Lån penge nu - online

Ønsker du at låne penge på en nem og sikker måde – uden at skulle snakke med en rådgiver?

På Fair-laan.dk finder du alle de bedste lån i Danmark. Fair-laan giver dig:

 • Sammenligning af online lån og de forskellige låneudbydere.
 • Gode råd i forbindelse med dit lån.
 • Mulighed for at ansøge om et lån i dag.

Hos os får du nemt og hurtigt en oversigt over de forskellige online lån og udbydere. Det tager kun få minutter at få overblik over de bedste lån i Danmark. Find et hurtigt og nemt lån online ved at sammenligne gode lån på Fair-laan.dk.

Ansøg om lån online og få penge – nemt, hurtigt og sikkert.


Lån penge nu på Fair-laan.dk

Vi har skabt Fair-laan.dk til dig, som ønsker at låne penge online på en hurtig, nem og sikker måde. Uanset om du leder efter gode lån med de laveste renter, hurtigste udbetaling, bedste kundeservice eller en god blanding.

På Fair-laan.dk finder du en nem oversigt over alle de bedste og billigste lån, som du kan ansøge online. Det giver dig mulighed for at låne penge på nettet lige nu og her. 

Sammenlign lån lige nu – det har aldrig været nemmere at finde de bedste lån online. 

Med vores låneberegner kan du sortere og sammenligne låneinstitutter, lånebeløb, rentesatster, udbetalingstid og mange andre kriterier, der kan være afgørende for dit valg af lån. 

Du får en række fordele ved at benytte Fair-laan.dk, når du skal ansøge om lån:

 • Lån penge nu og her – De låneudbydere, som vi samarbejder med, giver hurtigt svar på din ansøgning og udbetaler typisk lånet efter få minutter. I banken går der normalt 2 uger, fra du kontakter din bankrådgiver, til pengene står på din konto. Du skal indsende et budget, bankrådgiveren skal lave en kreditvurdering af dig, og du skal typisk forbi den lokale bankfilial for at skrive under. Låner du penge hurtigt på nettet, undgår du derved den lange ventetid. Ansøg om lån online og lån penge lige nu og her.
 • Lån penge online – Vi samarbejder kun med banker, som har fokus på deres online låneprodukter. En række af de store etablerede og traditionelle banker er allerede begyndt at tilbyde lån online, og den udvikling vil forsætte over de næste par år. Online lån har med andre ord aldrig været nemmere, og om ganske få år kommer der til at være mange flere online lånemuligheder.
 • Lån penge uden sikkerhed – I modsætning til almindelige banker skal du ikke stille sikkerhed, når du optager et lån via Fair-laan.dk. Du skal altså ikke risikere dit hus, båd eller bil, når du optager et lån. Vil du derfor gerne undgå at stille værdier som garanti for dit lån, anbefaler vi online lån til dig. Lån penge på nettet – helt uden at stille sikkerhed.
 • Lån penge til lave renter – Banker tilbyder typisk lave renter, da ansøgningsprocessen er mere omfattende. Men også her, er der sket en positiv udvikling over de seneste par år inden for online lån. Hos låneudbydere som Bank Norwegian, Santander og Ekspres Bank kan du ansøge om lån til lave renter og samtidigt få hurtigt svar på din ansøgning samt pengene udbetalt kort tid efter.
 • Lån penge gratis – Rente- og gebyrfrie lån er ikke ligefrem et koncept, som traditionelle banker kan tilbyde deres kunder. Enkelte online låneudbydere tilbyder dig at låne penge uden renter og gebyrer. Det er typisk med et krav om fuld tilbagebetaling efter 30 dage, hvorfor disse lån egner sig bedst til akutte behov, hvor du har mulighed for at betale lånet tilbage inden for de korte periode.

Lån penge nu og her

På Fair-laan.dk kan du se låneinstitutter, hvor du kan låne penge lige nu og her. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at se hvilke låneinstitutter, der tilbyder de bedste lån med hurtigt svar og udbetaling. Du kan sammenligne lån efter udbetaling og se præcis hvornår, pengene kan være på din konto.

Alt efter hvilken online udbyder, du vælger, og hvilket tidpunkt, du ansøger om lånet, kan du have pengene på din konto indenfor 30 til 60 minutter – det er langt hurtigere end traditionelle banklån. 

