Anmeldelse af Simbo

3.91/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Du kan låne som 19-årig
  • Pengene udbetalt inden for 30 minutter
  • Kassekredit er en billig og fleksibel låneform
  • Du kan kun låne op til 4.000 kr. som ny kunde
  • Den månedlige rente er relativ høj
Alder
19 år
Bopæl
Danmark
RKI
Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret
Beløb
100 - 15000 kr
Løbetid
3 - 12 Måneder
Rente
- %
ÅOP
0 - 706,4 %
Min. alder
19 år
Min indkomst
--
Godkender RKI
--
Start gebyr
--
Månedligt gebyr
--
Adm. gebyr
--
Godkendelsestid
30 Sekunder
Udbetalingstid
30 Minutter

Om Simbo

Søger du en billig og fleksibel kassekredit, er Simbo et oplagt valg. Simbo hører under SIA Fincap, der ejes af låneinstituttet Capitolia ApS, som tilbyder fordelagtige kassekreditter på ubestemt løbetid. Du er derfor i trygge hænder som låntager hos Simbo.

I dag finder du en lang række udbydere på det danske lånemarked – dog er det ikke alle, der tilbyder kassekredit. Foretrækker du derved en fleksibel kassekredit frem for at almindeligt lån, vil Simbo være en god løsning for dig. Hos Simbo kan du låne kredit fra 100 kr. og helt op til 15.000 kr. som eksisterende kunde, og maximum 4.000 kr., hvis du låner hos Simbo for første gang.

En unik fordel ved Simbo er ligeledes, at du blot skal være fyldt 19 år for at ansøge. Normalt sætter låneudbydere alderskravet til omkring 23 år, hvorfor Simbo lægger sig i førersædet på den front. Du behøver derfor ikke at vente på at runde de 20-23 år for at få lidt ekstra penge stillet til rådighed.

Online kassekredit på 30 minutter

Går du til din bank, når du ønsker at låne, skal du typisk vente flere dage på at modtage et lånetilbud. Dertil kommer kravet om sikkerhed og begrundelse for dit ønske om lån. Alt dette undgår du ved at få en online kassekredit hos Simbo.

Du skal blot udfylde en kort låneansøgning på Simbos hjemmeside, hvorefter du vil få svar på din ansøgningen i løbet af få minutter. Når du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, modtager du allerede pengene inden for 30 minutter, såfremt du søger i løbet af Simbos åbningstid.

Simbo holder åbent alle hverdage fra 8:00-18:00. Derudover kan du både ringe, sende en email og live chatte med Simbo, hvis du får brug for rådgivning eller vejledning i forbindelse med din låneproces.

En online kassekredit er fordelagtig for dig, der har svært ved at vurdere hvor mange penge, du har brug for at låne. Du vil således få stillet et beløb til rådighed, du frit kan bruge af. Du betaler kun renter af den andel af kreditten, du bruger. Herved slipper du for at blive pålagt renter af penge, der bare står på kontoen.

Hurtig godkendelse hos Simbo

Det tager ikke mere end 3 minutter at søge om lån hos Simbo. Det foregår direkte fra deres hjemmeside, hvor du skal udfylde en simpel ansøgning, der blot tager et par minutter at gennemgå og indsende. Det er helt uforpligtende at søge, da låneaftalen først træder i kraft, når du har underskrevet den.

I ansøgningen bliver du bedt om at indtaste dit CPR-nummer, danske telefonnummer og din email-adresse. Dernæst skal du underskrive med dit NemID, da dette giver Simbo adgang til dine skatteoplysninger, der benyttes til at vurdere din kreditværdighed. Denne proces foregår på blot få minutter, hvorefter du vil modtage låneaftalen, og pengene på kontoen kort tid efter.

Simbo kræver derfor ikke, at du indsender lønsedler, budget og lignende for at godkende dig som låntager. Dog må du ikke være registreret i RKI, da de vil sikre sig, at du kan betale lånet tilbage.