Samlino anmeldelse

Samlino er en sammenligningsservice, som man kan benytte sig af til at få et overblik over de mange tilbud og udbud. Hvis du er på udkig efter forsikring, lån, bredbånd eller en A-kasse og meget mere, så kan du på Samlino sammenligne en masse tilbud, produkter og tjenester. Samlino kan altså ideelt set hjælpe dig med at spare penge samt finde den bedste løsning for dig. Det er altid en god idé at undersøge markedet inden, man beslutter sig – den service tilbyder Samlino.  

7.8
Kundeservice
10
Behandlingstid
7
Pris
8
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
7

Samlino produkter

Nyt product
8.3
Vurdering
Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 6 – 180 måneder
ÅOP 1.5 – 49.9 %
Udbetaling I dag 19:44
 • Indhent nemt tilbud fra flere banker
 • Spar op til 15.000 kr.
 • Ansøg på 1 minut
Eksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med en variabel rente på 6,0 % og et oprettelsesgebyr på 1.500 kr. (ÅOP på 6,22 %). De totale kreditomkostninger er på 53.335 kr. og det samlede beløb der skal tilbagebetales er 203.335 kr.

Om Samlino 

Samlino er først og fremmest en online sammenligningsservice, som udbyder gratis sammenligning af forskellige produkter og tjenester, som hører under finans og forsikring. Samlino er altså en tjeneste, der kan hjælpe dig med at finde det bedst mulige lån.  

Du kan lave sammenligninger af de allerfleste ting på Samlinos hjemmeside. Alt fra A-kasser til udbydere af bredbånd. Det kan altså ofte være relevant at bruge Samlino, da der er mange ting, der kan være behov for at sammenligne, for at få det bedst mulige tilbud. Med et overblik over andre bankers priser kan Samlino finde de konkurrencedygtige priser. 

De tilbyder desuden vejledning til alt, hvad der har med lån, forsikring og finans at gøre. Tjenesten kan lede dig gennem processen, så Samlino er altså en stor hjælp og støtte i processen med at finde det rigtige lån, det rigtige bredbånd eller den rigtige opsparingskonto.  

Opsummering af anmeldelse af Samlino 

Samlino er en gratis og effektiv sammenligningsservice, som man kan benytte sig af til flere forskellige produkter og tjenester, der involverer finanser, internet og tele. De får gode anmeldelser på deres kundeservice, hvor brugerne især er tilfredse med deres vejledning. 

Da Samlino ikke er låneudbyder der tilbyder lån, men blot formidler låneaftaler og –tilbud, er priserne først og fremmest afgjort af de enkelte samarbejdspartnere. Samlino er omkostningsfri og nem at benytte sig af. Deres brugervenlighed kan lynhurtigt generere en sammenligning af lånemuligheder. Da den endelige udbetaling styres af banken, varierer det selvfølgelig, hvor hurtigt det kan gå. Samlino bestræber sig på at svare på henvendelser inden for højst to dage.  


Kundeservice

10

Samlino har en god vurdering på Trustpilot, hvor mange brugere roser tjeneste og deres finansielle vejledning. Det er især deres rådgivning, der får ros. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, kan du med fordel benytte dig af Samlinos telefoniske eller online tjenester.  


Pris og tilbud

8

Det er gratis at benytte sig af Samlino, men priser på de enkelte lån afhænger af samarbejdspartnere som banker. Der er mulighed for at finde mange gode tilbud på både lån, mobilabonnementer, bredbånd eller a-kasser. Samlino fungerer som mellemmand, men udbyder ikke selv lån.  


Brugervenlighed

7

Samlinos tjenester fungerer rigtig godt. Det er let at navigere på deres hjemmeside, og der er mulighed for at få en vejleder i røret, hvis man henvender sig telefonisk. Man kan nemt og hurtigt undersøge og sammenligne de aktuelle produkter og meget andet via Samlino. Derfor fungerer siden godt og fejlfrit.  