Sammenlign og lån penge nu og her og slip udenom ventetiden. 

I dag har langt de fleste låneinstitutter straksclearing, hvilket betyder, at du ikke behøver at vente til dagen efter med at få pengene på kontoen, hvis du ikke benytter den samme bank, som det pågælgende låneinstituttet. Du får således både hurtigt svar og udbetaling uafhængig af den bank, du har konti hos. 

Online lån er derfor til dig, som mangler pengene hurtigt og ikke ønsker en lang behandlingstid samt bøvl ved at finde alle nødvendige papirer frem. 

Lån penge

Sammenlign lån

Det er en god idé at sammenligne lån online, inden du snakker med din egen bank om et banklån. Ved at finde ud af, hvilke tilbud online låneudbydere kan give dig, har du et bedre indblik i, hvor billigt du kan få et lån.

Uanset hvad er det altid fordelagtigt at sammenligne lån for at finde den bedste løsning til dig og din situation. Vi hjælper dig derfor med at finde det bedste lån ud fra vores oversigt over lån på markedet i Danmark. Brug vores låneberegner til at finde frem til det rigtige lån til dine behov.

5 forskellige lånetyper

Et lån er en udbetaling, som typisk udlånes af et kreditinstitut – fysisk såvel som online. Udbetalingen skal dog altid tilbagebetales, hvorfor der laves en kontrakt, hvori alle krav fra låneudbyderen er sammenfattet. I kontrakten bliver prisen for lånet også angivet i renter. Renterne bliver løbende pålagt lånet i løbet af afbetalingstiden.

Derudover finder du i kontrakten også det beløb, som du månedligt skal afbetale lånet med, indtil hele lånebeløbet er afviklet.

Har du ikke mulighed for at betale det månedlige beløb, kan du risikere at blive registreret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitor Registret. Derudover kan du også miste garantien, hvis banken har bedt om sådan en.

Et lån kan inddeles i en række kategorier, der afhænger af, hvor høj renten er, og hvilke vilkår, du skal opfylde. Herunder finder du en kort oversigt over de mest almindelige lånetyper i Danmark. 

1. Kassekredit

En kassekredit er et lån i et pengeinstitut, hvor du har mulighed for at trække over. Det er en aftale, som du kan lave med din bank, hvor du kan trække over indtil et aftalt maksimum beløb. En kassekredit kan således betegnes som et disponibelt beløb, du frit kan bruge af.

Alt afhængigt af hvilken bank du har, kan du have en kassekredit på alt fra 5.000 kroner og opefter. Renten afhænger af din kreditværdighed, men varierer typisk fra 6% til 14%.

Mange får automatisk en kassekredit, når de modtager et betalingskort.

Dog findes der betalingskort, som debitkort, hvor det ikke er muligt at trække over – med mindre du har en særlig aftale med banken. Typisk vil du kunne trække over med omkring 5.000 kroner, når du har et betalingskort. Kender du ikke beløbet på din kassekredit, kan du få beløbet at vide hos din bank.

OBS

Ulempen ved en kassekredit er, at det er nemt at låne penge. Hvis du derfor glemmer at tjekke dit bankudtog i nogle dage, kan du have brugt rigtig mange penge – uden at vide det.

Der findes online låneinstitutter, som tilbyder kassekreditter. Den mest populære online kassekredit er Ferratum Kassekredit, hvor du kan få en kassekredit fra 1.500 til 15.000 kroner.

Dog er det ikke kun banktypen, det kommer an på, når du ønsker at optage en kassekredit. Ofte kigger bankerne også på din kreditvurdering, når de beslutter sig for, om du kan få en kassekredit og hvor højt et beløb, du eventuelt kan låne. Har du en fast indkomst, som ovenikøbet er relativ høj, vil du som regel kunne få det maximale beløb udbetalt.

VIGTIGT

Det er ikke altid en fordel at have en kassekredit, som er for høj. Det skyldes, at kassekreditter ofte bliver benyttet, selvom du egentlig godt kunne undvære pengene. Derfor kan du risikere at dit forbrug stiger, og at du pludselig bruger flere penge, end du reelt har.

På denne måde kan du starte en ond cirkel, hvor din konto altid vil befinde sig i minus. Derfor bør du aftale en kassekredit med din bank, som ikke er for høj. Således har du altid mulighed for at udligne den – og så bruger du heller ikke alt for mange penge.

