Tando Lån er lukket i Danmark

Vi beklager at måtte meddele dig, at Tando Lån officielt har lukket sine aktiviteter i Danmark. Som følge heraf tilbyder de ikke længere nogen banktjenester, herunder lån.

Vi beklager den ulejlighed dette har måtte medføre, og takker for din forståelse.

Tando Lån

4
Kundeservice
4
Behandlingstid
3
Pris
3
Ekstra fordele
2
Brugeroplevelse
3

Alt indholdet nedenfor er fra da banken var i drift.


Tando Lån er er ny form for virksomhed i lånebranchen, der tilbyder lån bygget på tillid til dig som låntager frem for din kredithistorik.

Tando Lån
Tando Lån

Hos Tando Lån kan du nemlig låne penge uanset din økonomiske fortid, så længe du har venner eller familie, der er villige til at kautionere for dig.

Tando Lån er en 100% dansk kautionistbaseret lånevirksomhed. Virksomheden ejes af Aurora Finans ApS, som er en del af Richmond Group, og som ligeledes ejer andre mindre lånevirksomheder.

Kontakt Tando Lån

Hvis du har spørgsmål til Tando, eller hvis der er noget, der undrer dig, er der en god chance for, at du kan finde svaret på deres kontaktside, der imødekommer en lang række spørgsmål inden for områder såsom:

  • Hvad status er på din ansøgning
  • Hvordan du skal forholde dig, hvis du ikke kan finde en kautionist
  • Hvorfor din kautionist er blevet afvist
  • Hvordan du kan annullere din ansøgning
  • Og meget, meget mere…

Her burde det være muligt at finde svar på det meste. Men hvis det nu alligevel ikke er tilfældet, er der selvfølgelig den sidste mulighed, som også er den mest direkte vej:

Kunder på Trustpilot om Tando Lån

Langt de fleste kunder giver Tando Lån positiv feedback på Trustpilot, hvor de især komplimenterer, hvor nemt og hurtigt det er at låne penge med hjælp fra Tando.

Der er også flere af anmeldelserne, der omhandler Tandos hjælpsomme og venlige kundeservice samt den gode behandling, kunderne oplever at blive mødt med gennem hele låneprocessen.

De mere negative anmeldelser af Tando Lån på Trustpilot går primært på, at nogle kunder synes, det er for svært at få sin kautionist godkendt. Disse kunder påpeger eksempelvis, at kravene til at blive godkendt som kautionist er for høje og for strenge. Det skal vi kigge nærmere på længere nede i anmeldelsen.

Lån penge uden sikkerhed
Find billige lån

Hvem kan optage lån på Tando?

Tandos mission er at gøre lån tilgængelige for så mange mennesker som muligt – også dem, der ikke kan blive godkendt til lån i banken på grund af deres kredithistorik.

Lad os lige først og fremmest få styr på, hvad “kredithistorik” helt præcist betyder.

Din kredithistorik er en form for rapport, der afslører, om du tidligere har haft økonomiske problemer. Det kan eksempelvis være, at dine betalinger i en periode først er faldet efter forfaldsdagen, eller at du har haft ubetalt gæld.

Uanset hvad din kredithistorik fortæller om din tidligere økonomiske situation, betyder det ikke noget for dine chancer for at blive godkendt til et Tando lån.

Hos Tando er det eneste, der betyder noget, din nuværende økonomiske situation, og så selvfølgelig – som vi allerede har været inde på – at du har en god ven eller et familiemedlem, som vil optræde som din kautionist.

Hvad er kravene for at blive kautionist?

Kautionisten skal være en person, der har tillid til og stoler på låntagerens evne til at varetage tilbagebetalingen af et lån.

Fra Tandos side er der ikke som sådan nogle krav til, hvad en kautionist skal opfylde, udover at han/hun:

  • Ikke må være under 18 år eller over 80 år gammel
  • Ikke allerede er selvskyldnerkautionist på et lån fra Tando
  • Ikke allerede har et Tando lån

Derudover skal kautionisten selvfølgelig være i stand til at varetage den månedlige tilbagebetaling af lånet, hvis låntageren af forskellige årsager ikke selv skulle være i stand til det.

Hvis Tando er det mindste i tvivl om, hvorvidt kautionistens økonomi kan bære det, vil denne person desværre blive afvist som kautionist.

Hvilket ansvar har man som kautionist?

Som kautionist skriver du under på, at du vil påtage dig ansvaret for tilbagebetalingen af låntagerens lån, hvis denne skulle blive ude af stand til selv at betale den faste månedlige ydelse på lånet.

Det er et stort ansvar at påtage sig. Derfor går Tando meget op i at kommunikere omfanget af dette ansvar til den potentielle kautionist, som ligeledes får tilsendt en informationspakke indeholdende vigtige ansvarsområde samt en budgetplan.

Kautionist såvel som låntager er selvfølgelig begge altid velkomne til at kontakte Tandos kundeservice, hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål undervejs i processen.

Spørgsmål og svar om Tando

Hvornår udbetaler Tando pengene?

Tando gør deres ypperste for at udbetale pengene så hurtigt som muligt. Det stræber efter at have overført lånet indenfor 24 timer efter at have godkendt kautionisten. Såfremt alle oplysninger er korrekte i første omgang, kan du endda være heldig at modtage pengene endnu hurtigere. Læs om hurtige lån her.

Kan jeg låne hos Tando trods tidligere betalingsanmærkninger?

Ja, det kan du godt. Hos Tando dømmes du udelukkende ud fra, om du har råd til de månedlige betalinger i din nuværende situation, og at du har en selvskyldnerkautionist, der stoler på din tilbagebetalingsevne. Det er altså ingen hindring, hvordan din kreditscore førhen har været. Læs mere på denne side.

Hvorfor er min kautionist blevet afvist?

Hvis din kautionist er blevet afvist, kan det skyldes, at vedkommende ikke har en fornuftig nok økonomi til at agere kautionist for dig. Tando forsøger så vidt muligt at beskytte folk mod at træffe en beslutning, der kan spænde ben for deres privatøkonomi. Din kautionist kan også blive afvist, hvis han/hun ikke imødekommer Tandos krav til kautionister. Læs mere her.

Kan jeg låne hos Tando uden en kautionist?

Nej, ikke hos Tando. De tror på, at en kautionist kan fortælle meget mere om låntagers økonomiske situation end en kreditscore kan. Vedkommende kender dig bedst og kan derfor bedre vurdere, om du har råd til at klare de månedlige betalinger. Et lån hos Tando er altså baseret på tillid frem for din kredithistorik. Se alternative lån her.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Tando Lån
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder