LendMe anmeldelse

9.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10

LendMe

3.572 har valgt dette de sidste 31 dage
9.3
Vurdering
Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I dag 08:02
 • Hurtigt svar og udbetaling
 • Rente fra kun 3,60 %
 • Samlelån: spar 1.794 kr./mdr.
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 130.000 kr. – Variable debitorrente: 3,60 – 20,95%. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4,11 – 21,77%. – Forventet månedlig ydelse: 1.364 kr. – Etableringsomkostninger: 3.900 kr. – Samlet tilbagebetalingsbeløb: 167.258 – 260.000 kr. – Max ÅOP: 21,77%. (Annonce)

Om LendMe

LendMe blev etableret i foråret 2016 af tre danske iværksættere, der ønskede at gøre lånemarkedet lettilgængeligt og skræddersyet til de danske forbrugere. Ved at benytte LendMe lader du bankerne komme til dig. Du skal blot udfylde en simpel ansøgning online på LendMes hjemmeside – intet andet. Derefter får du lånetilbud fra op til 9 banker –  På den måde lader du bankerne kæmpe om dig som kunde. 

Hos LendMe skal du altså kun udfylder én ansøgning og dernæst vælge det lånetilbud, du finder mest attraktivt. 

Dette er en unik mulighed for dig, der vil skære betydelig tid af din ansøgningsproces. Samtidigt lader du bankerne konkurrere mod hinanden, hvorfor du også får tilbudt de bedst mulige lånevilkår og renter.

LendMe er 100% gratis og uforpligtende for dig som forbruger – det koster ikke én krone at ansøge og alle lånetilbud er uforpligtende indtil du underskriver aftalen med den pågældende bank.

Opsummering af LendMe anmeldelse  

Med Lendme’s mange partnerbanker og professionelle kundesupport er du som lånetager sikret en god oplevelse. Vi kan ikke garantere at du får præcis det lån du går og leder efter, men det koster kun den tid det tager, at indsende låneanmodningen. Vi anbefaler derfor at du giver det et forsøg, og i værste tilfælde kan du blot ignorere de tilbud du modtager, og søge videre.


Anmeldelse af LendMe kundeservice

10

Med en flot score på 4,8 stjerner på Trustpilot, kan man forvente en kundesupport af højeste kvalitet hos Lendme. Hvis du skulle ske at opleve problemer med deres service, eller hvis du har generelle spørgsmål, kan du kontakte deres kundesupport på mail, eller via telefon fra 10:00 – 16:00 alle hverdage.


Priser og tilbud hos LendMe

10

Med en ÅOP der strækker sig fra 4,02 – 24,58% kan du i nogle tilfælde forvente en meget god rente, mens den i andre tilfælde kan ske ikke at være så god. Det samme kan siges for etableringsomkostningerne som strækker sig fra 300 – 15.000 kr. Du bør derfor undersøge hvilke priser du kan få tilbudt, for præcis det lån du står og mangler.


Vurdering af online brugervenlighed

10

Med en velstruktureret og moderne hjemmeside kan du forvente en god brugeroplevelse hos Lendme. Deres proces for at indsende en låneansøgning er intuitiv og gennemsigtig. Du vil helt fra starten af processen kunne se deres forventede månedlige ydelse, baseret på dit lånebeløb og løbetiden af lånet.


Anmeldelse af LendMe ekspeditionstid

10

Når du indsender din låneansøgning vil du typisk modtage svar inden for et par timer. Hvis du vælger at takke ja til et af disse tilbud, vil behandlingstiden variere alt efter hvilken bank du tager lånet hos. Du kan forvente at modtage pengene på din konto inden for 1-2 hverdage.


Vurdering af andre fordele

8

Det er gratis og uforpligtende for dig som bruger at benytte Lendme’s lånetilbud. Når du indsender en låneansøgning vil deres samarbejdsbanker konkurrere om at have dig som kunde, hvilket betyder at du i nogle tilfælde vil få bedre priser end hvis du havde kontaktet bankerne direkte.


