DigiFinans – er de bedst og billigst?

Det kan være svært tidskrævende og tilmed besværligt at finde det billigste lån med de bedste betingelser på nettet i dag. DigiFinans er en gratis og uforpligtende sammenligningsportal på nettet, der hjælper dig med at sammenligne forskellige online lån, så du nemmere kan bestemme dig for hvilket lån, der er det helt rigtige for dig.

1848 har valgt dette de sidste 31 dage
Beløb 25.000 – 500.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4 – 24.99 %
Udbetaling I dag 19:27
 • DKs nemmeste ansøgning
 • Uforpligtende og gratis
 • Udbetaling samme dag
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %.

DigiFinans

9.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10
Digifinans.dk Låneberegner
25.000 kr. 500.000 kr.
12 måneder 180 måneder
4 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

DigiFinans er ikke en låneudbyder, men en nordisk låneformidlingstjeneste, der hjælper låneansøgere som dig med at sammenligne lånetilbud og dermed finde det bedste lån tilpasset din specifikke situation.

Når sender din ansøgning afsted via DigiFinans, formidler de din ansøgning til de mest populære låneudbyder på det danske lånemarked, hvorefter de skal konkurrere om at få dig som kunde.

Det er altså en helt omvendt situation, hvor låneudbyderne skal forsøge at overbevise dig om, at du skal blive kunde og ansøge om lån hos dem, i stedet for at du skal overbevise lånebyderne om, at du er en god kunde, og de skal godkende din låneansøgning.

DigiFinans
DigiFinans

Gå til DigiFinans her >

DigiFinans er ikke den eneste nordiske låneformidler. Du kan se andre låneformidlere på denne liste.

Hvilke lånetilbud kan jeg få via DigiFinans?

Formålet med DigiFinans er at gøre det nemmere for danskerne at finde lån, der passer deres økonomiske situation bedst muligt. 

Derfor får du via DigiFinans adgang til en lang række seriøse lånetilbud ved blot at sende én ansøgning. DigiFinans tilbyder sågar billige samlelån.

Hurtigt efter du har sendt din låneansøgning afsted, vil du få adgang til et stort udvalg af pålidelige låneudbydere, der alle kan tilbyde dig noget forskelligt. 

Overordnet set kan du låne fra 5.000 kr. til 500.000 kr. i en periode fra 1 år til 15 år med en ÅOP, der varierer fra 7,12 % til 9,82 %.

Hvad koster det at låne penge gennem DigiFinans? 

Selve den service, DigiFinans tilbyder låneansøgere, er 100% gratis og uforpligtende. Lån penge gratis med denne liste.

Med andre ord, DigiFinans opkræver ikke noget ekstra gebyr for at indhente tilbud og sammenligne de mest populære og seriøse lånetilbud for dig.

Du er heller ikke forpligtiget til at takke ja til de lånetilbud, som DigiFinans indhenter til dig. Derfor, hvis du ikke mener, der er nogle tilbud, der vækker din interesse, kan du blot vælge ikke at foretage dig noget. 

Omvendt, hvis du finder det perfekte lånetilbud, der matcher dine behov, kan du hurtigt takke ja til dette, hvorefter du naturligvis vil skulle betale renter og andre omkostninger relateret til det valgte lån. 

Renten på dit lån afhænger af den låneudbyder, du vælger at låne penge hos, samt din individuelle (økonomiske) situation. Renten er desuden påvirkes desuden af lånets størrelse og løbetid, samt den specifikke låneudbyders rentevilkår. 

Renten påvirkes altså, bl.a., af følgende faktorer:

 • Den valgte låneudbyder
 • Din økonomiske situation
 • Lånebeløbet størrelse
 • Lånets løbetid
 • Særlige rentevilkår

Øg dine chancer for at blive godkendt med en medansøger

Når du ansøger om at få lånetilbud gennem DigiFinans, har du mulighed for at tilføje en medansøger til din ansøgning. 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan blive godkendt til et lån eller ej, er det en fordel for dig at søge om lånet sammen med en anden person, eksempelvis din ægtefælle eller en samboer. Det kan også være, at du har ældre børn, der kan fungere som din medansøger. 

Grunden til, at du nemmere kan blive godkendt til et lån, når du ansøger med en medansøger, er, at din medansøger er solidarisk betalingsansvarlig. Med dette menes der, at din medansøger underskriver på, at han/hun vil være ansvarlig for at tilbagebetale lånet, hvis du af forskellige årsager ikke er i stand til det. 

Dermed får låneudbyderen er garanti for, at lånet vil blive tilbagebetalt på den ene eller anden måde. Dette er særligt relevant, hvis du som låntager har økonomiske problemer og dermed en lav kreditscore.

Her får du en liste over nogle af de største fordele ved at tilføje en medansøger til din låneansøgning: 

 • Dine chancer for at blive godkendt øges betydeligt
 • Du kan få tilbudt et større lånebeløb 
 • Renten på dit lån vil i nogle tilfælde være lavere
 • Du har en back-up, hvis du ikke selv er i stand til at tilbagebetale lånet

Kontakt DigiFinans kundeservice

Hvis du ikke kan få svar på dine spørgsmål ved at læse deres “Ofte stillede spørgsmål”-side, har du altid mulighed for at kontakt DigiFinans’ support team. 

Du kan kontakte DigiFinans på følgende måder: 

 • Kontaktskema
 • E-mail
 • Telefon

Du kan sende dem en besked online ved at udfylde kontaktskemaet på deres hjemmeside med dit navn, din e-mail og din besked til dem eller sende dem en ganske almindelig e-mail, hvorefter de vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvis du foretrækker at ringe, kan du ligeledes kontakte DigiFinans på telefon +45 89 88 48 64.

Kundeservices åbningstider er alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > DigiFinans
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder