Matchbanker anmeldelse

Matchbanker er en online sammenligningstjeneste, der finder lånemuligheder til dig, baseret på din økonomiske situation. Udfyld en kort formular, hvorefter du modtager en personlig liste med lånemuligheder, tilpasset dine forhold. Bemærk: Matchbanker er ejet af Karman Connect A/S – Samme selskab, som ejer Fair-laan.dk.

9.2
Kundeservice
8
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10

Matchbanker

1.398 har valgt dette de sidste 31 dage
7.0
Vurdering
Beløb 1.000 – 500.000 kr.
Løbetid 3 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Udbetaling I dag 21:24
 • Få en personlig låneliste
 • Gratis hjælp til din ansøgning
 • Ansøg på 30 sekunder
Eksempel: Samlede kreditbeløb: 100.000 kr. – løbetid: 60 måneder – Månedlig ydelse: 1.060 kr. – Etableringsomkostninger: 1.000 kr. – Variabel debitorrente fra: 7 % – ÅOP: 7,19 % – Løbetid: 1 – 15 år – Samlede kreditomkostninger 52.593 kr. – Samlet tilbagebetaling fra 152.593 kr. – Max ÅOP 24,99 %. Matchbanker drives af virksomheden bag denne sammenligningsside. (Annonce)

Om Matchbanker

Matchbanker er skabt til dig, der ønsker at finde de bedste lån, skræddersyet til dig og dine behov. Hos Matchbanker har de en klar vision om at gøre det nemt, enkelt og overskueligt for dig at finde alle lånemuligheder på det danske lånemarked. Du kan finde online lån fra 1.500 kr. og helt op til 400.000 kr. Der er så at sige et lån til enhver – uanset om du søger et hurtigt minilån eller større lånebeløb.

Ved at oprette en bruger på Matchbanker, får du adgang til din egen personlige liste over lånemuligheder, der er tilpasset dine oplyste forhold. Benytter du Matchbanker til at finde lån, slipper du således for selv at skulle gennemgå de forskellige låneudbyderes krav og vilkår.

Matchbanker sammenligner lån for dig, så du hurtigt kan springe dette trin over, og derved gå direkte til ansøgningsprocessen.

Opsummering af Matchbanker anmeldelse  

Matchbanker er et effektivt værktøj til dig der ønsker en hurtig og nem oversigt over forskellige lånemuligheder. Med en simpel og moderne hjemmeside kan du hurtigt skabe dig et overblik over lån, begreber, fordele og ulemper ved deres service. For at benytte deres service, kræves det at man opretter en bruger ved at oplyse sit navn, email og telefonnummer.


Anmeldelse af Matchbanker kundeservice

8

Hvis der på trods af de brugervenlige værktøjer alligevel skulle opstå behov for support, står deres professionelle support team til rådighed via enten telefon eller mail. Det anbefales at man kontakter deres support direkte, da eventuelle kommentarer på f.eks. trustpilot ikke altid besvares. Overordnet set er deres respons venlig og professionel.


Priser og tilbud hos Matchbanker

10

Matchbanker har en bred vifte af partnere hvilket sikrer brugeren en varieret liste af tilbud. Deres partneres ÅOP strækker sig fra 2.04 – 24.99 % alt efter diverse faktorer, såsom beløb, periode, kreditscore, osv. Overordnet set tilbydes der konkurrencedygtige priser med favorable renter.


Vurdering af online brugervenlighed

10

Siden er intuitiv og let at bruge. Der fremgår en del tekst, informationer og tabeller på siden, som ved første blik kan virke overvældende. Alligevel er teksten velformuleret og henviser til både undersider og eksterne sider via hyperlinks, for at give brugeren en bedre forståelse af de forskellige begreber.


Anmeldelse af Matchbanker ekspeditionstid

10

Der kan gå alt fra 30 minutter til 3 dage – alt afhængig af hvilken låneudbyder, du har søgt om lån hos. Det anbefales at ansøge hos flere låneudbydere, da det øger dine chancer for at få et lån. Det er helt uforpligtende at søge, da du først binder dig til lånet, når du underskriver låneaftalen.


Vurdering af andre fordele

8

Matchbanker’s forskellige partnere tilbyder diverse fordele, såsom tilbud på kunders første lån, lån uden oprettelse gebyrer, lån uden sikkerhed og mere. For de specifikke betingelser og fordele ved hvert lån bør de specifikke lånebetingelser undersøges.