Lendme Låneberegner
10.000 kr. 500.000 kr.
12 måneder 180 måneder
3.6 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


LendMe Lån

Lendme

Beløb 10.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
Rente 3.6 – 21.93 %
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Alder 23 år

Fordele ved LendMe 

 • Du skal kun indsende én låneansøgning
 • Ansøgningen tager kun 2-5 minutter at udfylde
 • Bankerne konkurrerer om dig
 • Du kan have en medansøger
 • Du skal ikke stille værdier som sikkerhed for lånet
 • Du får et stort udvalg af lånetyper

Ulemper ved LendMe

 • Tilvalg af forsikring er uafhængig af lånets godkendelse
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Den forventede månedlige ydelse i deres låneberegner varierer en del

Anmeldelse af LendMe kundeservice

10

Hvis du går og overvejer at tage et lån, kan du føle dig sikker i, at du vil være i gode hænder hos Lendme. Med en fremragende score på 4,8 stjerner på Trustpilot, over 3500 anmeldelser, er du sikret en kundesupport af høj kvalitet. Deres support team besvarer aktivt deres anmeldelser, med en venlig og hjælpsom tone.

Hvis du oplever nogle problemer, eller har spørgsmål, kan du kontakte deres kundeservice direkte på mail eller telefon alle hverdage fra 10:00 til 16:00. Du kan selvfølgelig også kontakte deres kundeservice, hvis du har brug for hjælp til selve ansøgningen.

Baseret på de få dårlige anmeldelser Lendme modtager, er nogle brugere utilfredse med den AXA forsikring de har tilkøbt til deres lån. Det viser sig at hvis du som bruger takker ja til denne forsikring, vil du blive tilmeldt uanset om du får dit lån godkendt eller ej. Du bør derfor være opmærksom på dette, og sikre dig at du læser og forstår detaljerne ved denne forsikring, inden du takker ja til den.

Virksomhedsinformation

FirmaLendMe
AdresseCarl Jacobsens Vej 16, ST 2500 Valby
Emailkundeservice@lendme.dk
Telefon+45 70 60 62 62

Kundeservice åbningstider

Mandag10:00 – 16:00
Tirsdag10:00 – 16:00
Onsdag10:00 – 16:00
Torsdag10:00 – 16:00
Fredag10:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos LendMe

10

En af de vigtigste faktorer ved at tage et lån, er selvfølgelig omkostningerne ved lånet. Når du på Lendme’s hjemmeside angiver beløbet og løbetiden på dit lån, vil du kunne se deres forventede månedlige ydelse. Deres ÅOP strækker sig fra 4,02 – 24,58%, med etableringsomkostninger fra 300 – 15.000 kr alt efter størrelsen og løbetiden på lånet.

Lendme hævder selv på deres hjemmeside, at man i gennemsnit kan spare 18.000 kr ved at låne penge gennem dem. Det vil selvfølgelig variere fra person til person, og du bør derfor selv undersøge hvilke tilbud du kan modtage, for præcis det lån du står og mangler.

Overordnet set er deres tilbud konkurrencedygtige, men renten på det lån du vælger at tage afhænger af hvilken låneudbyder du vælger at tage dit lån hos, samt din individuelle profil. Det er gratis og uforpligtende at modtage lånetilbud fra Lendme, så du kan med fordel undersøge de forskellige tilbud inden du tager din endelige beslutning.


Krav:

Som hos alle andre låneformidlere, kan du heller ikke slippe udenom minimumskrav til potentielle låntagere hos LendMe. 

Først og fremmest vil der altid blive foretaget et kredittjek af dig, når du indsender din ansøgning. Denne er med til at afgøre, hvorvidt du er egnet til at få bevilget et lån. 

Derudover skal du kunne sætte flueben ud fra følgende krav: 

 • Jeg er fyldt 23 år
 • Jeg er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Jeg har et CPR-nummer og er registreret i det danske folkegregister

Vurdering af online brugervenlighed

10

Brugeroplevelsen på Lendme’s hjemmeside kan man ikke klage over. Deres side er moderne og velstruktureret så du som bruger hurtigt kan finde det information du går og leder efter. Ved første øjekast præsenteres man som bruger på deres forside, for 5 grunde til at benytte deres service, deres flotte Trustpilot score på 4,8 stjerner og deres intuitive låneberegner, hvor man kan indtaste beløb og løbetid, og få vist den forventede månedlige ydelse.

