Matchbanker – er de bedst og billigst?

Matchbanker er en online sammenligningstjeneste, der finder lånemuligheder til dig, baseret på din økonomiske situation. Udfyld en kort formular, hvorefter du modtager en personlig liste med lånemuligheder, tilpasset dine forhold. Bemærk: Matchbanker er ejet af Lead Supply A/S – Samme selskab, som ejer Fair-laan.dk

Matchbanker

4.2
Rating
Anmeldt af Fairlån
Kundeservice
1
Pris
5
Brugeroplevelse
5
Behandlingstid
5
Ekstra fordele
5

OBS: Matchbanker og fairlån er ejet af samme virksomhed. Find lån her.

Matchbanker er skabt til dig, der ønsker at finde de bedste lån, skræddersyet til dig og dine behov. Hos Matchbanker har de en klar vision om at gøre det nemt, enkelt og overskueligt for dig at finde alle lånemuligheder på det danske lånemarked.

Matchbanker
Matchbanker

Gå til Matchbanker her >

Du kan finde online lån fra 1.500 kr. og helt op til 400.000 kr. Der er så at sige et lån til enhver – uanset om du søger et hurtigt minilån eller større lånebeløb.

Ved at oprette en bruger på Matchbanker, får du adgang til din egen personlige liste over lånemuligheder, der er tilpasset dine oplyste forhold. Benytter du Matchbanker til at finde lån, slipper du således for selv at skulle gennemgå de forskellige låneudbyderes krav og vilkår.

Matchbanker sammenligner lån for dig, så du hurtigt kan springe dette trin over, og derved gå direkte til ansøgningsprocessen.

Matchbanker gør arbejdet for dig

Matchbanker har gjort alt forarbejdet for dig, så du slipper for både at finde og sammenligne lån. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste nogle få oplysninger om dig i en simpel formular, som ikke tager mere end 2 minutter at udfylde.

Herefter kan du logge ind på din bruger med dit personlige login, hvorfra du får adgang til din personlige låneliste. Det er helt gratis at oprette en bruger.

I formularen, bliver du bedt om at angive:

  1. Hvor stort et beløb, du ønsker at låne
  2. Hvad du tiltænker at bruge lånet til
  3. Om du er husejer eller ej
  4. Din arbejdssituation
  5. Din månedlige indkomst
  6. Dine kontaktoplysninger

Ud fra dine oplysninger, finder Matchbanker straks en række lånemuligheder til dig, der imødekommer dine behov.

Du kan derefter frit vælge, hvilket lån der passer bedst til din situation. Du kan til enhver tid tilgå din liste med lånemuligheder via din bruger på Matchbanker.

Kan jeg låne hos Matchbanker?

Det er vigtigt at notere, at Matchbanker er en sammenligningsportal og ikke en låneudbyder. Det er derfor ikke Matchbanker, der udbetaler pengene til dig. Du søger om lån direkte fra de forskellige låneudbyderes hjemmeside, som du kan finde på Matchbanker.

Herefter skal du blot udfylde låneudbyderens ansøgningsskema, som indgår i deres kreditvurdering af dig. Efter din ansøgning er blevet godkendt, får du tilsendt en låneaftale, som du accepterer ved at underskrive med dit NemID.

De fleste låneudbydere behandler din ansøgning hurtigt, og udbetaler lånet til din konto kort tid efter, du har accepteret låneaftalen.

Der kan gå alt fra 30 minutter til 3 dage – alt afhængig af hvilken låneudbyder, du har søgt om lån hos. Det anbefales at ansøge hos flere låneudbydere, da det øger dine chancer for at få et lån. Det er helt uforpligtende at søge, da du først binder dig til lånet, når du underskriver låneaftalen.

Hurtige fakta om Matchbanker

SpørgsmålSvar
Er det gratis?Ja
Binder jeg mig?Nej
Er jeg anonym?Ja
Er Matchbanker en låneudbyder?Nej, men et sammenligningssite
Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Matchbanker
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder