VIVUS.DK - Er de bedst og billigst?

VIVUS.DK tilbyder lån på op til 12.000 kr. i form af en kredit med ubestemt løbetid og hurtig udbetaling alle ugens dage. Læs vores anmeldelse af VIVUS.DK, hvor vi bl.a. gennemgår deres produkter, priser og øvrige lånevilkår. Vi samarbejder ikke med Vivus per 2021.

Beløb 2.000 - 12.000 kr.
Løbetid 6 - 6 måneder
ÅOP 24.5 - 24.9 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • Hurtig overførsel
 • Få svar med det samme
 • Udbetaling døgnet rundt - Også i weekenden
Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 790 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.790 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.080 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 18+.

2.6
Rating
Anmeldt af Fairlån
Kundeservice
3
Pris
1
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
5
Ekstra fordele
1
VIVUS.DK Låneberegner
2.000 kr. 12.000 kr.
6 måneder 6 måneder
24.5 % 24.9 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

VIVUS.DK har udbudt lån til danskerne siden 2012 og har i dag mere end 100.000 kunder i Danmark.

Med 4Finance ApS i ryggen er VIVUS.DK hurtigt blevet en af de mest fortrukne kreditvirksomheder i landet. 4Finance ejer også zaplo.

VIVUS
VIVUS

Gå til VIVUS her >

Den høje kundetilfredshed afspejles bl.a. i deres TrustPilot score på hele 5 stjerner, som er blevet tildelt af over 3.000 af deres kunder i Danmark.

Du kan således være sikker på, at VIVUS.DK leverer en service, som ikke er gået ubemærket hen af deres mange kunder.

VIVUS.DK og 4Finance ApS

Låneudbyderen bag VIVUS.DK, 4Finance ApS, er en international udbyder af lån og kreditter, der i dag har afdelinger i 17 lande med mere end 5.000.000 kunder på verdensplan. Det er derfor erfarne folk, der står bag VIVUS.DK, hvorfor du trygt og sikkert kan låne kredit hos VIVUS.DK.

Find det billigste lån til en lav rente i dag.

Kontakt VIVUS.DKs fremragende kundeservice

I dag har VIVUS.DK ca. 50 dygtige ansatte, som står klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå spørgsmål i løbet af din låneproces. De arbejder kontinuerligt på at gøre hele låneoplevelsen så fordelagtig for dig, som muligt.

VIVUS.DK tilbyder følgende kontaktmuligheder:

 • Chat
 • Telefon
 • Email
 • Facebook

På VIVUS.DKs hjemmeside kan du chatte med en af deres kyndige ansatte, hvis du får brug for hurtig hjælp og vejledning. Du kan også kontakte VIVUS via telefon på tlf. 78 77 20 68 eller sende en mail til dem på info@vivus.dk.

VIVUS har medarbejdere i kundeservice, der sidder klar ved telefonen og tasterne inden for deres åbningstider, som er alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 16.00.

De har adresse på Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V.

Lån penge hos VIVUS – sådan fungerer det

VIVUS lån er hurtige, enkle og omkostningseffektive finansielle tjenester til sine kunder, hvilket betyder, at du får pengene overført lynhurtigt på din konto.

Uden at der kræves sikkerhed og uden at skulle udfylde besværlige og tidskrævende dokumenter.

Dårlig kreditvurdering = lavere lånebeløb

I nogle særlig tilfælde vil du få tilbudt et lavere beløb end det ønskede, hvis din kreditværdighed vurderes til at være dårlig.

Årsagen hertil er, at der er for store risici forbundet med at låne penge ud til låntagere, der har en dårlig økonomi. Sandsynligheden for at låneudbyderen får sine penge tilbage er nemlig i sådanne tilfælde lavere, hvorfor de ikke ønsker at tilbyde store lånebeløb.

En anden udbyder, der tilbyder VIVUS lån er Superkredit.net (bemærk: link går til superkredit.net).

VIVUS.DK – kviklån eller kredit?

Selvom VIVUS.DK ofte bliver omtalt som et kviklån, er det faktisk ikke lån, som VIVUS tilbyder, men snarere kredit.

Faktisk er VIVUS.DK en såkaldt kreditvirksomhed.

Det betyder, at de kun tilbyder kredit til deres kunder og ikke lån i traditionel forstand.

Hvad er forskellen mellem et kviklån og kredit?

Kviklån: Lånet tilbydes kun online, og normalt kan du kun låne nogle få tusinde kroner, som du meget hurtigt forventes at skulle betale tilbage. Hvis du ikke formår at betale pengene tilbage i tide, kan et kviklån hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse.

