Om os

Kontakt os

 • Firma
  Lead Supply ApS
 • Email
 • CVR
  35662448
 • Fairlaan
  Paludan-Müllers Vej 40 B,
  8200 Aarhus N, Denmark

Hvad er Fairlån?

Fair-laan.dk er en online sammenligningstjeneste, som ved hjælp af forskellige finansielle kriterier, hjælper dig med at vurdere, hvorvidt et lån er attraktivt for dig og din økonomiske situation. Vi ønsker at skabe gennemsigtighed, så det, at optage et lån bliver så uproblematisk som muligt.

Vi vil gerne hjælpe dig med, at finde det lån der passer bedst til dine behov som låner, så du ikke skal døje med skyhøje renter eller ubehagelige overraskelser senere hen. Ved at bruge vores låneberegner, kan du sammenligne de forskellige lån på markedet. Vi hjælper dig med at træffe en beslutning, som er baseret på kolde tal fremfor en lunken mavefornemmelse.

Ved at sortere efter ønsket lånebeløb, ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), udbetaling og anmeldelser kan du finde det kviklån, som passer bedst til dig og din situation. Vi har skabt fair-laan.dk til dig, som vil have et billigt kviklån med lav rente og gode betingelser. I vores oversigt kan du hurtigt danne dig et overblik over de bedste kviklån.

Vi hjælper hver måned flere tusinde brugere med at finde de billigste og bedste kviklån, som er skræddersyet til lige præcis deres behov. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg!

Hvorfor bruge fair-laan.dk?

 1. Det er gratis at bruge fair-laan.dk – Vi tjener penge ved at henvise kunder til vores samarbejdspartnere.
 2. Det er nemt at sammenligne – Vi har sammenlignet de bedste og billigste selskaber inden for lån, så du kan træffe den rigtige beslutning, uanset hvilket lån du leder efter.
 3. Vi er 100% uafhængige – Vi viser dig et samlet billede af markedet og alle selskaber bliver behandlet ens. Det er din garanti for at finde det bedste og billigste lån på fair-laan.dk.
 4. Vi er e-mærket.

 

Vi gør opmærksom på, at vi samarbejder med de låneudbydere, som fremgår på vores sammenligningssider og vi tjener penge på at henvise forbrugere til deres lånesider. Vi viser et bredt udvalg af de online lånemuligheder, som findes i Danmark, men samarbejder ikke med samtlige låneudbydere på markedet.