Bank Norwegian anmeldelse

Bank Norwegian tilbyder flere forskellige lån, uanset om du har brug for at låne store eller små beløb. Du kan finde et lån, der både passer til hurtige finansieringer, eller hvis du planlægger større investeringer som en renovering eller et bilkøb. Banken er forbundet med det norske flyselskab, og du kan få udstedt et særligt kreditkort, hvor du opsparer cashpoints, du kan bruge til at købe flyrejser.

9.8
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
9
Ekstra fordele
10
Brugeroplevelse
10

Bank Norwegian produkter

9.363 har valgt dette de sidste 31 dage
8.0
Vurdering
Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 7.75 – 20.73 %
Udbetaling Tirsdag 18:15
 • Få svar med det samme
 • Du bestemmer selv, hvad du bruger lånet til
 • Enkel online ansøgningsproces
Eksempel: Samlet kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 801 kr. til 1.037 kr. Variabel debitorrente fra 7,75 % til 20,73 %. ÅOP fra 7,75 % til 20,73 %. Samlede kreditomkostninger 8.080 kr. til 22.244 kr. Samlet tilbagebetaling fra 48.080 kr. til 62.244 kr. (Annonce)

Om Bank Norwegian

Norwegian er hos de fleste danskere først og fremmest kendt som et lavprisflyselskab. Men tilbage i 2007 blev Bank Norwegian etableret i Norge. Dengang blev banken etableret for at støtte flyselskabets fordelsprogram, men siden da har selskabet udviklet sig til en selvstændig, digital bank. Siden 2015 har vi også haft banken i Danmark.

Bank Norwegian tilbyder både forbrugslån, kviklån, billån og samlelån. Derudover tilbyder banken også at du kan tegne forsikringer, og du kan endda få et kreditkort til dine konti hos Bank Norwegian. Under corona-pandemien lancerede Bank Norwegian eksempelvis dagligvareforsikring, som fulgte automatisk med, hvis du havde et kreditkort. Det betød, at du kunne få op til 7.000 kroner af dine dagligvarekøb dækket i en måned, hvis du skulle blive arbejdsløs eller sygemeldt.

Man behøver ikke at tegne et lån eller bruge andre af bankens ydelser, før at man kan oprette et kreditkort hos Bank Norwegian. Fordelen ved kreditkortet er blandt andet, at du kan få en medfølgende kassekredit, så du stadig kan bruge kortet, selvom du går i minus på kortet. Men kassekreditten er selvsagt ikke gratis, at pengene skal betales tilbage igen med renter.

Baggrunden som flyselskab skjuler sig ikke, når man kigger på fordelene ved at have et kreditkort. Du kan nemlig få en rejseforsikring med i købet, hvis du betaler for størstedelen af transportomkostningerne med dit Norwegian-kort. Samtidigt sparer du også cashpoints, som du kan bruge til at betale for din næste flyvetur med Norwegian.

Opsummering af anmeldelse

Det er let at bruge Bank Norwegians hjemmeside, som oplyser om alle gebyrer, som kan bindes op på lånet. Det sikrer en god transparens. Man får hurtigt behandlet sin ansøgning, så man kan få udbetalt sit lån på få dage. Tilmed er det let at ændre ens lån, hvis man enten har brug for flere penge eller mulighed for at tilbagebetale lånet før tid. Til gengæld kan det være svært at finde den konkrete pris på ens lån, før man sender sin ansøgning.


Kundeservice

10

Kundeservicen er lettilgængelig. Der er brugbare svar på hjemmesiden. Du kan få hjælp via kundeservice på alle hverdage. Kundeservicen er dog omdiskuteret blandt brugerne, hvor nogle blandt andet er utilfredse med ubegrundede afslag. Andre brugere har til gengæld ikke noget negativt at sige om kundeservicen.


Pris

9

Alle gebyrer er lagt frem. Derfor er der ingen skjulte overraskelser. Der er også godt valgfrihed mellem lånebeløb. Man kan let danne sig et overblik over de forskellige udgifter, for alle gebyrer er lagt tydeligt frem. Til gengæld er der ikke nogen låneberegner på hjemmesiden, som kan gøre det lettere at udregne prisen.


Brugervenlighed

10

Hjemmesiden er overskuelig. Selvom Bank Norwegian tilbyder mange produkter, er det let at finde den information, man leder efter. Uanset om man selv kan finde svaret, eller man skal have fat i kundeservice. Alle gebyrer er oplistet, og derfor kan man danne sig et fint overblik over låneomkostningerne.


Behandlingstid

10

Det er svært at forestille sig en hurtigere sagsbehandlingstid på låneansøgningen, end hvad Bank Norwegian tilbyder. Sagsbehandlingen er både hurtig, samtidigt med at den er grundig og effektiv. Det betyder, at du hverken venter unødigt længe, men samtidigt kan være sikker på, at der bliver truffet den rette kreditvurdering.


