ID eller Mit-ID, hvorefter pengene vil blive udbetalt på din konto.


Vurdering af andre fordele

8

Ved at benytte en låneformidler som Sambla, vil du som bruger nemt og hurtigt kunne danne dig et overblik over deres samarbejdspartneres forskellige lånetilbud. Dette giver dig mulighed for hurtigt at finde det bedste lån til din profil.


Sambla Låneberegner
5.000 kr. 500.000 kr.
12 måneder 180 måneder
3.55 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Sambla Lån

Sambla

Beløb 5.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.55 – 24.99 %
Alder 18 år

Fordele ved Sambla 

 • Kundesupport alle ugens dage
 • Hurtig og overskuelig låneproces
 • Gratis og uforpligtende

Ulemper ved Sambla

 • Begrænset mængde samarbejds banker
 • De estimerede omkostninger kan variere
 • Du skal have en årlig indkomst på 60.000 kr

Anmeldelse af Sambla kundeservice

10

Når du som potentiel låntager benytter ansøgningsprocessen på Samblas hjemmeside, vil du opleve en intuitiv og gennemskuelig proces. Hvis du alligevel skulle ske at opleve problemer med deres service, har du mulighed for at kontakte deres kundesupport via telefon eller mail alle dage på ugen. Med sene åbningstider i hverdagene og på eftermiddagene i weekenden vil du have rig mulighed for at komme i kontakt med deres support.

Med en fremragende score af 4,8 stjerner på Trustpilot, kan man også forvente en service af høj kvalitet. De har dog kun modtaget meget få anmeldelser på deres danske Trustpilot side, men hvis man kigger på de andre lande vil man hurtigt se at det er en score der holder ved.

Sambla’s kontaktinformation er nemt at finde på deres hjemmeside, og der er overordnet intet dårligt at sige om deres kundeservice, tvært imod.

Virksomhedsinformation

FirmaSambla ApS
AdresseLandgreven 3, st. th. 1301 København K
Emailkundeservice@sambla.dk
Telefon+45 70 60 57 30

Kundeservice åbningstider

Mandag09:00 – 20:30
Tirsdag09:00 – 20:30
Onsdag09:00 – 20:30
Torsdag09:00 – 20:30
Fredag09:00 – 17:00
Lørdag12:00 – 16:00
Søndag12:00 – 16:00

Priser og tilbud hos Sambla

10

Når man som låntager beslutter sig for at tage et lån, vil man selvfølgelig gerne finde det billigste lån muligt. Ved at benytte en låneformidler som Samba, vil man i højere grad have mulighed for at få et bedre overblik over forskellige lånetilbud fra deres samarbejdspartnere.

Når man besøger Sambas hjemmeside, vil man først blive præsenteret for deres låneberegner, hvor man kan oplyse det ønskede lånebeløb og periode for lånet. Derefter vil de estimerede omkostninger beregnes.

Med en estimeret ÅOP der strækker sig fra 7,53% til 25,37% og etableringsomkostninger fra 50 kr til 5000 kr, vil prisen på lånet variere meget alt efter størrelsen og løbetiden. Det skal siges at dette er vejledende værdier, og de individuelle omkostninger vil variere fra bank til bank, samt din individuelle økonomiske profil.


Krav:

For at tage et lån gennem Samba, er der nogle krav der skal opfyldes:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Årlig indkomst på minimum 60.000 kr
 • Fast bopæl i Danmark

Vurdering af online brugervenlighed

10

Brugeroplevelsen på Sambla’s hjemmeside kan betegnes som venlig, intuitiv og let overskuelig. Du har som bruger nemt ved at finde de typisk nødvændige informationer, såsom kontaktinformationer og ofte stillede spørgsmål. 

På deres hjemmeside finder du en lang række informationer under de forskellige undersider, samt en lang liste af forskellige lånetyper. Det er tydeligt at se, at dette er et selskab der har meget erfaring på markedet, og har derfor i høj grad mulighed for at informere deres brugere.

Deres ansøgningsproces benytter en gratis lånesammenligner, udbudt af DigiFinans, som man måske har set før på andre sammenligning sider. Processen er meget brugervenlig og du vil let kunne bevare overblikket over din ansøgning.


