Leasy Minilån – er de bedst og billigst?

L’EASY er en erfaren låneudbyder, der både tilbyder større kontantlån og hurtige minilån til danske forbrugere. Du får svar på din ansøgning med det samme, og pengene udbetales i løbet af 12 hverdage.

806 har valgt dette de sidste 31 dage
Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Onsdag 13:37
  • Hurtigt svar på din ansøgning
  • Betal ud, når du vil – uden ekstra omk.
  • Lyn hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditforløb: 24.000 kr. – Løbetid: 82 mdr. – Variabel debitorrente: 9,90% – 19,56%. – Løbetid: 2 – 10 år. – ÅOP: 11,94% – 24,94%. – Månedlig ydelse: 431-551 kr. – Samlet tilbagebetaling: 35.314 – 45.220 kr. – Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. – Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. – Max ÅOP: 24,87 %.

Leasy Minilån

5
Kundeservice
6
Behandlingstid
4
Pris
4
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
4
LEASY Minilån Låneberegner
10.000 kr. 100.000 kr.
24 måneder 120 måneder
11.94 % 24.87 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

LEASY A/S er en dansk virksomhed som blev grundlagt af Niels Thorborg i 1985. I dag er Niels stadig ejer af virksomheden. Siden opstarten har LEASY hurtigt vokset sig meget større og i dag ejer LEASY isenkræmmerkæden Inspiration og halvdelen af wupti.com og har ca. 900 ansatte.

LEASY tilbyder mange forskellige lånemuligheder til forbrugerne. Et af dem er et LEASY Minilån. Et LEASY Minilån er en god mulighed for dig, der er interesseret i at optage et mindre lån.

Leasy Minilån
L’EASY Minilån

Gå til L’EASY Minilån her >

Du kan låne fra 10.000 til 50.000 kroner nemt og hurtigt. Du har også selv muligheden for selv at vælge løbetiden, som kan gå helt op til 120 måneder. Du ansøger online og får svar indenfor en time.

På LEASY Minilåns hjemmeside kan du finde den bedste løsning, ved at kigge på den månedlige ydelse, så det passer til din økonomi og dit månedlige rådighedsbeløb. Du underskriver nemt og hurtigt din låneaftale med NemID og du kan betale ud når det passer dig.

Find de bedste lån her.

Betingelser for at låne hos LEASY Minilån

Inden du ansøger om lån, skal du være opmærksom på de få krav LEASY Minilån stiller til dig som låner. Virksomheden kræver blandt andet at du er fyldt 21 år, at du har en fast indtægt og at du kan dokumentere din indtægt. Du kan se billige minilån her.

Desuden kræver de, ligesom alle andre udbydere, at du ikke må være registreret som dårlig betaler. Hvis du opfylder disse krav, vil LEASY Minilån, hellere end gerne have dig som låner. Din ansøgning bliver behandlet individuelt, og du får, som nævnt, svar indenfor cirka en time.

Beløb og løbetid

LEASY Minilån ønsker ikke, at gøre det mere besværligt end højest nødvendigt for dig at låne penge. Derfor er valgmulighederne hos dem simple og nemme at gennemskue. Du kan højest låne op til 50.000 kr. og du skal minimum låne 10.000 kr.

Når det kommer til løbetiden på dit lån, skal du også have let ved at vælge. Derfor kan du selv vurdere hvor længe, du ønsker at afdrage på lånet. Du kan vælge en løbetid mellem 24 og 120 måneder.

Brug dit lån på det du ønsker

Dit LEASY Minilån kan bruges på lige dét, du står og mangler, hvorfor det ikke er øremærket ét bestemt formål.

Når LEASY Minilån vurdere din kreditværdighed fokusere de på din økonomi. De ser naturligvis på, om det er realistisk for din økonomi at optage et lån, men du behøver ikke stille nogen form for sikkerhed for lånet.

Du behøver derfor ikke være bange for at miste dit hus eller bil når du skulle opleve ikke at kunne betale afdraget. Dog råder vi dig til at være helt sikker på, at du også er i stand til at tage et lån før du låner.

Vurderer LEASY, at du er kreditværdig, overfører de pengene med det samme. Det er nemt og enkelt at låne penge hos LEASY. Du slipper for at skulle aftale en tid ved banken og behøver heller ikke selv samle de nødvendige dokumenter som skal bruges til at lave en kreditvurdering af dig.

Er det sikker at låne online?

Hos LEASY Minilån er sikkerheden meget vigtigt. Derfor sørger LEASY også altid for, at dine oplysninger altid vil være beskyttet for uvedkommende. Du behøver derfor ikke være bange for at give dine oplysninger til LEASY.

Når du ansøger skal du bruge dit NemID. NemID gør det endnu mere sikkert for dig at ansøge online og sørger samtidig for, at du hurtigt kan komme igennem ansøgningsprocessen. Har du ikke NemID, så kan du bestille et online eller henvende dig til nærmeste borgerservice.

Kan jeg låne hos LEASY Minilån på trods af RKI?

Det er ikke en mulighed at få et lån hos LEASY hvis man er registreret hos RKI. Er du registreret som dårlig betaler, bliver du derfor nødt til at vente med at ansøge.

Ønsker du at blive slettet fra listen over dårlige betaler, så kan du gøre dette ved at vente 5 år. Herefter vil virksomheden som registrerede dig, ikke kunne registrere dig af samme årsag igen. Dog betyder det ikke at du dermed er gældsfri. Du skal derfor stadig sørge for at få dine regninger afbetalt.

Udover at vente 5 år, kan du også blive slettet ved at få regningen betalt som fik dig registreret. Det kan dog være svært at finde pengene til betalingen af regningen.

Derfor kan du lægge et budget som kan vise dig, hvor meget du vil have mulighed for at betale regningen tilbage med månedligt. Så snart du er slettet som dårlig betaler, vil du have mulighed for at blive godkendt til et lån hos LEASY Minilån.

Hver dog opmærksom på, at et lån er en ekstra belastning på din økonomi. Er din økonomi i forvejen belastet, skulle du måske vente med at låne.

Sådan låner du

For at få et LEASY Minilån skal du først gå ind på LEASY Minilåns hjemmeside. Du finder linket til hjemmesiden ved at klikke på “Ansøg nu” oppe i venstre side. Når du er inde på siden, skal du først vælge det beløb du ønsker at låne og derefter den løbetid du ønsker for lånet.

Du kan her med det samme se, hvor meget du ca. kommer til at afdrage på lånet om måneden. Herefter kan du trykke på “Ansøg nu”.

På siden herefter skal du angive dit fulde navn, din adresse, dit telefonnummer, din e-mail og din fødselsdato. Husk at angive en e-mail adresse som du også benytter. Angiver du en forkert e-mail, vil LEASY Minilån ikke kunne kontakte dig i forbindelse med lånet.

Inden du trykker på “Næste” skal du acceptere LEASY Minilån lånebetingelser. Før du dog gør dette, anbefaler vi at du først læser den igennem.

Du skal derudover også acceptere, at LEASY A/S løbende må indhente generelle kreditoplysninger på dig hos kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre. Herefter kan du gå videre i ansøgningen ved at trykke på “Næste”. På den efterfølgende side bliver dit NemID nødvendigt.

Du skal logge på med dit brugernavn og den angivne kortkode. Når du logger ind med dit NemID bekræfter du samtidigt også din identitet. Efter du har logget ind, vil du modtage en kvittering. Efter et kort stykke tid vil du få at vide, om du er blevet godkendt til et lån eller ikke.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Leasy Minilån
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder