Kviklån & banklån oversigt

Oversigt over kviklån & banklån – Ansøg på 2 min.

Opdateret 23. januar 2021
 • Nævnt i
 • Børsen
 • tv2
 • Finans
 • Berlingske
 • Jyllands-posten
Kviklån & banklån oversigt: 4.8/5 baseret på 197 bedømmelser - Tilføj bedømmelse

Kviklån – De bedste muligheder og alternativer

Kviklån

Leder du efter et billigt kviklån, som kan opfylde dine personlige behov? Og ønsker du at modtage pengene på din konto hurtigt?

Fairlån er en låneguide skabt til dig, der er på udkig efter det bedste kviklån blandt de billigste online låneudbydere i Danmark.

Hos os får du:

 • Få et overblik over omkostningerne ved kviklån på nettet
 • Se, hvad udvalgte låneudbydere kan tilbyde dig – fx gratis kviklån i 30 dage
 • Finde billige kviklån med en lav rente, som passer til dig og din situation

Læs med her og bliv klogere på hvilken låneudbyder, du skal vælge.

Uanset om du vil optage billige kviklån på 5.000 kroner gratis i 30 dage eller større lånebeløb på over 100.000 kroner, står Fairlån klar til at hjælpe dig!

Se nedenstående videoen for at få et større indblik i, hvordan du kan bruge Fairlån til at finde nogle af de bedste og billigste kvicklån til dig.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et lån med kort løbetid og ingen krav om sikkerhedsstillelse. Dette hurtige lån optages online og kræver ingen dokumentation. Lånenansøgningen behandles på få minutter, og pengene udbetales typisk samme dag, som du bliver godkendt. Kviklån er en overordnet betegnelse for mindre lån på nettet, såsom SMS lån og kassekredit.

Hvad er det bedste kviklån?

Det bedste kviklån finder du hos det låneinstitut, der kan tilbyde dig de bedste vilkår til dine individuelle forhold.

Andre udbydere af “bedste kviklån” er Superkredit.net. Tjek dem ud ved at følge linket.

Normalt indebærer det bedste kviklån følgende egenskaber:

Sammenlign billige og gratis kviklån online

Fairlån er en sammenligningstjeneste af kviklån, også kaldet kvicklån og quicklån online, som sammenligner lån på tværs af vigtige parametre som renter, ÅOP, krav, svartid og andre betydelige lånevilkår.

Måske ønsker du at optage et billigt kviklån gratis i 30 dage? Eller vil du finde det billigste kviklån med den laveste rente?

Ved hjælp af forskellige kriterier, kan du benytte Fairlån til at vurdere, hvorvidt et kviklån er attraktivt for dig og din egen økonomiske situation.

Vi ønsker at skabe gennemsigtighed, så det at optage et kviklån bliver så uproblematisk som muligt.

Vi hjælper dig med at finde billige kviklån uden om banken, der i nogle tilfælde vil være den bedste løsning til dig som kviklånstager.

De fleste af vores samarbejdspartnere tilbyder kviklån uden sikkerhedsstillelse og dokumentation, hvilket vil sige, at de fleste nemt kan ansøge om og optage et kviklån på nettet.

Det eneste, du skal gøre, er at sammenligne dine lånemuligheder på Fairlån – og måske endda beregne de billigste kviklånspriser ved hjælp af vores låneberegner.

Se vores oversigt over nogle af de bedste kviklån i Danmark øverst på denne side, og brug filtrene til at at sortere efter:

 1. Ønsket lånebeløb
 2. Din alder

Alle vores samarbejdspartnere tilbyder en lynhurtig, tryg og uforpligtende ansøgningsproces med dit NemID, når du søger om et kviklån hos dem via deres hjemmeside.

Sammenlign lånene på listen i forhold til ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), renter, udbetalingstid og meget mere – og vælg derefter det kvicklån, der passer bedst til dig og din situation.

Nemt, ikke?

Fairlån giver dig mulighed for at træffe en beslutning, der er baseret på tal og fakta, fremfor en vag mavefornemmelse.

Benyt Fairlån til at finde kviklån på nettet

 • Du får hjælp til at finde nogle af de bedste kviklån med lave renter og gode lånebetingelser.
 • Du får en overskuelig oversigt over mange af de billigste kviklån på det danske lånemarked.
 • Vi sammenligner lån for dig, så du nemt og enkelt kan finde det helt rette kviklån til dig på nettet.

Vi har i flere år hjulpet tusindvis af danskere med at finde et bredt udsnit af de billigste og bedste kviklån skræddersyede til lige præcis deres behov.

… og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, så du ender med en fordelagtig låneløsning til din situation.

Forklaring af Samlelån

Hvorfor skal du bruge Fairlån til at sammenligne kviklån online?

Fairlån er en 100% gratis låneguide og sammenligningstjeneste af online kviklån, som hjælper dig i den helt rigtige retning, når du søger den bedste kviklånsvirksomhed, der kan tilbyde den laveste rente og mange ekstra fordele.

Hjemmesiden Kviklån-Guide har lavet en undersøgelse af de bedste kviklån i 2019 og har fundet ud at, at du kan spare rigtig mange penge ved at sammenligne lån online.

Hovedformålet med vores sammenligningstjeneste er at gøre lånemarkedet transparent og overskueligt for dig som forbruger.

Kviklånsvirksomheder er der mange af – men hos vores samarbejdspartnere kan du være sikker på at opleve en nem, hurtig og sikker låneproces.

Vi har samlet nogle af de bedste, mest populære og mest aktuelle kviklån ét sted, så du ikke selv behøver at kæmme markedet igennem for de bedste kvicklån på nettet i dag.

Vi har selv været vidne til, hvor uoverskueligt lånemarkedet i Danmark kan være – ikke mindst på grund af alle de nye kvik lån, der dagligt trænger ind på markedet. Mange udbydere tilbyder i dag kviklån gratis i 30 dage – men er det altid den bedste løsning?

I dag har du altså oceaner af lånemuligheder, der blot skaber forvirring i stedet for at gavne dig.

Det er netop dette problem, vi ønsker at komme til livs.

Tidligere skulle du selv gennemgå alle de forskellige låneudbydere på nettet.

Men den tid er forbi!

Benytter du Fairlån som din sammenligningstjeneste, vil du opleve en langt nemmere og enklere låneproces. Vi klæder dig på til at kunne vælge lige netop den låneløsning til en lav rente, der bedst egner sig til dit behov.

Du slipper altså for alt det tidskrævende forarbejde, du ellers ville komme ud for, når du søger om kvicklån på nettet.

Du kan derfor vælge at benytte Fairlån som et afgørende led i din låneproces, når du vil finde kviklån på nettet, som tilbyder høj tryghed og fordelagtige lånebetingelser.

Oversigt over nogle af Danmarks bedste kviklån

Har du prøvet at søge efter “Kviklån” på Google? Så vil du hurtigt opdage, at der findes utallige muligheder for at finde de bedste kviklån til dine behov.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at udvalget af kviklån i Danmark er stort.

Derfor gør du klogt i at undersøge markedet helt til bunds, før du beslutter dig for det bedste kviklån til dig.

Benytter du vores tjeneste, kan du sammenligne nogle af de bedste lån ud fra afgørende parametre som lånevilkår, krav og betingelser.

Sådan bliver du bedre i stand til at vælge det bedste kviklån til dig. 

I vores kviklånsoversigt øverst på denne side, får du indblik nogle af dine muligheder for at optage kviklån i Danmark.

Vi opdaterer løbende oversigten over kviklån på markedet, så du nemt og bekvemt kan finde det helt rette kviklån til dig.

Husk! Låneudbydere af online kvik lån tilbyder forskellige lånevilkår til dig.

Det er derfor vigtigt, at du kender til alle krav, vilkår og betingelser ved de enkelte lån, når du vil finde det bedste kviklån til dine behov.

Måske indebærer det bedste kvicklån til dig afdragsfrihed, hurtig udbetaling og en lav rente? Eller måske vil en lav aldersgrænse og minimale krav til din indkomst være den bedste låneløsning til din økonomiske situation?

Uanset hvilke lånevilkår, der er mest fordelagtige for dig, vil du med stor sandsynlighed finde et lån, der opfylder disse vilkår, i vores låneoversigt.

Find billige kviklån ved at sammenligne ÅOP

I Konkurrence- og forbrugerstyrelsens rapport om kviklån fra 2015, råder de på side 22-23 kviklånsforbrugere til at kigge grundigt på ÅOP, inden de optager et kviklån.

Det gør de, da der kan være store forskelle på kreditomkostningerne ved et lån alt afhængig af løbetiden.

Hvad står ÅOP for?

ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent og kaldes ofte lånets kilopris.

Dette tal gør det nemlig nemt at sammenligne de totale omkostninger ved forskellige billige kviklån.

I udregningen er alle omkostninger ved et lån inkluderet, hvilket sikrer, at du som låner ikke overser et væsentligt gebyr i forbindelse med kviklånet.

Den største og vigtigste fordel ved at sammenligne billige kviklån ud fra de årlige omkostninger er, at det skaber gennemsigtighed og overblik over alle omkostninger.

Sådan undgår du at støde på ubehagelige overraskelser, når du har optaget et billigt kviklån.

I Konkurrence- og forbrugerstyrelsens rapport fremgår det også, at et kviklån sagtens kan være det billigste alternativ – selvom de årlige omkostninger i procent ved disse lån er højere.

Det afhænger alt sammen af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

Ved beregning af lånets årlige omkostninger gælder det, at jo kortere løbetiden på et kviklån er, desto højere er ÅOP.

Derfor er de årlige omkostninger i procent på billige kviklån alt andet end lige høje, da løbetiden hos mange kviklånsudbydere typisk ligger på 30 dage.

Vær derfor opmærksom på, at ÅOP ikke nødvendigvis er den ideelle målestok for billige kviklån, da løbetiden er langt kortere end ét år.

Husk! Når du vil sammenligne prisen på billige kviklån, skal du være sikker på, at lånetypen er ens. Du kan f.eks. ikke bruge den årlige omkostninger i procent til at sammenligne et lignende SMS lån og et billån.

Vi anbefaler, at du også opvejer renten og lånebeløbet i forhold til løbetiden, når du ønsker at finde prisen på dit kviklån.

Sådan finder du frem til din månedlige ydelse, hvilket er det beløb, du skal betale hver måned for dit billige kviklån.

Når du har udregnet hvor meget, du månedligt skal afbetale på dit kviklån, er du klædt på til at finde billige lån til dig og dine behov.

Læs også denne nyhedsartikel: 5 ting, du skal tjekke, inden du optager et kviklån

Lån penge
Billige lån

Er renten på kviklån lav eller høj?

Vil du forsøge at finde det rigtige kviklån med den rette rente til din situation, er det vigtigt, at du nærlæser alle betingelser og undersøger markedet grundigt.

Der er stor forskel på hvor høj en rente, du skal betale – selv på lignende lån fra den samme kviklånsudbyder.

Eksempler på kviklånsrenter:

LånebeløbLøbetidRente fra
Lån 60000 kr.60 mdr.6,99 %
Lån 50000 kr.50 mdr.9,90 %
Lån 40000 kr.30 mdr.9,95 %
Lån 30000 kr.24 mdr.7,3 %
Lån 20000 kr.12 mdr.5 %
Lån 10000 kr.6 mdr.7 %
Lån 5000 kr.3 mdr.9,90 %

Det er muligt at finde kviklån med lave renter, men det kræver, at du kan opfylde en række krav, deriblandt:

Kviklån med minimumskrav

Du kan sagtens finde lån, hvor du ikke behøver at opfylde disse krav.

Dog betyder det, at du skal betale en højere kviklån rente, da du dermed sænker din kreditværdighed.

Hvor finder jeg helt nye kviklån med lav rente?

Kviklånsmarkedet bliver større og større for hver dag, der går, hvorfor du bør holde dig ajour med nye lån via en sammenligningstjeneste som Fairlån.

Du kan altid holde dig opdateret med de nyeste kviklån i Danmark her på siden – og særligt dem, der tilbyder en lav rente.

Når du vil finde helt nye lån på markedet, bør du derfor besøge lånelisten på Fairlån i ny og næ.

Sådan er du altid er bevidst om Danmarks helt nye kviklån.

Ønsker du at få de nyeste lånemuligheder lige til døren, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, garanteres du besked om nye lån som en af de første, så du kan få det absolut billigste lån på markedet.

Hvilke krav skal du opfylde for at få det billigste lån?

Langt de fleste, som tager et kviklån, har en god oplevelse, men det kræver de rigtige forudsætninger. Der findes billige kvicklån, hvis du opfylder visse krav som låntager.

Langt de fleste, som tager et kviklån, har en god oplevelse, men det kræver de rigtige forudsætninger. Der findes billige kvicklån, hvis du opfylder visse krav som låntager.

Selvom du typisk vil møde færre krav online end hos banken, er det langt fra alle låneansøgere, der får deres ansøgning godkendt.

Det kommer, i bund og grund, an på, om du er en attraktiv låntager.

Vil du gøre dig forhåbninger om at få bevilget et billigt kviklån, er det væsentligt, at du kan imødekomme lånevirksomhedens krav og betingelser til dig.

God kreditvurdering: Hvordan ser din kreditværdighed ud?

Hvis du har 10 lån fra tidligere, og du har svært ved at betale dem tilbage med din nuværende indkomst, får du ikke en god rente på det 11. lån – hvis du da overhovedet kan få bevilget yderligere et lån.

Har du megen udestående gæld, signalerer det til låneudbyderen, at du har svært ved at betale dine regninger.

Hvis du har 10 lån fra tidligere, og du har svært ved at betale dem tilbage med din nuværende indkomst, får du ikke en god rente på det 11. lån – hvis du da overhovedet kan få bevilget yderligere et lån.

Har du megen udestående gæld, signalerer det til låneudbyderen, at du har svært ved at betale dine regninger.

Alder: Er du fyldt 21 år?

Hvis du er under 21 år, er de lån, som du kan tage, ofte lån med en høj rente, da der er stor risiko forbundet med din indkomst.

Långiverne ved ikke hvilken løn, du får som færdiguddannet, og kan dermed ikke vurdere din kreditværdighed.

Mange unge og studerende mellem 18-21 år ønsker eksempelvis at finde lån til flytning, da de skal flytte hjemmefra.

Dermed har unge, der skal til at være udeboende, brug for penge til indskud og depositum.

Det kan dog være svært at få bevilget et lån som ung, hvis du ikke har en indkomst af den ene eller anden art pga. arbejdsløshed.

Men er du fyldt 21 år og har fast indtægt, vil det ikke blive et problem at få tilbudt et billigt kvicklån. 

RKI: Er du registreret som skyldner?

Hvis du er i RKI, skal du ikke regne med at blive godkendt til et lån. Og hvis du i et sjældent tilfælde skulle ske at blive godkendt, skal du regne med at betale meget høje renter på dine lån. Der er ingen vej udenom.

Låneudbyderen kan jo ikke være sikker på, at du er i stand til at betale lånet tilbage.

Derfor skal du som regel betale en høj rente for at dække lånevirksomhedens ricisi.

Vil du alligevel forsøge at optage et nyt kviklån som RKI-registreret, vil du hurtigt opleve, at det kan blive en umulig opgave.

Det vil kun være muligt, hvis du har en kautionist.

Indtjening: Har du en fast indkomst?

Det siger sig selv, at jo bedre din økonomi er, desto bedre bliver din kreditværdighed.

Kan du derved dokumentere indtjening og angive din månedlige indkomst, vil udbyderen være mere tilbøjelig til at tilbyde dig en lav rente på dit kvik lån.

Det skyldes, at låneudbyderen herved kan se, at du har en stabil økonomi, der kan klare de månedlige låneomkostninger. 

Arbejdsløshed kan derfor give din kreditvurdering et par nyk nedad.

Har du hjemmeboende børn, som du skal forsørge, kan dette også have en negativ indvirkning på din kreditværdighed.

Er du derimod gift eller ansøger om lån med en partner, vil dette forbedre din chance for at få en lav rente og generelt bedre lånevilkår.

Især hvis du har fællesøkonomi, styrker du din kreditværdighed betydeligt, da I nu er to personer med hver jeres indtægt, der hæfter for lånet.

NemID: Kan du underskrive digitalt?

Selvom NemID ikke har nogen decideret betydning for renten på dit kviklån, er det normalt et krav, at du råder over en digitalt signatur. Det er specielt en betingelse, hvis du søger om lån hos en online virksomhed.

Her skal du nemlig både indsende ansøgningen og underskrive låneaftalen online med dit NemID.

Du skal derfor benytte dit NemID, når du vil optage et kviklån. 

Kviklån online

Få det billigste kviklån med den laveste rente

Hvis du opfylder disse krav kan du få kviklån ned til 6,9% i rente, hvilket er svært at få billigere på nettet.

Det er en rente, som de færreste banker kan konkurrere med. Derfor er konklusionen altså, at du sagtens kan finde billige forbrugslån og kviklån, men at det kræver de rette forudsætninger.

Vi hjælper dig gerne med at finde et kviklån, så du har råd til lidt ekstra.

Kviklån med hurtig udbetaling samme dag

Vil du have penge med det samme?

I vores oversigt over kviklån ovenover kan du hurtigt og nemt se, hvornår du får pengene udbetalt hos hvert lånefirma.

Der er stor forskel på, hvornår du får pengene udbetalt. Det afhænger blandt andet af…

I dag benytter de fleste låneudbydere en funktion, som hedder straksclearing eller straksoverførsel, hvilket betyder, at pengene ryger ind på din konto med det samme – uanset om du benytter samme bank som låneudbyderen.

Dette fremgår ligeledes af Finans Danmarks introduktion til den danske finansielle infrastruktur.

Ønsker du et kviklån med udbetaling straks, har du mange muligheder på internettet.

Dog vil overførelser i weekender og sene tidpunkter på døgnet ikke nødvendigvis ske samme dag, som du ansøger, da transaktionen her kan tage længere tid grundet begrænsede åbningstider.

Vil du være sikker på at få penge i dag, bør du derfor vælge en udbyder, der udbetaler med straksoverførsel, samt søge i løbet af åbningstiden.

Hvad kan kviklån anvendes til?

Hvordan kan et kviklån hjælpe dig, spørger du? 

Der er flere årsager til, at danskerne optager kviklån på nettet. Først og fremmest medvirker den hurtige hastighed og fleksibilitet til lånetypens popularitet.

Da denne låneform kan benyttes til ethvert formål, falder kviklån også under betegnelsen forbrugslån.

Det betyder i bund og grund, at et kviklån kan bruges til alle former for forbrug og mindre drømme, du måske sidder inde med.

Den helt store forskel mellem forbrugslån i banken og online er primært, at banken kræver flere oplysninger og større sikkerhed, hvilket tager længere tid. Dette bevirker ofte en lavere rente.

Dog vil du kunne optage et online kviklån allerede samme dag, dit lånebehov opstår.

Et kviklån er derfor særligt anvendeligt til følgende formål: 

 • Uforudsete udgifter
 • Attraktive slagtilbud
 • Ferier og fornøjelser

Uforudsete udgifter

Livet er uforudsigeligt – og det gælder ligeledes de regninger, der kan dumpe ind ad døren. Når du lægger et budget, kan det være svært at medregne de udgifter, du ikke nødvendigvis ser komme.

Så selvom din egen privatøkonomi er fornuftig, kan en uforudset udgift stadig vælte dit budget og give underskud på kontoen. Måske blev regningen hos din tandlæge en tand dyrere end forudset? Eller skal bilen pludselig på værksted?

Uventede udgifter kan også komme i form af nødvendige elektronikprodukter i hverdagen, som skal erstattes. F.eks. kan vaskemaskinen pludselig stå af og computeren bryde sammen.

Når sådanne situationer opstår, er det rart med muligheden for at optage et hurtigt kviklån, som kan dække det uforudsete pengebehov.

Attraktive slagtilbud

Når du skal slå til lige nu og her, vil du umuligt kunne få bevilget et lån i banken hurtigt nok, da denne proces tager flere dage. Med slagtilbud er det aldrig til at sige, hvor længe lager haves, hvorfor du ofte skal foretage købet så snart, du opdager tilbuddet.

Hvornår et tilbud er attraktivt, afhænger naturligvis af den enkelte forbruger. Måske har du længe sukket efter den lækre lædersofa, der endelig er kommet på tilbud i en begrænset periode? Eller måske opdager du pludseligt, at den nyeste iPhone er kommet på tilbud?

Når de bedste og mest attraktive tilbud står på, vil det være en skam, hvis du ikke kan slå til. I dette tilfælde vil et kviklån med hurtig udbetaling kunne give dig en hjælpende hånd. Du kan nemlig søge fra enhver elektronisk enhed og få pengene på kontoen indenfor ganske kort tid.

Et kviklån kan altså hurtigt give dig det fornødne overskud på kontoen, så du kan spare penge ved særligt attraktive slagtilbud.

Ferier og fornøjelser

I banken kan du ikke undgå at skulle redegøre overfor en bankrådgiver, hvorfor du gerne vil låne penge. Her kan det altså være svært at få bevilget et lån til din ferie eller andre fornøjelser.

Derudover specialiserer banken sig også i lån til større investeringer som huskøb og bil, hvorfor de sjældent udlåner mindre pengesumme til anvendelser, der ikke nødvendigvis haster eller anses som nødvendige.

Modsat lån i banken kan kviklån bruges til ethvert formål, såsom til betaling af ferieomkostninger, shopping, weekendophold og en tur i Tivoli.

Med andre ord: Det er udelukkende dig, der bestemmer hvordan pengene skal bruges.

Vi fraråder at optage et kviklån, hvis din økonomi ikke kan holde til en ekstra månedlig udgift, som et lån altid vil medføre. Her bør du istedet gå på kompromis med dine pengebehov, så du ikke behøver at hæfte dig for et lån.

Forbrugslån
Mikrolån

Vil du gerne have det bedste kviklån nu?

Vores største og vigtigste mål er at gøre din låneproces så gennemsigtig og overskuelig som muligt. Vi har derfor gjort det nemt for dig at finde dit bedste lånematch i vores låneoversigt ovenfor.

Du kan justere oversigten ud fra:

Sådan får du kun vist de bedste kviklån, der passer til dine kriterier. Du filtrerer altså låneoversigten ud fra dit lånebehov.

Fairlån samarbejder med flere af låneudbyderne på listen. Det betyder, at vi i nogle tilfælde modtager provision fra en udbyder. Hvordan listen er sorteret afhænger af størrelsen på denne provision.

Det er med andre ord ikke kun det valgte lånebeløb og din alder, der afgør hvilke lån, der bliver vist på listen.

Når du har din filtrerede låneliste foran dig, kan du udvælge kvik lån ud fra:

I det nedenstående vil vi dykke ned i de nævnte parametre, der er afgørende for dit valg af kviklån.

Vælg kvicklånets lånebeløb

Kviklån i dag ligger typisk mellem 1.000 – 50.000 kroner.

Størrelsen på beløbet afhænger dog af den enkelte låneformidler.

Som det første skridt på vejen er det derfor en god idé at filtrere vores låneoversigt baseret på din ønskede lånesum, så du kun får vist en liste med kviklån, der er interessante for dig.

Men før du springer hovedkulds ud på det online lånemarked, bør du altid gøre det klart for dig selv, hvor mange penge du reelt set har brug for.

Det er en rar følelse at have ekstra penge på kontoen, som du kan trække på, hvis du lige pludselig får lyst til en shoppetur eller et weekendophold i London.

Men pas på!

Har du optaget et større lånesum, end du har behov for, kan du nemt skabe et større forbrug, som virkelig kan skade din økonomi.

Vi anbefaler derfor, at du lægger et grundigt budget, der viser dig det beløb, du har brug for, samt indikere hvor mange penge, du har råd til at låne.

Du må nemlig ikke glemme, at alle former for lån indebærer et månedligt afdrag, som din økonomi skal kunne holde til.

Derudover er det slet ikke sikkert, at låneudbyderen vil bevilge dig et større kviklån, hvis din kreditværdighed ikke er god nok.

I stedet for at ansøge om den størst mulige lånesum, kan du med fordel reducere beløbet. Sådan bliver du nemmere godkendt til et kviklån.

Ansøger du om en lånesum, som det pågældende lånefirma ikke kan godkende, kan du her prøve at reducere beløbet på kvicklånet.

Herefter vil udbyderen foretage en ny kreditvurdering af dig med det nye lånebeløb taget i betragtning.

Kan låneudbyderen nu bevilge dig et kvik lån, vil du modtage en elektronisk kreditaftale, du blot skal underskrive med dit NemID – såfremt du kan acceptere de oplyste lånevilkår.

Sidder du inde med spørgsmål eller er kommet i tvivl om noget angående kviklånet, kan du altid kontakte den pågældende låneudbyder. Langt de fleste lånevirksomheder står klar ved både telefonen og tasterne, hvis du har brug for hjælp til dit kviklån.

Angiv din alder

I vores låneoversigt kan du angive din alder, hvorefter du får vist nogle af de bedste kviklån, der kan blive bevilget til personer indenfor din aldersgruppe.

Kviklånsvirksomheder sætter forskellige krav til din alder, men som regel kan alle danskere over 25 år og under 65 år godkendes til kviklån – såfremt du kan imødekomme de øvrige krav til dig som låntager.

Når det er sagt, er det slet ikke umuligt at optage et kviklån, hvis du ikke er fyldt 25 år endnu.

I dag tilbyder mange kviklånsudbydere også lån til dig, der befinder dig i aldersgruppen 18 – 25 år.

Er du kun fyldt 18 år, vil du opleve, at dine lånemuligheder er begrænsede. Det skyldes, at du sandsynligvis ikke har fået etableret dig en stabil økonomi som 18-årig og muligvis studerende. Derfor vurderer mange lånevirksomheder, at din økonomi ikke kan holde til at skulle afdrage på et kvik lån.

Dog er er der stadig låneudbydere, der bevilger kviklån til 18-årige, hvorfor du bør undersøge alle dine lånemuligheder, når du er på udkig efter det bedste kviklån til dig.

Kig på ÅOP

Når du har filtreret vores låneoversigt ud fra lånebeløb og alder, kan du nu gå igang med at sammenligne kviklån ud fra de øvrige vilkår såsom ÅOP. 

Dette tal viser dig kviklånets årlige pris, når alle renter og låneomkostninger er medregnet.

Du bør dog ikke lade dig skræmme væk af årlige omkostninger på over 100 % i forbindelse med kvicklån. 

Lige netop i tilfældet med små, kortsigtede kviklån, skal du tage ÅOP med et gran salt. Her vejer stiftelsesomkostningerne nemlig tungt i det samlede regnskab, da løbetiden normalt ligger på under 12 måneder.

Det vil sige, at ÅOP’en ofte er højere i hos kviklån med korte løbetider, da alle omkostningerne strækker sig over en kortere periode på under et år, og ÅOP udregnes på årsbasis.

Derudover tilbydes kviklån ofte til en højere rente sammenlignet med banklån eller større forbrugslån. Her bør du dog huske på, at et kviklån med kort løbetid hurtigt bliver tilbagebetalt igen.

Du skal altså kun betale renter og gebyrer over en kort periode, hvorfor den samlede rentebetaling ikke behøver at være overvældende.

Overvej løbetid på kviklånet

Vores tjeneste tillader dig at sammenligne løbetider på de forskellige kviklån.

På Fairlån kan du se hvor kort og hvor lang en løbetid, de enkelte lån kan tilbyde dig. 

Løbetiden på kviklån er det samme som lånets afdragsperiode.

Med andre ord, er løbetiden den periode, du betaler af på lånet.

Inden løbetidens udløb skulle du gerne have indfriet det hele af lånet. Ellers får du tilsendt dyre rykkere, du helst vil undgå.

Løbetid på kviklån

Typisk skal kviklån tilbagebetales indenfor en periode på 1 – 12 måneder. Dog er der undtagelser, hvor løbetiden kan være længere.

Vælger du en kort løbetid, vil du højest sandsynligt også skulle afdrage mere på lånet hver måned.

Modsat vil en lang løbetid medføre mindre månedlige afdrag.

Dog skal du her betale renter over en længere periode, hvorfor det ikke altid er den bedste og billigste løsning at vælge en lang løbetid.

Det er derfor vigtigt, at du vælger en løbetid, som din økonomi kan holde til. Har du et stort nok rådighedsbeløb, kan du med fordel vælge en kort løbetid med store månedlige afdrag.

Sådan kan du nemlig spare mange renter væk, da du slipper for at betale renter i flere måneder end højest nødvendigt.

