Forbrugslån hurtigt online

Leder du derfor efter et forbrugslån til at realisere en drøm eller andet? Hos fair-laan får du muligheden for at:

 • Få et overblik over forskellige udbydere af forbrugslån
 • Sammenligne udbyderne og finde den som passer bedst til dig
 • Ansøge om et lån allerede i dag!

Det tager ikke lang tid at få et overblik og en idé om, hvad man ønsker fra låneudbyderne. Læs med her eller se vores video og bliv klogere.


Find dit billige forbrugslån på Fair-laan.dk

Vi har skabt fair-laan.dk til dig, som leder efter et billigt forbrugslån.

I oversigten kan du se en liste over de billigste forbrugslån. Listen bliver løbende opdateret med nye låneinstitutter, renter og vilkår.

Med fair-laan.dk kan du sammenligne trustpilot-anmeldelser, renter og udbetalingstid. Det giver dig et godt beslutningsgrundlag, når du skal have et lån med lave renter.

Få et lån nu og her – Udbetalt

Vi har samlet alle danske låneinstitutter, som tilbyder online forbrugslån og gjort det nemt og hurtigt for dig at se præcis, hvornår du kan få pengene udbetalt på din konto.

Hvis du skal bruge penge nu og her kan du sortere efter hvilke låneinstitutter, der tilbyder den hurtigste udbetaling.

Alt efter hvilket låneinstitut, du benytter, og om du har ansøgt om lånet indenfor bankens åbningstid, er det muligt at få pengene på din konto i løbet af 30-60 minutter. Prøv selv at sortere efter “udbetaling” i listen ovenover denne tekst.

Ansøger du om et lån udenfor åbningstiden, vil du typisk få et svar hurtigst muligt dagen efter.

Et lån kan give mere frihed i din økonomi

Ved et forbrugslån kan du låne alt fra 100 til 350.000 kroner. Du kan sagtens ansøge flere låneinstitutter, hvis du skal bruge mere end 350.000 kroner.

Når du har optaget et lån, får du mulighed for at købe det, du står og mangler. Du kan bruge pengene til udbetaling af din nye bil, til en lækker rejse eller til forbrug.

Optager du et banklån, skal banken have at vide, hvad du skal bruge pengene til, hvilket ofte kan være en hindring, hvis man ikke vil bruge pengene på aktiver, som kan sælges igen.

Et forbrugslån kan sagtens være den bedste løsning for dig.

Det passer især til dig, som vil tage et online lån og undgå at bruge tid på at indsamle årsopgørelser og fortælle, hvad du skal bruge pengene på til din bank. Det er mere kompliceret og ikke særlig anonymt.


forbrugslaan

 

Lav et budget, før du låner

Før du kaster dig ud i et lån, som vil være alt for dyr at afbetale igen, kan det være fordelagtigt først at fastlægge et budget.

Budgettet bliver fastlagt ved at regne alle dine indtægter sammen og deraf trækker udgifterne fra.

Indtægter er din løn, SU, dagpenge eller kontanthjælp, feriepenge og andre indtægter. Udgifterne er huslejen, forsikring, abonnementer på telefon og andet, som betaling af el, vand og varme.

Det er altid en god ide at påregne en buffer til på udgifterne, så man er godt dækket ind, når man får uventede udgifter. Er de pludselig opståede udgifter relativt lave, kan man stadig betale dem med den buffer man har sat.

Overstiger de dog bufferen, kan det være nødvendigt at tage et lån. Buffere kan være gavnlige når man oplever en stigning af el-regningen eller når man pludselig har behov for flere penge. Sker der ændringer i indtægterne eller udgifter, bør du lægge et nyt budget.

Et budget kan hjælpe dig med at holde overblikket over din finansielle situation.

Derudover kan du ved at lægge et budget også finde ud af, om du måske bruger for mange penge nogle steder end andre.

Er dine forsikringer for eksempel for høje, bør du overveje at finde bedre tilbud på forsikringer et andet sted.

Et budget kan også hjælpe med at holde overblikket over en længere periode. Ved fastlæggelsen af budgettet burde man derfor regne det ud et år frem. Derved kan man også hurtigt opdage, om man på et tidspunkt vil komme til at skulle bruge flere penge, end man har til rådighed.

Dermed kan man allerede i god tid finde et lån med en god løbetid og billige renter.

Et budget kan også hjælpe dig med at finde ud af hvor, meget du i realiteten ville være i stand til at tilbagebetale pr. måned, hvis du optager et lån.

Forbrugslån uden sikkerhed

En af de store fordele ved at tage et forbrugslån uden sikkerhed er, at du kan låne penge, selvom du ikke har mulighed for at pantsætte værdier såsom hus og bil. Låner du online, behøver du derudover heller ikke at fremvise købe- eller lejekontrakt, hvis du eksempelvis mangler penge til depositummet til en lejlighed.

I oversigten ovenfor denne tekst kan du se en liste over forbrugslån uden sikkerhed – langt de fleste online lån er nemlig uden sikkerhed. Ønsker du derfor at låne penge til en rejse med din familie, så kan du finde pengene til at finansiere denne rejse på vores side.

Ønsker du derimod at realisere en stor drøm, kan dette også lade sig gøre med et online forbrugslån. Især hvis du pludseligt står og mangler penge, kan du få dem online uden at skulle stille en grund.

Forbrugslån online er også mere anonyme, end når man tager et lån ved banken. For mange mennesker er det en ubehagelig oplevelse at skulle låne penge. Derfor kan det være mere behageligt at ansøge om et lån i trygge omgivelser.

For at få et lån online, skal man heller ikke rådgives af en person, før man tager lånet. Ansøgningen vil blive behandlet, og derefter vil det blive bestemt, om ansøgeren får et lån eller ikke.

Man skal derfor ikke aftale et møde med en kunderådgiver, før man kan ansøge om et lån.

Kundeservice ved online låneudbydere

Vil du snakke med din bank, er det generelt nemt at gøre dette. Den ene måde, det kan lade sig gøre på, er ved at gå ned til den nærmeste bankfilial. Dette er ikke en mulighed ved online låneudbydere.

Kommunikationen mellem udbyderne og kunderne foregår her i langt de fleste tilfælde online.

Dog har de fleste låneudbydere stadig et telefon nummer, som de kan træffes på, hvis man ønsker at snakke i person i stedet for over chat eller mail.

Derudover er online låneudbydere, i forhold til de fleste bankfilaler, hurtigere til at svare.

Dette kan være fordelagtigt, når man mangler at få løst et problem hurtigst muligt. Åbningstiderne hos låneudbydere online er for det meste også bedre end hos en bankfilial. Dermed kan man få fat i låneudbyderne på tidspunkter, hvor bankfilialer holder lukket.

Mange mennesker oplever hver dag, at bankerne har lukket, så snart de får fri fra arbejde – det kan derfor være besværligt at komme i kontakt med dem. Derfor skal fridage bruges til at snakke med banken i stedet, hvilket kan gå ud over det ellers gode humør.

Online låneudbydere har tit også åbent, når andre har fået fyraften, og man kan derfor nemt og bekvemt kommunikere med dem efter arbejde.

Krav til forbrugslån

Ingen låneudbydere giver lån til personer uden at stille forskellige krav til dem først. Det samme gælder for online banker. Bankfilialer plejer dog at stille langt flere krav før de kan godkende et lån end online banker.

Bl.a. kræver næsten alle bankfilialer en garanti når de optager et lån. Især ved store beløb er dette en nødvendighed. Garantien er en slags sikkerhed som bankerne kan benytte sig af, hvis skyldneren ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Derudover skal man ved en bankfilial ofte angive en grund til lånet.

Dette kan for eksempelvis være at man mangler penge til finansieringen af en bil eller andet. Et krav bankfilialer såvel som onlinebanker har, er alderen.

