LånLet - Er de bedst og billigst?

LånLet er en pålidelig låneudbyder, der tilbyder lån på op til 50.000 kr. Du søger direkte fra deres hjemmeside med dit NemID, hvorefter du får svar med det samme og penge på kontoen hurtigt herefter.

Beløb 10.000 - 50.000 kr.
Løbetid 24 - 72 måneder
ÅOP 12.61 - 23.54 %
Udbetaling I morgen 08:00
  • Ansøg nu - Få penge om 10 minutter
  • Få hurtigt svar
  • Mulighed for at øge lånebeløb
Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 555 – 681 kr. Debitorrente: 9,95 – 20,95% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 12,61 – 23,54%. Samlede kreditomk.: 8.320 – 15.853 kr. Samlet tilbagebetaling: 33.320 – 40.853 kr. Stiftelsesomk.: 0 kr. Månedsgebyr:30 kr.
4.4
Rating
Anmeldt af Fairlån
Kundeservice
5
Pris
3
Brugeroplevelse
5
Behandlingstid
5
Ekstra fordele
4
LånLet Låneberegner
10.000 kr. 50.000 kr.
24 måneder 72 måneder
12.61 % 23.54 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

LånLet er en låneformidler for Basisbank A/S, beliggende i København. Basisbank er en danskejet virksomhed, som blev skabt af en række visionære ildsjæle i 2000.

LånLet

Gå til LånLet her >

Basisbanks vision er at komme tilbage til basis, så at sige, og holde det hele enkelt. De forstår kunder som synes, at der findes vigtigere ting i verden, end en bank.

Hos LånLet bliver det nærmest ikke lettere eller hurtigere at låne penge.

Du kan finde nemme lån her.

Du ansøger på deres hjemmeside ved at udfylde et ansøgningsskema. Her kan du ansøge om at låne op til 50.000 kr., underskrive med NemID og se pengene gå ind på din private konto til fri afbenyttelse allerede i morgen.

Betal herefter af på lånet over alt fra et enkelt år til helt op til seks år afhængigt af, hvad der passer dig og din økonomiske situation bedst.

BasisBank er den stabile udbyder bag LånLet

Ansøger du om et lån hos LånLet, er det BasisBank, der låner dig pengene. LånLet fungerer blot som udbyder af lånet. BasisBank er en Københavnsk internetbank, der, med mange års erfaring er specialiseret i lån til private.

Nedenfor kan du læse vores grundige anmeldelse af LånLet. På Fairlån.dk finder du også andre anmeldelser, blandt andet af Basisbank. 

Du finder dem her.

Lån let penge med LånLet og indfri både små og store drømme

Økonomi skal ikke være en hindring for din lykke og dine drømme. Derfor kan du hos LånLet låne penge til lige det, du står og mangler.

Måske har du været nede på knæ og skal giftes til sommer, eller måske trænger bilen til en opgradering? Det kan også være, at familien fortjener en god, lang ferie med alt betalt, eller at du har andre livslange drømme, der skal udleves.

Når du først er blevet godkendt til et lån, og pengene står på din konto, blander LånLet sig ikke i, hvad du bruger pengene på.

Du behøver dermed ikke forberede en lang tale om, hvorfor du har brug for at låne penge, men kan nemt og bekvemt ansøge hjemme fra sofaen.

Kan man få rentefrit lån fra LånLet?

Det fremgår ikke af LånLets hjemmeside, hvorvidt de tilbyder rentefrie lån, hvilket desværre må betyde, at dette ikke er tilfældet. 

Men bare fordi, du ikke kan låne penge rentefrit fra LånLet betyder det ikke, at vi har med en dårlig låneudbyder at gøre.

Tværtimod! 

LånLet tilbyder nemlig lån til en relativt lav rente, hvormed det kan være billigere at låne penge ved LånLet, frem for hos en anden låneudbyder, der tilbyder sine kunder at ansøge om en rentefri periode på deres lån, men derudover pålægger lånet skyhøje renter. 

Debitorrente for et lån fra LånLet varierer mellem 9,95 % og 20,95 % i løbet af lånets løbetid.

Tilbyder LånLet billån? 

Det korte svar:

Nej, LånLet tilbyder ikke et decideret billån.

Dermed ikke sagt, at du kan bruge pengene, du låner gennem LånLet til udbetalingen til ny bil.

Når du køber en ny bil vil du typisk skulle lægge minimum 20% af bilens pris i udbetaling kontant. Men det er altså det færreste der har råd til det… Har du eksempelvis forelsket dig i en mindre bil til 150.000 kr., vil en udbetaling på 20% lyde på 30.000 kr. Og det er altså ikke alle danskere, der lige kan hive et beløb af den størrelse op af lommen.

Hvis du ikke har råd til udbetalingen, kan du vælge at finansiere hele bilens pris gennem din bilforhandler og den bank, som de samarbejder med, eller finde råd til udbetalingen andetssteds, fx ved at låne penge fra LånLet. 

Undersøg dine muligheder grundigt

Det er vigtigt, at du undersøger grundigt hvilken af dine muligheder, der er den billigste. En forskel på blot et par procent i renten kan i sidste ende resulterer i kæmpe besparelser både månedligt, men især årligt, for da slet ikke at tale om hele lånets løbetid, som i nogle tilfælde måske er helt op til 10 år.