Du bør derfor altid vælge den løbetid på dit kvicklån, som passer bedst ind i dit budget.

Tjek de ekstra fordele

Da lånemarkedet vokser fra dag til dag, oplever kviklånsvirksomheder i stigende grad en øget konkurrence.

Det har bevirket særlige fordele til dig som låntager.

Nu kan du eksempelvis låne kvit og frit i 30 dage som ny kunde, få en fleksibel afdragsordning, modtage pengene med lynets hast eller noget helt fjerde.

I vores oversigt har vi oplyst 3 særlige fordele ved hvert kviklån, så du hurtigt kan danne dig et overblik over de ekstra fordelagtige lånevilkår, du får tilbudt hos de enkelte lån.

Undersøg alle lånevilkår

Det kan betale sig at tjekke alle lånevilkårene på de forskellige udbyderes hjemmesider, før du stirrer dig blind på én låneudbyder. I mange tilfælde vil du opdage, at du kan få bedre vilkår og betingelser hos en anden lånevirksomhed end den, du først havde udset dig.

Vi anbefaler derfor, at du benytter Fairlån til at sammenligne kviklån og lånevilkår, så du ender med lige netop dét lån, der bedst passer til dig, din økonomi og, selvfølgelig, dine individuelle behov.

Ansøg om kvik lån flere steder

Vil du gerne få det bedste tilbud på kviklån?

Så bør du indhente flere lånetilbud hos forskellige udbydere på markedet.

Det er en god idé at ansøge hos minimum 3 lånevirksomheder.

Du gør dig selv en stor tjeneste, hvis du tager dig tid til at ansøge flere steder. Sådan kan du opveje de bedste lånetilbud op i mod hinanden og derudfra træffe din endelige beslutning.

Det er især et klogt valg at indhente flere lånetilbud, hvis du vil finde den bedste rente på dit kviklån. 

Den rentesats, de enkelte udbydere oplyser på deres hjemmeside, er kun en standardrente.

Det skyldes, at din individuelle rente først bestemmes, når udbyderne har gennemgået dine kreditoplysninger, indhentet fra SKAT via dit NemID.

Derudover bliver din alder, dit ønskede lånebeløb og øvrige omstændigheder også taget i betragtning, når du ansøger om et kvicklån.

Det er i løbet af hele denne proces, din rente bliver fastlagt. 

Alle dine lånevilkår, heriblandt renten, bliver oplyst i den låneaftale, du modtager kort tid efter, udbyderen har godkendt din låneansøgning.

Låneaftalen er først bindende, når du underskriver den med dit NemID. Og så koster det ikke noget at ansøge online.

Du har altså rig mulighed for at indhente så mange tilbud eller låneaftaler som muligt.

På den måde kan du sammenligne de tilbudte renter og øvrige lånevilkår hos de enkelte låneudbydere – og herudfra vælge det bedste kvicklån, du finder mest passende til dine behov.

Spørgsmål & svar om kviklån

Hvad er kviklån?

Kviklån er en lånetype, der kendetegnes ved et lille pengebeløb, der hurtigt udbetales til din konto, og som også skal tilbagebetales over en kort løbetid. Kviklån hører under betegnelsen forbrugslån, som du kan læse mere om her.

Hvem tager kviklån?

De personer, der ansøger om kviklån, er ofte dem, der enten har fået et afslag i banken eller blot har brug for et større rådighedsbeløb uden en lang og omfattende ansøgningsproces. Aldersgrænsen for låntagere af kviklån ligger som regel på 20-23 år. Derudover skal du være bosat i Danmark og have et NemID. Vil du låne penge som 18-årig? Så klik her.

Hvad koster det at optage et kviklån?

Kviklån er typisk et dyrere alternativ til de gængse banklån og forbrugslån, da renten ligger i den høje ende. Det vil altså koste dig mere i ÅOP (Årlige omkostninger i Procent) at låne et lille beløb over end kort periode end at optage et større lån. Læs mere her.

Hvor hurtigt bliver mit kviklån udbetalt?

Et kviklån udmærker sig særligt ved den hurtige behandlingstid. Ansøger du indenfor udbyderens åbningstid, kan du allerede modtage pengene på din konto samme dag. Der kan gå alt fra 10 minutter til 1 hverdag, alt afhængig af hvornår på dagen og ugen, du ansøger. Mange kviklånsvirksomheder gør i dag brug af straksoverførsel. Læs mere om straksudbetaling her.

Derfor skal du vælge et hurtigt kvik og SMS lån

Kviklån (også kendt som SMS lån) hører til den lånetype, der kan beskrives som nemme og hurtige lån.

I mange tilfælde vil du allerede få penge i dag, hvis du søger på en hverdag indenfor den oplyste åbningstid.

Du får følgende 3 fordele, når du vil låne penge af en online kviklånsvirksomhed:

 • Hurtig svar- og udbetalingstid: Det tager normalt ikke mere en 1 hverdag, fra du ansøger online, til pengene står på din konto.
 • Kun basale krav: Der bliver ikke stillet strenge krav til dig som låntager, da du hverken skal stille sikkerhed for lånet eller begrunde dit låneønske.
 • Hurtig gældfri: Da kviklån indebærer små lånebeløb over en kort periode, bliver du hurtigt gældfri igen – hvis du vel at mærke betaler til tiden.

Det vil sige, at du nemt bliver godkendt og hurtigt får pengene på kontoen.

Lige præcis disse egenskaber gør kviklån til et særdeles attraktivt lån – især hvis du gerne vil slippe uden om bankens krav og en længere låneproces.

I banken vil du typisk blive spurgt om, hvordan du ønsker at bruge pengene. Dette slipper du for, hvis du går til en online lånevirksomhed.

Derudover kan du optage et kvicklån helt uden at pantsætte værdigenstande. Du behøver derfor ikke at frygte tab af bil eller bolig, hvis du pludselig ikke er i stand til at betale lånet tilbage.

Hos alle vores samarbejdspartnere kan du trygt og sikkert ansøge om lån på deres hjemmeside.

Normalt tager det ikke mere end 1 time for udbyderne at behandle din ansøgning. 

Herefter vil du automatisk få svar på, om du er blevet godkendt til lån eller må prøve lykken et andet sted.

Får din ansøgning det grønne lys, vil pengene som regel tikke ind på din konto inden for 1-2 hverdage, alt afhængig af dit ansøgningstidspunkt og den pågældende udbyder.

Hvem tager kviklån i Danmark?

Kviklån er blevet mere og mere populært blandt danskerne de seneste år.

Dette skyldes tildels, at denne låneform kan optages hurtigt og direkte fra din computer, mobil eller tablet.

Især danskere fra 25-30 år er tilbøjelige til at søge om kviklån, viser tal fra 2018. 

Kviklån og alder

I grafen ovenfor kan vi se, at hele 23,1 % af alle kviklåntagere kan findes mellem 25 og 30 år. Denne aldersgruppe er dog stærkt efterfulgt af personer fra 31-36 år, der udgør en procentdel på 20,3 %.

Tallene viser derfor, at de danskere, der har den største tendens til at optage kviklån, kan placeres i aldersgruppen fra 25-36 år.

Modsat er den ældre generation mindre tilbøjelig til ty til online kviklånsvirksomheder, når de skal låne penge. Personer fra 60 år og derover udgør kun 7,8 % af kviklånstagerne.

I den helt lave ende finder vi den yngste aldersgruppe. Kun 2,9 % af vores brugere er mellem 18-24 år.

Dette kan skyldes, at mange kviklånsvirksomheder sætter aldersgrænsen højere end 18 år, hvorfor den yngste aldersgruppe har sværere ved at finde en udbyder, der vil godkende dem til lån.

Vi kan altså konkludere, at størstedelen af kviklånstagere i Danmark befinder sig i aldersgruppen mellem 25 og 36 år.

Danskerne optager kviklån fra 5.000 – 10.000 kr.

Ifølge en undersøgelse fra 2018 foretaget af Fairlån, har danskerne en større tendens til at optage online kviklån på mindre beløb fra 5.000 – 10.000 kroner.

Kviklån og lånebeløb

Som tallene viser, optager 12,3 % af kviklånstagere beløb mellem 5.000 – 10.000 kroner, hvilket udgør den største andel.

Dernæst kommer lånebeløb på alt mellem 50.000 – 75.000 kroner, som hele 10,7 % af kviklånstagerne søger om at låne.

Dog viser grafen også en varierende fordeling af lånebeløb uden et klart mønster.

Eksempelvis er det kun 5,5 % af kviklånstagerne, der låner beløb fra 15.000 – 20.000 kroner, hvorimod dobbelt så mange låner fra 20.000 – 30.000 kroner.

Ud fra tallene kan vi dog konkludere, at det kun er en mindre procentdel af kviklåntagerene i Danmark, der optager større lånebeløb fra 300.000 – 400.000 kroner.

Det er således mindre kviklånsbeløb fra 5.000 – 10.000 kroner, der er mest udbredt i Danmark.

Kviklån uden sikkerhed og dokumentation

Det fleste traditionelle banker kræver en form for sikkerhed, når du låner, da de derigennem sikrer sig, at du kan tilbagebetale lånet.

Din bank kan eksempelvis bede dig om at stille sikkerhed for lånet i form af f.eks. et hus eller en bil.

Dette krav gør sig IKKE gældende ved online kviklån.

Vælger du at optage et kvicklån hos et online lånefirma, skal du ikke stille sikkerhed for lånet – dette gælder især, hvis du kun vil låne mellem 1.000 kroner og 20.000 kroner.

Når du ikke stiller sikkerhed for lånet, har låneudbyderen ingen garanti for, at de får pengene igen, i det tilfælde at du ikke selv kan betale lånet tilbage.

