SMS lån - Find hurtige og billige lån

Har du brug for penge lige nu og her? Så kan du med hjælp fra os finde en udbyder af SMS lån på få minutter.

Med hjælp fra os får du:

 • Informationer om, hvad et SMS lån præcis er
 • Skabt dig et overblik over lånemulighederne
 • Mulighed for at sammenligne udbyderne, før du beslutter dig for en bestemt

Læs med her eller se vores video og bliv klogere på, hvilken udbyder af SMS lån, der passer bedst til dig.

Få overblik over billige SMS lån

Vi har startet fair-laan.dk til dig, som leder efter et billigt SMS lån med lav rente.

Det billigste SMS lån er det lån, som har den laveste rente, ÅOP og korteste løbetid.

Vi har anmeldt alle danske SMS lån og samlet anmeldelser fra Trustpilot. Det giver dig et hurtigt overblik over de bedste lån.

I oversigten kan du se de billigste SMS lån. Denne liste bliver opdateret i takt med at låneinstitutterne skifter vilkår og priser.

Få et SMS lån udbetalt – lige nu og her

Vi har gjort det nemt for dig at se præcis, hvornår pengene bliver udbetalt på din konto, efter du ansøger om et lån hos en af vores tilknyttede låneinstitutter.

Alt efter om du kan vente nogle dage eller mangler pengene med det samme, kan du sortere efter, hvornår du ønsker at pengene skal være på din konto.

Langt de fleste låneinstitutter tilbyder at udbetale penge til dig enten indenfor 30 eller 60 minutter.

Enkelte låneinstitutter skal dog bruge 1-5 hverdage, før du får pengene udbetalt.

Et SMS lån er hurtige penge

Hvis du står og mangler et hurtigt lån, kan du vælge at tage et SMS lån. Her kan du typisk låne mellem 500 og 6.000 kroner. Mangler du flere penge, giver nogle udbydere også mulighed for at tage et større lån.

Her skal nogle bestemte krav dog opfyldes først.

Kravene er forskellige fra udbyder til udbyder, og det kan derfor betale sig at sammenligne udbyderne med hinanden, før du optager et SMS lån.

Den store fordel ved at tage et SMS lån fremfor et banklån eller lån af dine nærmeste er, at du får pengene på din konto indenfor få minutter. En anden fordel ved et SMS lån er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet.

Det kan være ubehageligt at spørge sin familie eller venner om de har mulighed for at låne dig penge, derfor kan et SMS-lån også spare dig for denne ubehagelige følelse.

SMS lån fungerer rigtig godt for dig, som skal bruge lidt ekstra sidst på måneden, betale nogle regninger eller finansiere et større køb.

Beløbsmæssigt passer et SMS lån godt til køb af elektronik eller en rejse.

Hvis du skal bruge flere penge, kan du med fordel tage et forbrugslån, hvor du har mulighed for at låne op til 350.000 kroner med en rente på ned til 6,9%.


sms-laan

Få penge på din konto indenfor 10 minutter

Du skal blot udfylde en formular med dit navn, telefonnummer og CPR-nummer. Herefter modtager du en besked, hvor du skal bekræfte hvor mange penge du ønsker at låne. Det er super nemt og hurtigt.

I modsætning til et banklån, modtager du pengene fra et SMS lån med det samme. Der går typisk 1 til 2 uger fra du har kontaktet din bank til pengene står på din konto, hvorfor mange vælger at tage et SMS lån.

Grunden til, at det tager meget længere tid for en bank at udbetale pengene fra et lån er, at processen er meget længere.

Når du har kontaktet din bank, begynder din bankrådgiver at kigge på dine årsopgørelser, kontobevægelser og udregner et budget for, hvor meget du kan låne og til hvilken rente. Det er en lang process, som er meget tidskrævende.

Bankerne gør brug af en manuel process, hvor låneinstituttet, som tilbyder SMS lån, benytter en automatisk process. Når du har sendt din ansøgning er der et computersystem, som beregner hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

Denne process tager ganske få sekunder, hvorfor du kan modtage penge på din konto indenfor 10 minutter.

Et SMS lån er til kortfristet brug

Et SMS lån skal typisk betales tilbage efter 30 dage. Hvis du låner 10.000 kroner kan det være svært at betale pengene tilbage efter 30 dage, hvis du ikke er god til spare op, eller hvis indkomsten glipper. Det er de færreste, som kan tage 10.000 kroner ud af deres budget indenfor 30 dage.

I langt de fleste tilfælde er det muligt at forlænge lånet, men renten bliver ikke lavere. Derfor skal du vurdere, om det er bedre at låne lidt flere penge ved at tage et kviklån. Et kviklån har en længere løbetid og en lavere rente.

Tag et gratis SMS lån – Lån op til 4.000 kroner gratis

Da der er kæmpe konkurrence blandt online låneinstitutter, er der flere låneinstitutter, som tilbyder gratis lån op til 4.000 kroner.

Hos VIVUS.dk og kvikautomaten.dk kan du få SMS lån rentefrit. Her kan du låne op til 11.000 kroner gratis i 30 dage.