Behandlingstid

7

Da det ikke er Samlino, der udbyder lån og de andre tjenester, men blot er formidlere af dem, så afhænger behandlingstiden af de enkelte banker. Med de samarbejdspartnere Samlino har, kan man nok ofte forvente en rimelig hurtig behandlingstid, det varierer naturligvis. Samlino er forholdsvis hurtige til at vende tilbage på henvendelser, men hvis du har behov for et hurtigt lån, så skal du rette din søgning derefter.   


Andre fordele

7

Der er ikke som sådan andre fordele, man som bruger kan benytte sig af hos Samlino. De tilbyder en solid vejledning og rådgivning, som kan tælles som ekstra fordel. De forskellige samarbejdspartnere kan dog have deres egne fordele, som du ved låneaftaler med dem kan benytte dig af. De ekstra fordele afhænger derfor af banken.   


Samlino Låneberegner
10.000 kr. 500.000 kr.
6 måneder 180 måneder
1.5 % 49.9 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Samlino

Beløb10.000 – 500.000 kr.
Løbetid6 – 180 måneder
ÅOP1.5 – 49.9 %
Opstartsgebyr1500
Min. alder18 år

Fordele ved Samlino

 • Gratis og nem sammenligning af lån mm.  
 • Tilbyder god og bred vejledning indenfor lån og finans. 
 • Høj vurdering af kundeservice.

Ulemper ved Samlino

 • Tilbyder kun sammenligning af andre tjenester. 
 • Ingen særlige fordele.  
 • Pris og behandlingstiden afhænger af de mange samarbejdspartnere.

Vurdering af kundeservice

Samlino udbyder flere forskellige service og tjenester i form af både vejledning og sammenligningsservice. Samlino får mange gode anmeldelser på Trust Pilot, hvor de har en overordnet vurdering på 4,3 ud af 5. Der er altså generel tilfredshed med deres kundeservice. Der er især mange, der påpeger, at de føler sig trygge og godt vejledt af Samlinos medarbejdere.   

Det varierer dog, hvad kunderne forholder sig til. Det kan derfor være svært at vide, hvilken tjeneste og service, kunderne er tilfredse med. Men alt i alt får kundeservicen stor ros fra de forskellige kunder og brugere. Med telefontider i hverdagene mellem 9-16 kan det være svært for fultidsarbejdende at fange Samlino. Man kan dog også sende en mail samt bruge sidens kontaktformular. Med dem kan man forvente svar indenfor to hverdage.  

Info om Samlino

BankSamlino
AdresseFredericiagade 15B, 1. tv. 
1310 København K
Emailinfo@samlino.dk
Telefon70 60 58 88

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Vurdering af pris og tilbud

Samlino er en gratis service, så det er ganske omkostningsfrit at sammenligne tjenester og lån via deres hjemmeside. Da man ikke kan låne penge hos Samlino, da de blot står for sammenligning og vejledning, kan man ikke som sådan tale om deres priser. Det er de mange danske banker og låneudbydere, de samarbejder med, der i sidste ende afgør priserne. De varierer naturligvis afhængigt af det enkelte lån, løbetiden og ansøgeren. 

Du kan finde svar på mange ting samt sammenligne de fleste lån på Samlino. Hvis du ønsker at samle dine lån, kan du indhente tilbud på det. Ved at bruge Samlino kan du finde frem til det billigste og bedste tilbud, hvad end du skal indhente tilbud på et mobilabonnement, et samlelån eller en husforsikring. Der er altså mange muligheder, når man benytter sig af Samlinos tjenester.  


Samlinos krav:

 • Ansøgeren skal være fyldt 18 år 
 • Ansøgeren skal have NemID 
 • Ansøgeren må ikke være registreret i RKI
 • Ansøgeren skal have bopæl i Danmark

Vurdering af brugervenlighed

Samlino tjeneste fungerer efter alt at dømme rigtig fint. Det er let at betjene sig af deres forskellige tilbud og service, og det er nemt at finde de nødvendige informationer på deres hjemmeside. 

