Hurtige lån- Udbetaling samme dag

Det kan hænde, at et akut pengebehov opstår. Så hvad gør du i sådanne situationer? Svaret er enkelt: optag et hurtigt online lån.

Der findes nemlige låneudbydere, der tilbyder lån – lige nu og her.

Hos fair-laan får du:

 • Et hurtigt overblik over lånemulighederne
 • Se hvilken udbyder, der hurtigt kan udbetale pengene på din konto
 • Finde ud af hvordan du bedst muligt får afbetalt lånet igen

Vi garanterer, at det ikke vil tage lang tid at finde en udbyder, som passer til netop dig.

Hurtige lån på nettet

Vi har skabt fair-laan.dk til dig, som leder efter et hurtigt lån på nettet. Hver måned hjælper vi flere tusinde forbrugere ligesom dig, der har brug for penge med det samme.

Kreditinstituterne i danmark tilbyder mange forskellige typer lån hvor renter, vilkår og løbetid er forskellige fra hinanden.

Ved at sammenligne hurtige lån på nettet kan du hurtigt og nemt få et overblik over det billigste og hurtigste lån – og derved skabe dig et indtryk af, hvordan priserne på markedet ser ud.

Få et gratis hurtig lån

Enkelte låneinstitutter tilbyder gratis SMS lån eller gratis hurtig lån, som det også hedder. Det drejer sig om:

 • VIVUS – op til 4.000 kroner i op til 30 dage, kvikautomaten – op til 3.000 kroner i 30 dage.
 • NetCredit – op til 4.000 kroner rentefrit i op til 30 dage.

Du har med andre ord mulighed for at låne op til 11.000 kroner i 30 dage – som et gratis hurtig lån.

Det er dog vigtigt, at du betaler lånet tilbage efter 30 dage, ellers vil der løbe renter på lånet, hvilket hurtigt løber op, da det er lån med en ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) på flere hundrede procent.


Hurtig laan

Hurtigt lån på kontanthjælp eller dagpenge

Det er muligt at få et hurtig lån, selvom du er på kontanthjælp eller dagpenge. Der er forskellige vilkår fra låneinstitut til låneinstitut, men hvis du ønsker den laveste rente, er kviklån fra Santander, L’easy eller D:E:R at foretrække – her har du desværre ikke mulighed for at få et hurtig lån på kontanthjælp.

Hvis du er villig til at betale en lidt højere rente, kan du få et kviklån hos eksempelvis VIVUS, GoCredit, Selene Finans eller Lånlet, selvom du er på kontanthjælp eller dagpenge.

Hvis du ikke er arbejdsløs endnu, men er i risiko for at blive det indenfor den nærmeste fremtid, kan du tage et D:E:R Tryglån. Her har du mulighed for at låne op til 50.000 kroner og blive forsikret mod arbejdsløshed.

Det betyder i praksis, at du ikke skal betale lånet tilbage, hvis du bliver arbejdsløs – det betaler forsikringen nemlig. Det er et godt tilbud, hvis du ikke føler dig sikker i dit job.

 Hurtige lån med lav rente

Generelt har hurtige lån online en højere rente end traditionelle banklån, da låneinstituttet ikke har samme mulighed for at lave en fuld kreditvurdering. Til gengæld er de hurtigere til at udbetale dine penge, og du skal ikke stille sikkerhed.

Det er muligt at finde hurtige lån med lave renter, hvis du kigger dig for. Især én låneudbyder udmærker sig inden for hurtige lån med lav rente: 

 • Santander: Her kan du låne op til 100.000 kroner til ÅOP på 11,85% – det er en rente, som kan konkurrere med en række af de største banker i Danmark.

En lav rente er svær at definere, da renterne er forskellige alt efter hvilket lån, det drejer sig om. Derudover er renterne også svingende, og en lav rente kan derfor være dyrere i nogle tilfælde end i andre.

For at få en fornemmelse af, hvad en lav rente ved et hurtig lån er, kan det derfor betale sig at sammenligne låneudbydernes tilbud med hinanden.