2. Boliglån

Et boliglån er et banklån, som du kan tage, når du skal købe et hus. Der findes en række forskellige boliglån, men lånet har typisk en løbetid fra 10 til 30 år. Renten på boliglån varierer normalt fra 4% til 10%.

Boliglån er typisk lån som kræver et større beløb.

Derfor kræver mange banker også, at du skal angive en grund til optagelse af lånet. Ligeledes kræver de ofte, at du fremviser en købsaftale. Derudover skal du også stille huset som garanti for lånet, så banken altid vil være sikret for tab. Med garantien kan banken i nødstilfælde lade huset gå på tvangsauktion. Derefter kan banken, med pengene fra salget af huset, udligne lånet.

Det er vigtigt at være sikker på, at du er i stand til at tilbagebetale lånet, når du har stillet værdier som garanti.

Hvis du ikke kan tilbagebetale lånet, vil du højst sandsynligt stå uden hus, bil eller andet. Dette kan have alvorlige konsekvenser, og det er derfor vigtigt at holde overblikket over privateøkonomien.

Bruger du eksempelvis bilen som transportmiddel til og fra arbejde, er det vigtigt, at du kan beholde den. Mister du bilen, risikerer du at miste dit arbejde, såfremt du ikke har andre transportmuligheder.

For at sikre dig, at du ikke kommer i betalingsstandsning, bør du derfor lægge et budget. Herefter skal du aftale beløbet, som skal tilbagebetales, samt fastlægge løbetiden.

3. Realkreditlån

Et realkreditlån kan kun optages, når du skal finansiere en bolig. Et realkreditlån er en aftale, som du laver med et realkreditinstitut.

Du kan maksimalt låne 80% af boligens værdi som realkreditlån.

Renten afhænger af, om du har et fastforrentet lån eller et flexlån. Den effektive rente, efter skat, kan variere fra 0,83% til 2,4%. Dette ændrer sig dog hele tiden efter nationalbankens rentesatser.

For at optage et realkreditlån, stiller du for det meste sikkerhed i form af et tinglyst pantebrev. Det betyder, at du giver banken rettigheden til at sælge det pantsatte hus, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet.

4. Forbrugslån

Forbrugslån er til dig, som gerne vil have råd til lidt ekstra. Du kan optage et forbrugslån hos en bank eller hos et uafhængigt låneinstitut. Her kan du normalt låne fra 5.000 til 400.000 kroner.

Et forbrugslån skal typisk betales tilbage indenfor 6 år og renten varierer fra ca. 5% til 30%.

De mest populære online lån er Bank Norwegian og Santander, hvor du kan låne op til 800.00 kroner i alt – og til konkurrencedygtige renter fra 8,99 %.

Når du ansøger om et forbrugslån ved en bank, vil du typisk skulle angive en grund til lånet. Dette er dog ikke nødvendigt, når du tager et lån ved en online låneudbyder.

Ønsker du derfor ikke at give en grund til lånet, er et online lån det rigtige valg.

5. Kviklån

Et kviklån er et lån, som du kan tage, hvis du skal bruge penge hurtigt. Et kviklån er typisk mellem 5.000 til 75.000 kroner. Du skal som regel betale lånet og renterne tilbage indenfor 2 år og renten varierer fra 9% til 30%.

De mest populære kviklån er L’easy Minilån, Modus Finans og VIVUS.DK, da de tilbyder lynhurtig udbetaling og fornuftige vilkår.

VIVUS.DK tilbyder eksempelvis et lån på op til 6.000 kroner uden renter i 30 dage. Det vil sige at du kan låne 6.000 kroner gratis!

En af fordelene ved et kviklån fremfor et banklån er, at du har mulighed for at betale lånet af, hvis du får sparet pengene op. Ved et almindeligt banklån kan du normalt ikke betale lånet af før tid. Derfor kan det potentielt blive dyrere end kviklån, hvis du får mulighed for at betale dit kviklån tilbage før den aftalte tid.

VIGTIGT

Har du dog ikke muligheden for at betale lånet tilbage hurtigere end den angivne løbetid, kan et kviklån blive dyrere end et banklån. Inden du tager et kviklån, skal du derfor være opmærksom på den angivne ÅOP og løbetiden. Er ÅOP’en høj og løbetiden lang, vil det typisk resultere i et dyrt lån.

