Lendo anmeldelse

8.2
Kundeservice
10
Behandlingstid
6
Pris
10
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
8

Lendo

2.754 har valgt dette de sidste 31 dage
8.8
Vurdering
Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Udbetaling I morgen 08:00
  • Det tager max 24 timer
  • Fra 0% i rente
  • Bil- og forbrugslån
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100 000 kr. Løbetid: 5 år. Debitorrente: 3,48 %. ÅOP: 3,80 %. Minimum ÅOP: 2,04 %. Maksimum ÅOP: 24,99 %. Etableringsomkostninger: 1 000 kr. Månedlige gebyrer: 0 kr. Månedlig ydelse: 1 862 kr. Samlede kreditomkostninger: 11 690 kr. Samlet tilbagebetaling: 111 690 kr. (Annonce)

Om Lendo

Lendo er hurtigt blevet en af Nordens førende låneformidlere, da du via deres service modtager en stor håndfuld lånetilbud fra en lang række banker og låneselskaber – blot med én låneansøgning.
Du har altså mulighed for at søge om lån hos flere forskellige banker på én gang. Vi anbefaler at lave flere låneansøgninger, da Lendo ikke samarbejder med alle banker. Ved at lave flere låneansøgninger kan du samle dine lånemuligheder og vælge det bedste lån. 

Lendo så første gang dagens lys i Sverige tilbage i 2007, og har siden da taget resten af Norden med storm. 

I dag er Lendo aktiv i både Sverige, Norge, Finland og nu også Danmark.

Hos Lendo kan du låne alt mellem 10.000 kroner og 300.000 kroner, som du hverken skal stille sikkerhed for eller bruge til et specifikt formål.

Med andre ord: Du kan kan ansøge om lige netop dét lånebeløb, du har behov for, og bruge pengene på lige netop dét, du mangler.

Opsummering af Lendo anmeldelse  

Lendo tilbyder en moderne låne ansøgningsproces, der giver brugeren mulighed for at modtage uforpligtende og gratis lånetilbud. De har høj fokus på deres kundetilfredshed, og står klar til at hjælpe med enhver situation, du kunne komme ud for. Hvis du overvejer at tage et lån, har du intet at miste ved at modtage lånetilbud fra Lendo, tværtimod. Vi anbefaler derfor at du giver det et forsøg, og i værste tilfælde kan du blot ignorere de tilbud du modtager.


Anmeldelse af Lendo kundeservice

10

Har du brug for at komme i kontakt med Lendos kundeservice, kan du altid få fat på en dygtig rådgiver i tidsrummet 09:00 – 16:00 Mandag – Torsdag, og 10:00 – 16:00 Fredag. Der er også mulighed for personlig assistance og live chat på deres hjemmeside.


Priser og tilbud hos Lendo

10

Det er gratis og uforpligtende at modtage lånetilbud fra Lendo. Du er som bruger garanteret samme lånevilkår, som hvis du havde taget direkte kontakt til banken. I nogle tilfælde vil dine lånevilkår endda være bedre. Hos Lendo vil du få lånetilbud med konkurrencedygtige renter, og lave, eller i nogle tilfælde ingen oprettelsesgebyrer.


Vurdering af online brugervenlighed

8

Med en professionel og brugervenlig hjemmeside, vil hele låneprocessen være let overskuelig for dig som bruger. Deres låneproces er veldokumenteret, og du vil hurtigt kunne få et godt overblik på deres hjemmeside, uanset om du besøger den fra din pc, tablet eller mobil.


Anmeldelse af Lendo ekspeditionstid

6

Du får svar indenfor maks 24 timer. Når du har valgt det lånetilbud, der passer dig bedst, bliver du sendt videre til det sidste trin i ansøgningsprocessen, som foregår på bankens hjemmeside. Herefter vil banken overføre pengene til din NemKonto. Udbetalingstiden er normalt 1-2 hverdage.


Vurdering af andre fordele

7

Du er som bruger hos Lendo garanteret de samme, eller i nogle tilfælde bedre, lånevilkår som hvis du havde taget kontakt til bankerne direkte. Det er desuden gratis og uforpligtende at benytte deres service. De individuelle fordele du kunne ske at drage fordel fra, vil variere fra bank til bank. Du bør derfor undersøge de individuelle banker, som du overvejer at tage lån hos.


Lendo Låneberegner
20.000 kr. 1.000.000 kr.
12 måneder 180 måneder
4.58 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Lendo Lån

Lendo

Beløb 20.000 – 1.000.000 kr.
Løbetid 12 – 180 måneder
Rente 0 – 24.24 %
ÅOP 4.58 – 24.99 %
Alder 18 år
Årlig indkomst 100.000 kr.

Fordele ved Lendo 

  • Gratis og uforpligtende
  • Du modtager tilbud fra op til 17 samarbejds banker
  • Brugervenlig og overskuelig hjemmeside

Ulemper ved Lendo


Anmeldelse af Lendo kundeservice

10

Hvis du oplever problemer eller har spørgsmål til Lendo’s services, kan du med fordel kontakte deres support via mail eller telefon i deres åbningstider. Derudover har du også mulighed for at starte en live chat på deres hjemmeside ved at oplyse dit navn og mail, og derved komme i kontakt med en af deres support medarbejdere med det samme.

Det er tydelig at se, at Lendo sætter stor fokus på kundetilfredshed. Med en fremragende score af 4,8 stjerner på Trustpilot, over ca. 3000 anmeldelser, kan man forvente en support af meget høj kvalitet. Lendo besvarer desuden alle negative anmeldelser de modtager, med en venlig og professionel tone.

På trods af de mange stjerner, modtager de alligevel nogle dårlige og middel-anmeldelser. Nogle brugere klager over, at den endelige rente er meget højere end de først havde fået vist, mens andre er utilfredse med mængden af nyhedsbreve de modtager. Med det sagt, er langt de fleste anmeldelser positive og af god natur, så vi ser ingen grund til bekymring herfra.

Virksomhedsinformation

FirmaLendo
AdresseGothersgade 8F, 1123 København K
Emailkundeservice@lendo.dk
Telefon+45 70 50 00 10

Kundeservice åbningstider

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00
Torsdag09:00 – 16:00
Fredag09:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos Lendo

10

Det vil altid være en stor beslutning at tage et lån, uanset størrelsen. Hvis du overvejer muligheden kan du gratis og sikkert benytte dig af Lendo’s service. Udover at være gratis, er det selvfølgelig også helt uforpligtende at modtage lånetilbud fra Lendo’s partnerbanker. 

Lendo udbetaler som nævnt ikke selv lån til deres brugere, det er derimod deres samarbejdsbanker der står for udbetalingen. Gebyrer og ÅOP varierer derfor fra bank til bank, vi anbefaler at du sammenligner adskillige lånetilbud for at finde det lån, der passer bedst til dine behov og med den laveste tilbagebetaling.

Generelt set kan man fra Lendo’s lånetilbud forvente konkurrencedygtige renter og gebyrer. Når man benytter deres låneberegner vil man kunne se låneeksempler med tilhørende debitorrenter, ÅOP, oprettelse gebyrer og den samlede tilbagebetaling. Det bør pointeres at dette er vejledende information, og de endelige lånetilbud kan i nogle tilfælde variere.


Krav:

De grundlæggende krav er: 

  • Du skal være fyldt mindst 18 år
  • Du skal have en årlig minimumsindkomst på 100.000 kr. 
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret

Vurdering af online brugervenlighed

8

Brugeroplevelsen på Lendo’s hjemmeside er i absolut højeste klasse. Det er tydelig at se, at de har gjort sig umage med deres innovative design. Ved første blik på deres side, præsenteres man for en simpel side med meget lidt tekst. Med deres låneberegner, korte introduktionstekst i punktform, og deres Trustpilot score, kan man hurtigt danne sig et overblik på siden. 

