Anmeldelse af Express Bank

Express Bank er en af de førende låneudbydere i Norden, og med mere end 30 års erfaring har de bevist, at de fortjener deres position som en førende aktør i branchen. I denne dybdegående anmeldelse gennemgår vi alt, hvad du skal vide om den populære låneudbyder. Vi ser på udvalget af produkter, prisniveauet, ekstra servicer og meget mere.

8.8
Kundeservice
10
Behandlingstid
8
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
8

Om Express Bank

Express Bank gør det nemt, trygt og sikkert for dig at låne penge til det, du går og mangler.

Med næsten 30 års erfaring og mere end 400.000 låneansøgninger årligt er Express Bank blandt de mest erfarne låneudbydere på det danske marked.

Banken blev stiftet som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked og har derfor dybe rødder i detailbranchen.

Express Bank tilbyder både lån til private forbrugere, men har også stort fokus på at samarbejde med varehuse og butikker. I alt har banken i dag et samarbejde med mere end 2.000 forhandlere.

Du kan finde et stort udvalg af forskellige produkter hos låneudbyderen. På hjemmesiden kan du nemt og hurtigt ansøge om forskellige typer af online lån og få hurtigt svar på din ansøgning samt hurtig udbetaling. Du kan også oprette et samlelån, et kreditkort eller vælge en låne- og kreditsikring, som giver dig en sikring på betaling af dine lån, hvis du skulle blive arbejdsløs.

Generelt leverer Express Bank et bredt udvalg af produkter, som kan hjælpe dig i mange forskellige situationer. Skal du bruge et lån, kan du hurtigt og nemt bruge deres online låneberegner, som giver dig et estimat for lånets pris.

Opsummering af Express Bank anmeldelse

Express Bank er en erfaren låneudbyder, som både tilbyder en god kundeservice, konkurrencedygtige priser, hurtig behandling af låneansøgninger og en god brugervenlighed. Du får desuden adgang til et stort udvalg af forskellige lånetyper, mulighed for kreditkort og forsikring på dine lån.

På hjemmesiden kan du hurtigt og nemt finde frem til det lån, som du ønsker dig, og få et estimat for prisen på lånet. Låneudbyderen er transparent og åben omkring sine priser.


Anmeldelse af Express Bank kundeservice

10

Express Bank er en erfaren låneudbyder, som både tilbyder en god kundeservice, konkurrencedygtige priser, hurtig behandling af låneansøgninger og en god brugervenlighed. Du får desuden adgang til et stort udvalg af forskellige lånetyper, mulighed for kreditkort og forsikring på dine lån.

På hjemmesiden kan du hurtigt og nemt finde frem til det lån, som du ønsker dig, og få et estimat for prisen på lånet. Låneudbyderen er transparent og åben omkring sine priser.


Priser og tilbud hos Express Bank

10

Hos Express Bank kan du få adgang til konkurrencedygtige renter, som ligger i den lave ende af branchen. Du kan selv hurtigt få et estimat for de årlige omkostninger i procent med deres online låneberegner. Din præcise pris på lånet vil afhænge af låneudbyderens specifikke kreditvurdering af dig som låner.


Vurdering af online brugervenlighed

8

Der er lagt stor vægt på at opbygge en brugervenlig platform, som gør det nemt at navigere. Du kan hurtigt beregne et lån og indsende en ansøgning. Du kan også downloade Express Banks egen app, hvor du hurtigt kan få et overblik over dine nuværende lån.


 Anmeldelse af Express Bank ekspeditionstid

8

Ekspeditionstiden hos Express Bank er som regel ganske lav. Når du indsender en online låneansøgning, vil du afhængigt af lånets størrelse få svar inden for 2-15 minutter. Der kan dog være længere behandlingstid, hvis det er en travl periode. Ved samlelån får du et svar inden for 48 timer.


