L’EASY Minilån Anmeldelse

5
Kundeservice
6
Behandlingstid
4
Pris
4
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
4

L’EASY

1.766 har valgt dette de sidste 31 dage
6.9
Vurdering
Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 102 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Mandag 08:00
 • Hurtigt svar på din ansøgning
 • Betal ud, når du vil – uden ekstra omk.
 • Lyn hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditforløb: 24.000 kr. – Løbetid: 82 mdr. – Variabel debitorrente: 9,90% – 19,56%. – Løbetid: 2 – 10 år. – ÅOP: 11,94% – 24,94%. – Månedlig ydelse: 431-551 kr. – Samlet tilbagebetaling: 35.314 – 45.220 kr. – Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. – Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. – Max ÅOP: 24,87 %. (Annonce)

Om L’EASY

LEASY A/S er en dansk virksomhed som blev grundlagt af Niels Thorborg i 1985. I dag er Niels stadig ejer af virksomheden. Siden opstarten har LEASY hurtigt vokset sig meget større og i dag ejer LEASY isenkræmmerkæden Inspiration og halvdelen af wupti.com og har ca. 900 ansatte.

LEASY tilbyder mange forskellige lånemuligheder til forbrugerne. Et af dem er et LEASY Minilån. Et LEASY Minilån er en god mulighed for dig, der er interesseret i at optage et mindre lån.

Opsummering af L’EASY anmeldelse  

Leasy er et selskab der har mange års erfaring på markedet, både indenfor salg og lån. Deres låneproces er forholdsvis simpel og nem, med normale renter og priser. Deres kundesupport er ligeledes erfaren, men oplever nogle negative anmeldelser. Der skal ikke redegøre for hvad lånet skal bruges til, og vil typisk have pengene på din konto indenfor 2 hverdage. En nem proces, for dig der står og mangler penge her og nu.


Anmeldelse af L’EASY kundeservice

6

Leasy’s kundeservice har mange års erfaring, men oplever en række negative reviews på Trustpilot. De besvarer alle de negative reviews, i en venlig tone. Deres support kan kontaktes på telefon eller mail, eller du kan alternativt på deres hjemmeside oplyse dit navn og nummer, og tidspunkt du ønsker at blive kontaktet på.


Priser og tilbud hos L’EASY

4

Hos Leasy kan du forvente en ÅOP mellem 14,73% og 21,66%, og en fast debitorrente på 12,55% til 16,90%. Du vil kunne finde de forventede priser for det lån du står og mangler, ved at benytte deres låneberegner på deres hjemmeside.


Vurdering af online brugervenlighed

4

Deres låneside er forholdsvis simpel, og der er ikke meget information at finde ved første øjekast. Du skal først angive dit lånebeløb og løbetid, før du på næste side vil finde links til deres kontantlåns- og kreditkøbsbetingelser og privatlivspolitik. 


Anmeldelse af L’EASY ekspeditionstid

4

Hvis du indsender en låneansøgning inden for deres åbningstider, kan du forvente at få svar inden for 1 time. Derefter vil du modtage pengene på din konto inden for 2 hverdage, fra du har underskrevet låneaftalen digitalt.


Vurdering af andre fordele

7

Låneprocessen er forholdsvis simpel, og du vil som låntager have nogle fordele ved Leasy. Hvis du skulle ske at fortryde lånet, vil du have 14 dages fortrydelsesret, fra låneaftalen underskrives. Når du tager et lån vil du ikke skulle oplyse hvad pengene skal bruges til, og du kan tilmed tilbagebetale det fulde beløb før tid, hvis du ønsker.


LEASY Minilån Låneberegner
10.000 kr. 100.000 kr.
24 måneder 102 måneder
11.94 % 24.87 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


L’EASY Minilån

LEASY Minilån

Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 102 måneder
Rente 9.9 – 19.56 %
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Opstartsgebyr 8
Alder 21 år
Årlig indkomst 0 kr.

