Lån penge online

Ønsker du at låne penge på en nem måde – uden at skulle snakke med en rådgiver?

Så kan du finde et lån hos fair-laan. Fair-laan giver dig:

 • Informationer om lån og forskellige låneudbydere
 • Gode råd i forbindelse med dit lån
 • Mulighed for at ansøge om et lån i dag

Hos os kan du nemt og hurtigt få et overblik over de forskellige låneudbydere online. Det tager kun få minutter.


Lån penge nu på fair-laan.dk

Vi har lavet fair-laan.dk til dig, som ønsker at låne penge. Uanset om du leder efter lånet med den laveste rente, hurtigste udbetaling, bedste kundeservice eller en god blanding.

Her kan du se en liste over de billigste lån, som du kan ansøge online. Det giver dig mulighed for at få penge på din konto inden for ganske få minutter.

Lån penge nu – det har aldrig været nemmere!

Med vores låneberegner kan du sortere og sammenligne låneinstitutter, lånebeløb, hvilken rente, du skal betale, og hvor gode anmeldelser låneudbyderne har. 

Du får en række fordele ved at benytte fair-laan.dk, når du skal optage lån:

 • Lån penge hurtigt – De låneudbydere, som vi samarbejder med, udbetaler typisk lånet efter få minutter. I banken går der typisk 2 uger fra du kontakter din bankrådgiver til pengene står på din konto. Du skal indsende et budget, bankrådgiveren skal lave en kreditvurdering af dig, og du skal måske forbi den lokale bankfilial for at skrive under. Lån penge hurtigt på nettet – Spar ugers ventetid og lån penge med det samme online.

 

 • Lån penge online – Vi samarbejder kun med banker, som har fokus på deres online låneprodukter. En række af de store etablerede og traditionelle banker er allerede begyndt at tilbyde lån online, og den udvikling vil forsætte over de næste par år. Lån penge online har med andre ord aldrig været nemmere og om ganske få år kommer der til at være mange flere online lånemuligheder.

 

 • Lån penge uden sikkerhed – I modsætning til almindelige banker skal du ikke stille sikkerhed, når du optager et lån via fair-laan.dk. Du skal altså ikke risikere dit hus, båd eller bil, når du optager et lån. Lån penge uden sikkerhed har aldrig været nemmere.

 

 • Lån penge til lave renter – Banker tilbyder typisk lave renter. Men også her, er der sket en positiv udvikling over de seneste par år inden for online lån. Med låneudbydere som Bank Norwegian, Santander og Ekspres Bank kan du optage lån med lave renter online.

 

 • Lån penge gratis – Det er ikke ligefrem et koncept, som traditionelle banker tilbyder. Enkelte online låneudbydere tilbyder dog at låne penge gratis. Det er typisk med et krav om fuld tilbagebetaling efter 30 dage, hvorfor disse lån egner sig bedst til akutte behov, hvor du har mulighed for at betale lånet tilbage efter de 30 dage.

 

Lån penge nu og her

Med fair-laan.dk kan du se låneinstitutter, hvor du kan låne penge nu og her. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at se hvilke låneinstitutter, der tilbyder hurtige lån. Du kan sortere efter udbetaling og se præcis, hvornår pengene kan være på din konto.

Alt efter hvilken bank du har, hvilken bank låneinstituttet benytter og om du ansøger om lånet i bankens åbningstid, kan du have pengene på din konto indenfor 30 til 60 minutter – det er meget hurtigere end traditionelle banklån.

Sammenlign og lån penge nu og her – det har aldrig været nemmere!

I dag har langt de fleste låneinstitutter straksclearing, hvilket betyder, at du ikke behøver at vente til dagen efter med at få pengene på kontoen, hvis du ikke benytter den samme bank, som det pågælgende låneinstituttet.

Online lån er til dig, som mangler pengene hurtigt og ikke ønsker en lang behandlingstid og bøvl ved at finde alle nødvendige papirer frem. 

Penge - Lån penge nu

 

Hvad er et lån?

Et lån er en udbetaling, som du kan få af et kreditinstitut eller et andet sted. Udbetalingen må dog ikke beholdes, og derfor laves altid en kontrakt, hvori alle krav fra låneudbyderen er sammenfattet. I kontrakten bliver prisen for lånet også angivet i renter. Renterne bliver løbende pålagt lånet i løbet af afbetalingstiden.

Derudover finder du i kontrakten også det beløb, som du månedligt skal afbetale lånet med, indtil det er fuldstændig afviklet.

Har du ikke mulighed for at betale det månedlige beløb, kan du risikere at blive registreret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitor Registret. Derudover kan du også miste garantien, hvis banken har bedt om sådan en.

Et lån kan inddeles i en række kategorier, der afhænger af, hvor høj renten er og hvilke vilkår, du skal opfylde:

 

1. Kassekredit

En kassekredit er et lån i et pengeinstitut, hvor du har mulighed for at trække over. Det er en aftale, som du kan lave med din bank, hvor du kan trække over indtil et aftalt maksimum beløb.

Alt afhængigt af hvilken bank du har, kan du have en kassekredit på alt fra 5.000 kr. og opefter. Renten afhænger af din kreditværdighed, men varierer typisk fra 6% til 12%.
Mange får automatisk en kassekredit, når de modtager et betalingskort.

Dog findes der betalingskort, som debitkort, hvor det ikke er muligt at trække over – med mindre du har en særlig aftale med banken. Typisk vil du kunne trække over med omkring 5.000 kroner, når du har et betalingskort. Kender du ikke beløbet på din kassekredit, så kan du få beløbet at vide hos din bank.

OBS

Ulempen ved en kassekredit er, at det er nemt at låne penge. Hvis du derfor glemmer at tjekke dit bankudtog i nogle dage, kan du have brugt rigtig mange penge – uden at vide det.

Der findes online låneinstitutter, som tilbyder kassekreditter. Den mest populære online kassekredit er Ferratum Kassekredit, hvor du kan få en kassekredit fra 2.000 til 15.000 kroner.

Dog er det ikke kun banktypen, det kommer an på, når du ønsker at optage en kassekredit. Ofte kigger bankerne også på din kreditvurdering, når de beslutter sig for, om du kan få en kassekredit og hvor højt et beløb, du eventuelt kan låne. Har du en fast indkomst, som ovenikøbet er relativ høj, vil du som regel kunne få det maximale beløb udbetalt.

VIGTIGT

Det er ikke altid en fordel at have en kassekredit, som er for høj. Det skyldes, at kassekreditter ofte bliver benyttet, selvom du egentlig godt kunne undvære pengene. Derfor kan du risikere at dit forbrug stiger, og at du pludselig bruger flere penge, end du reelt har.

På denne måde kan du starte en ond cirkel, hvor din konto altid vil befinde sig i minus. Derfor bør du aftale en kassekredit med din bank, som ikke er for høj. På denne måde har diu altid mulighed for at udligne den – og så bruger heller ikke alt for mange penge.

 

2. Boliglån

Et boliglån er et banklån, som du kan tage, når du skal købe et hus. Der findes en række forskellige boliglån, men lånet har typisk en løbetid fra 10 til 30 år. Renten på boliglån varierer typisk fra 4% til 10%.

Boliglån er typisk lån som kræver et større beløb.

Derfor kræver mange banker også, at du skal angive en grund til optagelse lånet. Ligeledes kræver de ofte, at du skal fremvise en købsaftale. Derudover skal du også stille huset som garanti for lånet, så banken altid vil være sikret for tab. Med garantien kan banken i nødstilfælde lade huset gå på tvangsauktion. Derefter kan banken, med pengene fra salget af huset, udligne lånet.

Det er vigtigt at være sikker på, at du er i stand til at tilbagebetale lånet, når du har stillet noget som garanti.

Hvis du ikke kan tilbagebetale lånet, vil du højst sandsynligt stå uden hus, bil eller andet. Dette kan have alvorlige konsekvenser, og det er derfor vigtigt at holde overblikket over privateøkonomien.

Bruger du eksempelvis bilen som transportmiddel til og fra arbejde, er det vigtigt, at du kan beholde den. Mister du bilen, risikerer du at miste dit arbejde, da du ikke længere har mulighed for at møde op.

For at sikre dig, at du ikke kommer i betalingsstandsning, bør du derfor lægge et budget. Herefter skal du aftale beløbet, som skal tilbagebetales, samt fastlægge løbetiden.

 

3. Realkreditlån

Et realkreditlån kan kun optages, når du skal finansiere en bolig. Et realkreditlån er en aftale, som du laver med et realkreditinstitut.

Du kan maksimalt låne 80% af boligens værdi som realkreditlån.

Renten afhænger af, om du har et fastforrentet lån eller et flexlån. Den effektive rente, efter skat, kan variere fra 0,83% til 2,4%. Dette ændrer sig dog hele tiden efter nationalbankens rentesatser.

For at optage et realkreditlån, stiller du for det meste sikkerhed i form af et tinglyst pantebrev. Det betyder, at du giver banken rettigheden til at sælge det pantsatte hus, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet.

 

4. Forbrugslån

Forbrugslån er til dig, som gerne vil have råd til lidt ekstra. Du kan optage et forbrugslån hos en bank eller hos et uafhængigt låneinstitut. Her kan du låne fra 5.000 til 350.000 kroner.

Et forbrugslån skal typisk betales tilbage indenfor 6 år og renten varierer fra ca. 5% til 30%.

De mest populære online forbrugslån er Bank Norwegian og Santander, hvor du kan låne op til 750.00 kroner i alt – og til konkurrencedygtige renter fra 4,9%.

Når du ansøger om et forbrugslån ved en bank, vil du typisk skulle give en grund til lånet. Dette er dog ikke nødvendigt, når du tager et lån ved en online låneudbyder.

Ønsker du derfor ikke at angive en grund til lånet, er et online lån det rigtige valg.

 

 

 

5. Kviklån

Et kviklån er lån, som du kan tage, hvis du skal bruge penge hurtigt. Et kviklån er typisk mellem 5.000 til 75.000 kroner. Du skal som regel betale lånet og renterne tilbage indenfor 2 år og renten varierer fra 9% til 30%.

De mest populære kviklån er L’easy Minilån, Modus Finans og VIVUS, da de tilbyder lynhurtig udbetaling og fornuftige vilkår.

VIVUS tilbyder eksempelvis et lån på op til 4.000 kroner uden renter i 30 dage. Det vil sige at du kan låne 4.000 kr. gratis!

En af fordelene ved et kviklån fremfor et banklån er, at du har mulighed for at betale lånet af, hvis du får sparet pengene op. Ved et almindeligt banklån kan du ikke betale lånet af før tid. Derfor kan det potentielt blive dyrere end kviklån, hvis du får mulighed for at betale dit kviklån tilbage før tid

VIGTIGT

Har du dog ikke muligheden for at betale lånet tilbage hurtigere end den angivne løbetid, kan et kviklån blive dyrere end et banklån. Inden du tager et kviklån, skal du derfor være opmærksom på den angivne ÅOP og løbetiden. Er ÅOP’en høj og løbetiden lang, vil det resultere i et dyrt lån.

 

En ny type kviklån

D:E:R Privat Finans lancerede medio 2015 en række nye typer lån, der bedst kan beskrives som moderne kviklån.

 • Ved et PrivatLånPlus bestemmer du selv tilbagebetalingsperioden og hvor meget du vil betale hver måned – fra måned til måned. Det er en god mulighed, hvis du er usikker på, hvordan din økonomi udvikler sig.

 

 • Ved et PauseLån kan du sætte betalingen på pausen, hvis du ikke har mulighed for at betale dit lån tilbage.

 

 • Ved et TrygLån har du mulighed for at tegne en forsikring mod arbejdsløshed. Det betyder, at du ikke skal betale lånet tilbage, hvis du bliver arbejdsløs. Hvis du er i en usikker position i dit job, er det en god mulighed, når du skal tage et lån.

