DigiFinans anmeldelse

Det kan være svært tidskrævende og tilmed besværligt at finde det billigste lån med de bedste betingelser på nettet i dag. DigiFinans er en gratis og uforpligtende sammenligningsportal på nettet, der hjælper dig med at sammenligne forskellige online lån, så du nemmere kan bestemme dig for hvilket lån, der er det helt rigtige for dig.

9.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10

DigiFinans

1.730 har valgt dette de sidste 31 dage
9.0
Vurdering
Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4 – 24.99 %
Udbetaling I dag 15:21
  • DKs nemmeste ansøgning
  • Uforpligtende og gratis
  • Udbetaling samme dag
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr. – Variabel debitorrente: 7 %. – ÅOP: 7.27 %. – Etableringsomkostninger: 2.500 kr. – Estimeret månedlig ydelse: 2.756 kr. – Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. – Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr. – Løbetid: 1 – 15 år. – ÅOP: 4 – 24.99 %. – Max ÅOP: 24,99 %.

Om DigiFinans

DigiFinans er ikke en låneudbyder, men en nordisk låneformidlingstjeneste, der hjælper låneansøgere som dig med at sammenligne lånetilbud og dermed finde det bedste lån tilpasset din specifikke situation.

Når du sender din ansøgning afsted via DigiFinans, formidler de din ansøgning til de mest populære låneudbyder på det danske lånemarked, hvorefter de skal konkurrere om at få dig som kunde.

Det er altså en helt omvendt situation, hvor låneudbyderne skal forsøge at overbevise dig om, at du skal blive kunde og ansøge om lån hos dem, i stedet for at du skal overbevise lånebyderne om, at du er en god kunde, og de skal godkende din låneansøgning.

Opsummering af DigiFinans anmeldelse  

DigiFinans tilbyder en brugbar og gratis service, som enhver lånetager kan drage fordel af at benytte. Det er helt op til dig om du vælger at acceptere de tilbud du modtager, og det kan derfor spare dig både tid og penge. Med en kundesupport i topklasse, intuitiv brugergrænseflade og en veldokumenteret procesbeskrivelse, kan du hurtigt få tilbud til dit næste lån.


Anmeldelse af DigiFinans kundeservice

10

Det er tydelig at se, at der sættes høj fokus på en god kundeoplevelse. Med 4,7 stjerner på Trustpilot kan du være sikker på, at deres support besvare din henvendelse med en professionel og hjælpsom tone, uanset om du sender dem ris eller ros, og de vil helt sikkert forsøge at løse eventuelle problemer du måtte have med deres service.


Priser og tilbud hos DigiFinans

10

Når du indsender en låneansøgning, vil det være komplet uforpligtende og gratis. DigiFinans opkræver ikke noget gebyr fra deres brugere, uanset om du vælger at tage imod deres lånetilbud eller ikke. Hvis du vælger at tage imod et tilbud, vil de til gengæld modtage kommission fra deres samarbejdsbank, som du tager lånet fra.


Vurdering af online brugervenlighed

10

Med en overskuelig og intuitiv hjemmeside, der tilmed formår at indeholde alt nødvendigt information om låneprocessen, tidligere eksempler på lånetilbud og svar på ofte stillede spørgsmål, kan du som bruger let navigere dig rundt på siden og holde overblikket over præcis det lån du ønsker at tage.


Anmeldelse af DigiFinans ekspeditionstid

10

Du vil som bruger modtage lånetilbud fra DigiFinans, og hvis du ønsker at takke ja til et af deres tilbud, vil du efter du har indsendt det nødvendige information og bilag have pengene på din konto inden for et par dage. I nogle tilfælde, alt efter hvilken bank du tager lånet ved, kan du ske at allerede modtage pengene indenfor kun få timer.


Vurdering af andre fordele

8

DigiFinans stiller en gratis service til rådighed for dig som forbruger. Det kan sikre dig besparelser i både tid og penge. De enkelte samarbejdsbanker kan ske at tilbyde yderligere fordele, som vil fremgå af de specifikke lånetilbud du modtager.


Digifinans.dk Låneberegner
25.000 kr. 400.000 kr.
12 måneder 180 måneder
4 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


DigiFinans Lån

Digifinans.dk

Beløb 25.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
Rente 7 %
ÅOP 4 – 24.99 %
Alder 20 år

Fordele ved DigiFinans 

Ulemper ved DigiFinans

  • Online-lån kan have højere renter end lån direkte fra din bank
  • Du må selv vurdere om de enkelte lån er favorable for din økonomi
  • Du skal selv kontake de individuelle banker

Anmeldelse af DigiFinans kundeservice

10

Hvis du som bruger skulle ske at opleve problemer med deres service, kan du med fordel kontakte deres support. Du finder deres kontakt-side ved at klikke på menu ikonet øverst til højre på deres side, og derefter under punktet ‘KontaktDigiFinans.dk‘. Alternativt kan du også nederst på siden finde et link til kontakt-siden. DigiFinans kan kontaktes via telefon, mail, eller deres kontaktskema på hjemmesiden. De har også en dansk Facebook-side, hvor man evt. kan forsøge at skrive til dem, men det ser dog ikke ud til at den er specielt aktiv.

Det er klart at se, at DigiFinans sætter en ære i god kundeservice. Allerede ved første blik på deres side, optager deres Trustpilot score og kundeanmeldelser en stor del af skærmen. Med en fremragende score af 4,7 stjerner på Trustpilot, kan man sagtens forvente en support af høj kvalitet. Der er overordnet set også høj respons på deres anmeldelser på Trustpilot, hvor de besvarer alle negative anmeldelser med en professionel tone, og forsøger at hjælpe de brugere der har haft en dårlig oplevelse.