Når man bevæger sig længere ned på siden, øger mængden af informationer sig gradvist. Dette giver en flydende overgang fra første øjekast til de mere dybdegående beskrivelser og guides. Hvis man alligevel skulle ske at miste overblikket, kan man benytte sig af den smarte indholdsfortegnelse der følger en, når man scroller på siden.

Deres ansøgningsværktøj er brugervenligt og let overskueligt. Man får vist det nødvendige information, uden at blive overvældet. De fleste punkter der skal udfyldes, er veldokumenterede så man som bruger ikke er i tvivl om, hvordan man fortsætter uden problemer. Deres hjemmeside tilpasser sig størrelsen på din skærm, så uanset om du ønsker at benytte din pc, tablet eller mobil, kan du sikre dig en god brugeroplevelse.


Anmeldelse af Lendo ekspeditionstid

6

Hvis du beslutter dig for at modtage lånetilbud fra Lendo, vil du først skulle udfylde deres formular, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger og svare på nogle korte spørgsmål. Derefter kan du forvente at få svar inden for maks 24 timer, men du vil ofte få besked inden for kun få minutter. 

Du kan derved spare meget tid, da Lendo giver dig tilbud fra op til 17 banker, og sikrer dig samme forhold, eller i nogle tilfælde bedre, som hvis du havde taget kontakt direkte til banken. Hvis du vælger at acceptere et af de lånetilbud du modtager, vil den gældende bank udbetale beløbet til din konto. Behandlingstiden for dette varierer fra bank til bank, men vil ofte tage 1-2 hverdage.


Vurdering af andre fordele

7

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Der er ingen tillægsgebyrer eller rentemarginal. Lendo garanterer at deres brugere vil have samme, eller i nogle tilfælde bedre lånevilkår, som hvis de havde taget kontakt til bankerne direkte. De individuelle fordele varierer fra bank til bank, og vi anbefaler derfor at du som bruger undersøger de individuelle lånetilbud for at se helt præcist hvilke fordele du kan få til dit personlige lån.

Nogle banker kan eksempelvis give visse fordele, som at tilbagebetale dine lån for dig, når du tager et samlelån, eller give specielle fordele til førstegangs låntagere. De individuelle betingelser for dine lån, kan du læse mere om under lånet og på bankernes hjemmesider.


Konklusion på Lendo anmeldelse 

Hvis du går med overvejelser om at tage et lån, kan du sagtens overveje at benytte dig af Lendo’s lånetilbud. Det vil være uforpligtende og gratis, og du kan derefter selv tage stilling til, om du ønsker at takke ja til nogle af deres tilbud eller ej. Deres hjemmeside er brugervenlig og intuitiv, og deres support er professionel. Du bør dog stærkt overveje, om du ønsker at takke ja til reklametilbud, da flere kunder er utilfredse med den høje mængde af mails de modtager fra dem.

Det vil altid være en stor beslutning at tage et lån, og du bør derfor som låntager sikre dig at du har modtaget en tilstrækkelig mængde tilbud så du kan sammenligne dem og sikre dig at du får det bedste lån til dine behov. Med Lendo’s 17 samarbejdsbanker vil du være sikret en bred vifte af tilbud.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Lendo

Anmeldelser: 4231 • God
TrustScore: 5 4.8
5 stjerner
87%
4 stjerner
11%
3 stjerner
1%
2 stjerner
0%
1 stjerne
1%
K
kunde 6 Anmeldelser
TrustScore: 5

Rigtig god hjælp og vejledning 👍

Rigtig god hjælp og vejledning 👍

Brian Ringler
Brian Ringler 58 Anmeldelser
TrustScore: 5

Super oplevelse alt efter planen

Super oplevelse alt efter planen

K
kunde 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Lendo anmeldelse

Seneste nyheder