Det er et super godt tilbud, som er værd at overveje, hvis du har brug for penge med det samme.

Bemærk dog, at der kommer renter på disse gratis SMS lån, såfremt du ikke betaler lånet tilbage efter 30 dage. Det kan derfor betale sig at overveje om en tilbagebetaling indenfor 30 dage også er muligt, eller om du måske burde finde et andet alternativ.

SMS lån uden sikkerhed

Ved et almindeligt banklån skal du ofte stille sikkerhed for at få bevilget et lån. Hvis du ikke ejer en bolig, bil eller andre værdier, kan det blive svært at få et banklån, da mange banker kræver, at du stiller sikkerhed i dine værdier.

Sikkerheden i en bolig, bil eller andet forsikrer banken om, at de vil få deres lån udlignet, selv når debitor oplever, at han ikke længere kan betale raterne. I disse tilfælde har banken retten til at sælge bolig, bil eller andet som er blevet stillet til garanti for at udligne lånet.

Heldigvis er alle SMS lån uden sikkerhed.

Du behøver derfor ikke at eje en masse værdier for at få et SMS lån uden sikkerhed.

SMS lån som 18 årig?

På nuværende tidspunkt kan du ikke tage et SMS lån som 18 årig – der findes ganske enkelt ikke låneinstitutter, som tilbyder SMS lån til 18 årige.

LånLet, Santander, SparXpress og Selene Finans tilbyder dog forbrugslån til 18 årige. Ved Selene Finans kan du låne ned til 3.000 kroner, hvilket beløbsmæssigt passer med et SMS lån.

Mange banker ønsker ikke at give lån til personer under 21 år, da disse i de fleste tilfælde stadig er under uddannelse og derfor ikke besidder over en fast indtægt. Bankerne løber dermed et større risiko ved at låne penge til personer uden en fast indtægt da de ikke kan vurdere, hvorvidt personen er i stand til at tilbagebetale lånet.

Krav til SMS lån

I forhold til andre lån, er et SMS lån altid den hurtigste løsning. Normale banker skal altid have oplysninger, som årsopgørelsen og de seneste lønsedler, inden de kan bevillige et lån.

Et SMS lån derimod kræver langt fra lige så meget, hvilket også gør behandlingstiden kortere.

Dog kræver låneudbydere af SMS lån stadig nogle oplysninger.

Hvilke krav låneudbyderne har er forskelligt. Dette er de, fordi låneudbyderne på denne måde prøver at nå ud til forskellige målgrupper. Derfor tilbyder de også forskellige lån.

Et af kravene er typisk alderen. Mange låneudbydere af SMS lån tilbyder først lån til personer over 23 år. Andre tilbyder dog også lån til personer over 21 år.

Derudover kræver nogle låneudbydere oplysninger omkring indkomsten. Eksempelvis kan en låneudbyder kræve at husstanden skal have en årlig indkomst på 200.000 kroner. Dette tal gælder uanset, om du er enlig eller har en samlever.

Endnu et krav fra låneudbyderne kan være en fast arbejdsplads. Hvis ikke du har et arbejde kan det være, at ansøgningen om et SMS lån vil blive afvist hos nogle låneudbydere. Der findes dog stadig  låneudbydere, som tilbyder lån til arbejdsløse.

Det kan også være at låneudbyderen kræver en kopi af de seneste lønsedler som et bevis på, at du har en indtægt. Denne hænger generelt sammen med oplysningerne om et fast arbejde og gælder som et ekstra bevis på, at du har et fast arbejde.

Det sidste krav, mange låneudbydere af SMS lån stiller deres forbrugere er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler hos RKI eller andre steder.

 

Et SMS lån kan være dyrt

Et SMS lån har dog også nogle ulemper. Du skal ikke stille sikkerhed og långiveren undersøger ikke din privatøkonomi, hvilket betyder, at de tager en større risiko end en bank, da den vil undersøge hvor stort et lån, din økonomi kan holde til.

Da långiveren tager en større risiko, kræver de også en højere rente hvilket betyder, at lånet er væsentlig dyrere end traditionelle kviklån eller forbrugslån. Vi anbefaler SMS lån, hvis du har en relativ lille udgift, som skal dækkes.

Hvis du skal købe en lækker rejse eller bil anbefaler vi, at du tager enten et kviklån eller forbrugslån, hvor du kan låne op til 350.000 kroner per lån. Her er renten ofte meget lavere end ved et SMS lån og løbetiden er længere, hvilket betyder at du har mere tid til at betale lånet tilbage.

Hyppigste grunde til et SMS lån

Der kan være mange grunde til, at du optager et SMS lån. Det vigtigste er, at du altid tænker over, om lånet også er vigtigt for dig.

Hyppige grunde til at optage et SMS lån er bl.a.;

 • Når du har regninger der skal betales. I disse tilfælde kan et SMS lån hjælpe dig med at betale regningen og undgå at blive registreret som dårlig betaler.
 • Når uforudsete engangsudgifter opstår.
 • Når du den ene måned får mindre i løn end den kommende, og du derfor vil tage forskud på næste måneds løn.
 • Når du har set forbrugsgenstande, som du meget gerne vil have. Her rådes det dog til, at du overvejer et andet alternativ for finanseringen.