Anmeldelse af Sambla ekspeditionstid

10

Når du beslutter dig for at tage et lån, vil du altid skulle indsende en låneansøgning. Ved at benytte Sambla’s ansøgningsproces, vil du kun skulle gøre dette én gang for at få tilbud fra de långivere der samarbejdes med. Den enkelte låneansøgning tager få minutter, og du vil derefter modtage tilbud på din mail inden for 24 timer. Ofte modtager du svar hurtigere.

Når du har gennemgået de forskellige lånetilbud, kan du vælge at tage imod et, eller flere, af tilbudene. Hvis du beslutter dig for dette, vil du skulle underskrive låneaftalen med dit Nem-ID eller Mit-ID.

Når du har underskrevet låneaftalen vil du ofte modtage pengene på din konto samme dag, men den endelige behandlingstid kan variere mellem de forskellige låneudbydere.


Vurdering af andre fordele

8

Når man som låntager vil finde et godt lån, vil det selvfølgelig altid være i ens bedste interesse at modtage så mange lånetilbud som muligt. Derved vil du i højere grad kunne danne dig et overblik over de forskellige lån, og hurtigt finde det bedste lån til dine behov. Denne mulighed har du hos Sambla, da din ansøgning videresendes til deres forskellige samarbejdspartnere som så skal konkurrere om at få dig som kunde.

Når Samblas samarbejdspartnere modtager en ansøgning fra Sambla, ved de an andre lånudbydere vil modtage samme ansøgning. Derfor vil du være bedre stillet, eftersom at låneudbyderne ved at de skal konkurrere med andre låneudbydere for at få dig som kunde.


Konklusion på Sambla anmeldelse 

Som låntager bør man altid sikre sig at man undersøger markedet grundigt, for at finde det lån der passer bedst til ens profil, hvad end man søger lån med hurtig udbetaling eller billige renter. For at gøre dette nemmere kan man med fordel benytte sig af låneformidlere så som Sambla. Sambla tilbyder en gratis og uforpligtende service, så du med én enkelt ansøgning hurtigt kan modtage lånetilbud fra de forskellige låneudbydere Sambla samarbejder med.

Eftersom det er gratis for dig som bruger, da Sambla modtager kommission fra låneudbyderne, ser vi ingen grund til ikke at benytte sig af denne service. Det giver dig som låntager et nemt overblik over de forskellige lånetilbud, så du hurtigt kan finde det billigste lån.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Sambla

Anmeldelser: 65 • Middel
TrustScore: 3.5 3.4
5 stjerner
91%
4 stjerner
5%
3 stjerner
0%
2 stjerner
0%
1 stjerne
5%
JD
John Danielsen 2 Anmeldelser
TrustScore: 1

Min kone får ikke det hun har købt og…

Min kone får ikke det hun har købt og betalt for 😡😡😡😡 Ordre nr #1198

KI
Katharina Izbicki 30 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fantastisk service

Har talt med 3 medarbejdere (Sebastian, Magnus og Alfred) inden for de sidste 2 uger, og må sige, at jeg har fået en fantastisk god service. De burde få en lønforhøjelse 😉

MP
Melissa Pox 4 Anmeldelser
TrustScore: 1

Ringer konstant

Ringer konstant, har end ikke søgt om lån åbenbart, har ringet 4 gange og bedt dem stoppe med at ringe, det hjælper intet. Jeg er på Robinsonlisten og de påstår der er fejl i den. Jeg søger ingen lån, til trods for at de siger de har en ansøning liggende fra mig, det kan de sige, til trods for at jeg ikke oplyser, hvem jeg er og ringer på skjult nr, min konklusion må derfor være at det er et fuske firma, da de har magiske evner og er snot dumme. Endvidere siger de kun hallo når man ringer dem op, et hvert firma med respekt for sig selv, ville nok sige noget i stil med firmanavn, goddag, hvad kan jeg hjælpe med, det er ikke tilfældet her, så nu ryger sagen videre, det koster trods alt 10.000,- at ringe en op der står på den liste. Hvad skal jeg dog bruge de penge til!

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Sambla Anmeldelse

Seneste nyheder