Matchbanker Låneberegner
1.000 kr. 500.000 kr.
3 måneder 180 måneder
3.6 % 24.99 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


Matchbanker Lån

Matchbanker

Beløb 1.000 – 500.000 kr.
Løbetid 3 – 180 måneder
ÅOP 3.6 – 24.99 %
Alder 21 år

Fordele ved Matchbanker 

 • Simpel, overskuelig og brugervenlig hjemmeside.
 • Viser dig lånemuligheder som passer til dine behov.
 • Gratis at benytte

Ulemper ved Matchbanker

 • Kræver at man oplyser mail og telefonnummer
 • Giver kun vejledende information, du skal selv kontakte låneudbyderen
 • Meget tekst og information på siden, kan ved først blik virke uoverskueligt

Anmeldelse af Matchbanker kundeservice

8

Hvis du oplever problemer eller har generelle spørgsmål til Matchbanker’s services, kan du tage kontakt til deres support enten via deres mail (info@fair-laan.dk) eller på tlf +45 47 37 25 24.  Alternativt kan man benytte deres kontaktform, hvis henvendelsen relaterer sig til emnerne ‘Partnerskab og samarbejde’ eller ‘Juridisk’. Deres kontaktoplysninger og kontaktformen fremgår nederst på siden.

Med 3,4 stjerner på Trustpilot, rangerer Matchbanker over-middel. Deres support har aktivt besvaret nogle af de negative anmeldelser, med en professionel og hjælpsom tone. Det kan være vigtigt at pointere at en typisk problemstilling i deres anmeldelser, er kunder der har problemer med at afmelde sig deres nyhedsbrev eller som modtager SMS’er med tilbud, hvilket kan afmeldes via linket i selve beskeden.

Virksomhedsinformation

FirmaMatchbanker
AdresseDalgas Avenue 2F 2., 8000 Aarhus C
Emailinfo@matchbanker.dk
Telefon+45 47 37 25 24

Kundeservice åbningstider

Mandag00:00 – 24:00
Tirsdag00:00 – 24:00
Onsdag00:00 – 24:00
Torsdag00:00 – 24:00
Fredag00:00 – 24:00
Lørdag00:00 – 24:00
Søndag00:00 – 24:00

Priser og tilbud hos Matchbanker

10

Matchbanker har en del partnere og hver af disse har forskellige ÅOP i forhold til hvilke lån man vil tage. ÅOP strækker sig fra 2.04 – 24.99 % afhængigt af hvilken en långiver man vælger, størrelse på lånet og din egen kreditscore. Partneren Lendo tilbyder f.eks. den laveste ÅOP fra 2.04 % men opkræver til gengæld etableringsomkostninger.

Der fremvises konkrete eksempler på lån hvortil der gives detaljer såsom samlet kreditbeløb, løbetid, variabel debitorrente, eventuelle etableringsomkostninger, forventet månedlig ydelse, samlet tilbagebetaling, ÅOP og mere. De præcise priser fremgår nemt og gennemskueligt for læseren i de pågældende tabeller for hver enkelt låneudbyder. 


Krav:

For at tage et lån skal du som udgangspunkt:

 • Være fyldt 18-23 år alt efter hvilken udbyder du vælger
 • Bo i Danmark med dansk CPR nummer
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Vurdering af online brugervenlighed

10

Når man først besøger Matchbanker.dk bliver man præsenteret for en slider hvor man kan angive det ønskede lånebeløb fra 2.000 til 500.000 kr. For at se resultaterne, skal man opgive sit navn, email og telefonnummer, hvorefter man vil modtage en skræddersyet oversigt over lån der passer til ens behov og profil. 

Med en moderne og simpel hjemmeside, er det forholdsvis nemt for brugeren at navigere og lokalisere den nødvendige information på siden. Forsiden indeholder gennemskuelige oversigter og tabeller på lånemuligheder og eksempler. De dybdegående og detaljerede beskrivelser giver brugeren en hurtig og god forståelse, samtidig med at de henviser til undersider og eksterne sider via hyperlinks. Siden er optimeret til mobilenheder, og tilpasses alle typer skærme store som små. 