Uanset grunden til at optage et SMS lån, skal du være sikker på, at du måneden efter også vil kunne udligne lånet igen. Er du sikker på, at du vil kunne betale SMS lånet tilbage til rette tid, er det dog ikke et problem at optage sådan et.

Hvilken udbyder af SMS lån er den bedste?

Det kan være svært at få et overblik over hvilken låneudbyder, der giver de bedste løsninger. Mange lån er tilpasset en bestemt målgruppe, og det kan derfor betale sig at undersøge markedet, før du bare tager det første og bedste.

SMS lån markedet er et hurtigt voksende marked med mange nye udbydere.

Det kan være, at nogle udbydere virker mindre bekendt end andre, men dette burde ikke skræmme dig væk fra at tage imod et tilbud fra ukendte udbydere.

I Danmark sørger Finanstilsynet nemlig for, at ingen udbydere af lån gør brug af dårlige metoder, når de låner penge til forbrugere.

Finanstilsynet kan opdeles i 3 hovedområder: tilsynsvirksomhed, lovgivningsarbejde og information. Deres hovedopgave er tilsynet med finansielle virksomheder. Herunder hører også penge- og realkreditinstitutter.

Finanstilsynet holder øje med, om virksomhederne overholder de forskellige finansielle lovgivinger og andet.

Låner du derfor penge af danske virksomheder, kan du her være helt rolig.

Nogle låneudbydere kan dog også være ejet af større danske banker. Disse har oprettet online låneplatforme, som de har kaldt et andet navn end deres egen.

SMS lån – Ofte stillede spørgsmål

SMS lån er en anden type lån end forbrugerne er vant til. Derfor bliver der ofte stillet spørgsmål ved SMS lån. Vi kommer her med svar på nogle af de mest gængse spørgsmål stillet i forbindelse med SMS lån.

Hvor sikkert et SMS lån?

 • Så længe du tager lånet af en dansk udbyder, er det dog helt sikkert at optage et SMS lån.

Hvor mange penge kan jeg låne med et SMS lån?

 • Mange udbydere har et maximalt beløb på 6.000 kroner. Dog findes der udbydere som også tilbyder SMS lån som er højere end 6.000 kroner. For at finde disse, kan det være en god idé at sammenligne lånene online. På denne måde sikrer du også dig selv om at få det lån der passer dig bedst.

Hvornår får jeg pengene udbetalt?

 • Mange SMS lån er kendte for at udbetale allerede samme dag. Dog kan der være undtagelser. Hvis du eksempelvis ansøger om et SMS lån udenfor arbejdstiden, vil du typisk først kunne forvente pengene på kontoen dagen efter. Hurtige lån, som eksempelvis et SMS lån, gør det nemt at få penge. De fleste ansøgninger kan blive behandlet indenfor få minutter. Her skal du dog også være opmærksom på, at dette kun kan ske indenfor arbejdstiden.

Er det rigtigt, at udbydere af SMS ofte snyder en?

 • Nej, dette er ikke rigtigt. Finanstilsynet holder nemlig øje med alle låneudbydere og sørger for, at disse aldrig laver overtrædelser.

Et andet alternativ – Forbrugslån

Før du optager et SMS lån, kan det altid betale sig at tænke over, om du også vil være i stand til at udligne det lånte beløb den kommende måned.

Kan du ikke udligne beløbet igen, vil lånet hurtigt blive dyrere, da ÅOP og renter vil få lånet til at stige.

Hvis du derfor ønsker at låne penge i en længere periode, burde du overveje at tage et forbrugslån. Et forbrugslån er den bedste løsning, hvis du ønsker at låne penge i en længere periode, og hvis beløbet skal være større end 6.000 kroner.

Et forbrugslån kan også tages online.

For det meste bliver online ansøgninger behandlet hurtigere end ansøgninger hos bankfilialer. Dette skyldes, at onlinebankerne hurtigere får alle de nødvendige oplysninger til behandling af ansøgningen, og du derved sparer tid ved forsendelse til bankfilialen af disse.

Har du derfor tid til at vente et par dage, indtil du får pengene udbetalt, kan et forbrugslån være en bedre løsning. For at få et overblik over tilbudene af forbrugslån kan du trykke her.

Fordele og ulemper ved SMS lån

Fordele:

 • Hurtig godkendelse og udbetaling.
 • Mulighed for at låne mindre beløb rentefrit i 30 dage.
 • Kort løbetid og derved hurtig gældfri.

Ulemper:

 • Renten kan stige, hvis den korte løbetiden ikke overholdes.
 • Relativ høj ÅOP og rente sammenlignet med andre lån.
 • Kun mulighed for at låne mindre beløb.

Tag et SMS lån i 3 nemme trin

Det er super nemt at tage et SMS lån. Det tager kun 10 minutter, og så har du pengene på din konto.

 1. Find det SMS lån som passer bedst til din situation.
 2. Ansøg om SMS lånet
 3. Modtag pengene på din konto indenfor 10 minutter.