Fordele ved L’EASY 

 • Simpel og nem proces
 • Mulighed for fortrydelse inden for 14 dage
 • Der skal ikke redegøres for hvad pengene skal bruges til

Ulemper ved L’EASY

 • Din gæld kan overføres til andet selskab, uden din godkendelse
 • Der findes ikke meget information om låneprocessen på deres hjemmeside
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Anmeldelse af L’EASY kundeservice

6

Leasy er et veletableret selskab med mange års erfaring indenfor kundeservice. Det er tydelig at se, at deres service er af høj erfaring, og deres letgenkendelige telefonnummer 88 88 88 88, er endnu et eksempel på, at de har været længe i branchen.

Du har mulighed for enten at kontakte deres kundeservice via mail deres mail leasy@leasy.dk, eller på deres telefonnummer indenfor deres åbningstider. Hvis du vil undgå telefonkøen, eller hvis deres telefoner er lukkede, kan du på deres hjemmeside oplyse dit navn, nummer og tidspunkt på dagen du ønsker at blive ringet op.

Leasy har en god score af 3,8 stjerner på Trustpilot, men der differentieres ikke mellem deres webshop og låneafdeling, så størstedelen af deres anmeldelser omhandler ikke deres låneservice, og scoren giver derfor ikke et aktuelt billede af deres service omhandlende lån. 

Nogle låntagere beklager sig over at Leasy har solgt deres gæld til et andet selskab, uden kundens godkendelse, mens andre klager over lange svartider fra deres support. Med det sagt, er størstedelen af deres reviews positive, og af god natur.

Virksomhedsinformation

FirmaL’EASY
AdresseØstre Stationsvej 1-5 – 5000 Odense C
Emailkundeservice@lendme.dk
Telefon+45 88 88 88 88

Kundeservice åbningstider

Mandag08:00 – 16:00
Tirsdag08:00 – 16:00
Onsdag08:00 – 16:00
Torsdag08:00 – 16:00
Fredag08:00 – 16:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Priser og tilbud hos L’EASY

4

Hvis du beslutter dig for at tage et lån, vil en af de vigtigste faktorer selvfølgelig være omkostningerne forbundet med lånet. Hos Leasy kan du forvente en ÅOP mellem 14,73% og 21,66%, og en fast debitorrente på 12,55% til 16,90%. Dette kan karakteriseres som en mellemhøj rate, afhængigt af lånets størrelse og løbetid. Eksempelvis ved et lån på 50.000 kr over 5 år, vil du skulle tilbagebetale mellem 71.874 – 82.247 kr.

Du har mulighed for at benytte deres låneberegner på deres hjemmeside, for at se de forventede priser for netop det lån du ønsker at tage. Hvis du ønsker at tilbagebetale lånet før tid, vil du også have mulighed for at gøre dette, uden yderligere gebyrer.


Krav:

For at tage et lån hos Leasy skal du:

 • Være fyldt 20 år
 • Kunne dokumentere din indtægt
 • Have MitID eller MitID

Vurdering af online brugervenlighed

4

Når du besøger Leasy’s hjemmeside, er det tydelig at se, at kontantlån ikke er deres største område. Man finder øverst i højre hjørne deres kontantlaan side, og ligeledes når man besøger denne side, er det en forholdsvis simpel side, med minimale mængder informationer om deres låneproces. Du kan benytte deres låneberegner til at angive beløb og løbetiden, for det lån du ønsker at tage. Du vil så få vist den estimerede rente, ÅOP og den samlede tilbagebetaling.

Hvis du fortsætter på siden, vil du skulle opgive dit navn, nummer og email, samt acceptere deres betingelser. Det er først her, du får yderligere informationer om selve lånet, ved at klikke på linket til deres kontantlåns- og kreditkøbsbetingelser og privatlivspolitik. Herefter vil du skulle logge ind med MitID og derefter tilføje yderligere dokumentation f.eks. om din indtægt, job og bolig.