Her kan man hurtigt finde ud af, hvad en lav rente ved et hurtigt lån er. Dine personlige oplysninger kan også være med til at påvirke renten.

Hurtige lån, når du er under 20 år

Det er desværre ganske få låneinstitutter, som tilbyder lån, hvis du er under 20 år.

I øjeblikket er det Lånlet, Santander, SparXpres og Selene Finans, som tilbyder lån til +18 år. Det betyder samtidig, at du ikke har mulighed for at få et gratis lån i 30 dage, hvis du er under 21 år.

Det er værd at bemærke, at hvis du er 18 år og er studerende, vil renten på et online lån være relativ høj. I mange tilfælde vil det give bedre mening at tage et banklån, da du vil blive tilbudt en lavere rente.

Hvis du er over 21 år, er der en række online lån, som tilbyder tilsvarende eller bedre vilkår end traditionelle banker kan tilbyde.

Uanset om du vælger at tage et banklån eller et online lån kan du spare mange penge ved at sammenligne flere lån.

Det kan være dyrt at sige ja til det første lån, man bliver tilbudt – det er næsten altid muligt at forhandle om renten ved en traditionel bank.

Sammenlign lån online

Før du snakker med banken, kan det betale sig at sammenligne lån online for at få en fornemmelse af, hvordan priserne på markedet ser ud. På denne måde kan du også argumentere for, at du kan få et lån til en lavere rente end ens egen bank kan tilbyde en.

Dette kan være med til, at banken vil sænke renten og dermed give dig et bedre lån.

Gør de det ikke, burde du undersøge, om du kan få et lån ved en anden bank. Typisk er lån ved onlinebanker dyrere end ved filialbanker. Dette skyldes at onlinebankerne tit kræver flere penge i oprettelsesgebyrer og andet.

Når du ansøger om lån ved onlinebanker, vil du opleve, at behandlingstiden af ansøgning vil være kortere end ved en bankfilial.

Dette skyldes, at onlinebanker hurtigere kan få fat i alle oplysninger, som de mangler til at behandle ansøgning. Ved bankfilaler skal du ofte selv sørge for, at bankerne får alle oplysninger – og dette kan tage et stykke tid.

Ved at ansøge om et lån ved en bankfilial, skal du derudover også tit møde op i egen person for at få rådgivning af banken og gennemgå låneplanen. Inden du kan gå ned til banken, skal du dog aftale en tid. De fleste banker har ikke en ledig tid samme dag og du bliver derfor nødt til at vente et par dage.

Ved onlinebanker kan du nemt ansøge om lånet hjemmefra stuen – og du behøver ikke at aftale en tid, før lånet kan godkendes.

Ønsker du et lån, som ikke koster alt for meget tid og besvær for dig personligt, er et online lån det perfekte valgt til dig.

Ønsker du derimod personlig rådgivning og en samtale med en bankrådgiver, er bankfilialen en bedre løsning.

Vær OBS på løbetid og renter

Hurtige lån er lån, som hurtigt bliver givet efter en kort behandlingstid.

Da disse er så hurtige, er det dog nødvendigt at være opmærksom på ÅOP’en og længden af løbetiden på lånet.

Hurtig lån er nemlig generelt dyrere i renter end andre forbrugslån. De fleste SMS lån skal tilbagebetales indenfor 30 dage. Bliver dette ikke gjort, kan man risikere at lånebeløbet hurtigt vokser sig større. Dette skyldes, at høje renter bliver pålagt lånet.

Vil du ikke risikere at skulle tilbagebetale dobbelt så meget, som du har lånt, kan det være fordelagtigt at sammenligne den årlige omkostning i procent på lånene.

Er denne høj, vil lånet hurtigt blive dyrt. Er den dog i den lavere ende, kan du roligt tage lånet over en længere periode – uden at skulle betale alt for store beløb i renter.

De fleste låneudbydere er nogenlunde fleksible med hensyn til fastlæggelsen af lånetiden.