Virksomhedsinformation

FirmaDigiFinans
AdresseBredgade 23B, 2. Sal 1260 København K
Emailkundeservice@digifinans.dk
Telefon+45 70 60 57 30

Kundeservice åbningstider

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos DigiFinans

10

DigiFinans opkræver ikke noget ekstra gebyr for at indhente tilbud og sammenligne de mest populære og seriøse lånetilbud for dig.

Du er heller ikke forpligtet til at takke ja til de lånetilbud, som DigiFinans indhenter til dig. Derfor, hvis du ikke mener, der er nogle tilbud, der vækker din interesse, kan du blot vælge ikke at foretage dig noget. 

Omvendt, hvis du finder det perfekte lånetilbud, der matcher dine behov, kan du hurtigt takke ja til dette, hvorefter du naturligvis vil skulle betale renter og andre omkostninger relateret til det valgte lån. 

Renten på dit lån afhænger af den låneudbyder, du vælger at låne penge hos, samt din individuelle (økonomiske) situation. Renten påvirkes desuden af lånets størrelse og løbetid, samt den specifikke låneudbyders rentevilkår.


Krav:

Hvis du vil ansøge om en lån, skal du som minimum sikre dig at du ikke har nogle betalingsanmærkninger eller er registreret i RKI. Der er umiddelbart ikke angivet andre krav på DigiFinans hjemmeside, men man kan selvfølgelig forvente yderligere betingelser fra de individuelle banker.


Vurdering af online brugervenlighed

10

Ved første øje fald er DigiFinans’ hjemmeside let overskuelig, simpel og moderne. Man bliver først præsenteret for deres kundeanmeldelser, Trustpilot score, samt deres ansøgnings-værktøj, hvor man kan angive størrelsen på lånet og perioden, og derefter fortsætte til ansøgningen ved at opgive sin mail og telefonnummer.

Når man bevæger sig længere ned på startsiden kan man læse om deres samarbejdspartnere, eksempler på tidligere lånetilbud og generel information om processen for at tage lån, tips og ofte stillede spørgsmål. Generelt set er deres side meget gennemsigtig, og det er klart at se at de har haft mange tilfredse kunder.

Selve ansøgningen om lånet kræver udfyldelse af information gennem fire sider, med indbygget låneberegner så brugeren f.eks. kan se ÅOP, etablerings omkostninger, samlet tilbagebetaling, og mere. Processen er gennemskuelig og brugervenlig.


Anmeldelse af DigiFinans ekspeditionstid

10

Når du som bruger udfylder låneansøgningen på DigiFinans hjemmeside, vil du først modtage tilbud fra deres samarbejdsbanker. Hvis du beslutter dig for at gå videre med et af tilbuddene, vil du skulle indsende de nødvendige oplysninger og bilag, hvorefter lånet vil blive udbetalt til din konto. Behandlingstiden for dette afhænger af hvilken bank du tager lånet hos. Som udgangspunkt vil du modtage pengene på din konto mellem et par timer til et par dage (hverdage), hvis din ansøgning godkendes.

Mange af deres anmeldelser på Trustpilot giver positiv feedback på behandlingstiden, hvor nogle brugere tilmed hævder at have modtaget pengene med det samme, da deres ansøgning blev godkendt.


Vurdering af andre fordele

8

DigiFinans udsteder som nævnt ikke lån direkte til brugeren, men med deres service kan du hurtigt få et overblik over adskillige bankers tilbud. Deres service er gratis at bruge og kan nemt spare dig penge og tid. Hvis du vælger at benytte dig af deres lånetilbud, er det helt op til dig om du ønsker at benytte dig af deres tilbud eller ikke. Du vil ikke skulle betale noget gebyr for at bruge deres service, uanset om du accepterer et lånetilbud eller ikke.

Når du vælger at acceptere et specifikt lån fra en af deres samarbejdsbanker kan det være til din fordel at undersøge om bankerne stiller nogle yderligere fordele til rådighed. Nogle banker kan f.eks. tilbyde at tilbagebetale dine tidligere lån, hvis du tager et samlelån. Andre banker kan evt. give unikke fordele for førstegangskunder. Det er derfor værd at undersøge de individuelle lån hver for sig.


Konklusion på DigiFinans anmeldelse 

Hvis du står med overvejelser om at tage et lån i den nærmeste fremtid, er der ingen grund til ikke at drage fordel af deres tilbud. Tilbuddene er uforpligtende og gratis, og selv om du ikke er parat til at tage lånet, kan det give dig en bedre forståelse for præcis hvad det lån du ønsker at tage, vil koste. DigiFinans har en formidabel kundeservice med høj fokus på at sikre at deres kunder er tilfredse. Processen er veldokumenteret og intuitiv, og du kan derfor som bruger nemt og hurtigt få tilbud til præcis det, du står og mangler et lån til.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af DigiFinans

Anmeldelser: 1308 • God
TrustScore: 4.5 4.7
5 stjerner
83%
4 stjerner
13%
3 stjerner
1%
2 stjerner
0%
1 stjerne
3%
TS
Thomas Selander 16 Anmeldelser
TrustScore: 5

Gode informationer omkring økonomi

Gode informationer omkring økonomi

SW
Sebrina Wedel Fløjborg Pederse 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

De var bare super dygtige og hjalp.

De var bare super dygtige og hjalp.

LS
lene sand 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Det var nemt og hurtig

Man fik en god vejledning og det var overskuelig at gemenføre.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > DigiFinans anmeldelse

Seneste nyheder