Derfor har denne type lån oftest højere renter, end de traditionelle banklån, hvor du stiller sikkerhed.

Dog stiller udbydere af kviklån færre krav til dig som låntager, og de tilbyder dig særlige fordele, for eksempel hurtig udbetaling. Derfor kan kvik lån sagtens være en fordelagtig løsning for dig – på trods af den relativt høje rente.

Find online kviklån til dig og dit behov

Et kvik lån er i bund og grund et mindre privatlån, der udbydes af online låneinstitutter.

Online kviklån findes dog i mange forskellige former.

Du kan låne alt fra 500 kroner til 500.000 kroner, og renten kan variere fra 4,99% op til 30% – alt efter hvor stort et beløb, du vil låne, hos hvilket låneinstitut, du vælger at optage lån, samt hvor god, din kreditværdighed er.

Den store fordel ved et hurtigt kviklån er, at du kan modtage pengene på din konto inden for få minutter.

Og så foregår det hele desuden 100% online.

Dette kan være en klar fordel for dig, der ønsker en nem og hurtig låneproces, hvor du ikke skal booke et møde med din bankrådgiver, sende årsopgørelser og budgetter.

Det danske lånemarked består af et bredt udvalg af udbydere, der tilbyder dig kviklån til lave renter og med hurtig udbetaling.

Eksempler på populære låneinstitutter i Danmark:

Hver af disse låneinstitutter udbyder fordelagtige online kviklån, du kan ansøge om i dag. De udbetaler alle penge med det samme, såfremt du ansøger indenfor åbningstiden.

Vælger du at ansøge flere steder og dermed optager flere lån, anbefaler vi, at du undersøger hver enkelt låneinstitut og vælger de udbydere, som tilbyder dig nogle af de billigste kviklån.

Det er muligt at finde kvicklån med lave renter ved at sammenligne de forskellige låneinstitutter. 

Kviklån på nettet med NemID

Flere og flere låneudbydere stiller krav om brug af NemID, når du ansøger om et kviklån online.

Men det er ikke en dårlig ting – tværtimod!

Der er klare fordele ved at benytte dit NemID i ansøgningsprocessen – både for dig og udbyderen.

NemID gør det hurtigt og nemt at gennemføre låneprocessen, da de fleste udbydere af kvicklån har gjort det muligt for dig at underskrive lånekontrakten online med dit NemID.

Det gør behandlingstiden på kviklånet meget kortere!

På den måde får du dine penge udbetalt hurtigere, end hvis du skulle møde fysisk op for at sætte din underskrift på kontrakten, eller alternativt skanne kontrakten ind og sende den via email.

Fordelen for låneudbyderen ved at du ansøger med dit NemID er, at denne får stillet sikkerhed om din identitet og din egnethed som låntager.

NemID fungerer altså også som en slags kvalitetsstempel af dig som låntager overfor låneudbyderen.

Få et gratis kviklån uden renter i 30 dage

Ønsker du at tage et lån uden renter?

Der en række låneinstitutter, som tilbyder lån uden renter.

Det er et godt alternativ til traditionelle kvicklån, forbrugslån og banklån.

Der er især 3 låneinstitutter, som tilbyder rentefrie lån.

Vælger du et rente- og gebyrfrit kviklån i 30 dage, er det dog vigtigt, at du betaler lånet tilbage efter de 30 dage, da der er tale om SMS lån med høje renter.

Nemme kviklån: Lån penge til lige dét, du ønsker

Et kviklån gør det muligt for dig at få råd til dine drømme – store som små. Du behøver hverken at vente flere måneder eller spinke og spare for at købe, hvad dit hjerte begærer.

Men hvad er det så, danske forbrugere bruger pengene på?

Ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens rapport fra 2015 om kvicklån, kan man på side 31 læse, hvad forbrugere bruger deres kviklån på.

 • 33 % af kviklånstagerne bruger pengene på elektronik, og kan således ikke vente med at få fingrene i den nyeste iPhone eller fede Sonos højtalere.
 • Ca. 16 % af forbrugerne bruger deres kviklånspenge på en ny vaskemaskine eller sofa.
 • 10 % vælger at investere i drømmerejsen, nyt tøj eller andre former for selvforkælelse.

Det er de små ting i hverdagen, der gør den helt store forskel.

Et kviklån gør det muligt, at få fingrene i de ting, der ellers ville være uden for rækkevidde.

Måske søger du lån til indskud, så du kan få råd til at flytte hjemmefra?

Hvad du vælger at bruge dit kviklån til, blander låneudbyderne sig ikke i – og det gør vi heller ikke.

Vi vil blot sørge for, at du får et af de billigste kviklån og dermed mest for dine penge.

Læs mere om nemme lån her.

Findes der kviklån med aldersgrænse fra 18, 19, 20 eller 21 år?

Som 20 eller 21 årig er det muligt at tage langt de fleste lån – men som 18-årig er der kun enkelte låneinstitutter, der kan tilbyde dig lån.

LånLet, Basisbank, Santander, AnnaFinans og Selene Finans er nogle af de eneste låneinstitutter, der tilbyder kvik lån til 18 årige.

Hvis du er 18 år kan du derfor godt optage kvicklån, men du har ikke samme fordele som låntagere over 19 år (eller måske endda 21 år), da du desværre ikke har mulighed for at tage et kviklån uden at betale renter og yderlige låneomkostninger.

Hvem kan optage et nemt kviklån?

Selvom kviklån har en høj godkendelse, er der stadig afgørende betingelser, du skal kunne imødekommende.

Kort fortalt, skal du: 

Derudover vil en registrering i RKI/Debitor Registret hejse røde flag, hvorfor du her vil få svært ved at få en godkendelse.

TIP: Find en medansøger

Har du prøvet at søge om et kviklån, men er blevet afvist på trods af en høj godkendelse?

Så anbefaler vi, at du finder en medansøger. 

Det vigtigste for udbyderen er, at pengene betales tilbage.

Når to personer hæfter for et lån, vil udbyderen se det som en ekstra sikkerhed.

Du får derfor nemmere ved at få det grønne lys på din/jeres ansøgning. 

3 risici ved at låne penge

Som låntager er der nogle risici, som du skal være opmærksomhed på, når du vil optage kviklån.

Tilbagebetaling

Ligesom når du skal optage lån i banken, er der en risiko for, at der ikke er plads i din økonomi til at tilbagebetale det oprindelige lån. Derfor kan du nemt ende i en ond spiral, som ender med flere lån, hvilket kan komme til at koste dig dyrt. Vær derfor sikker på, at du kan betale beløbet tilbage inden for den satte løbetid.

Renter og løbetid

Et kviklån har ofte en højere rente og kortere løbetid end almindelige banklån. I langt de fleste tilfælde er det dog muligt at forlænge et lån, hvis det giver mere plads i økonomien.

Sikkerhed

Modsat almindelige banklån skal du hverken stille sikkerhed, finde årsopgørelser frem eller fortælle om din privatøkonomi for at optage et kviklån. Du kan derfor tage et kvicklån i løbet af ganske få minutter.

For at minimere de risici, der kan være ved at optage et kviklån, anbefaler vi, at du bruger tid på at finde den rette låneudbyder.

Der er stor forskel på rente og løbetid fra udbyder til udbyder.

Når du optager et billigt kviklån, undgår du at betale for meget i rente.

Læs også: Lån penge gratis.

Kan jeg finde kviklån uden kreditvurdering?

Det er en fejl at tro, at alle låneansøgere kan blive godkendt til et kvicklån hos udbydere på nettet.

Ligesom banken, vil online lånevirksomheder også sikre sig, at du som låntager kan betale det skyldte beløb tilbage.

Derfor foretager alle udbydere på internettet et hurtigt kredittjek af dine skatteoplysninger, så de ikke bevilger dig et lån, din økonomi ikke kan holde til.

Søger du således et kviklån uden kreditvurdering, kan det godt blive en umulig opgave for dig.

Dog findes der låneformidlere på nettet, der ikke sætter høje krav til din kreditværdighed, når du vil optage et kviklån.

Eksempelvis er det langt fra alle online udbydere, der kræver, at du får en månedlig minimumsløn ind ad døren, før du kan blive godkendt.

Desuden er et fast arbejde heller ikke altid et krav.

Det er disse udbydere, der kan betragtes som lånevirksomheder, der tilbyder kvik lån uden kreditvurdering – selvom der reelt set foretages et kredittjek. Kravene er blot mindre strenge.

Sammenlignet med lån i banken, kan visse online lånemuligheder derfor være det tætteste, du kommer på kvicklån uden kreditvurdering.

OBS! Bliver der kun foretaget et overfladisk kredittjek, kan lånet godt komme til at koste dig dyrt i sidste ende. Dette skyldes, at renten i din kreditaftale her vil være høj, da det er bankens “sikkerhed” for, at lånet betales tilbage igen.

Kan jeg optage kviklån trods RKI?

Når du er registreret i RKI eller Debitor Registret, vil du hurtigt opleve, at et kviklån er uden for rækkevidde.

Det kan selvfølgelig synes som en god idé at optage et nyt lån til at indfri den gæld, der har registreret dig som dårlig betaler.

I dag vil du dog komme til at lede længe og forgæves efter kviklån trods RKI. Det skyldes, at en stempling som dårlig betaler gør dig uattraktiv som låntager.

Kviklånsvirksomheder på nettet vil nemlig være sikker på, at du er i stand til at betale lånesummen tilbage.

Sidder du inde med megen gæld og har en historik med ubetalte regninger, vil risikoen for at låne dig penge være for stor.