 

Lån penge til de store drømme

I kategori med Bank Norwegian og Santander, findes der er række online banker, som tilbyder store forbrugslån, der kan bruges på drømme som et nyt køkken, bil eller luksusrejsen. Herunder finder du nogle populære låneudbydere, der tilbyder lån helt op til 350.000 kr.

 

Ekspres Bank

Ekspres Bank er stiftet af Handelsbanken og Dansk Supermarked og har mere end 30 års erfaring med lån til forbrugere. I dag er Ekspres Bank ejet af BNP Paribas Personal Finance og er derved blevet international med en stabil økonomisk støtte i ryggen. Ekspres Bank er således et  trygt og sikkert sted at søge om lån.

Ekspres Bank tilbyder lån helt op til 300.000 kr. uden krav om at stille bil, bolig og andet som sikkerhed – og du får svar på din ansøgning inden for få minutterr. Renten starter fra 6,99 %, hvilket ligger i den lave ende. Derudover kan du tilpasse tilbagebetalingen din privatøkonomi – så længe beløbet bliver afdraget i løbet af 12 år. Du har desuden mulighed for samlelån, hvor du kan samle alle dine lån under ét overordnet lån og derved spare gebyrer, der ellers ville være påkrævet hos de andre låneudbydere.

Ønsker du at låne 75.000 kr. eller derover, og der er mere en én person i husstanden, der over 18 år, skal i begge stå på ansøgningen. Dette kan være en fordel, da jeres kreditvurdering bliver bedre og I får nemmere ved at blive godkendt til lån.

 

Ikano Bank

Som datterselskab til IKEA har Ikano Bank samme tankegang: at spare forbrugere penge ved lave omkostninger.

Ikano Bank tilbyder dig som kunde lånebeløb fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr., som starter fra en lav rente på 5,5 %. Er I to om at ansøge om lån, vil Ikano Bank sandsynligvis tilbyde en lavere rente, da kreditvurderingen forstærkes. Løbetiden spænder fra 1 til 12 år, hvilket giver dig lang tid til at tilbagebetale beløbet.

På linje med Ekspres Bank, har du også mulighed for at samle dine lån hos Ikano Bank. Det kan være en fordelagtig løsning for dig, der ønsker et bedre overblik over din økonomi og store besparelser på renter og andre gebyrer.

Som et ekstra tilbud kan du blive økonomisikret hos Ikano Bank. Du kan derved blive forsikret i særlige tilfælde, hvor du eksempelvis bliver ramt af en alvorlig sygdom eller ufrivillig arbejdsløshed.

Ønsker du at låne hos Ikano Bank, skal du blot være fyldt 18 år, hvilket langt fra tilbydes af alle låneudbydere.

 

Coop Bank

Coop Bank er en forholdsvis ny bank. Banken blev etableret i 2013 og er 100 % ejet af Coop. Coop Bank er at finde som bankservice i alle Coops butikker rundt omkring i landet.

Som udgangspunkt kan alle søge om lån hos Coop Bank – dog skal du være medlem af Coop for at få adgang til deres fordele forbundet med lån. Det koster 200 kr. at blive medlem, hvilket er værd at overveje, hvis du finder deres lån fordelagtige for dit behov.

Coop Bank tilbyder dig som medlem forbrugslån op til 300.000 kr., med en variable rente fra 5,95 % – helt uden at stille sikkerhed. Coop inddeler deres lånetilbud under to kategorier: Coop +20 (20.000-300.000 kr) og Coop +100 (100.000-300.000 kr.), hvor den laveste rente bliver tilbudt de højere beløb. Derudover tilbydes du en kassekredit på op til 50.00 kr.

Begge lånekategorier indebærer en løbetid på 12-120 måneder, hvor du selv fastsætter det beløb, du ønsker at afbetale inden for den periode. Er I to om at ansøge, øger I muligheden for at blive godkendt, hvilket også gør godkendelsesprocessen nemmere og hurtigere.

Coop Bank kræver desuden ingen gebyrer og omkostninger i forbindelse med stiftelse og oprettelse i Betalingsservice – såfremt du er medlem.