En ny type lån

D:E:R Privat Finans lancerede medio 2015 en række nye typer lån, der bedst kan beskrives som moderne kviklån.

 • Ved et PrivatLånPlus bestemmer du selv tilbagebetalingsperioden og hvor meget, du månedligt vil betale – fra måned til måned. Det er en god mulighed, hvis du er usikker på, hvordan din økonomi udvikler sig.
 • Ved et PauseLån kan du sætte betalingen på pausen, hvis du ikke har mulighed for at betale dit lån tilbage.
 • Ved et TrygLån har du mulighed for at tegne en forsikring mod arbejdsløshed. Det betyder, at dine betalinger bliver dækket i den periode, du ikke selv har mulighed for at betale af på lånet. Er du i en usikker position i dit job, er dette en god mulighed, når du skal tage et lån.

Ansøg om lån til store drømme

I kategori med Bank Norwegian og Santander, findes der er række online banker, som tilbyder store forbrugslån, der kan bruges på drømme som et nyt køkken, bil eller luksusrejsen. Herunder finder du nogle populære låneudbydere, der tilbyder lån helt op til 350.000 kroner.

Ekspres Bank

Ekspres Bank er stiftet af Handelsbanken og Dansk Supermarked og har mere end 30 års erfaring med lån til forbrugere. I dag er Ekspres Bank ejet af BNP Paribas Personal Finance og er derved blevet international med en stabil økonomisk støtte i ryggen. Ekspres Bank er således et trygt og sikkert sted at låne penge.

Ekspres Bank tilbyder lån helt op til 300.000 kroner uden krav om at stille bil, bolig og andet som sikkerhed – og du får svar på din ansøgning inden for få minutterr. Renten starter fra 5,11 %, alt afhængig af lånebeløbets størrelse, løbetiden og din kreditværdighed. Derudover kan du tilpasse tilbagebetalingen din privatøkonomi – så længe beløbet bliver afdraget i løbet af 12 år. Du har desuden mulighed for samlelån, hvor du kan samle alle dine lån under ét overordnet lån og derved spare gebyrer, der ellers ville være påkrævet hos de andre låneudbydere.

Ønsker du at låne 75.000 kroner eller derover, og der er mere end én person i husstanden, der over 18 år, skal I begge stå på ansøgningen. Dette kan være en fordel, da jeres kreditvurdering bliver bedre, og I får nemmere ved at blive godkendt til lån.

Ikano Bank

Som datterselskab til IKEA har Ikano Bank samme tankegang: At spare forbrugere penge ved lave omkostninger.

Ikano Bank tilbyder dig som kunde lånebeløb fra 5.000 kroner og helt op til 300.000 kroner, som starter fra en lav rente på 5,5 %. Er I to om at ansøge om lån, vil Ikano Bank sandsynligvis tilbyde en lavere rente, da kreditvurderingen forstærkes. Løbetiden spænder fra 1 til 12 år, hvilket giver dig lang tid til at tilbagebetale beløbet.

På linje med Ekspres Bank har du også mulighed for at samle dine lån hos Ikano Bank. Det kan være en fordelagtig løsning for dig, der ønsker et bedre overblik over din økonomi og opleve store besparelser på renter og andre gebyrer.

Som et ekstra tilbud kan du blive økonomisikret hos Ikano Bank. Du kan derved blive forsikret i særlige tilfælde, hvor du eksempelvis bliver ramt af en alvorlig sygdom eller ufrivillig arbejdsløshed.

Ønsker du at låne hos Ikano Bank, skal du blot være fyldt 18 år, hvilket langt fra alle låneudbydere tilbyder.

Coop Bank

Coop Bank er en forholdsvis ny bank. Banken blev etableret i 2013 og er 100 % ejet af Coop. Coop Bank er at finde som bankservice i alle Coops butikker rundt omkring i landet.

Som udgangspunkt kan alle søge om lån hos Coop Bank – dog skal du være medlem af Coop for at få adgang til deres fordele forbundet med lån. Det koster 200 kroner at blive medlem, hvilket er værd at overveje, hvis du finder deres lån fordelagtige for dit behov.