For at oprette en lånesammenligning skal du dog oplyse personlige oplysninger, hvilket kan være lidt svært for nogen. Samlino fremstår til gengæld som en meget troværdig tjeneste, og med mange gode anmeldelser på Trustpilot kan man roligt benytte sig af tjenesten uden bekymring.  

Der er rig mulighed for vejledning og rådgivning gennem Samlinos hjemmeside og deres telefoniske kundeservice. Det er især den telefoniske vejledning, som mange af kunderne melder stor tilfredshed med. Deres hjemmeside er dog også nem at navigere på, og i de forskellige drop-down faner kan du finde informationer om de mange sammenligninger og tjenester. Du kan let indhente en oversigt over forskellige tilbud på Samlino hjemmeside.


Vurdering af behandlingstid

Samlinos tjeneste fungerer hurtigt, og du kan lynhurtigt og nemt danne dig et overblik over de forskellige udbud og produkter. Men Samlino er i sidste ende ikke ansvarlige for behandlingstiden på lån, abonnementer eller forsikringer. Det er nemlig deres forskellige samarbejdspartnere, der står for ekspeditionen og udbetalingen.  

Det er dog generelt samarbejdspartnere, som udbyder lån, der gerne må gå hurtigt, derfor er de også vant til at rykke hurtigt. Derfor går udbetalingen af lånene ofte ret hurtigt, men det afhænger selvfølgelig af den enkelte udbyder. Det er derfor en god idé at have øje for behandlingstiden, hvis det skal gå særligt hurtigt. Forbrugslån, kviklån og andre hurtige lån er for det allermeste meget effektive, til gengæld er renterne højere end på et normalt banklån.


Vurdering af andre fordele

Den største fordel ved Samlino er nok den gode vejledning, som også er en stor del af deres service. De forskellige banker og samarbejdspartnere har alle forskellige fordele, som man selvfølgelig kan orientere sig efter. Hvis du er optaget af at finde ekstra fordele, så kan du med fordel undersøge den enkelte låneudbyder. Da der er mange forskellige låneudbydere, kan det være svært at samle et overblik over fordelene, da de varierer.  


Andre informationer om Samlino

Udover lån og finanser kan Samlino bruges til sammenligning af mange andre ting. Det kan nemlig også benyttes til sammenligning af forskellige produkter og tjenester indenfor bredbånd, telefoni og Tv. Derfor kan du med Samlino ende med at spare mange penge ved at finde alle de gode tilbud. Hvad end det er mobilabonnementer, bredbånd eller streamingtjenester. Samlino bestræber sig på at præsentere den bedste løsning for dig. 


Konklusion på anmeldelse af Samlino 

Samlino er en god tjeneste til at sammenligne låneaftaler og –tilbud. Den kan bruges til både tele og tv samt lån og meget andet. Det er altså fordelagtigt at benytte sig af Samlino, hvis man gerne vil finde den bedste og billigste løsning. Det er dog ikke muligt at oprette et lån direkte via Samlino. De sender videre til en af deres mange samarbejdspartnere.  

Derfor er priser og behandlingstid også afgjort af de mange banker og låneudbydere, Samlino samarbejder med. Samlino tilbyder til gengæld vejledning og rådgivning i mange forskellige sammenhæng. Hvis du ønsker vejledning til lån, forsikring eller bredbånd, så kan du kontakte Samlinos rådgivere, som har fået gode anbefalinger online. Det er altså en tjeneste med en høj vurdering på kundeservice. 

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Samlino

Anmeldelser: 1193 • God
TrustScore: 4.5 4.4
5 stjerner
72%
4 stjerner
11%
3 stjerner
3%
2 stjerner
3%
1 stjerne
11%
LS
Lukas Sørensen 4 Anmeldelser
TrustScore: 4

Meget nemt og inkelt men for mange…

Meget nemt og inkelt men for mange mails og smser

Sasja sasj
Sasja sasj 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Fungerer som det skal!

Fungerer som det skal, god kundeservices!

Karin Jensen
Karin Jensen 29 Anmeldelser
TrustScore: 4

nemt og overskueligt

nemt og overskueligt

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Samlino anmeldelse

Seneste nyheder