Vurdering af andre fordele

8

Andre fordele i Express Bank inkluderer kreditkort, som giver dig en fleksibel kreditordning. Du kan også tegne en låne- og kreditforsikring, så dine betalinger dækkes, i tilfælde af at du mister dit arbejde. Alle disse produkter og servicer er understøttet af den brugervenlige hjemmeside og app.


Fordele ved Express Bank

  • Hurtigt svar på låneansøgning
  • Skarpe priser
  • Mulighed for låne- og kreditsikring.

Ulemper ved Express Bank

  • Utilgængelig kundeservice i aftentimer og i weekender
  • Ikke mulighed for at optage meget store lån
  • Ikke mulighed for opsparing

Anmeldelse af Express Bank kundeservice

10

Kundeservice hos Express Bank er nem og hurtig at finde frem til. Nederst på hjemmesiden kan du finde et overblik over mulighederne for at kontakte deres kundeservice. Her finder du deres almindelige telefonnummer og deres nummer til spærring af kort.

På hjemmesiden kan du også klikke på “kundeservice” øverst på siden. Det fører dig videre til hjælpesektionen, hvor du kan bruge en søgefunktion til at finde svaret på dit spørgsmål. Du kan også finde flere informationer om de mange forskellige produkter og servicer, som er logisk inddelt i kategorier. Inden du ringer til deres kundeservice, kan du med fordel søge efter et svar på dit spørgsmål i denne hjælpesektion.

I hjælpesektionen kan du også se en oversigt, som viser, i hvilke perioder telefonen er mest og mindst travl, så du ved, hvornår det er bedst at ringe. Kommer du ikke igennem til en medarbejder via telefonen, kan du også sende en e-mail.

Generelt har Express Bank gode anmeldelser fra deres kunder, og det gælder også for kunder, der har været i kontakt med deres kundeservice. Det er altså en låneudbyder, som sætter en stor ære i at levere en tilgængelig og hjælpsom kundeservice til deres kunder.

Info om Express Bank

BankBNP Paribas Personal Finance
AdressOldenburg Alle 3, 2630 Taastrup, Denmark
E-mailkundeservice@expressbankmail.dk
Telefon+45 70 23 58 00

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 17:00
Tirsdag09:00 – 17:00
Onsdag09:00 – 17:00
Torsdag09:00 – 17:00
Fredag09:00 – 17:00
LordagLukket
SondagLukket

Priser og tilbud hos Express Bank

10

Hos Express Bank får du adgang til skarpe priser på dine lån med lave årlige omkostninger i procent (ÅOP). På deres privatlån kan du låne penge helt ned til 4,49 % i pålydende rente. Der vil være en lavere rente for lån over en vis grænse.

Du kan selv få et estimat beregnet for dit lånebeløb med låneudbyderens låneberegner. Her skal du bare angive, hvor meget du ønsker at låne, og over hvor lang tid du ønsker at betale lånet tilbage. Derefter kan du se, hvor meget du kan forvente, at den årlige rente bliver. Den præcise rente, du skal betale, vil afhænge af din specifikke kreditværdighed.

Når du ser på priserne på lån, kan du både se, hvad den pålydende rente vil være, og hvad ÅOP er. ÅOP inkluderer alle yderligere omkostninger, men hos Express Bank er der ikke mange ekstragebyrer, som er holdt på et lavt niveau.

Låneudbyderen er meget transparent omkring sine priser. Du kan finde alle informationer om priser på hjemmesiden, hvor du også kan se, hvor meget du skal betale i gebyrer. Det er nemt at finde alle disse oplysninger på hjemmesiden.


Krav til Express Bank

Hos Express Bank er der nogle enkelte betingelser, der skal opfyldes, før du kan tages i betragtning som låner. Du skal leve op til de følgende krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal have bopæl i Danmark.
  • Du har permanent opholdstilladelse i Danmark.