Coop Bank tilbyder dig som medlem forbrugslån på op til 300.000 kroner, med en variable rente fra 5,95 % – helt uden at stille sikkerhed. Coop inddeler deres lånetilbud under to kategorier: Coop +20 (20.000-300.000 kroner) og Coop +100 (100.000-300.000 kroner), hvor den laveste rente bliver tilbudt de højere beløb. Derudover tilbydes du en kassekredit på op til 50.00 kroner.

Begge lånekategorier indebærer en løbetid på 12-120 måneder, hvor du selv fastsætter det beløb, du ønsker at afbetale inden for den periode. Er I to om at ansøge, øger I muligheden for at blive godkendt, hvilket også gør godkendelsesprocessen nemmere og hurtigere.

Coop Bank kræver desuden ingen gebyrer og omkostninger i forbindelse med stiftelse og oprettelse i Betalingsservice – såfremt du er medlem.

GE Money Bank

Siden 2014 er GE Money Bank blevet en del af Santander Consumer Bank. Dog har denne fusion ikke medført ændringer i GE Money Banks konkurrencedygtige lån.

Du tilbydes lån op til 200.000 kroner til en rente, der starter helt ned fra 3,95 % til 9,95 %. Du vælger selv løbetiden – så længe det er inden for 12-120 måneder. Du får svar på din ansøgning i løbet af 5 minutter, og pengene står ofte på kontoen allerede samme dag, du sender ansøgningen af sted.

Som en sidste fordel tilbyder GE Money Bank (nu Santander Consumer Bank) også en fordelagtig LåneSikring, hvor du vil blive forsikret i tilfælde af særlige omstændigheder som ufrivillig arbejdsløshed.

Basisbank

Basisbank har som mission at holde det at låne penge så enkelt som muligt – og til en god pris. Denne internetbank blev stiftet tilbage i år 2000 og har siden da fungeret som bank for adskillige danskere, der ser en fordel i at have en internetbank som primær bank. Er du kunde hos Basisbank, tilbydes du alt fra online privatlån og kassekredit til aldersopsparing og ratepension.

Ønsker du et privatlån, tilbyder Basisbank dig lån helt op til 350.000 kroner, som kan bruges på hvad end, du har lyst til – uden at stille sikkerhed. Renten starter fra 9,95 % , og du har op til 10 år til at tilbagebetale lånet. Du har mulighed for at indfri restgæld når end, det passer dig, uden at blive påkrævet ekstra gebyrer.

For at låne hos Basisbank, skal du, som nævnt, bruge Basisbank til hverdag. Det vil sige, at du skal tilkøbe deres Basispakke, hvori du får en lønkonto, budgetkonto, opsparingskonto og betalingskort. Dog kan du låne små kviklån hos Basisbanks låneformidlere Nupp og Robotlån, som ikke har krav om medlemskab.

Lån penge nu – og få kontoen fyldt op i dag

Når du skal låne penge hurtigt, er det vigtigt, at det er en kort proces fra ansøgning til pengene står på din konto.

I oversigten kan du se de billigste online lån, som du kan låne lige nu og her. 

I langt de fleste tilfælde vil du modtage pengene i dag, men i sjældne tilfælde kan der gå én bankdag.

Ønsker du at låne penge samme dag, du søger, er det vigtigt, at du sender ansøgningen afsted så tidligt som muligt på dagen. Jo tidligere på dagen du ansøger om lån, jo før får du pengene på din konto. Det er dog vigtigt, du læser vilkårene grundigt igennem, da der er stor forskel på, hvad den reelle ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) er fra låneinstitut til låneinstitut.lån penge

Lån penge på nettet til lave renter

De færreste ved, at du kan få kviklån med en rente på ned til 5%. Det er et billigere lån, end de fleste banklån. Hvis du skal bruge et billigt lån, er det vigtigt, at du bruger tid på at finde det rette låneinstitut.

Der er stor forskel på hvilke vilkår, du skal opfylde, før du kan låne penge – ligesom der er stor forskel på, hvor meget du skal betale i rente, og om du har mulighed for afdragsfrihed.

HUSK

Det kan altid betale sig at bruge tid på at finde det bedste og billigste lån.

Hvis du skal låne 100.000 kroner, og du har mulighed for at vælge et lån til 5% eller et på 20% i ÅOP, kan du spare mere end 15.000 kroner om året ved at vælge det billige lån. Før du derfor bare vælger det første lån, du ser, kan det betale sig at undersøge andre muligheder.

lån penge

Risici ved online lån

Vælger du at tage et hurtigt lån, skal du være opmærksom på, at der er en række risici. Når du optager et hurtigt lån eller et forbrugslån, skal du være realistisk omkring hvor stort et beløb, du har behov for, og hvor lang en løbetid, der er nødvendig for dig.

