Anmeldelse af Simbo

Simbo udbyder fleksibel kredit op til 15.000 kr., som du kan låne rente- og gebyrfrit i 30 dage som ny kunde. Din ansøgning bliver behandlet med det samme, og pengene står på kontoen kort tid efter.

100 - 15.000 kr. Beløb
706.4 - 706.4 % ÅOP
3 - 12 måneder Løbetid
19 år Alder
  • Lån 4.000 kr. rentefrit i 30 dage
  • Lån penge som 19-årig
  • Udbetalingstid på 30 minutter
4.000 kr. over 3 måneder. ÅOP 706,4%. Fast debitorrente 228%. Mdl. ydelse 1.840 kr. Kreditomkostninger 1.520 kr Tilbagebetaling 5.520 kr.
5/5 Anmeldt af Fairlån
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

Simbo

Søger du en billig og fleksibel kassekredit, er Simbo et oplagt valg. Simbo hører under SIA Fincap, der ejes af låneinstituttet Capitolia ApS, som tilbyder fordelagtige kassekreditter på ubestemt løbetid. Du er derfor i trygge hænder som låntager hos Simbo.

I dag finder du en lang række udbydere på det danske lånemarked – dog er det ikke alle, der tilbyder kassekredit.

Foretrækker du derved en fleksibel kassekredit frem for at almindeligt lån, vil Simbo være en god løsning for dig.

Hos Simbo kan du låne kredit fra 100 og helt op til 15.000 kroner som eksisterende kunde og maximum 4.000 kroner, hvis du låner hos Simbo for første gang.

En unik fordel ved Simbo er ligeledes, at du blot skal være fyldt 19 år for at ansøge.

Normalt sætter låneudbydere alderskravet til omkring 23 år, hvorfor Simbo lægger sig i førersædet på den front. Du behøver derfor ikke at vente på at runde de 20-23 år for at få lidt ekstra penge stillet til rådighed.

Online kassekredit på 30 minutter

Går du til din bank, når du ønsker at låne, skal du typisk vente flere dage på at modtage et lånetilbud. Dertil kommer kravet om sikkerhed og begrundelse for dit ønske om lån.

Alt dette undgår du ved at få en online kassekredit hos Simbo.

Du skal blot udfylde en kort låneansøgning på Simbos hjemmeside, hvorefter du vil få svar på din ansøgningen i løbet af få minutter.

Når du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, modtager du allerede pengene inden for 30 minutter, såfremt du søger i løbet af Simbos åbningstid.

Simbo holder åbent alle hverdage fra 8:00-18:00. Derudover kan du både ringe, sende en email og live chatte med Simbo, hvis du får brug for rådgivning eller vejledning i forbindelse med din låneproces.

En online kassekredit er fordelagtig for dig, der har svært ved at vurdere hvor mange penge, du har brug for at låne.

Du vil således få stillet et beløb til rådighed, du frit kan bruge af. Du betaler kun renter af den andel af kreditten, du bruger.

Herved slipper du for at blive pålagt renter af penge, der bare står på kontoen.

Det er desuden værd at bide mærke i, at du kan beholde din kassekredit hos Simbo så længe, du har brug for et ekstra rådighedsbeløb på kontoen. Du skal bare sørge for at betale de renter og gebyrer, der månedligt bliver pålagt lånet. 

Kan du betale de månedlige låneomkostninger, er kassekreditten din i al den tid, du har lyst. 

Simbo – Lån 15.000 kr. rentefrit i 30 dage

Som en ekstra fordel hos Simbo, kan du låne helt rentefrit i de første 30 dage af lånets løbetid. Det er et tilbud, som Simbo giver dig som ny kunde, så du trygt kan afprøve deres kreditløsning, før du hæfter dog for renter og gebyrer. 

Det vil sige, at du kan optage et lån i en hel måned – kvit og frit. Er du i stand til at tilbagebetale hele beløbet inden de 30 dage er omme, vil du i princippet slet ikke skulle betale for lånet.

Har du brug for at trække på kreditten i længere tid en de 30 dage, vil der naturligvis blive pålagt låneomkostninger som normalt. Vær derfor opmærksom på, at kreditten ikke vil fortsætte med at være gratis.

Hurtig godkendelse hos Simbo

Det tager ikke mere end 3 minutter at søge om lån hos Simbo. Det foregår direkte fra deres hjemmeside, hvor du skal udfylde en simpel ansøgning, der blot tager et par minutter at gennemgå og indsende. Det er helt uforpligtende at søge, da låneaftalen først træder i kraft, når du har underskrevet den.

I ansøgningen bliver du bedt om at indtaste dit CPR-nummer, danske telefonnummer og din email-adresse.

Dernæst skal du underskrive med dit NemID, da dette giver Simbo adgang til dine skatteoplysninger, der benyttes til at vurdere din kreditværdighed.

Denne proces foregår på blot få minutter, hvorefter du vil modtage låneaftalen, og pengene på kontoen kort tid efter.

Simbo kræver derfor ikke, at du indsender lønsedler, budget og lignende for at godkende dig som låntager. Dog må du ikke være registreret i RKI, da de vil sikre sig, at du kan betale lånet tilbage.