Har du regnet ud hvor mange måneder, det vil tage at kunne tilbagebetale lånet, burde du aftale denne som løbetid for lånet.

Et lån med en kortere løbetid er typisk billigere end et lån som strækker sig over en længere periode.

Dette skyldes, at renterne ikke vil blive påregnet lige så mange gange ved et lån med en kort løbetid som ved et lån med en længere løbetid.

Hurtige lån til akutte behov

De fleste forbrugere, som ønsker et hurtigt lån, mangler pengene så hurtigt som muligt. Dette kan eksempelvis skyldes, hvis du ikke har betalt en regning og vil undgå at få en rykker for denne. Du har måske allerede har fået et par rykkere og risikerer at blive registreret som dårlig betaler, hvis ikke du betaler regningen.

Der kan være mange grunde til at ønske om et hurtigt lån. 

Du står måske i en kritisk situation, hvor du akut har brug for økonomisk råderum? Eller måske ønsker du blot at få en drøm realiseret?

Mange større drømme kan kun realiseres ved hjælp af et lån.

Dette kan eksempelvis være, hvis drømmehuset pludselig er kommet på markedet, og du vil benytte chancen og slå til. Det kan dog være svært at finansere et hus ud af egen lomme. Derfor er det nødvendigt at få hjælp af et kreditinstitut i form af et lån.

De fleste hurtig lån bliver givet uden begrundelse for, hvad du vil benytte pengene på. Dette skyldes, at låneudbyderene i disse situationer forstår, at du ikke har tid til at forklare, hvorfor du skal bruge pengene.

Hvad bruges et hurtigt lån til?

Forbrugere, som vælger at tage et hurtigt lån, er for det meste personer, som pludseligt oplever et akut behov. Dette kan eksempelvis være, hvis en materiel ting går i stykker, som du mangler for at få dagligdagen til at køre rundt.

Går vaskemaskinen i stykker, og har du en fyldt vaskekurv, skal der akut findes en løsning. Her kan et hurtigt lån hjælpe med finansieringen af enten reparationerne af den gamle vaskemaskine eller købet af en ny.

Det kan også være, at du har været så uheldig at tabe mobilen, og den er gået i stykker i faldet. Det kan være svært at undvære en mobil i dagligdagen, og finansieringen af en ny mobiltelefon skal derfor findes.

Dog kan et hurtig lån også bruges til andet end akutte behov.

For eksempel kan det være, at du trænger til at komme væk hjemmefra og i stedet få slappet lidt af i udlandet.

Et hurtig lån kan også finansiere rejser med enten familien, vennerne eller kæresten. Ferien kan tilmed give et afbræk fra en stresset hverdag, og du kan blive tanket fuld med fornyet energi.

Uanset grunden til ansøgningen om et lån, vil de fleste udbydere af hurtige lån altid godkende ansøgningen – så længe kravene bliver opfyldt.

Skab overblik over dit budget

Inden du tager et lån, kan det være fordelagtigt at finde ud af, hvordan dit budget ser ud.

Et overblik over dine indkomster og udgifter kan give dig en større indsigt i hvor mange penge, du månedligt vil have til rådighed.

Du fastlægger dit budget ved at skrive alle indtæger du har ned. Dette er både din løn eller kontanthjælp, feriepenge og andet.

Derefter finder du alle dine faste udgifter og skriver dem ned. Udgifter er eksempelvis husleje, forsikring, transport, telefon of andre udgifter. Efter de faste udgifter skal du også fastlægge et ca. beløb til varierende udgifter. Disse er abonnomenter, tøj, ferier, husholdning og andre fornøjelser.

Efter du har fastlagt alle dine indtægter og udgifter, modregner du indtægterne med udgifterne. Det resulterende beløb er dit rådighedsbeløb.

Det er en god ide at regne et par 100 kroner ekstra med i udgifterne for at sikre dig, at du har penge nok, når små ekstra udgifter opstår. Dette kan eksempelvis være, hvis elregningen er blevet dyrere eller benzinpriserne stiger, og du derfor bruger mere benzin end først antaget.

