Anmeldelse af Ferratum Kassekredit

4.91/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Du modtager pengene inden for 45 minutter
  • Du ansøger nemt og hurtigt med NemID
  • Du får en fleksibel og billig låneform
  • Du betaler kun, når du bruger af din kredit
  • Renten kan blive høj
Alder
23 år
Bopæl
Du skal have en dansk folkeregisteradresse
CPR-nummer
Du skal have et dansk CPR-nummer
Telefonnummer
Du skal have et fungerende dansk telefonnummer
E-mail adresse
Du skal have en fungerende e-mailadresse
Beløb
1500 - 15000 kr
Løbetid
3 - 90 Måneder
Rente
- %
ÅOP
0 - 381,34 %
Min. alder
23 år
Min indkomst
--
Godkender RKI
No
Start gebyr
--
Månedligt gebyr
--
Adm. gebyr
--
Godkendelsestid
30 Minutter
Udbetalingstid
45 Minutter

Om Ferratum Kassekredit

Med en Ferratum Kredit kan du låne op til 15.000 kroner. Du modtager pengene på din konto efter højst 45 minutter, fra de har modtaget din ansøgning.

Ferratum kalder dette lån for et forbrugslån eller en kredit. Lånetypen kan nemlig både bruges som en kredit, hvor du låner når du har behov for det, samtidig med, at den også kan bruges på én gang.

Vælger du at bruge hele kreditten på én gang, så vil denne blive tilbagebetalt med en månedlig rate og en løbetid på 12 måneder- ligesom et almindeligt forbrugslån.

Ferratum kassekredit fungerer på den måde, at du løbende kan forhøje eller sænke det beløb, som din kassekredit ligger på. I praksis fungerer det en smule anderledes end en traditionel kassekredit, da du selv skal regulere kassekreditten løbende.

Der går ligeledes op til 45 minutter, fra du har forhøjet din kassekredit til beløbet står på din konto. Til gengæld er det langt nemmere at få en kassekredit igennem Ferratum end igennem en traditionel bank.

 

Om Ferratum

Ferratum er for dig, der har brug for, at det kan gå rigtig stærkt med at få penge ind på kontoen. Du kan vælge mellem at søge om en kredit, et mobillån, et mikrolån eller et forbrugslån.

Alle disse lån er hurtige lån, dvs. lån som du hurtigt kan forvente på din konto. Derudover får du også meget hurtigt besked om din ansøgning er blevet godkendt eller ikke.

Ferratum spørger ikke ind til, hvad du skal bruge pengene til. Du behøver derfor ikke overbevise dem om, at du har behov for pengene, som ellers er tilfældet ved traditionelle banker.

Derudover giver Ferratum dig også muligheden for kun at betale for det, du låner, i forhold til den givne kredit. Et lån hos Ferratum kan dermed give dig mere glæde i hverdagen.

Når du tager en kredit hos Ferratum, betaler du kun for det du låner – ikke mere. Derudover har Ferratum også besluttet at sløjfe etableringsgebyret for lånet. Resultatet er et meget fordelagtigt lån til dig.

Ferratum forsørger at behandle alle deres kunder så fair som muligt. Derudover prøver låneudbyderen også at tilbyde den bedst mulige service til deres forbrugere.

Du er derfor i meget trygge hænder, når du tager et lån hos Ferratum. Ønsker du at kontakte Ferratum, kan du gøre dette på deres hjemmeside, pr. telefon eller ved at sende dem en e-mail.

Åbningstiderne i hverdagene er fra 09 til 20 og lørdage fra 10 til 17. Har du korte spørgsmål, som du mangler et hurtigt svar på, kan du med fordel anvende chatten som findes nede i højre side på Ferratums hjemmeside.

 

Hvem kan søge om en Ferratum Kredit?

Ferratum har en række krav, som sikrer, at du kan betale dit lån tilbage som aftalt. Derfor har de sat nogle rimelige kriterier i forhold til, hvem der kan låne hos dem. Det gør de som sikkerhed for både låntager og långiver.

Kravene de har sat er, at du skal have folkeregisteradresse i Danmark og have et dansk CPR-nummer. Du må samtidig ikke være registreret i RKI, i Debitor Registret eller hos Ferratum.

Er du endnu ikke fyldt 23 år, vil du heller ikke kunne låne hos låneudbyderen.

 

Fordele ved en Ferratum Kredit

Når du tager en Ferratum Kredit, får du lavere renter end ved et normalt mikrolån. Dette gør låneformen billigere og mere fleksibel.

Derudover betaler du en lav ydelse hver måned for kreditten, hvilket betyder, at du stadig vil have mulighed for at leve nogenlunde, som du plejer.

Dog skal du altid huske, at en kredit eller et lån altid vil være en yderligere belastning på din private økonomi.

Har du derfor i forvejen svært ved at følge med betalingerne af regninger og andre udgifter, er en kredit ikke nødvendigvis den bedste løsning.

Har du en kredit hos Ferratum, betaler du kun for den, når du også bruger den. Dermed har du mulighed for at bruge pengene når det bliver nødvendigt.

Som tidligere nævnt, har Ferratum intet etableringsgebyr til deres kredit. Du slipper dermed for at betale for oprettelsen. Dog vil der blive påregnet renter af din udnyttede kredit samt også gebyr hver gang, du overfører penge fra din kredit over til din NemKonto.

 

Ulemper ved en Ferratum Kredit

Ulemperne ved at tage en Ferratum Kredit kan være, at du med en kredit konsekvent altid vil bruge flere penge end du egentlig har. Det kan føre til, at du altid vil skylde penge, og at du vil få svært ved at blive gældfri igen.

Derudover er renterne på en kredit hos Ferratum højere end hos forbrugslån. Ved du derfor i forvejen, at du mangler mange penge på én gang, kan det være, at du hellere skal tage et forbrugslån.

 

Sådan får du en Ferratum Kredit

Det første du skal gøre, hvis du ønsker at få en Ferratum Kredit, er at gå ind på Ferratums hjemmeside. Dette kan du gøre ved at klikke på den grønne knap “Ansøg nu” oppe til venstre for dig, eller ved at klikke på Ferratum logoet.

Er du inde på hjemmesiden, vil du først få et par informationer om en Ferratum Kredit. Under informationerne kan du trykke på “Anmod nu” for at starte din ansøgning.

På den efterfølgende side skal du angive hvor meget, du ønsker at låne hos Ferratum. Du kan få en Ferratum kredit fra 1.500 kroner til 15.000 kroner.

Har du fastlagt et beløb, skal du herefter angive CPR-nummer, mobilnummer og en e-mail adresse. Det er vigtigt, at du registrerer et mobilnummer og en e-mail som er aktiv, da Ferratum vil kontakte dig herover.

Har du ikke angivet et korrekt mobilnummer eller e-mail, vil du ikke få et svar på din ansøgning. Herefter skal du angive, hvilken bank du har, og acceptere Ferratums kredit vilkår.

Inden du dog gør dette, anbefales det, at du først læser disse igennem. Til sidst skal du bekræfte, at dine oplysninger er korrekte, at du er fyldt 23 år, at du ikke er registreret som dårlig betaler, og at du ikke har nogle udestående lån hos Ferratum.

Derefter kan du trykke på “Anmod om Kredit”. Har du en kampagnekode, skal denne angives, inden du anmoder om kreditten.

Bliver din ansøgning accepteret, kan du indenfor åbningstiden forvente lånet på din konto i løbet af 45 minutter.