Hvis du ikke har råd til at afdrage på lånet og betale lånet tilbage, skal du ikke tage lånet. Betaler du ikke dine afdrag, kan du risikere at ende i RKI, hvilket gør din hverdag sværere. Det vil samtidigt blive umuligt for dig at blive godkendt til lån, før du får slettet din registrering. 

Du har således ikke længere mulighed for at købe elektronik på kredit eller optage et banklån til en lav rente, hvis du er i RKI.

Er du ikke registreret i RKI, men til gengæld har en lav indkomst og andre gældsposter, vil din kreditscore typisk være lav. Du vil derfor blive tilbudt en høj rente, hvilken kan ende i dyr gæld, du ikke har mulighed for at betale. Da hurtige lån ofte har en højere rente end almindelige banklån, kan du ende med at skulle betale alt fra 10% til 30% i rente hvert år.

Hvis du har optaget et af de dyreste kviklån, kan du ende med at skulle betale 200.000 kroner tilbage efter tre år, hvis du har lånt 100.000.

Vi anbefaler derfor altid, at du bruger tid på at finde de rigtige lån til din situation. Det er muligt at finde forbrugslån med lave renter, som du kan optage, hvis du har en fast indkomst og ikke er registreret i RKI. Det giver dig mulighed for at få råd til det, du går og drømmer om.

OBS

Fordelene ved et online lån er:

 • Du ikke skal stille sikkerhed eller bruge tid på at sende årsopgørelser.
 • Du behøver du ikke at gøre rede for, hvad du vil bruge pengene på til en bankrådgiver.
 • Når du ansøger om lån online, har du pengene på din konto senest dagen efter. Dette er modsat banklån, hvor der ofte går 2 uger, fra du tager den første snak med din bankrådgiver, til pengene står på din konto.

Lån penge trods RKI?

Som udgangspunkt er det ikke muligt at låne penge, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Dette skyldes, at låneudbyderene anser det som for stor en risiko at låne dig penge, da du herved har en historik som dårlig betaler.

Du skal derfor sørge for at blive slettet i RKI, hvis du vil godkendes til lån. 

OBS

Hvis du har mulighed for at betale de regninger, som har sendt dig i RKI, kan du få tilbudt et lån fra 8,99% i rente.

Du kan slette din RKI-registrering på 2 måder:

 1. Betale de lån ud, som fik dig registreret som dårlig betaler.
 2. Vente 5 år, hvorefter din registrering automatisk vil blive slettet.

Efter disse 5 år vil virksomheden, som registrerede dig, ikke kunne registrere dig igen af samme årsag. Dette gælder også selvom du stadig ikke har betalt regningen.

Dermed vil du være ude af RKI, med mindre du i mellemtiden er blevet registreret igen af en anden virksomhed.

Er du registreret i RKI, er det kun muligt at optage et lån, hvis du er studerende, da det giver mulighed for at tage et SU lån. Hvor mange penge, du kan låne per måned, afhænger af om du er forsøger eller ej. Tilbagebetalingen af SU lån starter først ca. 1,5 år efter, du er færdig med dit studie.

Fordele og ulemper ved online lån

Fordele:

 • Ingen krav om at stille sikkerhed og angive begrundelse for lån.
 • Hurtig godkendelse og udbetaling – oftest inden for én dag.
 • Mulighed for rente- og gebyrfrie lån.

Ulemper:

 • Risiko for høje renter, hvis løbetiden overskrides.
 • Relativ høj ÅOP i tilfælde af lang løbetid og høje renter.
 • Ingen mulighed for fysisk møde med rådgiver.

Lån penge nu – 3 lette trin

Det tager kun 2 minutter at låne penge via en af vores samarbejdspartnere. Følg 3 simple trin og lån penge lige nu og her.

 1. Sammenlign lån online på Fair-laan.dk.
 2. Ansøg om det bedste lån til dig via udbyderens hjemmeside.
 3. Modtag pengene på din konto kort til efter.

Nu er det slut med dyre lån, der giver dig dårlige vilkår – vi hjælper dig med at finde det bedste lån til dig og din økonomiske situation.