Mange låneudbydere giver først lån til personer over 21 år.

Dette skyldes forskellige årsager.

Et af årsagerne kan være, at bankerne ved personer over 21 år ser en større chance for, at personen har bedre styr på økonomien og en mere stabil indkomst.

Et andet krav mange låneudbydere stiller er, at forbrugerne skal have en bestemt årlig indkomst. Denne kan eksempelvis være på minimum 190.000 kroner per hustand årligt. Er indkomsten mindre, vil man ikke kunne komme i betragtning som låner.

Få online låneudbydere kræver også at ansøgeren har et fast arbejde og at han kan fremvise de seneste lønsedler derfra. Der er dog også låneudbydere, som giver lån til personer som ikke har et arbejde og i stedet er på kontanthjælp eller dagpenge.

Et krav langt de fleste kreditinstitutter har, er at man ikke må være registreret som dårlig betaler. Er man dette, kan det blive svært at få godkendt et lån.

Krav fra online låneudbydere - kort fortalt

 • Alder – ofte skal du være fyldt 21 år
 • Årlig indkomst per hustand
 • Dokumentation på fast indtægt – dog med undtagelser fra enkelte udbydere
 • Ikke være registreret som dårlig betaler i RKI

Lån trods RKI?

Enkelte låneinstitutter tilbyder forbrugslån trods RKI, men det er ganske få.

Hvis du tager et forbrugslån trods RKI skal du være klar til at betale en meget høj rente.

Det er altid en bedre løsning at betale de regninger, som har gjort, at du er kommet i RKI, før du tager et lån. Det resulterer i en meget lavere rente – og bedre vilkår.

Så snart regningerne, som er grunden til, at du er angivet i RKI, er betalt, vil du blive slettet som dårlig betaler. Har du dog ingen mulighed for at betale regningerne, kan du i stedet vente 5 år. Registreringen frafalder nemlig efter 5 år og virksomheden, som først fik dig registreret, kan herefter ikke genangive dig for det samme.

Tag et billigt forbrugslån og saml dine lån

Et forbrugslån ligger beløbsmæssigt højere end både SMS lån, mobillån og kviklån. Hvis du har flere kviklån eller SMS lån kan du i langt de fleste tilfælde spare mange penge ved at optage et forbrugslån og dermed samle din gæld i ét lån, hvilket samtidig giver dig et bedre overblik over din økonomi hver måned.

Et forbrugslån har ofte en lavere rente end både SMS lån og kviklån. Det kan i nogle tilfælde bedre betale sig at låne 75.000 kroner, selvom din gæld er mindre, da renterne på SMS lån og kviklån ofte er cirka 20%-50% højere end renten ved forbrugslån.

Ved at samle dine lån i et større forbrugslån kan du sagtens spare 10.000 eller mere hvert eneste år. Der findes online lån på 6,9%, som er et af de billigste lån, ligesom der findes lån på 26,9%, hvilket er nogle af de dyreste online lån.

Hvis du låner 100.000 kroner betaler du 26.900 kroner hvert år, hvis du har det dyreste lån, hvor du betaler 6.900, hvis du har det billigste. Her sparer du med andre ord 20.000 kroner hvert år – det er rigtig mange penge for de fleste!

Løbetiden af lånet afhænger dog også af, hvor dyrt et lån kan blive. Har du taget et lån, som kun vil forløbe sig i nogle måneder, kan en højere rente ikke gøre den store skade.

Det bedste lån er et lån med en kort løbetid og en lav rente.

Hvad er lav rente?

Det kan være svært at definere, hvad en lav rente udgør. Renten er nemlig forskellig alt efter hvilket lån, du er interesseret i.

Som tidligere nævnt, er et SMS lån normalt langt dyrere i renter end et forbrugslån. Dette skyldes, at et forbrugslån kræver en meget kort behandlingstid og udbyderne af disse normalt ikke tjekker ansøgningerne helt grundigt igennem, inden de bevilliger et lån.