Andre fordele

10

Du kan ansøge om at ændre lånebeløbet, hvis du har brug for flere penge. Du kan også betale beløbet hurtigere tilbage uden, at du skal betale yderligere gebyrer. Derudover kan du bruge kreditkortet til at optjene cashpoints, som du kan bruge til at købe flyrejser med Norwegian.


Bank Norwegian Låneberegner
5.000 kr. 400.000 kr.
12 måneder 180 måneder
7.2 % 24.35 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Bank Norwegian Samlelån

Bank Norwegian

Beløb 5.000 – 400.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 7.2 – 24.35 %
Alder 23 år

Fordele

 • Hurtig behandling af ansøgning og udbetaling
 • Ingen skjulte gebyrer, der ikke er oplyst på forhånd
 • Lånet kan ændres, hvis du har brug for at låne mere

Ulemper

 • Ingen prisberegner på hjemmesiden
 • Man skal ansøge før, man kan se prisen på lånet
 • Ubegrundede afslag på ansøgninger

Vurdering af Kundeservice

10

Hvis du har brug for at komme i kontakt med banken, kan du enten ringe til kundeservice, som har åbent på hverdage mellem klokken 10 og 16, eller du kan finde hjælp på Bank Norwegians hjemmeside. Her er der svar på typiske spørgsmål, men du kan også sende en e-mail gennem kontaktskemaet på hjemmesiden.

Det er let at finde kontaktoplysninger til Bank Norwegian på internettet. Betjeningen er ofte effektiv og regelret, men på Trustpilot fortæller flere kunder, at de har fået afslag på deres ansøgning om kreditkort og er utilfredse med, at de ikke kan få en ordentlig forklaring på, hvorfor de har fået et afslag. Andre kunder fortæller også, at de har fået underlige regninger på små beløb med renter, selvom at de har betalt lånet tilbage. Mange andre kunde har dog ikke noget at udsætte på Norwegians kundeservice.

Information om banken

BankBank Norwegian
AdresseSnarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge
E-mailMail@banknorwegian.dk
Telefon70 80 11 00

Kundeservice åbningstider

Mandag10:00-16:00
Tirsdag10:00-16:00
Onsdag10:00-16:00
Torsdag10:00-16:00
Fredag10:00-16:00
Lørdag
Søndag

Vurdering af pris

9

Bank Norwegian tilbyder både og store lån, som kan afbetales hurtigt eller over lang tid. Det betyder, at låneomkostningerne også varierer en del, alt efter hvilken låneaftale som du vælger, og hvor meget du afbetaler hver måned. Prisen afhænger af hvor meget du vil låne, og om du laver et lån med sikkerhed eller et lån uden sikkerhed.

På bankens hjemmesiden kan du se en oversigt over alle gebyrer, som følger med lånet. Det er en af bankens fordele, da det sikrer en del transparens, og du undgår skjulte gebyrer. Men da renten varierer i forhold til din personlige indkomst, kan det være svært at danne sig et ordentligt overblik over, hvad lige præcis dit lån skal koste. Desværre bliver man ført ind mod et ansøgningsskema, før man kan danne sig et ordentligt overblik over lånets omkostninger.


Bankens krav

 • Minimumsalder: 23 år
 • Man skal have et dansk CPR-nummer
 • Man skal være bosiddende i Danmark
 • Man må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret
 • Ingen krav til indtægt, man banken foretager et kredittjek af alle ansøgere

Hvordan er Brugeroplevelsen?

10

Til trods for at Bank Norwegian tilbyder mange forskellige services, er det en meget overskuelig hjemmeside, hvor man let kan finde rundt mellem deres lån, kreditkort, forsikringer eller opsparing. Alle de vigtigste sider på hjemmesiden ligger som store ikoner øverst på sitet, så man hurtigt kan navigere rundt på hjemmesiden.

Kundeservice er let tilgængelig, og der er allerede udfyldt en masse svar på almindelige spørgsmål på hjemmesiden. Det kan dog være lidt svært at finde de konkrete informationer om prisen på de forskellige lån. Banken udbyder både små og store lån, hvorfor prisen varierer en del. Da der ikke er en prisudregner på hjemmesiden, og man skal ansøge om lånet, før man kan se prisen på sit lån, bliver det lidt ugennemsigtigt, hvad et lån koster.


Hvor lang er Behandlingstiden?

10

Din låneansøgning bliver behandlet umiddelbart efter at Bank Norwegian har modtaget alle nødvendige dokumenter. Behandlingstiden er en til to hverdage, melder Bank Norwegian selv på sin hjemmeside. Efter din ansøgning er blevet godkendt, skal du vente to til tre hverdage, før du får pengene udbetalt på din NemKonto.

Egentlig skelner Bank Norwegian ikke mellem forbrugslån og hurtiglån – også kendt som kviklån. Men behandlingsprocessen er den samme, som hvis man søgte om et hurtiglån, og derfor kan man sagtens sammenligne Bank Norwegians forbrugslån med et hurtiglån. Sammenlignet med en ældre bank har Bank Norwegian ikke de samme krav til dem, der ansøger om et lån, og derfor kan der foretages en hurtig, effektiv og grundig kreditvurdering.