Når du lægger et budget, kan det være fordelagtigt at lægge budgettet et år frem. På denne måde kan du bedre sikre dig mod uventede omkostninger.

Hver eneste gang ændringer i indtægter og udgifter opstår, burde du lave et nyt budget.

Krav til et hurtigt lån

Når du tager et lån ved en bankfilial, bliver der ofte stillet en række krav, før du kan låne penge.

Alderen har eksempelvis tit en betydning i forhold til, om du vil komme i betragting til at få et lån.

Derudover ønsker bankerne tit oplysninger omkring arbejde, årsopgørelse, faste indtægter og faste udgifter. Alt efter hvilken bank du vælger, kan andre krav blive tilføjet.

Onlinebankerne, som tilbyder hurtig lån, stiller ikke lige så mange krav som bankfilialerne gør.

Dog vil der også tit være krav til forbrugerne, før onlinebankerne bevilliger et lån. De fleste låneudbydere, som tilbyder hurtig lån, giver ikke lån til personer under 21 år. Mange af dem har en aldersgrænse på 23 år.

Derudover ønsker mange onlinebanker at forbrugeren skal have et fast arbejde. Derfor kræver nogle, at du vedhæfter de seneste lønsedler. Et andet krav kan også være, at låneudbyderen forlanger, at du mindst skal have en årlig indkomst på 250.000 kroner i hustanden.

Dette gælder, selvom du kun besidder over en indtægt. Har du ikke dette, vil du blive afvist af denne låneudbyder.

Alle låneudbydere har som krav, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor registeret, hvis du vil komme i betragtning til et lån. Er du registreret som dårlig betaler, vil låneudbyderne ikke låne penge, da risikoen her er for høj for dem.

Krav - kort fortalt

 • Alder – ofte skal du være fyldt 21 år
 • Fast arbejde og indtægt
 • Ikke være RKI eller Debitor registreret

Kan jeg slettes som dårlig betaler?

Er du registreret i RKI eller Debitor Registret, har du ingen muligheder for at optage et lån.

Du bliver registreret i RKI eller Debitor Registret, når du ikke har betalt dine regninger på trods af, at du har fået rykkere for disse.

Virksomhederne bruger RKI og Debitor registret til at se, om de kan låne penge ud til forbrugerne uden en alt for stor risiko. Oplever virksomhederne at en forbruger ikke betaler sine regninger, vil de først sende rykkere.

Er der ingen reaktioner efter, de har advaret dig om konsekvenserne, bliver du registreret som dårlig betaler.

Dog er der en vej ud af RKI og Debitor registret. Du kan slettes fra listen på to forskellige måder.

Den hurtigste måde er ved at betale regningen, som har været skyld i, at du er blevet registreret til at starte med.

Er dette ingen mulighed, er du nødsaget til at vente 5 år. Herefter vil du automatisk blive slettet fra listen og kan ikke blive registreret for samme årsag igen. Dette betyder, at selvom du ikke har betalt regningen, vil virksomheden ikke kunne gøre mere her.

Fordele og ulemper ved hurtige lån

Fordele:

 • Hurtig godkendelse og udbetaling
 • Mulighed for gratis lån i 30 dage
 • Ingen krav om sikkerhed eller garanti
 • Brug pengene på lige dét, du har lyst til – uden at begrunde dit ønske om lån overfor en rådgiver

Ulemper:

 • Relativ høj rente og ÅOP sammenlignet med andre lån
 • Aldersgrænse for lån – ofte skal du være fyldt 20 år
 • Ingen mulighed for personlig møde med rådgiver

Få et lån i 3 nemme trin

Det tager kun 10 minutter at udfylde en låneansøgning – og i de fleste tilfælde får du svar indenfor ganske få sekunder.

 1. Sammenlign lån
 2. Ansøg om lånet – få svar med det samme
 3. Modtag pengene på din konto