Du vil altså højest sandsynligt blive afvist, hvis du søger om et kviklån trods RKI.

Heldigvis kan du selv gøre en aktiv indsats, hvis du vil ud af RKI.

Du kan vælge at:

 1. Betale al den gæld af, som har anbragt dig i RKI.
 2. Vente 5 år, hvorefter du RKI vil slette din registrering.

Vi anbefaler dog, at du forsøger at finde plads i dit budget til at afbetale din gæld, da den ikke bare forsvinder af sig selv, og på sigt vil koste dig mange penge.

Du vil samtidigt også blive godkendt til et kvicklån langt nemmere og hurtigere, hvis du aktivt får indfriet din gæld. Sådan har du også større chancer for at få et af de billigste kviklån på markedet.

Kviklån 18 år uden sikkerhed – er det muligt?

Kravene hos de enkelte låneudbydere varier gevaldigt – og aldersgrænsen er ingen undtagelse.

Visse udbydere tilbyder kviklån til 18 årige – uden sikkerhed. 

Det vil sige, at selvom du blot er fyldt 18 år, har du stadig muligheder for at låne penge uden om banken.

Når du søger om kviklån 18 år uden sikkerhed, vil du finde en håndfuld muligheder på det online lånemarked.

Eksempler på kviklånsvirksomheder med aldersgrænse fra 18 år:

Du kan læse meget mere om disse udbydere i låneoversigten øverst.

Som med de fleste andre kvicklån på nettet, skal du ikke stille sikkerhed for lånet – selvom du blot er 18 år.

Dog må du ikke glemme, at du stadig skal kunne opfylde de yderligere krav, som de enkelte kviklånsvirksomheder sætter.

I mange tilfælde vil udbydere af kviklån 18 år uden sikkerhed stille høje krav til din privatøkonomi, såsom en stabil indkomst og et fast arbejde.

Disse udbydere lader altså ikke alderen diktere din godkendelse, men derimod vælger at fokusere på dine økonomiske forhold.

Herudfra kan lånevirksomheden altså afgøre, om din økonomi som 18 årig kan klare en ekstra månedlig byrde, som et lån vil være.

Kan jeg få kviklån på dagen her og nu, hvis jeg ansøger en weekend?

I dag gør langt de fleste kviklånsvirksomheder brug af det, der kaldes straksudbetaling (læs om lån med straksudbetaling her).

Det vil sige, at såfremt din bank godkender transaktioner, der sker i løbet af en weekend, kan pengene allerede stå på din konto samme dag, du søger – selv i weekender og alle tidpunkter på døgnet.

Det er dog kun et lille udvalg af låneudbydere, der tilbyder udbetaling på dagen i weekender og helligdage.

Iblandt udbydere, der tilbyder weekendslån, finder du: 

 • Bonuslån
 • Turbolån

Står du derfor i en situation i weekenden, hvor du har brug for penge her og nu, kan du ansøge hos udbydere, der tilbyder udbetaling alle ugens dag – og døgnet rundt.

Sms lån
Banklån

Kviklån vs. banklån – hvad er bedst og billigst?

Uanset om du vælger et traditionelt banklån eller et kvik lån, er der en risiko for, at der ikke er plads i økonomien til at tilbagebetale det oprindelige lån.

Derfor kan det udvikle sig til at blive en ond spiral, som ender med flere lån, hvilket selvfølgelig ikke er rart.

I forhold til almindelige banklån, skal du med et kvicklån ikke stille sikkerhed.

Du skal heller ikke bruge en masse unødig tid på at finde årsopgørelser frem og fortælle om din privatøkonomi. Hvad du skal bruge, er blot en elektroniks enhed, en internetadgang og dit NemID.

Tager du kontakt til din bank, vil et større maskineri blive sat igen, hvilket kan tage flere dage.

Vælger du derfor et kviklån, vil du få udbetalt pengene i løbet af ganske få minutter.

For at minimere de risici, der kan være ved at optage lån, anbefaler vi at du bruger tid på, at finde den rette låneudbyder.

Der er stor forskel på rente og løbetid fra selskab til selskab.

Brug vores låneberegner til at sikre dig, at du finder det billigste lån til dine behov.

8 populære kviklånsudbydere

Bank Norwegian – stort lånebeløb til en lav rente

Vil du have et af de absolut billigste kviklån og privatlån?

Bank Norwegian blev startet i 2007 og er dermed efterhånden ved at være en garvet spiller på det danske online kviklånsmarked.

De er, med deres brugervenlighed og meget fordelagtige renter, hurtigt blevet en favorit hos vores forbrugere.

Bank Norwegian har hovedkontor i Norge, men leverer finansielle løsninger og produkter (såsom privatlån og kreditkort) til hele Skandinavien.

Med et Bank Norwegian betalingskort bliver du i stand til at klare hverdagens små udgifter, hvorimod et større privatlån kan hjælpe dig med at finansiere store investeringer.

Bank Norwegian leverer en af de mest populære løsninger indenfor billige og nemme online lån i Danmark med hurtig udbetaling.

Deres ansøgningssystem er helt enkelt, og du bliver gjort opmærksom på alle dine vilkår som låntager.

Ansøgningsprocessen kan gennemføres hurtigt og problemfrit direkte fra deres hjemmeside, hvor du blot skal underskrive med dit NemID.

Nemmere bliver det ikke.

Find Bank Norwegian i vores låneliste øverst her på siden, eller læs vores anmeldelse af Bank Norwegian.

DER – fleksibilitet og tryghed til en lav rente 

DER har siden 1970 tilbudt seriøs, personlig og ansvarlig rådgivning.

Det har de gjort for, at du nemt og billigt kan få finansieret lige præcis det, der betyder noget for dig.

I kundecentret i Odense sidder der hver dag mere end 100 medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til lige præcis dine behov.

DER har designet deres kviklån, så de er tilpasset de mange forskellige behov, som kan præge en almindelig privatøkonomi.

Deres løsninger er fleksible, så dit kviklån løbende kan tilrettes dit økonomiske udgangspunkt.

For DER er det vigtigt, at du får råd til at købe det, som betyder noget for dig.

Derfor tager DERs online kvicklån udgangspunkt i lige netop din unikke situation.       

DER tilbyder således 3 forskellige nemme og billige kviklån med hver deres unikke fordele:

PrivatLån Plus

Privatlån Plus er det frie kviklån. Det er lånet, der indretter sig efter dig, og derved giver dig den største medbestemmelse på kviklånsmarkedet.

PrivatLån Plus udmærker sig især på 3 punkter i forhold til medbestemmelse:

(1) Du bestemmer helt selv, hvad pengene skal bruges til – det blander DER sig ikke i, (2) det står dig frit at skrue op og ned for dine afdrag, så det passer til din økonomiske situation den givne måned, (3) du kan betale lånet ud, lige når du vil – helt uden gebyrer.

Et PrivatLån Plus giver dig frihed i en verden af begrænsninger.

PauseLån

Med et PauseLån kan du sætte dit kvik lån på pause, hvis du trænger til lidt ekstra luft i din økonomi, hvis du kommer ind i en særlig hård måned.

Hvis budgettet ikke løber rundt, kan det være rart med et økonomisk pusterum – og det er muligt med et PauseLån fra DER. Du kan sætte kviklånet på pause, når behovet opstår, og du slipper derfor for unødige bekymringer om næste måneds udgifter.

Du bestemmer selv din tilbagebetalingsperiode, og du kan betale lånet ud, lige når det passer dig – uden gebyrer, selvfølgelig.

TrygLån

Går du med store boligdrømme eller trænger bilen til at blive udskiftet? Måske vil du gerne forkæle familien med drømmerejsen?

Disse ønsker kan være svære at forene med intentionen om at beskytte din privatøkonomi, hvis du skulle gå hen og miste dit job.

Men her kommer DER dig til undsætning.

Med et TrygLån kan du låne op til 50.000 kroner, som du kan bruge på lige præcis dét, du drømmer om, og samtidig få en forsikring, der dækker dine afdrag, hvis du skulle blive ufrivillig arbejdsløs.

TrygLån er det fornuftige valg, der gavner både dig og dine nærmeste.

Du finder D:E:R i låneoversigten øverst på denne side eller læs vores anmeldelse af udbyderen her.

L’EASY Kontantlån – lån med lav rente

L’EASY Kontantlån har med mere end 25 års erfaring på kviklånsmarkedet en bred erfaring og kan derfor tilbyde dig de bedste løsninger inden for billige kviklån i dag.

Fra hovedkontoret i Odense sidder deres medarbejdere klar til at rådgive dig om dit nye kviklån og skræddersy den løsning, der passer bedst til dig.

Du skal ikke stille nogen sikkerhed for lånet, og ved hjælp af NemID får du hurtigt og nemt dine penge.

Hos L’EASY Kontantlån får du desuden 14 dages returret på dit lån – så der er ingen risiko ved at optage et kvicklån med det samme.

Se vores låneliste øverst på denne side og find et direkte link til L’EASY Kontantlån. Du kan også læse vores anmeldelse af L’EASY Kontantlån.

Ekspres Bank – hurtig svartid samt lav rente

Ekspres Bank (nu også Express Bank) er en populær digital bank i Danmark.

Banken prøver at tiltale den moderne forbruger og lover en hurtig ansøgningsproces og hurtig udbetaling, når du låner hos dem.

Renten for lånet bliver bestemt individuelt, efter Express Bank har lavet en kreditvurdering af dig.

I princippet kan du derfor allerede blive godkendt til lån som 18-årig hos Ekspres Bank.

Ansøger i to personer sammen, kan det hjælpe på kreditvurderingens udfald.

For at din ansøgning hos Express Bank bliver godkendt, må du ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret.

