Om os

Grundet den øgede konkurrence på det online lånemarkedet, er det nærmest blevet umuligt for kunder at danne sig et overblik over de bedste lånemuligheder på markedet.

Med bevidsthed om dette er Fair-laan.dk begivet sig ud på den mission at gøre lånemarkedet mere gennemsigtigt, så forbrugerne får nemmere ved at finde et lån, der passer til deres individuelle behov.

Hvad er Fair-laan?

Fair-laan er en online sammenligningstjeneste for finansielle produkter, der har flere års erfaring på lånemarkedet.

Vores service er 100% gratis og uforpligtende.

Så hvad laver vi?

Vi giver kunder en opdateret liste med de bedste og mest aktuelle lån på det danske lånemarked.

Lånelisten viser dig alle de nødvendige informationer om hvert lån, f.eks. lånebeløb, løbetid, renter, ÅOP og udbetalingstid.

Vi informerer dig også om de specifikke krav og betingelser for at blive godkendt til et lån. Derudover anmelder vi hver enkelt låneudbyder for at give dig et overblik over fordele og ulemper, som du kan bruge til at bestemme, hvorvidt lånet er det rigtige for dig og din situation.

Benytter du Fair-laan, sparer du ikke blot tid ved at undgå den tidskrævende sammenlingsproces – men du sparer også betydelige penge, da vores låneliste gør det langt nemmere for dig at gennemskue de reelle omkostninger ved hvert lån.

Derfor kan du stole på Fair-laan

Far-laan er på nuværende tidspunkt aktiv i 9 lande: Danmark, Sverige, Norge, Spanien, Polen, Finland, Rumænien, Tjekkiet og Kroatien.

Den primære grund til, at vi er i stand til at udvide vores brand så bredt, skyldes den store succes, vi har oplevet i vores tidlige markeder. Og den eneste grund til, at vi har oplevet så stor en succes, skyldes vores evne til at imødekomme kunders behov.

Hos Fair-laan stræber vi hele tiden efter at forstå vores kunders behov for at yde den bedst mulige service.

Tilfredse kunder er nøglen til at drive en god og holdbar virksomhed. Vil du lære mere om vores forretningsmodel, kan du læse vores Reklameinformation – den finder du her.

Hvor tilfredse, Fair-laans kunder er med den service, vi yder, er reflekteret i vores TrustPilot score.

Hvem er vi?

Fair-laan er ejet og drevet af Lead Supply A/S, som er halvt ejet af North Media, en børsnoteret virksomhed på det københavnske aktiemarked.

Lead Supply blev grundlagt i 2014 og har siden da været i rivende vækst. Vores mission er klar: Vi vil være førende på markedet i Europa indenfor vores virkefelt.

Holdet bag Fair-laan består af engagerede medarbejdere, der er dedikeret til at hjælpe vores kunder med at finde det, de søger, når de besøger vores hjemmeside.

Vi driver vores virksomhed fra vores kontor i Aarhus, Danmark, mere specifikt på adressen Paludan-Müllers Vej 40B.

Ansvarsfraskrivelse

Fair-laan.dk/Fair-laan.se tager forbehold for eventuelle fejl og mangler, der måtte være i forbindelse de finansielle produkter, som vi henviser til, da der kan opstå ændringer i data såsom renter, ÅOP og andre lånebetingelser, som vi af en eller anden årsag ikke er blevet opmærksomme på.

Vi stræber dog efter altid efter at levere de korrekte data til vores brugere. Dette gør vi ved jævnligt at opdatere vores lister.

Hvorfor bruge fair-laan.dk?

  1. Det er gratis at bruge fair-laan.dk – Vi tjener penge ved at henvise kunder til vores samarbejdspartnere.
  2. Det er nemt at sammenligne – Vi har sammenlignet de bedste og billigste selskaber inden for lån, så du kan træffe den rigtige beslutning, uanset hvilket lån du leder efter.
  3. Vi er 100% uafhængige – Vi viser dig et samlet billede af markedet og alle selskaber bliver behandlet ens. Det er din garanti for at finde det bedste og billigste lån på Fair-laan.dk.
  4. Vi er partnere med e-mærket.