Om os

Hvem står bag Fair-laan.dk?

Fairlån er en online sammenligningstjeneste for finansielle produkter. Virksomheden er ejet og drevet af Karman Connect A/S (Tidligere Lead Supply A/S), som er halvt ejet af North Media A/S, en børsnoteret virksomhed på det københavnske aktiemarked.

Karman Connect A/S (Tidligere Lead Supply A/S) blev grundlagt i 2014 og har siden da beskæftiget sig med at matche forbrugere og banker med hinanden.

Vi driver vores virksomhed fra vores kontor i Aarhus, mere specifikt på adressen Kystvejen 37B.

Hvad laver Fairlån?

Fairlån tilbyder forbrugere en opdateret liste med nogle af de bedste og mest aktuelle lån på det danske lånemarked.

Lånelisten viser dig alle de nødvendige informationer om de enkelte lån, herunder lånebeløb, løbetid, renter, ÅOP og udbetalingstid mm.

Andreas Linde

Vi informerer dig også om de specifikke krav og betingelser for at blive godkendt til et lån.

Derudover anmelder vi hver enkelt låneudbyder for at give dig et overblik over fordele og ulemper, som du kan bruge til at bestemme, hvorvidt lånet er det rigtige for dig og din situation.

Benytter du Fairlån, sparer du ikke blot tid ved at undgå den tidskrævende sammenlingsproces – du sparer også betydelige penge, da vores låneliste gør det nemmere for dig at gennemskue de reelle omkostninger ved hvert lån.

Fakta om os

  • I mere end 7 år har vi beskæftiget os med det danske lånemarked
  • Mere end 200 långivere og banker samarbejder med os
  • Over 50.000 danskere har i 2020 fundet et lån gennem vores tjeneste
  • I 2020 udbetalte vores partnere lån for +2.200.000.000 kroner
  • 479 har anmeldt os på Trustpilot med score på 4.4 / 5 stjerner

Hvorfor bruge Fairlån?

Der er mange gode grunde til at bruge Fairlån, når man er på udkig efter et nyt lån. Med vores sammenligningstjeneste har vi gjort det nemt, overskueligt og tidsbesparende at finde det helt rigtige lån.
Derudover bør du vælge Fairlån, da:

  • Vores service er 100% gratis og uforpligtende at bruge for danske forbrugere.
  • Det er nemt at sammenligne – Så du kan træffe den rigtige beslutning, uanset hvilket lån du leder efter.
  • Vi viser dig renter og vilkår hos de enkelte låneudbydere. Det er din garanti for at du kan finde det bedste og billigste lån blandt vores samarbejdspartnere
  • Alle banker og låneudbydere er reguleret af Finanstilsynet og vi sørger løbende for at de lever op til den aktuelle lovgivning.

Hvorfor er vi her?

Grundet den øgede konkurrence på det online lånemarkedet, var det tidligere næsten umuligt for forbrugere, at danne sig et overblik over de bedste lånemuligheder på markedet.

Med dette in mente har vi med Fairlån begivet os ud på en mission, om at gøre lånemarkedet mere gennemsigtigt – så du som forbruger får nemmere ved at finde et lån, der passer til dit individuelle behov.

Andreas Linde

Vores mission er derfor klar: Vi vil være den førende sammenligningstjeneste på lånemarkedet, ikke bare i Danmark, men i hele Europa!

Holdet bag Fairlån

Holdet bag Fairlån består af +13 digitale specialister, der er dedikeret til at hjælpe forbrugere med at finde det lån, de søger, når de besøger fair-laan.dk. Vi arbejder hver dag på at kunne tilbyde den bedste sammenligningsservice på markedet, både hvad angår brugervenlighed, aktualitet og lånetilbud.

Til dagligt bliver Fair-laan.dk drevet af Andreas Linde, direktør hos Karman Connect A/S (Tidligere Lead Supply A/S). Han har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån. Hans succes med at formidle banklån er bl.a. omtalt af mediet Finanswatch og både Børsen samt Jyllands-Posten har omtalt hans virke med Karman Connect.

Du kan læse mere om Andreas og Lead Supply A/S i disse artikler:

Du kan følge Andreas Linde på linkedin.

Andreas Linde fra fair-laan
Andreas Linde, direktør hos Karman Connect A/S, som ejer og driver fair-laan.dk

Hvordan tjener Fairlån penge?

Fairlån samarbejder med nogle af de låneudbydere, som du finder på lånelisten. Dette betyder, at vi i nogle tilfælde modtager en provision fra de udbydere, som vi samarbejder med. Et eksempel på en situation, hvor Fairlån kunne modtage provision fra en samarbejdspartner, kunne være når en kunde klikker sig ind på hjemmesiden for en udbyder, som Fairlån samarbejde med, og ansøger om et lån.

Det samarbejde, som Fairlån har med nogle af låneudbyderne på markedet, påvirker, hvordan lånelisten er sorteret.

Vil du lære mere om vores forretningsmodel og hvad vi tjener penge på, kan du læse mere på siden for Reklameinformation.

Derfor kan du stole på Fairlån

Fairlån er Danmarks største sammenligningstjeneste for lån og er derudover aktivt i både Sverige og Finland.

Hos Fairlån stræber vi hele tiden efter at imødekomme forbrugernes efterspørgsel efter en gennemskuelig service, som gør det lettere og mere trygt at navigere på lånemarkedet.

Dette gør vi ved, løbende at opdatere vores lånelister og sørge for at vores samarbejdspartnere opretholder vores kvalitetskrav.

Vi går desuden meget op i kundetilfredshed, hvilket afspejles i vores høje TrustPilot score.

Vi går meget op i data og vores kunders sikkerhed, derfor er vi partnere med e-mærket og sørger for at alle banker og långivere er godkendt af Finanstilsynet.dk.

Ansvarsfraskrivelse

Fairlån tager forbehold for eventuelle fejl og mangler, der måtte være i forbindelse de finansielle produkter, som vi henviser til, da der kan opstå ændringer i data såsom renter, ÅOP og andre lånebetingelser, som vi af en eller anden årsag ikke er blevet opmærksomme på.

Vi stræber dog efter altid efter at levere de korrekte data til vores brugere. Dette gør vi ved jævnligt at opdatere vores lister.

Firmaoplysninger

Virksomhed: Karman Connect A/S (Tidligere Lead Supply A/S)
Adresse: Dalgas Avenue 2F 2., 8000 Aarhus C
CVR: 35662448
Firmahjemmeside: karmanconnect.com

Kontaktinformationer:
E-mail: Info@fair-laan.dk
Telefonnummer: +45 47 37 25 24

Fair-laan.dk på sociale medier

Fairlån > Om os

Seneste nyheder