Anmeldelse af Bank Norwegian

4.96/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Låneomkostningerne er minimale
  • Du kan låne op til 400.000 kr.
  • Du har 15 år til at betale pengene tilbage
  • Du får pengene udbetalt allerede samme dag som du søger
  • Ingen individuel vejledning eller rådgivning
Alder
23 år
Bopæl
Danmark
Beskæftigelse
Du skal have fast job
RKI
Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret
Beløb
5000 - 400000 kr
Løbetid
12 - 180 Måneder
Rente
26,81 %
ÅOP
10,33 - 28,36 %
Min. alder
23 år
Min indkomst
--
Godkender RKI
No
Start gebyr
--
Månedligt gebyr
19 kr
Adm. gebyr
950 kr
Godkendelsestid
30 Sekunder
Udbetalingstid
120 Minutter

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian er en virksomhed, der fungerer som en internetbank for private kunder. Virksomheden er et datterselskab af Norwegian Finans Holding ASA, som udelukkende fungerer som en forvaltningsvirksomhed.

Det vil sige, at firmaets eneste funktion er at administrere aktierne i datterselskabet.

En af de klare fordele ved Bank Norwegian er at alt, som virksomheden foretager sig, foregår gennem e-handel og selvbetjeningsløsninger. Det vil sige at alt, der skal klares i forbindelse med lånet, foregår over internettet.

Bonus ved denne løsning er således, at låneomkostningerne minimeres i og med, at du som kunde ikke bidrager til at betale for lønninger til flere tusinde ansatte.

Ulempen ved dette kan på den anden side være, at Bank Norwegian ikke yder nogen form for individuel vejledning og rådgivning, hvis du skulle have spørgsmål eller være i tvivl om, hvilket lån der passer til dig, dine behov og muligheder.

 

Hvor meget kan du låne med Bank Norwegian?

Bank Norwegian tilbyder både forbrugslån og samlelån. Fordelen ved at optage et forbrugslån er, at du kan samle din gæld ét sted. Du slipper for at sprede pengene ud på diverse afbetalingsordninger her og dér, som til sidst gør dig rundtosset, og får dig til at miste det økonomiske overblik.

Mulighederne for størrelsen af et forbrugslån spænder bredt: Det er muligt at låne mellem 5.000 og 400.000 kr. Det er desuden værd at nævne, at der er et oprettelsesgebyr på 950,- og et månedsgebyr på 19,-

Udover forbrugslån er det også muligt at ansøge om et samlelån i tilfælde af, at du allerede har optaget lån andre steder. Dette lån gør det muligt for dig at samle dine allerede eksisterende lån hos Bank Norwegian og dermed spare gebyrer og en masse besvær ved at administrere de forskellige mini– og SMS-lån.

På den måde får du et bedre overblik over dine lån og et større rådighedsbeløb hver måned. Du kan samtidig nøjes med at skulle afbetale lån én gang i måneden.

 

Hvilke krav stiller Bank Norwegian?

Bank Norwegian stiller potentielle kunder visse krav, som skal opfyldes, før de kan godkendes til et lån. Disse er blandt andet, at du skal være fyldt 18 år og skal være bosat i danmark dvs. have en dansk folkeregisteradresse.

Derudover forlanger Bank Norwegian også, at du har et fast arbejde. Du kan bevise, at du har et fast arbejde ved at vedhæfte de seneste lønsedler.

Et sidste krav fra Bank Norwegian er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler. Er du registreret i RKI eller Debitor Registret, vil du ikke kunne få et lån hos Bank Norwegian.

 

Hvor lang løbetid har Bank Norwegian?

Som låner har du hos Bank Norwegian op til 15 år til at betale pengene tilbage. Tilbagebetalingen fungerer således, at du betaler en fast ydelse hver måned.

Beløbet bestemmer du selv, og det betyder dermed, at det er dit valg, om du vil betale lånet tilbage på et par måneder eller femten år. Som låner får du en fast, individuel rente, som beregnes på baggrund af din økonomiske situation. Renter tilskrives hver måned.

Hvad du dog skal være mest opmærksom på, når du låner penge, er den årlige omkostninger i procent, eller også kaldet ÅOP. Denne udgør nemlig de samlede omkostninger for lånet. Er ÅOPen lav, vil lånet også være billigt.

Derudover er det altid en god idé at vurdere hvor lang tid, du behøver for at afbetale et lån. Har du ikke behov for 15 år til at tilbagebetale, burde du heller ikke tage 15 år.

I stedet er det fordelagtigt at lægge en plan over hvor meget, du kan tilbagebetale hver måned. Jo kortere løbetiden er, jo færre gange vil der blive påregnet renter til lånet. Det betyder, at du kan spare masser af penge i renter, hvis du tager en løbetid, som passer til økonomien.

Dog skal du passe på med at vælge en løbetid, som er for kort. Løbetiden hænger nemlig sammen med højden på raterne, som skal betales hver måned. Raterne vil derfor stige, hvis løbetiden bliver kortere.

 

Hvornår bliver lånet udbetalt?

Umiddelbart efter ansøgningen om et lån er sendt, vil du modtage svar, og der går således ikke lang tid, før du kan underskrive låneaftalen. Dette sker gennem NemID, og hele ansøgningsprocessen kan ordnes gennem en smartphone.

 

Pengene udbetales allerede samme dag, som låneaftalen er underskrevet. Det må derfor siges at være en nem og hurtig løsning.

bank-norwegian

 

Et lån uden sikkerhed til låneudbyderen

I forhold til bankfilialer, har Bank Norwegian ingen behov for at vide, hvad du vil låne penge til. Kun hvis du tager et samlelån skal du oplyse hvilke lån, du gerne vil have samlet. Ellers bestemmer du helt selv, hvad du ønsker at bruge pengene på.

Derudover behøver du heller ikke stille nogen form for sikkerhed i form af et hus eller en bil, når du ønsker at låne. Bank Norwegian gør det mere trygt for dig at låne penge. Du undgår dermed ubehagelige samtaler, hvor du skal redegøre for, hvorfor du ønsker penge. Du kan således nemt låne til det, du ønsker.

Bank Norwegian tilbyder renter helt nede fra 4,99%. Alle ansøgninger bliver vurderet individuelt. Jo bedre din kreditværdighed er, jo bedre renter kan du også få til dit lån.

 

Medansøger for bedre kreditværdighed

Er du bange for at din egen kreditværdighed ikke er god nok, kan du ansøge om et lån sammen med en medansøger. Er I to om at ansøge, vil jeres kreditvurdering højst sandsynligt forbedre sig betydeligt.

Dette skyldes, at bankens sikkerhed dermed forbedrer sig, da I vil være to om at betale lånet tilbage. Vil en af jer derfor opleve at blive arbejdsløs eller lignende som gør, at den ene part af jer ikke længere vil have penge til afbetaling af lånet, vil den anden part kunne overtage.

Det er derfor en god idé at sætte en månedlig rente, som også kan betales af én person.