Selene Finans er lukket i Danmark

Vi beklager at måtte meddele dig, at Selene Finans officielt har lukket sine aktiviteter i Danmark. Som følge heraf tilbyder de ikke længere nogen banktjenester, herunder lån.

Vi beklager den ulejlighed dette har måtte medføre, og takker for din forståelse.

Selene Finans

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1

Alt indholdet nedenfor er fra da banken var i drift.


Selene Finans ApS er en låneformidler for Basisbank A/S. Med et lån hos Selene Finans får du muligheden for at finansiere dine store drømme.

Et lån hos Selene Finans kan eksempelvis hjælpe dig med at indfri dit store rejseønske. Det kan også være, at du har et ønske om nye møbler til lejligheden eller en ny bil.

Selene Finans
Selene Finans

Gå til Selene Finans her >

Ansøgningsprocessen og behandlingen af ansøgningen foregår hurtigt når du søger hos Selene Finans. Dette muliggør det at gå meget hurtigt fra drøm til virkelighed.

Ønsker du at låne hos Selene Finans, så er der stillet nogle betingelser fra låneudbyderen som skal opfyldes. Disse er lavet for at beskytte dig mod rykkere hvis du eksempelvis ikke skulle være i stand til at optage et lån alligevel.

Selene Finans låner kun penge til personer, som de vurderer har økonomien til et lån.

Lån penge gratis eller med lave renter på denne hjemmeside.

Hvor meget kan du låne?

Hos Selene Finans kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kr. Løbetiden er på mellem 24 og 72 måneder. Du får dermed muligheden for at låne til både små og store drømme.

Ønsker du et mindre beløb skal du dog være opmærksom på, at du ikke vil kunne betale beløbet tilbage på under 24 måneder.

Når du ansøger om et lån, behøver du ikke at forklare hvad du skal bruge pengene til. Derudover behøver du heller ikke at stille sikkerhed for lånet.

Normale banker ønsker tit sikkerhed til lånet i form af pant i et hus eller en bil. Især ved større beløb er det for det meste ikke muligt at låne penge fra banker uden at stille sikkerhed. Dette er dog ikke tilfældet hos Selene Finans.

Deres kreditvurdering ligger til grund for, om lånet bliver bevilget eller ikke.

Selene Finans samarbejder med Basisbank, som foretager kreditvurderingen af dig når du har ansøgt. Modtager du et lånetilbud fra Selene Finans, kan du nemt underskrive det ved brug af dit MitID.

Inden du dog underskriver låneaftalen, er det en god idé at læse låneaftalen fra Selene Finans igennem først. I låneaftalen finder du også din rente og ÅOP til lånet.

ÅOP er en afkortelse for årlige omkostninger i procent. Især ÅOP er vigtigt, da denne afgør den samlede pris for dit lån.

Du er i professionelle hænder, når du låner hos Selene Finans. Deres mål er at sikre en god service og en smidig og hurtig behandling af dit lån. Så snart du er blevet godkendt til et lån modtager du pengene på din konto.

Hvem kan ansøge om lån hos Selene Finans?

Du kan ansøge om lån hos Selene Finans, når du er fyldt 18 år og har en fast indtægt. Samtidig skal du have adresse i Danmark. Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller i Debitor Registret. Hvis du opfylder disse krav, har du mulighed for at søge om lån hos Selene Finans.

Renterne på lånet bliver sat alt efter hvordan din kreditvurdering falder ud. Er du vurderet til at have en god kreditværdighed, så vil du også få tilbudt mere fordelagtige renter til lånet.

Falder din kreditværdighed derimod dårligere ud, så vil du også få tilbudt dårligere renter til lånet. Man kan dermed sige, at du som låner bliver belønnet hvis du har en holdbar økonomi.

Hvor lang tid går der fra ansøgning til udbetaling?

Når Selene Finans har modtaget alle de nødvendige oplysninger, vil der ikke gå lang tid før du vil modtage et lånetilbud på din mail adresse. Dette er selvfølgelig forudsat at du går igennem kreditvurderingen.

Selene Finans ved godt, at hurtig ekspedition er vigtig, derfor handler de altid hurtigt og yder samtidig også altid en god service.

Hvad skal du bruge pengene til?

Det spørgsmål får du ikke hos Selene Finans. De blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til. De spørger ikke engang. De stoler på, at du har tænkt dig om og ved, at du låner pengene, fordi du har brug for dem nu.

Derfor har du pengene hurtigt, så snart du er gennem kreditvurderingen.

Det muliggør det at finde finansieringen til drømme, som andre banker ville have afvist.

Infri lånet når du ønsker

Nogle gange kan man opleve, at man pludseligt kommer til langt flere penge end normalt, og derfor kan komme af med lån som belaster ens private økonomi.

I nogle tilfælde skal man dog betale for, at man kan indfri disse lån, og det kan derfor i mange tilfælde ikke betale sig. Hos Selene Finans mener de, at det skal være nemt at låne penge og at betale pengene tilbage igen.

Du er derfor altid velkommen til at indfri dit lån før tid uden at skulle betale ekstra for det.

Hvis du vil vide hvordan du kan indfri dit lån før tid, skal du kontakte Selene Finans over e-mail.

Oplever du at du i løbet af afviklingen af lånet kommer til at mangle flere penge, så kan du derimod også forhøje dit lån.

Du forhøjer dit eksisterende lån ved at ansøge om det på Selene Finans hjemmeside. Før du dog forhøjer lånet, kan det betale sig at tænke over, om det finansielt også er en mulighed for dig.

Det kan være, at din ansættelseskontrakt på arbejdet snart udløber eller at du i fremtiden vil få flere udgifter.

Ligemeget hvilken situation du befinder dig i, så er det altid godt at tænke sig om en ekstra gang før man forhøjer sit lånebeløb. I det hele taget er det altid fordelagtigt at tænke før man låner.

Et lån er en ekstra belastning på økonomien, og det kan derfor være, at man først lige skal regne lidt på det før man ansøger.

Hvis du er i tvivl om du har råd til et lån, så kan du fastlægge et budget, som kan hjælpe dig med at få overblikket.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Selene Finans ApS

Anmeldelser: 208 • God
TrustScore: 4.5 4.7
5 stjerner
84%
4 stjerner
11%
3 stjerner
1%
2 stjerner
1%
1 stjerne
3%
EF
Erik Flemming 5 Anmeldelser
TrustScore: 4

Havde en del problemer med deres…

Havde en del problemer med deres hjemmeside, men efter en snak samt at jeg brugte google chrome vedr. signering gik alt fint og glat.

CA
Connie Andersen 4 Anmeldelser
TrustScore: 5

Hurtig svar og penge på kontoen på 2…

Hurtig svar og penge på kontoen på 2 timer

NT
Nikki Thomsen 15 Anmeldelser
TrustScore: 5

Kanon service hurtig

Kanon service hurtig

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Selene Finans
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder