VIVUS.DK - er det bedst og billigst?

VIVUS.DK tilbyder lån på op til 12.000 kr. i form af en kassekredit med ubestemt løbetid og hurtig udbetaling. Nye kunder kan låne op til 6.000 kr. med 50% rabat på renten i 30 dage. Nedenfor finder du 17 alternativer til VIVUS.DK. Læs vores anmeldelse af VIVUS.DK, hvor vi bl.a. gennemgår deres produkter, priser og øvrige lånevilkår.

Alternativer til VIVUS.DK - Anmeldelse af VIVUS.DK

100 - 12.000 kr. Beløb
0 - 816.67 % ÅOP
3 - 12 måneder Løbetid
20 år Alder
 • 50% rabat i op til 30 dage
 • Få svar med det samme
 • Udbetaling døgnet rundt
6.000 kr. over 12 måneder. ÅOP 816,67%. Fast debitorrente 243,3%. Mdl. ydelse 1.716,67 kr. Kreditomkostninger 7.908,34 kr. Tilbagebetaling 13.908,34 kr.

Alternativer til VIVUS.DK

Alle
100.000 kr.
Alle
80 år
5/5 Anmeldt af Fairlån
Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.

Anmeldelse af VIVUS.DK lån og kredit

VIVUS.DK har udbudt lån til danskerne siden 2012 og har i dag mere end 100.000 kunder i Danmark.

Med 4Finance ApS i ryggen er VIVUS.DK hurtigt blevet en af de mest fortrukne kreditvirksomheder i landet.

Den høje kundetilfredshed afspejles bl.a. i deres strålende TrustPilot score på hele 5 stjerner, som er blevet tildelt af over 3.000 af deres kunder i Danmark.

Du kan således være sikker på, at VIVUS.DK leverer en særdeles god service, som ikke er gået ubemærket hen af deres mange kunder.

VIVUS.DK og 4Finance ApS

Låneudbyderen bag VIVUS.DK, 4Finance ApS, er en international udbyder af lån og kreditter, der i dag har afdelinger i 17 lande med mere end 5.000.000 kunder på verdensplan. Det er derfor erfarne folk, der står bag VIVUS.DK, hvorfor du trygt og sikkert kan låne kredit hos VIVUS.DK.

Kontakt VIVUS.DKs fremragende kundeservice

I dag har VIVUS.DK ca. 50 dygtige ansatte, som står klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå spørgsmål i løbet af din låneproces. De arbejder kontinuerligt på at gøre hele låneoplevelsen så fordelagtig for dig, som muligt.

VIVUS.DK tilbyder følgende kontaktmuligheder:

 • Chat
 • Telefon
 • Email
 • Facebook

På VIVUS.DKs hjemmeside kan du chatte med en af deres kyndige ansatte, hvis du får brug for hurtig hjælp og vejledning. Du kan også kontakte VIVUS via telefon på tlf. 78 77 20 68 eller sende en mail til dem på [email protected]

VIVUS har medarbejdere i kundeservice, der sidder klar ved telefonen og tasterne inden for deres åbningstider, som er alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 16.00.

De har adresse på Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V.

Lån penge hos VIVUS – sådan fungerer det

VIVUS lån er hurtige, enkle og omkostningseffektive finansielle tjenester til sine kunder, hvilket betyder, at du får pengene overført lynhurtigt på din konto.

Uden at der kræves sikkerhed og uden at skulle udfylde besværlige og tidskrævende dokumenter.

Der er forskel på, hvor meget du kan låne og til hvilke vilkår, alt efter om du er ny kunde eller tilbagevendende kunde.

Hvis du er ny kunde:

 • Lån op til 6.000 kr.
 • Få 50% rabat på renten i 30 dage

Hvis du eksisterende kunde:

 • Lån op til 12.000 kr.
 • Månedlig ydelse (min.) på 601,39 kr.

Dårlig kreditvurdering = lavere lånebeløb

I nogle særlig tilfælde vil du få tilbudt et lavere beløb end det ønskede, hvis din kreditværdighed vurderes til at være dårlig.

Årsagen hertil er, at der er for store risici forbundet med at låne penge ud til låntagere, der har en dårlig økonomi. Sandsynligheden for at låneudbyderen får sine penge tilbage er nemlig i sådanne tilfælde lavere, hvorfor de ikke ønsker at tilbyde store lånebeløb.

En anden udbyder, der tilbyder VIVUS lån er Superkredit.net (bemærk: link går til superkredit.net).

VIVUS.DK – kviklån eller kassekredit?

Selvom VIVUS.DK ofte bliver omtalt som et kviklån, er det faktisk ikke lån, som VIVUS tilbyder, men snarere kredit – eller mere præcist: kassekredit.

Faktisk er VIVUS.DK en såkaldt kreditvirksomhed.

Det betyder, at de kun tilbyder kredit til deres kunder og ikke lån i traditionel forstand.

Hvad er forskellen mellem et kviklån og en kassekredit?

Kviklån: Lånet tilbydes kun online, og normalt kan du kun låne nogle få tusinde kroner, som du meget hurtigt forventes at skulle betale tilbage. Hvis du ikke formår at betale pengene tilbage i tide, kan et kviklån hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse.

Kassekredit: Med en kassekredit har du en kreditramme – normalt tilknyttet din almindelige konto – hvorfra du kan hæve flere penge, end der egentligt står på din konto. Du betaler kun renter af det beløb, du trækker over. Løbetiden på en kassekredit er meget længere end ved et kviklån.

Det får du med en kassekredit fra VIVUS.DK:

 • Eksisterende kunder kan få kredit på op til 12.000 kr.
 • Nye kunder kan få op til 6.000 kr. i kredit med 50% rabat på renterne i 30 dage*
 • Kredit uden nogen bestemt løbetid – du bestemmer således helt selv, hvor længe du ønsker at afbetale på kreditten
 • Rentebetalinger, der foregår hver 30. dag
 • Mulighed for at indfri lånet til enhver tid og dermed blive gældfri – uden at blive påkrævet ekstra gebyrer
 • Kredit på kontoen uden at betale stiftelsesgebyrer, hvilket minimerer de samlede låneomkostninger

* Når rabatperioden ophører, skal du betale renter som normalt. Renten sættes efter det ønskede kreditbeløb i samspil med en individuel kreditvurdering af dig. Renten varierer derfor fra kunde til kunde, alt afhængig hvilken aftale, der er blevet indgået.  

Kassekredit: en billig og fleksibel låneform

Kassekredit er en billig og fleksibel låneform, der giver dig ekstra råderum i hverdagen. Du betaler kun renter af det beløb, du bruger, hvorfor du slipper for at blive pålagt renter for penge, der blot står på kontoen.

En kassekredit vil derfor være ideel til dig, der blot ønsker et disponibelt beløb på kontoen til hverdagens udgifter.

ÅOP og rente på kassekredit fra VIVUS.DK

ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er ofte misvisende som målestok for de reelle låneomkostninger, når det kommer til at vurdere prisen på lån og kreditter, der har en kort løbetid, da ÅOP beregnes ud fra de årlige omkostninger.

Eftersom VIVUS’ kassekredit typisk strækker sig over en løbetid på under 1 år, vil ÅOP fremstå usædvanligt høj sammenlignet med andre låneformer.

Er du interesseret i en kassekredit fra VIVUS, skal du derfor ikke blive skræmt væk af en høj ÅOP/dyre årlige omkostninger, da du ofte vil betale kreditten tilbage, før der er gået 1 år.

Definition på ÅOP

ÅOP er en forkortelse, der står for “Årlige Omkostninger i Procent” og udtrykker de samlede låneomkostninger for et helt år i procent.

Eftersom ÅOP i visse tilfælde kan være misvisende, når det drejer sig om lån og/eller kreditter med en løbetid på under et år, kan det være mere fordelagtigt for dig som låntager at kigge på renten i stedet for.

Den årlige debitorrente for en kassekredit hos VIVUS.DK er fast og ligger på 243,3%. Hvis du er ny kunde, får du 50% på den første rentebetaling (de første 30 dage). 

Hurtig svartid og hurtig udbetaling

VIVUS.DK sætter kunden i højsædet og stræber således efter at yde den bedste kundeservice. Derfor er VIVUS.DK hurtige til at behandle din ansøgning og udbetaler pengene på din konto allerede samme dag, som du ansøger.

På VIVUS’ egen hjemmeside bryster de sig med, at du vil modtage pengene på din konto efter bare 1 minut.

Det kan der nu sagtens være noget om – se bare her:

 1. Efter du har sendt din ansøgning afsted, får du svar på din skærm med det samme med besked om, hvorvidt du er blevet godkendt eller ej.
 2. I det tilfælde, at din ansøgning er blevet godkendt, vil pengene stå på din konto inden for få minutter – uanset hvilken bank, du bruger, eller hvornår, du ansøger.

VIVUS.DK overfører altså pengene til din konto med det samme. Det betyder ikke noget, om du søger kl. 6 om morgenen eller 2 om natten – VIVUS udbetaler døgnet rundt, alle ugens dage, inklusive weekender. 

Går der længere tid?

Der findes ingen regler, uden der også findes en undtagelse. Det samme gælder for VIVUS. Hvis du oplever at overførslen af pengene er en smule forsinket, skal du ikke panikke, men blot stole på, at VIVUS gør alt, hvad de kan, for at overførslen sker hurtigst muligt.

Tilbagebetaling af din VIVUS.DK kredit

Tilbagebetalingen af din kredit fra VIVUS.DK foregår ved rentebetaling hver 30. dag.

Som tidligere nævnt betaler du kun renter for den kredit, du reelt set bruger. Det vil altså sige, at det ikke koster noget at have kreditten stående på din konto – det koster kun noget, når du bruger af den.

Når det kommer til selve tilbagebetalingen, kan denne foregå på to måder:

 • Via kortbetaling
 • Via bankoverførsel i din netbank

Kortbetaling foregår via din VIVUS.DK-profil og er langt den nemmeste måde, du kan afdrage dit lån på. Desuden modtager VIVUS betalingen med det samme. Tilbagebetaling via bankoverførsel kan derimod tage 1-2 hverdage.

Sådan ansøger du om kredit hos VIVUS.DK

Selve ansøgningsprocessen foregår online på deres hjemmeside således:

 1. Først bliver du bedt om at registrere dig med en VIVUS.DK-profil. Her skal du blot indtaste dit telefonnummer, din e-mailadresse samt et bankkontonummer, som kreditten skal overføres til. 
 2. Efter du har oprettet en profil, skal du blot søge om det kreditbeløb, du har brug for. Du vil straks modtage svar på din ansøgning, hvormed du får at vide, om din ansøgning er blevet godkendt eller afvist.
 3. Bliver du godkendt hos VIVUS.DK, får du tilsendt din kreditaftale kort tid efter, som du blot skal underskrive med dit NemID.

Du kan til enhver tid logge ind på din profilside, hvis du bl.a. ønsker at tjekke din kreditaftale, holde styr på dine rentebetalinger, rette kontaktoplysninger eller forhøje dit lånebeløb.

Forhøj dit kreditbeløb løbende hos VIVUS.DK

VIVUS.DK tilbyder dig at forhøje dit kreditbeløb, hvis du skulle få brug for flere penge end det beløb, du startede ud med.

Du skal blot gå ind på din VIVUS.DK-profil, hvorfra du kan søge om at hæve beløbet. Dog skal du være opmærksom på, at din næste betalingsdato forbliver den samme, uanset om beløbet bliver forhøjet.

Denne mulighed for at øge dit kreditbeløb gør en kassekredit hos VIVUS.DK ekstra fleksibel. Dette kan være en fordel for dig, der ønsker luft i økonomien, men ikke ved hvor stort et beløb, du har brug for.

Less is more

Da du hos VIVUS.DK kan forhøje dit kreditbeløb løbende, behøver du ikke at vælge det maksimale beløb til at starte med. Du kan således søge om et beskedent kreditbeløb i begyndelsen, hvorefter du frit kan forhøje kreditten, hvis behovet for et større råderum skulle opstå.

Ansøg uforpligtende og sikkert

Hos VIVUS.DK er din ansøgning 100 % uforpligtende, hvilket vil sige, at du ikke binder dig, før du selv underskriver lånekontrakten. Du kan derfor frit oprette en VIVUS.DK-profil og sende en ansøgning afsted uden at forpligte dig til et lån.

Du ansøger online med dit NemID, hvilket både gør din ansøgningsproces enkel og hurtig.

Derudover er VIVUS.DK særligt opmærksom på at behandle dine informationer objektivt og ansvarligt, så deres kreditvurdering af dig bliver udført sikkert og fortroligt.

VIVUS.DK er desuden SSL-certificeret, hvilket indebærer, at al data, der modtages online, bliver krypteret. Dette forstærker sikkerheden, hvorfor du trygt og sikkert kan søge om kredit hos VIVUS.DK.

Inden du bestemmer dig, kan du også se, hvad andre kunder mener om VIVUS.DK på TrustPilot.