Hvis man bevæger sig længere ned på siden, vil man kunne se deres indholdsfortegnelse i højre side, og adskillige punkter med informationer der kan være brugbare for dig som lånetager. Man skal dog bevæge sig helt ned i bunden på siden, før man finder deres FAQ, som typisk ville findes tidligere på siden.

Under deres undersige Om Lendme, kan du finde informationer om deres 17 samarbejdsbanker. Lendme forsøger at skabe en høj gennemsigtighed for deres brugere på lånemarkedet, og det mål mener vi at de opnår. Lendme er desuden tilmeldt det grønne intiativ, og deres hjemmeside er derfor CO2 neutral.


Anmeldelse af LendMe ekspeditionstid

10

Hvis du vælger at benytte dig af Lendme’s services, vil du skulle udfylde deres korte ansøgningsproces, hvorefter de banker de samarbejder med, vil konkurrere om at give dig det bedste tilbud. Typisk vil du modtage disse tilbud inden for meget kort tid. Hvis du beslutter dig for at acceptere et af disse tilbud, vil du skulle indsende eventuelle billag til banken og godkende lånet med Nem-ID. 

Behandlingstiden for selve lånet afhænger af hvilken bank du tager lånet hos. Dette vil typisk tage 1-2 hverdage, i nogle tilfælde vil du have pengene på din konto indenfor få minutter, efter det er blevet godkendt.


Vurdering af andre fordele

8

Når du benytter Lendme’s låneansøgning til at modtage tilbud, vil det være helt gratis og uforpligtende for dig som bruger, uanset om du vælger at tage imod nogle af deres tilbud eller ignorere dem og finder tilbud andre steder. 

Når du vælger at søge om lån gennem en service som Lendme’s, vil bankerne skulle konkurrere om dig som kunde. Dette betyder at du i nogle tilfælde vil få en bedre pris end hvis du havde søgt direkte fra bankerne, da bankerne ved at de låneansøgninger der kommer fra Lendme, og så sendes til deres konkurrenter. Dette giver dig som låntager en stor fordel, da det ofte betyder at du kan spare mange penge. 

Lendme hævder selv på deres hjemmeside, at man som låntager i gennemsnit kan spare 18.000 kr ved at finde det billigste lån, frem for det dyreste.


Konklusion på LendMe anmeldelse 

Du kan som låntager føle dig sikker i at du vil modtage en god service hos Lendme, men der er dog nogle få ting du bør være opmærksom på. Specielt har nogle af deres brugere klaget over deres AXA forsikring, som man kan vælge at tilkøbe når man tager et lån hos Lendme. Problemet for nogle låntagere er, at hvis deres lån er blevet afvist, vil forsikringen ikke blive annuleret, og de vil derfor alligevel skulle betale den månedlige ydelse dertil. 

Lendme samarbejder med en lang række banker, så du som bruger er sikret en varieret liste af lånetilbud, indenfor kort tid. Du vil typisk modtage dine lånetilbud indenfor et par timer. Når du som låntager ønsker at finde det bedste lån, vil du altid have en bedre fordel, ved at modtage så mange tilbud som muligt. Vi vil derfor anbefale dig, at benytte dig af Lendme’s gratis lånetilbud.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af LendMe

Anmeldelser: 4948 • God
TrustScore: 5 4.8
5 stjerner
88%
4 stjerner
10%
3 stjerner
1%
2 stjerner
0%
1 stjerne
1%
BJ
Brian Jensen 3 Anmeldelser
TrustScore: 5

Super god og hurtig betjening hos…

Super god og hurtig betjening hos facitbank

SD
Shervin Divsalar 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Fået hjælp på beste måde👍🏼😄

Fået hjælp på beste måde👍🏼😄

BP
Bente Pedersen 6 Anmeldelser
TrustScore: 4

Det var nemt at udfylde

Det var nemt at udfylde. Fik flere overskuelige forslag

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > LendMe anmeldelse

Seneste nyheder