Kassekredit- til ekstra luft i budgettet

Du kender det sikkert. Nogle måneder har man bare brug for flere penge end andre. Derfor kan det her være smart at have rådighed over en kassekredit.

Men hvor kan man få en kassekredit? Fair-laan er skabt til dig for at give dig et overblik over bl.a. udbyderne af kassekredit. Hos os kan du:

 • Sammenligne udbyderne
 • Finde den udbyder der passer bedst
 • Ansøge med det samme

Vi gør det nemt for dig at finde en kassekredit allerede efter få minutter. Læs videre her og bliv klogere.

Kassekredit – det fornuftige valg

En kassekredit giver fleksibilitet i din økonomi og sørger for, at du ikke konstant skal våge over dine udgifter.

Du kender kassekreditten fra din egen bank.

For mange er det den gyldne mellemvej, når du gerne vil undgå at stifte gæld med ordinære lån, men samtidig har brug for en ekstra økonomisk hånd i ny og næ.

En kassekredit er en slags kviklån, som du kan tage igen og igen, når du har behov for det. Hos Fairlån kan du finde den rette udbyder til din kassekredit, og når du først har aftalt beløbet for din kassekredit så bestemmer du selv, hvornår og hvor ofte du gerne vil benytte dig af muligheden for at trække over.

Vi kan rådgive dig i dit valg, så du får den kassekredit, der giver dig ro i maven. Lad dig ikke styre af bekymringen om den næste uforudsete udgift.

Lev dit liv nu og gør det ansvarsfuldt med en kassekreditløsning.

Kassekredit

Hvorfor kassekredit?

Du skal vælge en kassekredit, hvis du ikke ved præcis, hvornår du får brug for ekstra penge.

Med en kassekredit får du ekstra penge stillet til rådighed, når du har brug for det.

Præcis som med en almindelig kassekredit, betaler du kun, når du bruger af din kredit. Desuden får du mere luft i din økonomi, da du kun behøver, at betale en lav ydelse hver måned.

En kassekredit tilbydes til langt mere favorable priser og betingelser end almindelige kviklån, fordi udbyderen har tid til at sikre sig, at du har en stabil økonomi og dermed kan betale tilbage ved et eventuelt overtræk.

Fordelen ved en kassekredit er desuden, at du bliver forhåndsgodkendt ved aftalens indgåelse og derved sparer du en masse tid.

Du slipper for den ekstra ventetid, der er ved en ordinær låneansøgning og har mulighed for at bruge en kassekredit flere gange.

Det betyder rent praktisk, at du inden for den samme aftale kan vælge at trække over – altså at låne – flere gange på et år.

Med en kassekredit får du pengene lynhurtigt!

Der går højest 2 minutter, så har du dine penge. Dermed behøver du ikke at vente flere dage på at kunne realisere dine drømme.

Hvorfor kassekredit? Kort fortalt:

 • Du betaler kun for det beløb, du bruger
 • Favorable priser og betingelser
 • Forhåndsgodkendelse ved aftalens indgåelse
 • Mulighed for at bruge kassekredit flere gange
 • Pengene på kontoen lynhurtigt

Elasticitet i økonomien

I løbet af et år er det naturligt, at der er perioder, som lægger ekstra pres på din privatøkonomi. Jul, fødselsdage og ferier er alle tider vi ser frem til, men desværre kan pengene i disse perioder være små og bekymringerne derfor store.

Det kan være, at du ikke har fået lagt nok penge til side til både at sørge for maden og gaverne til juleaften, eller at du ikke har fået nok feriepenge til at kunne holde en rigtig ferie.

Med en kassekredit har du muligheden for at lægge et ’elastik’ ind i dit budget, som tillader dig at bruge lidt mere i de perioder, hvor der er behov for det.

Brug en kassekredit som frihed, som tryghed eller som buffer i dit daglige budget, og lad os guide dig til den bedste og billigste kassekredit.

De uforudsete udgifter

Har bilen givet op, eller har du brug for nye briller?

Uforudsete udgifter er aldrig rare at støde på.

Livet følger ikke altid dine faste udgifter og din månedlige løn. Derfor bør der også være plads til det uforudsete i din private økonomi.

Med en kassekredit kan du få ekstra råderum i din økonomi til de uforudsete omkostninger, som livet indimellem byder på.

En kassekredit er i princippet et lån, men forskellen på et ordinært lån og en kassekredit er, at du på forhånd er godkendt til lånet og har indgået en aftale om betingelserne. Du aftaler på forhånd et maksimalt beløb med udbyderen. Derefter kan du bruge kassekreditten, når du har behov for det.

Hos Fairlån hjælper vi dig med at finde den rette udbyder til din kassekredit, så du ikke først skal i gang med at lede, vælge og ansøge, når de uforudsete udgifter opstår.

Når du ansøger om en kassekredit hos én af Fairlåns mange kompetente udbydere, er det en god idé at være realistisk omkring dit månedlige forbrug og bevidst om dine økonomiske behov.

Vi formidler og guider dig til den bedste løsning, og du aftaler herefter resten med den uafhængige udbyder. Det er ganske simpelt.

Få et overblik over din personlige økonomi

Inden du ansøger om et lån, kan det være uoverskueligt at skulle fastlægge, hvor meget du månedligt kan afdrage på et lån, eller hvor høj din kassekredit skal være, for at du kan betale dine regninger.

Det er dog altid en god idé først at skabe dig et overblik over de forskellige indtægter og udgifter, inden du tager til banken.

Det er ikke kun en fordel for dig selv at have styr på økonomien, men også for banken.

Jo mere du selv ved om din egen økonomiske situation, jo bedre bliver det også at snakke med banken om en mulig kassekredit.

Ved at argumentere og redegøre for, hvordan du vil kunne håndtere en kassekredit, kan du bevise banken om, at din økonomi godt kan holde til en kassekredit. Derudover belaster du heller ikke din økonomi for meget, når du ved, hvor dine grænser er.

En kassekredit er ofte behjælpelig, når du den ene måned har brugt flere penge end du har tjent. Dog skal du ved en kassekredit passe på, at du ikke kommer til at få flere udgifter, end du plejer.

Du burde derfor kun bruge kassekreditten, når det er mest nødvendigt.

Dette kan for eksempel være, når du får en større regning, som skal betales og som indtægten ikke kan dække. Du kan også være inviteret til lidt for mange fødselsdage en måned, og der derfor opstår flere udgifter pga. gavekøb.

Betal kun for det, du har brug for

Når du står og mangler nye briller eller drømmer om en rejse til Maldiverne, er det sjældent, at du ved nøjagtig, hvor mange penge det kommer til at koste. Du har fundet stellet til dine nye briller, men hvad kommer glassene præcis til at koste? Og drømmerejsen til Maldiverne står til 20.000 kr. i rejsemagasinet, men er alt inkluderet? Og hvad med drikkepenge til hotelpersonalet eller parkeringsafgiften i lufthavnen?

Når du opretter en kassekredit, får du en fleksibel lånemulighed som gør, at du kun behøver at låne de penge du reelt har brug for.

Du betaler derfor også kun de penge retur, som du har lånt.

På den måde kan du måske nøjes med at låne og tilbagebetale 22.152 kr. for din drømmerejse til Maldiverne i stedet for at låne og tilbagebetale et lån på 25.000 eller 30.000 kr.

Derved sparer du penge på renter og kan samtidig hurtigere nyde et gældsfrit liv igen.

VIGTIGT

Lån med fornuft! Lån ikke flere penge, end du har brug for – men lån nok til det, du har brug for. Det kan være en hårfin balance at finde det helt rette beløb. Hvad er nok, og hvad er for meget?

Vær fornuftig og realistisk

Lad Fairlån vejlede dig til at tage den rigtige beslutning for dig og din økonomi. Blandt vores store udvalg af udbydere giver vi dig overblikket – og dermed det bedste udgangspunkt for at vælge et fornuftigt lån.

Når du vælger en kassekredit, vælger du at låne med fornuft.

En fornuftig økonomi er en forudsigelig økonomi uden overraskelser.

Men sådan fungerer livet som regel ikke, og du kan havne i en situation, hvor du har brug for eller blot ønsker lidt ekstra på lommen – her er kassekredit løsningen for dig.

Hver dog realistisk med størrelsen på kassekreditten.

Kan du håndtere en kassekredit på 20.000 kroner, eller er det måske nok bare at kunne låne op til 5.000 kroner, hvis det skulle blive nødvendigt?

Selvom kassekreditten er opbygget på en anden måde end eksempelvis et forbrugslån, er det stadig penge, du låner hos banken, som du selvfølgelig også skal betale renter af.

Derfor er det bedre at få en kassekredit på et beløb, som din økonomi også kan håndtere.

Det med småt

Diverse skrækhistorier og tv-programmer fremstiller ofte online låneudbydere som firmaer, der udelukkende er ude på at snyde.

De firmaer findes også – men du finder dem ikke hos Fairlån.

I Danmark findes desuden finanstilsynet, som sørger for, at diverse låneudbydere online overholder reglerne og ikke snyder deres kunder. Skulle finanstilsynet finde en virksomhed som prøver at snyde deres kunder, vil de sørge for, at denne vil blive lukket ned. Dermed er det sikkert at låne hos danske låneudbydere.

Vi anbefaler dig altid at læse det med småt, når du indgår en aftale hos en låneudbyder.

Det med småt er ofte blot standardbetingelser, der gælder for alle låneaftaler hos en låneudbyder.

Ofte er det de juridiske forhold, der gør sig gældende for alle låneudbydere i Danmark eller EU. Det kan både være besværligt og langsommeligt at læse det hele igennem – derfor skipper mange denne del af læsningen.

Dette er dog en dum idé.

Mange føler sig nemlig snydt af virksomheder, da de ikke har læst hele kontrakten igennem. Det er dermed ikke virksomhederne, som snyder en – men en selv.