Vurdering af online brugervenlighed

8

Express Bank leverer en høj brugervenlighed på både deres hjemmeside og via deres app. Hjemmesiden har en logisk inddeling med alle produkter kategoriseret i toppen. Her kan du selv navigere rundt og finde frem til lige præcis den lånetype, som du er interesseret i. Selve navigationen fungerer gnidningsfrit, så du hurtigt kan gå frem og tilbage mellem forskellige sider.

Også via appen får du adgang til mange af de samme funktioner som på hjemmesiden. Du kan hurtigt logge ind på din konto hos Express Bank og få et overblik over dine nuværende lån, så du kan tjekke, hvornår dine næste betalinger ligger, og hvor meget du mangler at betale tilbage.

Det er generelt tydeligt, at der er tale om en erfaren låneudbyder, som sætter kunden i centrum. Der er lagt vægt på at gøre det så nemt som muligt at finde frem til de informationer, du som ny eller eksisterende kunde leder efter. Alt i alt en velfungerende hjemmeside og app med en høj brugervenlighed.


Anmeldelse af Express Bank ekspeditionstid

8

Låneansøgninger hos Express Bank behandles utroligt hurtigt, og du får lynhurtigt svar på, om du er blevet godkendt til et lån. Det vil generelt tage 2-15 minutter at få svar på din låneansøgning. Ved samlelån kan der gå op til 48 timer, da der er tale om en mere omfattende proces.

Den præcise behandlingstid vil afhænge af, hvor travl en periode du ansøger i, og hvor komplekst dit lån er. Et samlelån vil kræve en længere behandlingstid, da der skal indsamles flere informationer. 

Er der tale om et almindeligt lån, kan du få dit svar næsten med det samme, og derefter kan du underskrive aftalen online og modtage pengene på din konto inden for 1-2 hverdage. Der er altså ikke meget at klage over, når det gælder ekspeditionstiden hos Express Bank, som er blandt de laveste i branchen.


Vurdering af andre fordele

8

Der er en række ekstra fordele ved at vælge Express Bank som din næste låneudbyder. Først og fremmest er deres låne- og kreditsikring et godt tilbud til dig, som vil være sikret mod ledighed eller tab af arbejdsevne. Tegner du denne forsikring, kan du mod en månedlig betaling være sikker på, at du kan betale dine månedlige udgifter til dit lån.

Det er også en fordel, at du kan oprette et kreditkort, hvilket ikke er muligt hos alle låneudbydere i branchen. Med dette kreditkort kan du få en fleksibel kreditordning, som giver dig et ekstra råderum i dagligdagen.

Endelig skal vi også fremhæve deres glimrende app, som lader dig følge dine lån, uanset hvor du befinder dig. Appen kan downloades gratis og benyttes på både iOS- og Android-enheder.


Konklusion på Express Bank anmeldelse 

Express Bank er en af de førende låneudbydere i Danmark, og det er der flere gode grunde til. Der er tale om en virksomhed med næsten 30 års erfaring i branchen, hvilket i den grad har givet dem et indblik i, hvordan man leverer skarpe produkter til konkurrencedygtige priser.

Hjemmesiden og appen er opbygget på en brugervenlig og enkel måde, så du både som ny og eksisterende kunde nemt kan finde frem til det, du leder efter. Du kan hurtigt navigere rundt mellem de forskellige lånetyper og bruge låneberegneren til at få et estimat af prisen på dit næste lån.

Selve ansøgningsprocessen er ganske hurtig og nem. Du kan ansøge om et lån online og få et svar inden for 2-15 minutter på almindelige lån. Når du har skrevet under på låneaftalen online, vil du have pengene til rådighed på din NemKonto inden for få dage.

Alt i alt er der tale om en glimrende låneudbyder med styr på deres produkter og servicer. Skulle du have spørgsmål eller problemer, kan du også hurtigt få hjælp ved at kontakte deres kundeservice via telefon eller e-mail. Her er venlige medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Anmeldelse af Express Bank

Seneste nyheder