Anmeldelse af L’EASY ekspeditionstid

4

Hvis du beslutter dig for at tage et lån hos Leasy, vil du først skulle udfylde deres ansøgningsformular, hvorefter du kan forvente at få svar indenfor 1 time, hvis det er inden for deres åbningstid. Ifølge deres betingelser, vil udbetalingen af selve lånet ske senest 2 hverdage efter at Leasy har godkendt lånet, og modtaget bekræftelse på at du har underskrevet kontantlånsaftalen med digital signatur.

Udbetalingen vil ske direkte til din NemKonto, hvorefter du vil have mulighed for at fortryde lånet i op til 14 dage efter aftalen blev underskrevet. Hvis du ønsker at fortryde lånet, bør du give skriftlig besked til Leasy.

Overordnet set bør hele processen derfor max tage 2 dage, fra du indsender ansøgningen, givet at den indsendes inden for normal åbningstid.


Vurdering af andre fordele

7

Leasy’s låneproces er forholdsvis simpel og nem. En af de fordele du får som kunde, er at du har mulighed for at fortryde lånet i op til 14 dage, efter du har underskrevet aftalen. Dette kan give en vis sikkerhed, hvis du skulle ske at skifte mening, selv efter pengene er blevet udbetalt på din konto.

En anden fordel er, at du ikke behøver at redegøre for hvad pengene skal bruges til, uanset om du gerne vil låne 10.000 kr eller 150.000 kr. 

Hvis du ønsker at afbetale hele beløbet, og derved afslutte din låneaftale, vil du have mulighed for dette uden yderligere gebyrer. Dette sker ved at du kontakte Leasy’s support og oplyse indfrielsesdagen, hvorefter du vil modtage en opgørelse og skal betale det fulde beløb på indfrielsesdagen. Det bør nævnes at der kan opkræves kompensation for eventuelle omkostninger forbundet med tidlig tilbagebetaling. Betingelserne hertil bør derfor undersøges i kreditkøbsbetingelserne.


Konklusion på L’EASY anmeldelse 

Hvis du står og mangler et hurtigt lån uden for meget bøvl, kan Leasy være en udmærket mulighed. Der er ikke meget information at finde om deres lån og låneproces på deres hjemmeside, og du skal først ind og læse deres betingelser, før du finder konkret information om reglerne ved lånet. Du kan ske at opleve, at Leasy overfører din gæld til et andet selskab, men i dette tilfælde vil du beholde de samme rettigheder, som originalt.

Pengene vil blive udbetalt på din NemKonto forholdsvist hurtigt, og maks inden for 2 hverdage. Du vil desuden have mulighed for at fortryde lånet inden for 14 dage efter låneaftalen er underskrevet. Overordnet set, giver Leasy en udmærket lånemulighed uden at stille store krav.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af L’EASY Minilån

Anmeldelser: 5686 • Middel
TrustScore: 3.5 3.7
5 stjerner
63%
4 stjerner
23%
3 stjerner
5%
2 stjerner
2%
1 stjerne
6%
L
LKHF 33 Anmeldelser
TrustScore: 1

De sygeste renter ever

De sygeste renter ever. Hvis jeg vil låne 90.000 kr over 10 år, skal jeg tilbagebetale 180.000 kr. Utroligt at de kan få lov

K
kunde 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Leasy er der altid til at hjælpe

Leasy er der altid til at hjælpe, ligegyldigt hvad problemet er. Meget serviceminded personale👍

Thorkild Wøldike
Thorkild Wøldike 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Jeg har aldrig haft andet end gode…

Jeg har aldrig haft andet end gode oplevelser når jeg har haft ringet for at stille spørgsmål om nogle ting angående mit lån jeg er ikke i tvivl om at jeg ville bruge dem igen medarbejder gror mig opmærksom på ting jeg ikke viste så jeg er alt i alt glad for at det var dem jeg valgte at bruge jeg var klar til at give dem ti stjerner hvis jeg kunne

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > L’EASY Minilån Anmeldelse

Seneste nyheder