Dermed løber udbyderne en langt større risiko ved at låne pengene ud. Dette skyldes, at de ikke kan være helt sikre på, at de vil få pengene tilbage igen. Mange SMS lån bliver tilbudt helt gratis, hvis du tilbagebetaler beløbet efter 30 dage. Er dette ikke en mulighed, kan du hurtigt risikere, at lånebeløbet vil fordoble sig.

For at få en fornemmelse over, hvad en lav rente er, kan du benytte vores sammenligningsportal.

Her vises mange forskellige udbydere af lån som bliver sammenlignet med hinanden.

Vi sorterer lånene efter løbetid og ÅOP. Dette gør, at du dermed ser de billigste og bedste lån først. Derudover kan du også hurtigt få et overblik over, hvor renterne ca. ligger på markedet.

Det skal dog påpeges, at online lån typisk vil være dyre i renter end et lån hos en bankfilial. Dette skyldes, at mange online banker ikke behøver en grund eller en garanti for lånet.

Fare ved et lån

Vi har et erklæret mål om at skabe mere gennemsigtighed på markedet inden for lån.

Der er alt for mange dårlige lån, som ikke er lavet til at hjælpe forbrugerne.

For at undgå, at du står i en situation, hvor du har taget et online forbrugslån med en højere rente og dårligere vilkår, end du har mulighed for, hjælper vi dig med at sammenligne alle danske forbrugslån.

Den største fare ved lån er, at du vælger et dyrt forbrugslån.

Du kan sagtens finde billige forbrugslån, hvis du kigger dig om. Hvis du ender med at sidde med et dyrt lån, kan du ende i en situation, hvor du ikke længere har økonomisk råderum til at handle frit. Det er ikke særlig rart, hvis du ikke har mulighed for at betale dine regninger og finansiere dit forbrug.

Der er stor forskel på de forskellige lån, og du kan sagtens spare flere tusinde kroner hver eneste år, hvis du vælger et billigere forbrugslån.

Hvad bruges et forbrugslån til?

Da beløbsgrænsen på et forbrugslån er forholdsvis højt, er der mange forskellige grunde til at optage sådan et lån.

Mange tager et forbrugslån for at samle flere små lån og lave det om til ét stort lån i stedet.

Dette kan sørge for en bedre oversigt over budgettet og kan også være med til, at man bliver bedre til at afbetale lånet til tiden.

Mange bruger dog også et forbrugslån til at realisere en større drøm. Dette kan bl.a. være en ny bil, en rejse eller måske noget helt tredje.

Har du flere drømme, som du gerne vil realisere på én gang, er et online forbrugslån det bedste valg. Dette skyldes, at du ikke skal angive, hvad du præcis vil bruge lånet til og derved kan planlægge at bruge det på flere anskaffelser.

Ønsker du derfor at finansiere en rejse til London med lommepenge til at shoppe for, kan dette lade sig gøre. Du skal dog altid huske på, at et lån ikke er gratis. Derfor skal du overveje, om du har råd til at afbetale lånet og de dertilhørende renter.

Fordele og ulemper ved online forbrugslån

Fordele:

 • Hurtig behandlingstid og udbetaling
 • Mulighed for at samle alle lån ét sted og derved spare gebyrer
 • Nemt at komme i kontakt med låneudbyder online
 • Ingen krav om sikkerhed eller begrundelse af ønske om lån
 • Billigere løsning sammenlignet med andre lån

Ulemper:

 • Ingen mulighed for fysisk møde med låneudbyder
 • Risiko for dårlige lånevilkår
 • Høj rente, hvis betingelser og krav ikke bliver mødt

Få et lån i 3 lette trin

Det tager kun 10 minutter at udfylde en ansøgning og få pengene på din konto.

 1. Find det lån, som passer til din situation
 2. Ansøg om lånet
 3. Modtag pengene på din konto