Om os

Fairlån er en online sammenligningstjeneste for finansielle produkter. Vi har over 7 års erfaring med det danske lånemarked og har hjulpet over 50.000 danskere med at finde et lån.

Vores service er 100% gratis og uforpligtende at bruge for danske forbrugere.

Hvem står bag fair-laan.dk?

Fairlån er ejet og drevet af Lead Supply A/S, som er halvt ejet af North Media, en børsnoteret virksomhed på det københavnske aktiemarked.

Lead Supply blev grundlagt i 2014 og har siden da været i rivende vækst. Vores mission er klar: Vi vil være førende på markedet i Europa indenfor vores virkefelt.

Holdet bag Fairlån består af engagerede medarbejdere, der er dedikeret til at hjælpe vores kunder med at finde det, de søger, når de besøger vores hjemmeside.

Vi driver vores virksomhed fra vores kontor i Aarhus, Danmark, mere specifikt på adressen Kystvejen 37B.

Til dagligt bliver fair-laan.dk drevet af Andreas Linde, direktør hos Lead Supply A/S. Han har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Du kan læse mere om Andreas og Lead Supply A/S i disse artikler:

Du kan følge Andreas Linde på linkedin.

Andreas Linde, direktør hos Lead Supply A/S, som ejer og driver fair-laan.dk

Firmaoplysninger

Virksomhed: Lead Supply A/S
Adresse: Kystvejen 37b, 8000 Aarhus C
CVR: 35662448
Firmahjemmeside: Leadsupply.com

Kontaktinformationer:
E-mail: Info@fair-laan.dk
Telefonnummer: +45 47 37 25 24

Fair-laan.dk på sociale medier

Hvorfor er vi her?

Grundet den øgede konkurrence på det online lånemarkedet, er det nærmest blevet umuligt for forbrugere at danne sig et overblik over de bedste lånemuligheder på markedet.

Med dette in mente har Fairlån begivet sig ud på den mission, der kort fortalt går ud på at gøre lånemarkedet mere gennemsigtigt, så du som forbruger får nemmere ved at finde et lån, der passer til dit individuelle behov.

Hvad laver Fairlån?

Fairlån giver kunder en opdateret liste med nogle af de bedste og mest aktuelle lån på det danske lånemarked. Lånelisten viser dig alle de nødvendige informationer om hvert lån, f.eks. lånebeløb, løbetid, renter, ÅOP og udbetalingstid. Vi informerer dig også om de specifikke krav og betingelser for at blive godkendt til et lån.

Derudover anmelder vi hver enkelt låneudbyder for at give dig et overblik over fordele og ulemper, som du kan bruge til at bestemme, hvorvidt lånet er det rigtige for dig og din situation.

Benytter du Fairlån, sparer du ikke blot tid ved at undgå den tidskrævende sammenlingsproces – men du sparer også betydelige penge, da vores låneliste gør det langt nemmere for dig at gennemskue de reelle omkostninger ved hvert lån.

Hvordan tjener Fairlån penge?

Fairlån samarbejder med nogle af de låneudbydere, som du finder på lånelisten. Dette betyder, at vi i nogle tilfælde modtager en provision fra de udbydere, som vi samarbejder med. Et eksempel på en situation, hvor Fairlån kunne modtage provision fra en samarbejdspartner, kunne være når en kunde klikker sig ind på hjemmesiden for en udbyder, som Fairlån samarbejde med, og ansøger om et lån.

Det samarbejde, som Fairlån har med nogle af låneudbyderne på markedet, påvirker, hvordan lånelisten er sorteret.

Derfor kan du stole på Fairlån

Fairlån er på nuværende tidspunkt aktiv i Danmark, Sverige og Finland.

Fairlån er Danmarks største lånesammenligningstjeneste, og det er vi, fordi vi fokuserer på at imødekomme forbrugernes behov og krav.

Hos Fairlån stræber vi hele tiden efter at forstå vores kunders behov for at yde den bedst mulige service.

Tilfredse kunder er nøglen til at drive en god og holdbar virksomhed. Vil du lære mere om vores forretningsmodel, kan du læse vores Reklameinformation – den finder du her.

Hvor tilfredse, Fairlåns kunder er med den service, vi yder, er reflekteret i vores TrustPilot score.

Vi benytter blandt andet finanstilsynet.dk samt raadtilpenge.dk som kilder.

Ansvarsfraskrivelse

Fairlån tager forbehold for eventuelle fejl og mangler, der måtte være i forbindelse de finansielle produkter, som vi henviser til, da der kan opstå ændringer i data såsom renter, ÅOP og andre lånebetingelser, som vi af en eller anden årsag ikke er blevet opmærksomme på.

Vi stræber dog efter altid efter at levere de korrekte data til vores brugere. Dette gør vi ved jævnligt at opdatere vores lister.

Hvorfor bruge Fairlån?

  1. Det er gratis at bruge Fairlån – Vi tjener penge ved at henvise kunder til vores samarbejdspartnere.
  2. Det er nemt at sammenligne – Vi har sammenlignet de bedste og billigste selskaber inden for lån, så du kan træffe den rigtige beslutning, uanset hvilket lån du leder efter.
  3. Vi viser dig renter og vilkår hos de enkelte låneudbydere. Det er din garanti for at du kan finde det bedste og billigste lån blandt vores samarbejdspartnere på Fairlån.
  4. Vi er partnere med e-mærket.

Nævnt i