Kredit: Med en kredit har du en kreditramme – normalt tilknyttet din almindelige konto – hvorfra du kan hæve flere penge, end der egentligt står på din konto. Du betaler kun renter af det beløb, du trækker over. Løbetiden på en kredit er meget længere end ved et kviklån.

Det får du med en kredit fra VIVUS.DK:

 • Kredit fra 2.000 til 12.000 kroner.
 • Kredit uden nogen bestemt løbetid – du bestemmer således helt selv, hvor længe du ønsker at afbetale på kreditten.
 • Rentebetalinger, der foregår hver 30. dag.
 • Mulighed for at indfri lånet til enhver tid og dermed blive gældfri – uden at blive påkrævet ekstra gebyrer.
 • Kredit på kontoen uden at betale stiftelsesgebyrer, hvilket minimerer de samlede låneomkostninger.

Kredit: en billig og fleksibel låneform

Kredit er en billig og fleksibel låneform, der giver dig ekstra råderum i hverdagen. Du betaler kun renter af det beløb, du bruger, hvorfor du slipper for at blive pålagt renter for penge, der blot står på kontoen.

En kredit vil derfor være ideel til dig, der blot ønsker et disponibelt beløb på kontoen til hverdagens udgifter.

ÅOP og rente på kredit fra VIVUS.DK

ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er ofte misvisende som målestok for de reelle låneomkostninger, når det kommer til at vurdere prisen på lån og kreditter, der har en kort løbetid, da ÅOP beregnes ud fra de årlige omkostninger.

Eftersom VIVUS.DKs kredit typisk strækker sig over en løbetid på under 1 år, vil ÅOP fremstå usædvanligt høj sammenlignet med andre låneformer.

Er du interesseret i en kredit fra VIVUS, skal du derfor ikke blive skræmt væk af en høj ÅOP/dyre årlige omkostninger, da du ofte vil betale kreditten tilbage, før der er gået 1 år.

Definition på ÅOP

ÅOP er en forkortelse, der står for “Årlige Omkostninger i Procent” og udtrykker de samlede låneomkostninger for et helt år i procent.

Eftersom ÅOP i visse tilfælde kan være misvisende, når det drejer sig om lån og/eller kreditter med en løbetid på under et år, kan det være mere fordelagtigt for dig som låntager at kigge på renten i stedet for.

Den årlige debitorrente for en kredit hos VIVUS.DK er fast og ligger på 22,5%.

Låneeksempel VIVUS DK:

ParameterEksempel
Lånebeløb12.000 kr.
Løbetid6 mdr.
Rente22,5 %
Mdl. ydelse fra2.075 kr.
Samlet tilbagebet.12.785 kr.
Fordel til kunderUdbetaling 24/7

Spørgsmål & svar om VIVUS

Hvor meget kan jeg låne hos VIVUS?

VIVUS tilbyder kredit fra 2.000 til 12.000 kroner til nye kunder og eksisterende kunder. Det endelige lånebeløb afgøres dog på baggrund af en kreditvurdering. Se de bedste kviklån her.

Hvornår udbetaler VIVUS pengene?

Når du har indsendt en underskreven låneaftale, vil pengene blive overført til din konto i løbet af kun 10 minutter. VIVUS overfører penge 24/7 året rundt. Du kan altså også låne i weekenden – læs mere om det her.

Hvordan ansøger man hos VIVUS?

Du ansøger om kredit hos VIVUS via deres hjemmeside. Her skal du blot vælge kreditbeløb og derefter udfylde en simpel ansøgningsformular. Du underskriver denne med dit NemID. Læs om lån med NemID her.

Hvem kan ansøge hos VIVUS?

Som kunde hos VIVUS skal du bl.a. være fyldt 18 år, være bosiddende i Danmark samt have dansk statsborgeskab, dansk bank og et NemID. Derudover må du ikke være registreret i gældsregistre som RKI og Debitor Registret. Er du registeret som dårlig betaler, kan du søge om et kautionist lån som Tando.

Hurtig svartid og hurtig udbetaling

VIVUS.DK sætter kunden i højsædet og stræber således efter at yde den bedste kundeservice. Derfor er VIVUS.DK hurtige til at behandle din ansøgning og udbetaler pengene på din konto allerede samme dag, som du ansøger.

På VIVUS’ egen hjemmeside bryster de sig med, at du vil modtage pengene på din konto efter bare 1 minut.