Derudover skal du også have fast bopæl i Danmark og have en permanent opholdstilladelse i landet.

Lån & Spar – et fleksibelt lån med personlig rådgivning

Lån & Spar er en dansk låneudbyder som er beliggende i København K.

Hos Lån & Spar tilbyder de god service og rådgivning før, imens og efter lånet. Lån & Spar udbyder både privatlån, betalingskort og lån til bil.

PrivatLån er et forbrugslån, hvor det er muligt at låne op til 100.000 kroner.

Med låneberegneren fra Lån & Spar kan du angive hvor meget, du ønsker at låne og over hvor lang tid.

Herefter vil du få en oversigt over gebyrer, renter og andre omkostninger, som er forbundet med lånet.

Ønsker du et lån fra Lån & Spar, kan du få et lånetilbud tilsendt fra dem.

Før du ansøger om et lån, skal du have en række dokumenter klar, deriblandt årsopgørelsen, lønsedler, seneste gældsoplysninger, budgetoversigt og eventuelle ejendomsværdiskemaer, terminskvitteringer og/eller pantebrevsopkrævninger.

Det tager ca. 15-30 minutter at søge om et lån hos Lån & Spar.dk.

Ikano Bank – stort udvalg af lånetyper

Ikano Bank er skabt af IKEAs stifter Ingvar Kamprad tilbage i 1987.

Bankens hovedaktiviteter er finansiering, forsikring, fast ejendom, detailhandel og kapitalforvalting.

Ikano Bank tilbyder sine kunder det lånebeløb, der passer bedst til dem og deres økonomi.

Som ansøger hos Ikano Bank skal du være fyldt 18 år og må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret.

Derudover skal du også have bopæl i Danmark.

Ikano Bank fastlægger ikke renterne efter din personlige kreditvurdering.

Renten afhænger i stedet af lånebeløbet.

På denne måde kan de tilbyde deres kunder de samme renter – uanset privat økonomi.

Når du låner hos Ikano Bank, kan du følge med på lånets afvikling på MinKonto.

Her kan du også tilmelde dig ØkonomiSikring, hvis du ønsker mere sikkerhed i forbindelse med dit lån.

Derudover kan du også foretage en sikker indbetaling og tilmelde dine betalinger til iBox.

Zaplo – billig og fleksibel kredit

Zaplo er et registreret varemærke og en del af 4finance, som er Europas største online låneudbyder.

Zaplo har fokus på fleksibilitet og gennemskuelighed.

De ønsker at give forbrugerne en god oplevelse før, imens og efter lånet.

Som en ekstra ydelse tilbyder Zaplo deres kunder, at de kan foretage ekstra betalinger på lånet, når de ønsker det.

På denne måde kan du hurtigere få afviklet lånet og spare renter.

Når du vælger at tage et lån hos Zaplo, kan du, allerede når du vælger dit lånebeløb, se hvor meget, du kommer til at betale i renter og ÅOP.

Derudover kan du også se hvor meget, du skal tilbagebetale hver måned for lånet.

Det er også muligt at justere tilbagebetalingsbeløbet, hvis du ønsker det.

Zaplo tilbyder en fast rente, og du får svar på, om du er godkendt i løbet af 10 sekunder.

Alt du skal bruge til at ansøge er dit NemID.

GoKredit – hurtig og billig kredit på 30 dage

GoKredit ApS blev etableret af to unge danske kvinder.

GoKredit vil gøre det muligt for forbrugerne at tilbyde lån med en hurtig behandlingstid og høj sikkerhed.

De ønsker at gøre det nemt for dig at låne et mindre beløb over en kort periode.

Du får et lån fra GoKredit ved at bruge dit NemID.

Ansøgningsprocessen tager ikke mere end få minutter.

For at komme i betragning som låntager skal du:

Derudover må du, eller personer i din husstand, ikke have udestående lån hos GoKredit, og du skal kunne identificere dig med dit NemID.

Tilbagebetaler du beløbet som aftalt, vil du have mulighed for at låne mere de næste gange.

Hver eneste gang du låner, vil der blive lavet en kreditvurdering af dig som afgør, om du kan låne eller ej.

TIP: Søg info om låneudbyderen

Inden du skriver under på en låneaftale, er det en rigtig god idé at undersøge låneudbyderen nærmere.

Det kan du gøre her på siden ved at besøge vores side over låneudbydere på markedet i dag.

Her kan du finde grundigt udarbejdet information om samtlige lånevirksomheder på det danske marked.

Du kan også læse om de krav, fordele og ulemper som hvert enkelt lånefirma har.

HUSK: Du kan søge om flere lån hos flere forskellige låneudbydere, da hver ansøgning er 100% uforpligtende.

Det et ligeledes muligt at optage lån hos flere låneinstitutter samtidigt.

Flere udbydere af kvik lån i Danmark

Lige nu er kviklånsmarkedet i rivende udvikling, og det betyder, at der hele tiden kommer nye lån på lånemarkedet i Danmark

Find kviklån online

Nye udbydere af kviklån kan tilbyde dig et produkt, der er tilpasset dine helt unikke behov som låner.

Nordiclån – fast lav rente og månedlig ydelse

Nordiclån gør hele processen omkring kvik lån så enkel som mulig.

For dem er det vigtigt, at det er trygt og nemt for dig at låne penge hurtigt.

Du kan alle ugens dage modtage råd og vejledning i forbindelse med dit kviklån fra deres danske call center.

Spargo Finans – lav rente og hurtig udbetaling

Hos Spargo Finans kan du låne til både dine små og store drømme.

Der er ingen skjulte gebyrer forbundet med dit lån, da alle omkostninger og vilkår fremgår af din låneaftale.

Spargo Finans er hurtig til at behandle din låneansøgning og udbetale pengene til din konto.

Ofte modtager du pengene samme dag, du sender din ansøgning afsted og bliver godkendt.

Ferratum kredit – et billigt og hurtigt lån

Ferratum har lavet en smart form for kviklån, der fungerer ligesom en kassekredit.

Det vil sige, at du får ekstra penge stillet til rådighed, når du har brug for det.

Præcis som med en almindelig kassekredit, betaler du kun, når du bruger af din kredit.

Desuden får du mere luft i din økonomi, da du kun behøver at betale en lav ydelse hver måned.

Det er både smart og fleksibelt.

Med den ekstra kredit får du et større økonomisk råderum, da du har dét ekstra at trække på, hvis det skulle blive lidt småt med pengene i løbet af måneden.

Hos Ferratum bestemmer du helt selv, hvor meget du vil have kredit på, og det er sågar muligt at hæve hele din kredit på én gang.

Med et online login styrer du selv din kredit og slipper for besværet med gentagne låneansøgninger og kreditvurderinger.

Tilbagebetal hele beløbet, når du kan – helt uden et indfrielsesgebyr.

Med Ferratums kreditlån optager du et billigt kviklån til en lavere rente og med hurtig udbetaling.

Du får svar indenfor 30 sekunder og du modtager pengene i løbet af kun 45 minutter.

Hvad du skal være opmærksom på er, at efter denne periode skal du betale renter som normalt. I sidste ende kan det godt være en dyr fornøjelse, hvis du beholder kreditten i flere måneder.

LendOn – fleksibel og billig kredit med hurtig udbetaling

LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS og er en forholdsvis ny spiller på markeder.

Det særlige ved LendOn er, at de tilbyder individuelle løsninger til deres kunder.

Derudover lægger LendOn stor vægt på gensidig tillid og loyalitet – de forventer derfor, at alle deres kunder er pålidelige og ansvarlige låntagere.

Du har derfor mulighed for at deltage i deres loyalitetsprogram, såfremt dit tredje lån har været vellykket.

Som en del af deres loyalitetsprogram får du en lang række bonusser og rabatter – og tilmed mulighed for at forhøje det maksimale beløb.

Skulle du dog ikke være i stand til at tilbagebetale i tide, er LendOn fleksible.

I de fleste tilfælde, får du mulighed for at forlænge perioden – dog påregnes et bestemt gebyr.

Tilbagebetal desuden hele beløbet, når du har mulighed for det, uden omkostninger.

Nupp – rentefrit lån i op til 60 dage

Det billigste kviklån er dét lån, du ikke skal betale for.

Som en ny spiller på markedet tilbyder Nupp.dk rentefrie lån gratis i helt op til 60 dage.

Nupp er ejet af internetbanken Basisbank A/S og har derfor erfarne og dygtige medarbejdere i ryggen.

Med Nupp får mulighed for at låne rentefrit i de første 60 dage.

Det er især fordelagtigt for dig, der blot mangler lidt ekstra penge på lommen i en kort periode.

Hos Nupp ansøger du nemt og sikkert via Nupp.dk og får udbetalt pengene inden for 30 minutter.

Nemmere og hurtigere bliver det næsten ikke.

Er du fyldt 18 år, bor i Danmark og har fast indtægt, kan du trygt søge om kvicklån hos Nupp.

Robotlån – automatisk godkendelse og hurtig udbetaling

I spænd med Nupp, er robotlån.dk en af Basisbanks låneformidlere.

Hos Robotlån kan du ansøge nemt og sikkert med dit NemID.

Du kan tilmed søge om lån som 18-årig, hvilket ikke gør sig gældende hos mange låneudbydere, der tilbyder beløb over 10.000 kroner.

Derudover får du straks svar på, om du kan godkendes til et lån.

Dog sker udbetalingen først den næste hverdag. Men det kan være værd at vente på.

L’EASY Minilån – lille lånebeløb med kort løbetid og hurtig udbetaling

Er du på udkig efter et lille lånebeløb med afdragsfrihed?

Så er L’EASY Minilån måske løsningen for dig.