Andre fordele

10

Selvom du indgår en bindende låneaftale, når du underskriver låneaftalen, er lånet stadig ret fleksibelt. Hvis du eksempelvis har brug for at ændre beløbet på dit lån, har du mulighed for at ansøge om øge beløbet. Her kan du hæve dit lån helt op til det maksimale lånebeløb, som udstedes af Bank Norwegian.

Hvis du tværtimod ønsker at betale dit lån tilbage før tid, er der også mulighed for det. Det kommer tilmed ikke til at koste dig noget ekstra. Der er nemlig ikke nogen ekstra gebyrer forbundet med at betale tilbage før aftalt tid. Alt du skal gøre er at sende en e-mail til Bank Norwegian, som så kan oplyse dig om, hvad du mangler at betale tilbage. Dette beløb er inklusiv de renter, som har lagt sig ovenpå de penge, som du har lånt.


Yderligere information

Et af de helt særlige produkter, som Bank Norwegian tilbyder, er kreditkortet. Du kan bruge det ligesom mange andre betalingskort. Du får oprettet en konto hos Bank Norwegian, som bliver knyttet til dit betalingskort. Den helt store fordel ved kreditkortet er, at du kan bruge det helt gratis. Der er intet årligt kortgebyr, som følger med kreditkortet, og derfor bruger mange det som et alternativ til de kreditkort, som de gamle banker tilbyder, som ofte kan have højere årlige omkostninger.

Du kan holde øje med din konto og dit forbrug igennem den app, som banken udbyder. Du kan også bruge kortet til at betale med både Apple Pay og smartwatch, og dermed har du kort sagt alle de samme muligheder, som med et kreditkort fra en af de gamle banker.

Hvis du har brug for ekstra kredit, kan du sætte en valgfri kreditgrænse på dit kort. Det betyder, at du også kan bruge kortet, selvom der ikke er flere penge på din konto. I stedet tegner du et lån, når du bruger kortet og hæver over. Banken skal foretage en kreditvurdering af dig, men tit kan du lettere få en kassekredit hos Bank Norwegian, end hos de gamle banker. Men pengene skal selvfølgelig betales tilbage igen, og det er en god idé at sætte dig grundigt ind i kreditvilkårene, inden du hæver over på din konto.


Konklusion

Bank Norwegian udbyder mange forskellige lånemuligheder, så brugerne har en stor valgfrihed til at finde det lån, som passer allerbedst til dem – uanset om man skal have store eller små lån. Ansøgning bliver behandlet hurtigt, og pengene bliver også hurtigt udbetalt på ens NemKonto, efter man har fået godkendt sin ansøgning.

Bank Norwegian tilbyder i realiteten kun ét lån, men lånet er så fleksibelt, at det både kan bruges som hurtiglån, samlelån, renoverings- eller billån.

Nogle gange ændrer ens liv sig. Måske blev renovationsprojektet dyrere end man regnede med, eller der kom en uforudset regning som man ikke har råd til at betale her og nu. Bank Norwegian tilbyder at man kan ændre størrelsen på ens lånebeløb, så længe det ligger inden for den maksimale grænse af hvad man kan låne hos banken.Derudover tilbyder banken også andre services såsom et kreditkort, hvor man kan have en kassekredit. Her opsparer man cashpoints, når man bruger kortet. Disse cashpoints kan bruges til at købe flyrejser hos Norwegian.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Bank Norwegian

Anmeldelser: 731 • Under middel
TrustScore: 2 2.1
5 stjerner
25%
4 stjerner
4%
3 stjerner
3%
2 stjerner
5%
1 stjerne
63%
ML
Martin Larsen 162 Anmeldelser
TrustScore: 3

God kundeservice – ked af indtjenings-loftet for Cashpoints

Jeg har været med siden flyselskabet Norwegian lancerede deres eget kreditkort og benytter i dag både deres kreditkort og opsparingskonto. Generelt er jeg godt tilfreds med deres kundeservice, der er hurtig til at svare. Jeg er imidlertid ked af udhulingen af Cashpoint-fordelene. Senest med loftet på 150.000 kr. indført fra den 1. januar 2024, som begrænser din opsparing af Cashpoints til 750 kr. årligt. Kommer der konkurrerende produkter i markedet fra andre banker, overvejer jeg nu at skifte

M
Mehmet 59 Anmeldelser
TrustScore: 1

Dårligt service 👎

Dårligt service 👎

M
Mehmet 59 Anmeldelser
TrustScore: 1

Jeg har opsagt min forsikring fordi de…

Jeg har opsagt min forsikring fordi de vil ikke udbetale til kunder. Jeg vil ikke anbefale 👎 De spilder tid de svare meget langsom. Hvorfor skriver de ikke her på siden fordi de er ligeglade med kunder. Jeg synes ikke at i skal betale forsikring den dækker ikke 👎

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Bank Norwegian anmeldelse

Seneste nyheder