Det kan der nu sagtens være noget om – se bare her:

 1. Efter du har sendt din ansøgning afsted, får du svar på din skærm med det samme med besked om, hvorvidt du er blevet godkendt eller ej.
 2. I det tilfælde, at din ansøgning er blevet godkendt, vil pengene stå på din konto inden for få minutter – uanset hvilken bank, du bruger, eller hvornår, du ansøger.

VIVUS.DK overfører altså pengene til din konto med det samme. Det betyder ikke noget, om du søger kl. 6 om morgenen eller 2 om natten – VIVUS udbetaler døgnet rundt, alle ugens dage, inklusive weekender. 

Går der længere tid?

Der findes ingen regler, uden der også findes en undtagelse. Det samme gælder for VIVUS. Hvis du oplever at overførslen af pengene er en smule forsinket, skal du ikke panikke, men blot stole på, at VIVUS gør alt, hvad de kan, for at overførslen sker hurtigst muligt.

Tilbagebetaling af din VIVUS.DK kredit

Tilbagebetalingen af din kredit fra VIVUS.DK foregår ved rentebetaling hver 30. dag.

Som tidligere nævnt betaler du kun renter for den kredit, du reelt set bruger. Det vil altså sige, at det ikke koster noget at have kreditten stående på din konto – det koster kun noget, når du bruger af den.

Når det kommer til selve tilbagebetalingen, kan denne foregå på to måder:

 • Via kortbetaling
 • Via bankoverførsel i din netbank

Kortbetaling foregår via din VIVUS.DK-profil og er langt den nemmeste måde, du kan afdrage dit lån på. Desuden modtager VIVUS betalingen med det samme. Tilbagebetaling via bankoverførsel kan derimod tage 1-2 hverdage.

Sådan ansøger du om kredit hos VIVUS.DK

Selve ansøgningsprocessen foregår online på deres hjemmeside således:

 1. Først bliver du bedt om at registrere dig med en VIVUS.DK-profil. Her skal du blot indtaste dit telefonnummer, din e-mailadresse samt et bankkontonummer, som kreditten skal overføres til. 
 2. Efter du har oprettet en profil, skal du blot søge om det kreditbeløb, du har brug for. Du vil straks modtage svar på din ansøgning, hvormed du får at vide, om din ansøgning er blevet godkendt eller afvist.
 3. Bliver du godkendt hos VIVUS.DK, får du tilsendt din kreditaftale kort tid efter, som du blot skal underskrive med dit NemID.

Du kan til enhver tid logge ind på din profilside, hvis du bl.a. ønsker at tjekke din kreditaftale, holde styr på dine rentebetalinger, rette kontaktoplysninger eller forhøje dit lånebeløb.

Forhøj dit kreditbeløb løbende hos VIVUS.DK

VIVUS.DK tilbyder dig at forhøje dit kreditbeløb, hvis du skulle få brug for flere penge end det beløb, du startede ud med.

Du skal blot gå ind på din VIVUS.DK-profil, hvorfra du kan søge om at hæve beløbet. Dog skal du være opmærksom på, at din næste betalingsdato forbliver den samme, uanset om beløbet bliver forhøjet.

Denne mulighed for at øge dit kreditbeløb gør en kredit hos VIVUS.DK ekstra fleksibel. Dette kan være en fordel for dig, der ønsker luft i økonomien, men ikke ved hvor stort et beløb, du har brug for.

Less is more

Da du hos VIVUS.DK kan forhøje dit kreditbeløb løbende, behøver du ikke at vælge det maksimale beløb til at starte med. Du kan således søge om et beskedent kreditbeløb i begyndelsen, hvorefter du frit kan forhøje kreditten, hvis behovet for et større råderum skulle opstå.

Ansøg uforpligtende og sikkert

Hos VIVUS.DK er din ansøgning 100 % uforpligtende, hvilket vil sige, at du ikke binder dig, før du selv underskriver lånekontrakten. Du kan derfor frit oprette en VIVUS.DK-profil og sende en ansøgning afsted uden at forpligte dig til et lån.

Du ansøger online med dit NemID, hvilket både gør din ansøgningsproces enkel og hurtig.

Derudover er VIVUS.DK særligt opmærksom på at behandle dine informationer objektivt og ansvarligt, så deres kreditvurdering af dig bliver udført sikkert og fortroligt.

VIVUS.DK er desuden SSL-certificeret, hvilket indebærer, at al data, der modtages online, bliver krypteret. Dette forstærker sikkerheden, hvorfor du trygt og sikkert kan søge om kredit hos VIVUS.DK.

Inden du bestemmer dig, kan du også se, hvad andre kunder mener om VIVUS.DK på TrustPilot.

author
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.