Låneudbyderne står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til hele eller dele af en låneaftale, kan udbyderen altid hjælpe – og du kan i øvrigt finde svar på de oftest stillede og mest almindelige spørgsmål til låneaftaler under rubrikken Information.

Slip dine forbehold for ’farlige online låneudbydere’ et øjeblik og læs det, der konkret står i din potentielle aftale – det er sjældent så farligt, som det kan lyde.

Brug Fairlån til at finde og vælge blandt de mange låneudbydere, der eksisterer, og søg information omkring muligheder for kassekredit og andre favorable låneordninger.

Du behøver ikke have forhåndskendskab til at låne online. Vi guider dig, så du kan få tryghed i din økonomi med en kassekredit.

Den rette aftale er naturligvis én, du har råd til. Ingen har gavn af låneaftaler, der ikke kan overholdes, hverken udbyder eller kunde.

Brug dit NemID – så låner du sikkert

Når du låner penge hos banken, eller bare skal ned for at snakke med dem, skal du for det meste møde op i egen person. Det skal du både fordi banken foretrækker at rådgive personligt, men også så du kan bevise din identitet.

Dette er dog anderledes, når du ansøger om et lån eller en kassekredit online. Her kan du nemlig ikke møde personligt op hos virksomheden som ejer hjemmesiden.

I stedet skal du bevise din identitet ved at bruge sit NemID kort.

Med NemID kortet bekræfter du, at du er den person, du udgiver dig for at være. Derudover kan du også underskrive aftaler online med dit NemID.

Har du ikke et NemID kort, vil det vise sig at være besværligt at låne online. Langt de fleste banker benytter sig af NemID systemet, da dette er den nemmeste måde at bekræfte din identitet på.

Derudover kan bankerne også hurtigere behandle en ansøgning online, end når papirerne skal sendes frem og tilbage pr. post fra kunden til udbyderen.

Ønsker du en hurtig behandling, og kan du undvære personlig rådgivning, er en online låneudbyder det rigtige valg for dig.

Her behøver du ikke at bevæge dig udenfor døren for at ansøge om en kassekredit – du kan nemt og bekvemt gøre det hjemmefra eller på mobilen, når du er på farten.

Oplysningerne, som udbyderne skal have for at vurdere din ansøgning, får de for det meste gennem dit NemID. Nogle udbydere ønsker dog flere oplysninger, og du skal derfor læse, hvad kravene for et lån er, før du ansøger.

Hvilke krav stiller banken for en kassekredit?

Mange banker har opstillet deres egne krav som kunderne skal opfylde, før de kommer i betragting til et lån. Nogle udbydere har flere krav end andre.

Typisk har bankfilialerne flere krav til kunder, som ønsker at låne flere  penge, end online låneudbydere tilbyder. Dette er fordi bankerne siden finanskrisen er blevet mere forsigtige med at låne penge til kunderne.

Dette har resulteret i, at kunderne skal kunne give bankerne en større sikkerhed for, at de også er i stand til at betale lånet igen.

Hos online låneudbydere er kravene dog begrænsede.

Online låneudbydere kan tit gennemgå en ansøgning på meget kort tid. Derfor er det også muligt at få et lån samme dag som man ansøger det.

Online bankerne ønsker ikke lige så mange oplysninger, som en bankfilial gør, for at kunne gennemgå en låneansøgning. Dog løber de derved et større risiko end bankfilialerne gør.

Alle banker såvel som online låneudbydere har et krav om en minimumsalder for, hvornår du må låne penge.

Hos mange er minimumalderen 18 år. Mange online låneudbydere har dog sat minimumsalderen op til 21 eller 23 år.

Andre krav som et fast arbejde eller en minimums indkomst pr. år kan derudover også være et krav for nogle låneudbydere.

Derudover har de fleste låneudbydere også et krav om, at du ikke må være registreret i RKI, hvis du vil optage et lån.

Fordele og ulemper ved kassekredit

Fordele:

 • Betal kun for det beløb, du bruger
 • Favorable priser og betingelser
 • Forhåndsgodkendelse med det samme
 • Hurtig udbetaling

Ulemper:

 • Ingen mulighed for personlig møde med rådgiver
 • Risiko for at låne mere, end du reelt har brug for
 • Vigtigt at nærlæse kontrakten, før den underskrives

Så hurtigt kan du få en kassekredit

Hvis du ønsker en kassekredit, så kan du finde den bedste her på siden. Alt du skal gøre er at give et par informationer om, hvor mange penge du ønsker at låne, og din alder.

Herefter kan du starte søgningen og se, hvilke udbydere, der passer bedst til dine behov.

En god idé er at ansøge hos flere udbydere.

Ved at ansøge hos flere låneudbydere, forpligter du dig ikke til at tage kassekreditten, men kan derimod se, hvilken udbyder, der giver dig de bedste løsninger.

Derudover har du flere muligheder for at blive godkendt, når du søger hos flere udbydere og kan dermed bedre håndtere at blive afvist af en enkelt.