GE Money Bank

Siden 2014 er GE Money Bank blevet en del af Santander Consumer Bank. Dog har denne fusion ikke medført ændringer i GE Money Banks konkurrencedygtige lån.

Du tilbydes lån op til 200.000 kr., med en rente, der starter helt ned fra 3,95 % til 9,95 %. Du vælger selv løbetiden – så længe det er inden for 12-120 måneder. Du får svar på din ansøgning i løbet af 5 minutter, og pengene står ofte på kontoen allerede samme dag, du sender ansøgningen af sted.

Som en sidste fordel tilbyder GE Money Bank (nu Santander Consumer Bank) også en fordelagtig LåneSikring, hvor du vil blive forsikret i tilfælde af særlige omstændigheder som ufrivillig arbejdsløshed

 

Basisbank

Basisbank har som mission at holde det at låne så enkelt som muligt – og til en god pris. Denne internetbank blev stiftet tilbage i år 2000 og har siden da fungeret som bank for adskillige danskere, der ser en fordel i at have en internetbank som primær bank. Er du kunde hos Basisbank, tilbydes du alt fra online privatlån og kassekredit til aldersopsparing og ratepension.

Ønsker du et privatlån, tilbyder Basisbank dig lån helt op til 350.000 kr. som kan bruges på hvad end, du har lyst til – uden at stille sikkerhed. Renten starter fra 9,95 % , og du har op til 10 år til at tilbagebetale lånet. Du har mulighed for at indfri restgæld når end, det passer dig – uden at blive påkrævet ekstra gebyrer.

For at låne hos Basisbank, skal du, som nævnt, bruge Basisbank til hverdag. Det vil sige, at du skal tilkøbe deres Basispakke, hvori du får en lønkonto, budgetkonto, opsparingskonto og betalingskort. Dog kan du låne små kviklån hos Basisbanks låneformidlere Nupp og Robotlån som ikke har krav om medlemskab.

 

Lån penge nu – og få kontoen fyldt op

Når du skal låne penge hurtigt, er det vigtigt, at det er en kort process fra ansøgning til pengene står på din konto.

I oversigten kan du se de billigste online lån, som du kan optage i dag.

I langt de fleste tilfælde vil du modtage pengene i dag, men i sjældne tilfælde kan der gå én bankdag.

Skal du låne penge i dag, er det vigtigt, at du gør det hurtigt. Jo tidligere på dagen du optager et lån, jo før får du pengene på din konto. Det er dog vigtigt, du læser vilkårene grundigt, da der er stor forskel på, hvad den reelle ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) er fra låneinstitut til låneinstitut.lån penge i dag

 

Billige lån – Lån penge på nettet til en rente ned til 5%

De færreste ved at man kan få kviklån med en rente på ned til 5%. Det er et billigere lån, end de fleste banklån. Hvis du skal bruge et billig lån, er det vigtigt, at du bruger tid på at finde det rette låneinstitut.

Der er stor forskel på, hvilke vilkår du skal opfylde, før du kan låne penge – ligesom der er stor forskel på, hvor meget du skal betale i rente, og om du har mulighed for afdragsfrihed.

HUSK

Det kan altid betale sig at bruge tid på at finde det billigste lån.

Hvis du skal låne 100.000 kroner og du har mulighed for at vælge et lån til 5% eller et på 20% i ÅOP, kan du spare mere end 15.000 kroner om året ved at vælge det billige lån.

Før du derfor bare vælger det første lån, du ser, kan det betale sig at undersøge andre muligheder.

Sammenlign lån

Det er en god idé at sammenligne lån online, inden du snakker med din egen bank om et banklån. Ved at finde ud af, hvilke tilbud online låneudbydere kan give, har du et bedre indblik i, hvor billigt du kan få et lån.

Under alle omstændigheder er det altid fordelagtigt at sammenligne lån, og vi hjælper dig derfor gerne med at finde et lån – eller bare give dig et overblik over markedet. Brug vores låneberegner til at finde frem til det rigtige lån til dine behov.

 

Risici ved online lån

Vælger du at tage et hurtigt lån, skal du være opmærksom på, at der er en række risici. Når du optager et hurtigt lån eller et forbrugslån, skal du være ærlig overfor dig selv.

Hvis du ikke har råd til at afdrage på lånet og betale lånet tilbage, skal du ikke tage lånet. Hvis du ikke betaler dine afdrag ender du i RKI, hvilket gør din hverdag sværere.

Du har ikke længere mulighed for at købe elektronik på kredit eller optage et banklån til en lav rente, hvis du er i RKI.

Du kan ende i en ond spiral, hvor du bliver nødt til at optage flere hurtige lån for at kunne betale dine afdrag.

I sådan en situation kan du ende med at optage dyre lån med høje renter. Da hurtige lån ofte har en højere rente end almindelige banklån, kan du ende med at skulle betale alt fra 10% til 30% i rente hvert år.

Hvis du har optaget et af de dyreste kviklån, kan du ende med at skulle betale 200.000 tilbage efter tre år, hvis du har lånt 100.000. Vi anbefaler altid, at du bruger tid på at finde de rigtige lån til din situation. Det er muligt at finde forbrugslån med lave renter, som du kan optage, hvis du har en fast indkomst og ikke er RKI. Det giver dig mulighed for at få råd til det du går og drømmer om!

OBS

Fordelene ved et hurtigt lån er:

 • Du ikke skal stille sikkerhed eller bruge tid på at sende årsopgørelser.
 • Du behøver du ikke at gøre rede for, hvad du vil bruge penge på til en bankrådgiver.
 • Når du optager et forbrugslån har du pengene på din konto senest dagen efter. Dette er modsat banklån, hvor der ofte går 2 uger fra du tager den første snak med din bankrådgiver til pengene er på din konto.

 

Lån penge uden sikkerhed trods RKI

Du har mulighed for at optage et lån, selvom du er registreret i RKI og ikke stiller sikkerhed for lånet. I sådan en situation skal du dog ofte regne med at betale minimum 25% i rente.

Renten ved disse lån er høj, da låneudbyderen her løber en større risiko ved at låne pengene ud.

OBS

Hvis du har mulighed for at betale de regninger, som har sendt dig i RKI, kan du i langt de fleste tilfælde få et lån på 6,9%.

Renten betyder rigtig meget for din privatøkonomi. Du kan spare op til 50.000 kroner om året ved at tage det billigste lån fremfor det dyreste lån.

Hvis du ikke har mulighed for at betale de lån, som fik dig registreret som dårlig betaler, så har du muligheden for at vente til du automatisk bliver slettet igen.

Fra du er registreret til du bliver slettet går der 5 år. Efter disse 5 år vil virksomheden, som registrerede dig, ikke kunne registrere dig igen af samme årsag. Dette gælder også selvom du efter 5 år stadig ikke har betalt regningen.

Dermed vil du være ude af RKI, med mindre du i mellemtiden er blevet registreret igen af en anden virksomhed.

Hvis du står i RKI, er det kun muligt at optage et lån, hvis du er studerende, da det giver mulighed for at tage et SU lån. Her kan du låne fra 3.040 til 4.561 kroner om måneden. Hvor mange penge, du kan låne per måned, afhænger af om du er forsøger eller ej. Et SU lån skal først betales tilbage 1,5 år efter du er færdig med dit studie.

 

Fordele og ulemper ved online lån

Fordele:

 • Ingen krav om at stille sikkerhed og angive begrundelse for lån
 • Hurtig godkendelse og udbetaling – oftest inden for én dag
 • Mulighed for gebyrfrit lån og lave renter

Ulemper:

 • Risiko for høje renter, hvis løbetiden overskrides
 • Relativ høj ÅOP i tilfælde af lang løbetid og høje renter
 • Ingen mulighed for fysisk møde med rådgiver

 

Lån penge nu – 3 lette trin

Det tager kun 2 minutter at låne penge via en af vores samarbejdspartnere.

 1. Vælg et lån
 2. Ansøg om lånet – Lån penge online
 3. Du modtager pengene på din konto

Nu er det slut med dyre lån med dårlige vilkår – vi hjælper dig med at finde det bedste lån til din situation!