Du bestemmer din afdragsperiode, og du skal ikke betale indfrielsesgebyrer, hvis du får mulighed for at betale kviklånet ud før tid.

L’EASY Minilån behandler din ansøgning lynhurtigt og modtager ofte pengene samme dag, du godkendes til lån.

Du kan derfor nemt og enkelt få penge hurtigt.

Kviklån har desværre et dårligt ry

På grund af Luksusfældens fokus på kviklån, har kviklån efterhånden fået et blakket renommé.

Derudover findes der mange nyhedsartikler (bl.a. denne fra Børsen), der omhandler kviklånvirksomheder og de høje renter, de pålægger lånene, hvormed de opfordrer til, at markedet bliver mere reguleret, så folk ikke lokkes i “luksusfælder”.

Det betyder, at mange danskere fravælger at tage et kviklån.

Sandheden er dog ikke så sort på hvid, som de fremstiller det.

Det er trods alt stadigvæk muligt at finde billige kviklån, som kan hjælpe dig med at finansiere dit forbrug.

Der findes selvfølgelig også dyre kvicklån – men disse kviklån kan du sagtens undgå, hvis du sammenligner alle danske kviklån og undersøger dine muligheder til fulde.

Det er lidt ligesom at sige, at alle biler er dyre, hvis du kun kender til Ferrari.

Du skal desuden ikke være bange for at låne penge online i Danmark.

Her i landet overvåger Finanstilsynet nemlig alle finansielle virksomheder med det formål at sikre, at låneudbyderes virke foregår på ordentlig og ansvarlig vis.

Det er derfor trygt og sikkert at låne penge online.

For at undgå de dyre lånefælder, der findes derude, kan du læse denne guide fra Berlingske.

Lov om kviklån fra 2017

Grundet lige netop det dårlige ry, som kviklån har fået, trådte en ny lovgivning i kraft den 1. januar 2017. Denne lovgivning giver låntagere af kviklån en obligatorisk tænkepause på 48 timer.

Det betyder i praksis, at der går 48 timer, fra du har ansøgt, til du kan godkende lånet og få pengene på din konto.

Denne nye regel om kvicklån har primært til formål at mindste væksten af kviklån, da folk kan risikere at ende i en ond spiral, hvor regningerne hober sig op.

I 2015 foretog Megafon en undersøgelse af lånemarkedet i Danmark på vegne af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Heri fremkommer det, at danskerns brug af kviklån er steget bemærkelsesværdigt de seneste år.

Undersøgelsen viser desuden, at online udbydere generelt omsatte for ca. 30 mio. på forlængelser og afdragsordninger i 2013.

Dertil fremviser analysen, at tilbagebetalingsfristen blev overskredet med minimum 30 dage for 25 % af oprettede lån, hvor ca. 18 % blev sendt til Inkasso.

Derfor har regeringen valgt at give forbrugerne tid til at tænke over kviklånet, før de sætter den endelige underskrift. 

Gælder kun for lån med kort løbetid

Den nye lovgivning omfatter kun kviklån med en løbetid på op til 3 måneder.

Den nye lovgivning omfatter kun kviklån med en løbetid på op til 3 måneder.

Det vil sige, at du nemt kan finde andre online lånetyper med længere løbetider, som ikke er inkluderet i lovgivningen – såsom forbrugslån og kredit.

Den nye regel for hurtige kvicklån kan både indebære fordele og ulemper for dig som låntager:

Fordel: Du får en længere betænkningstid, hvor du kan genoverveje, om et kviklån er den rette løsning.

Ulempe: Du har ikke længere mulighed for at modtage et kortvarigt kviklån samme dag, du søger om lånet.

Hos Fairlån mener vi også, at reglen fjerner de mange af fordele ved kviklån, hvis du skal vente 48 timer på at modtage pengene.

Og hvem siger, at forbrugerne ikke har brugt nok tid på at tænke over kviklånet, før de søger?

Derudover kan reglen forekomme konkurrenceforvridende i forhold til bankerne, hvor du kan skrive under samme dag, du ansøger om et lån.

At der så typisk går 2 uger i banken, fra du har kontaktet banken, til pengene står på din konto, er en anden sag!

Grundet den nye lovgivning kan du i dag finde flere og flere online låneudbydere, der reklamerer med fleksibel kassekredit med ubegrænset løbetid.

Den ubegrænsede løbetid gør det muligt for låneudbydere at tilbyde hurtig udbetaling.

Herved skal du ikke vente 48 timer for at modtage lånet, da du ofte får kreditten udbetalt samme dag, du søger.

Er du interesseret i at lære mere om de danske love for finansielle virksomheder? Så kan du læse alt om lovgivning for lånevirksomheder her på Forbrugsombudsmandens hjemmeside. 

Alternativer til kviklån

Nemme kviklån er den ideel løsning til dig, der vil have ekstra penge på kontoen med det samme. Med et kviklån får du derfor hurtigt flere penge mellem hænderne uden at gennemgå en længere ansøgningsproces.

Men der findes andre lånemuligheder på nettet, der kan give dig de samme fordele – og måske endda til en billigere rente.

Måske har du hørt om større forbrugslån og online kassekreditløsninger? Vi vil her præsentere dig for nogle gode alternativer til de billigste kviklån, som måske også kan imødekomme dine behov.

Kviklån vs. kassekredit

Et kviklån kan udbetales til dit kreditkort indenfor blot 1 hverdag – men det samme kan en kassekredit, du optager på nettet. Som med kviklånet er kredit en hurtig løsning, hvor du ikke skal tage kontakt og aftale et møde med en bankrådgiver, såfremt du vælger en online låneudbyder.

Du skal blot bestemme dig for et passende beløb, som du gerne vil have stillet til rådighed på din konto. Herefter kan du bruge pengene på lige dét, du vil.

Endnu en fordel ved online kredit er, at du kun bliver pålagt renter og gebyrer for det beløb, du reelt bruger. Selvom renten og ÅOP som regel er højere ved en kassekredit sammenlignet med kviklån, skal du ikke betale for hele beløbet, hvilket kan være en god løsning.

Måske vil du bare gerne have et ekstra økonomisk overskud, hvis en uventet regning dukker op, eller hvis du vil have flere lommepenge med på ferie.

Denne låneform er typisk et oplagt valg til dig, der er ikke helt præcist ved hvor mange penge, du har brug for – men blot vil have ekstra råderum i hverdagen.

Kviklån vs. forbrugslån

Kan et kviklån sammenlignes med et forbrugslån?

I dag kan det være svært at skelne mellem nemme kviklån og forbrugslån hos online institutter. Det skyldes, at online forbrugslån også tilbyder en kort ansøgningsproces og hurtig udbetaling.

Men generelt set forbindes forbrugslån med et større lånebeløb, længere løbetid og en lavere rente. Det er altså disse faktorer, der adskiller disse to lånetyper.

Et forbrugslån er derfor et bedre løsning til dig, hvis du ønsker at låne penge til større investeringer som iværksætteri, bolig og bil.

Denne lånetype kan således også indebære en lidt længere ansøgningsformular samt lidt højere krav til din indtjening. Det kan derved også være sværere at få bevilget et lån til større forbrug, da du skal kunne imødekomme strengere krav og betingelser.

Har du derimod kun brug for et mindre lånebeløb på omkring 5.000 – 50.000 kroner, kan et kviklån med hurtig udbetaling være den bedste løsning til dig.

Hvilke kviklånsvirksomheder anbefaler vi?

Hos Fairlån er vores mission at gøre lånemarkedet overskueligt og tilgængeligt for dig, så du selv kan bedømme hvilken låneløsning, der vil være ideel for dig og din økonomi.

Du kan derfor benytte Fairlåns sammenligningstjeneste, der giver dig indblik i de enkelte kviklåns lånevilkår, såsom ÅOP, renter og tilbagebetaling og løbetid.

Vi reklamerer ikke kun med de bedste lånevilkår – vi fremviser både fordele og ulemper hos hvert enkelt lån, så der ikke bliver lagt skjul på noget.

Vi tror på, at gennemsigtighed og troværdighed er vejen frem, når du er på jagt efter den mest fordelagtige kviklånsløsning til din situation. Det er her, vi kan hjælpe dig med at danne overblik over alle de parametre, der kan være afgørende for dit valg af lån.

Du kan besøge Fairlån så mange gange, som du har lyst. Vi kræver hverken et gebyr eller binder dig til vores tjeneste.

Hvor hyppigt opdaterer vi vores kviklånsoversigt?

Vi holder jævnligt øje med ændringer i de enkelte kviklåns vilkår, så vi altid kan vise dig en opdateret liste med lån. Du kan derfor trygt stole på de oplysninger, du finder på Fairlån.

Det er dog ikke kun de eksisterende lån, der løbende bliver opdateret – vi er også nogle af de første, der giver dig besked om de nye og billigste kviklån på markedet i Danmark. 

Når et nyt lån indtræder lånemarkedet, opdaterer vi straks vores låneoversigt, så du ikke går glip af de nyeste kvicklån til dig.

Vi anbefaler derfor, at du besøger Fairlån, hvis du vil holde dig orienteret om dine nye lånemuligheder. 

Det tager kun et par minutter at udfylde en ansøgning og få pengene på din konto:

 1. Sammenlign kviklån i oversigten her på siden
 2. Vælg låneudbyder og ansøg om lån på 2 minutter.
 3. Modtag pengene inden for 30 minutter.

Nu er det slut med dyre kviklån med dårlige vilkår!

Lad Fairlån hjælpe dig med at finde nogle af de bedste kviklån til en lav rente, der passer til din situation.

Det har aldrig været nemmere at sammenligne lån!

Det siger vores brugere

Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.
Nævnt i