Siden indeholder dybdegående beskrivelser af processen for at finde det billigste lån, punkter man specielt bør være opmærksom på, og meget mere. Beskrivelserne gør et godt stykke arbejde for at være neutrale og objektive, og udover fordelene ved siden beskrives også ulemperne.


Anmeldelse af Matchbanker ekspeditionstid

10

Når man som bruger hos Matchbanker udfylder sit navn, mail og mobilnummer, vil man i løbet af kun få minutter modtage en skræddersyet oversigt i sin indbakke. Når man har modtaget oversigten og har gennemgået de konkrete lån, kan man derefter vælge at ansøge de forskellige lån direkte ved lånudbyderene. Ved f.eks. Bank Norwegian modtager man svar med det samme, men i andre tilfælde kan det tage op til 24 timer før man får svar på ansøgningen.

Hvis låneansøgningen godkendes vil den valgte bank derefter udbetale beløbet til din konto. Det er forskelligt alt efter hvilken bank du vælger, hvor længe det tager før du har pengene på din konto, men typisk vil det tage 1-2 hverdage.


Vurdering af andre fordele

8

Med Matchbanker’s værktøjer kan du som bruger nemt finde de bedste lån til dine behov, dette fremgår ikke kun ved den årlige rente men kan f.eks. også inkludere yderligere fordele ved de specifikke lån. De konkrete fordele varierer fra långiver til långiver, og du bør undersøge betingelserne for netop det lån, du ansøger om. Hvis du f.eks. ansøger om et samlelån, kan det være værd at undersøge om långiveren tilbagebetaler de originale lån for dig. Nogle banker tilbyder desuden særlige tilbud på dit første lån hos dem, hvilket nemt kan spare dig mange penge.


Konklusion på Matchbanker anmeldelse 

Overordnet set kan man sige, at Matchbanker gør det, de sætter sig for. De tilbyder en effektiv service der giver brugeren en gratis, hurtig og nem oversigt over eventuelle lånemuligheder. Derudover gør de et godt stykke arbejde for at beskrive låneprocessen, ting man skal være særligt opmærksom på, diverse begreber, og alt overordnet information man kunne få brug for i forbindelse med et lån. Deres side er brugervenlig og tilpasselig til diverse enheder, så du kan benytte den på din pc, tablet eller mobiltelefon. Uanset om du vælger at følge deres anbefalinger eller ej, er det et godt sted at starte søgningen efter din næste låneudbyder.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Matchbanker

Anmeldelser: 1930 • Under middel
TrustScore: 2 2.0
5 stjerner
68%
4 stjerner
16%
3 stjerner
7%
2 stjerner
2%
1 stjerne
6%
K. Abrahamsen
K. Abrahamsen 44 Anmeldelser
TrustScore: 1

En reklame for Matchbanker lyver om Trustpilot score

Jeg fandt en reklame for jeres virksomhed på Google, hvor I skamroste jeres låne services, og pralede med en score på Trustpilot på 4.6. Tænkte at jeg ville tjekke om dét var korrekt, og læse lidt anmeldelser fra jeres glade kunder. Men istedet har I en score på 2.6, og største delen af anmeldelser negative. Hvorfor lyve om en score og glade kunder? Når man med et enkelt klik kan se dét modsatte billede??

UT
ULRICH TØNDER 39 Anmeldelser
TrustScore: 3

“Halsløs gerning” at bruge tid på uprofessionelle kreditselskaber.

For mig at se er det “halsløs gerning” at henvise til finansieringsselskaber som uprofessionelle og ikke har noget kendskab til sober kreditvurdering. Selvom man har flere millioner dkk i friværdi i flere attraktive boliger og med store lejeindtægter herfra bliver man afvist og får et ubegrundet afslag da husstandsindkomsten (A-indkomst) ikke er tilstrækkelig stor og det er længe siden man fejrede sin konfirmation. Det kan Matchbanker ikke stilles til regnskab for med kreditselskaberne bør skamme sig!

Hennimg Kjeld Rasmussen
Hennimg Kjeld Rasmussen 5 Anmeldelser
TrustScore: 1

Intet system er indrettet for en udenlandsk dansker der ønsker at vende hjem

Hej Ingen lånudbyder harcgearet deres system for en udenlandsdansker der vil vende hjem om 14 dage . Man løber hovedet på en mur trods kvittering fra folkeregisteret for for en flytning fra udlandet og hjem .

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Matchbanker anmeldelse

Seneste nyheder