Hvem kan låne penge via LånLet?

Enhver låneudbyder vil stille nogle krav til dig som låntager. Kravene, som LånLet stiller, er dog minimale.

Du kan blive godkendt til et lån på lånLet.dk, hvis du opfylder følgende:

Krav til:Du skal:
AlderVære over 18 år
BopælHave bopæl i Danmark
GældsregistreIkke være i RKI/Debitor Registret
IndtægtHave fast indtægt

Derudover skal du forud for godkendelse til et lån kreditvurderes af banken. 

Går din ansøgning igennem, vil pengene være at finde på din konto den efterfølgende dag.

Spørgsmål & svar om LånLet

Hvordan ansøger jeg hos LånLet?

Du ansøge hos LånLet via deres hjemmeside. På forsiden skal du vælge lånebeløb og løbetid, hvorefter du trykker på “Ansøg her”. Du bliver dernæst sendt hen til en online ansøgningsformular, som du skal udfylde og underskrive med dit NemID. Læs mere om den online låneproces her.

Kan LånLet godkende mig som låntager?

LånLet godkender lån til personer, der kan imødekomme deres krav. De grundlæggende krav er, at du er over 18 år, har fast bopæl i Danmark og en fast indkomst. Derudover kan du ikke godkendes, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Er du registreret i RKI, kan du f.eks. forsøge dig med et kautionistlån hos Tando.

Hvilken rente kan jeg få?

Hos LånLet ligger debitorrenten mellem 9,95% – 20,95%. Din individuelle rente baseres på den kreditvurdering, der bliver foretaget af din økonomi, når du ansøger om lånet. Find nogle af de billigste lån her.

Hvornår står pengene på min konto?

Indsender du den underskrevne låneaftale i deres ekspeditionstid mellem kl. 8.00 – 19.00, kan du forvente at modtage pengene på din NemKonto allerede efter 10 minutter. LånLet tilbyder altså det, der kaldes for hurtiglån.

Hvis du får afslag på din ansøgning

Får du afslag på din ansøgning, kan det være en god idé at gå din økonomi igennem i sømmene.

Herefter kan du eventuelt ansøge om et lavere lånebeløb, der passer bedre til din situation. Også løbetiden spiller her en rolle. Det kan være, at du har overvurderet hvor meget du kan tilbagebetale hver måned. Sæt derfor løbetiden lidt længere. En længere løbetid sænker din månedlige rate til tilbagebetalingen af lånet.

Hvis du har fået et afslag, kan du søge om et lån på ny. Vent dog nogle dage før du prøver igen.

Inden du ansøger, kunne det være en god idé at finde ud af, hvor meget der er realistisk at låne i forhold til din økonomi.

Afslag pga. dårlig kreditvurdering

Typisk afslås ansøgninger udelukkende på baggrund af kreditvurderingen. Det vil sige at din økonomi ikke er i stand til at bære det lån og de tilhørende afdrag, du har ansøgt om.

Mulighed for tryghedsforsikring, når du låner hos LånLet

Med en tryghedsforsikring er du og din familie sikret økonomisk ved ufrivillig arbejdsløshed, dødsfald og akut sygdom i løbet af afviklingen af lånet.

I sådanne tilfælde kan det være svært at opretholde den aftalte betaling på lånet, og LånLet kan derfor tage over. De dækker dine afdrag i op til 12 måneder, så du har tid til at komme økonomisk på rette spor igen. Herefter genoptager du betalingen på lånet som hidtil.

En tryghedsforsikring i tilknytning til dit lån betales i form af et symbolsk beløb hver måned. Beløbet betales sammen med dine afdrag på lånet.

Forsikringen kan være en rigtig god investering

Selv hvis du på tidspunktet for optagelse af lånet ikke umiddelbart befinder dig i en usikker situation hverken jobmæssigt eller privat. Uheldet kan hurtigt ramme, og derfor vil LånLet gerne sikre, at du har én ting mindre at bekymre dig om ved at tage sig af dit lån, imens du ikke selv har mulighed for det.

Sådan foregår ansøgningsprocessen hos LånLet

  1. Det første, du skal gøre, er at bestemme dig for, hvor meget du vil låne, og hvor mange måneder du ønsker at afdrage lånet på. Her kan du også samtidig se, hvad den månedlige ydelse vil ligge på.
  2. Når du har besluttet dig for et beløb og en løbetid, kan du fortsætte ved at trykke “Ansøg her”.
  3. Herefter skal du udfylde dine egne oplysninger, bl.a. om du er registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret, hvilken konto du vil have udbetalt pengene på m.m. Herfra går du videre til næste side ved at trykke på “Næste”.
  4. Den næste side omhandler din økonomi. Du skal derfor give LånLet informationer om din økonomi. Her skal du bruge dine løn-oplysninger. Hav derfor dine seneste lønsedler klar.
  5. Til sidst skal du afslutte din ansøgning ved at sende den afsted til LånLet. Ansøger du indenfor LånLets åbningstid, kan du regne med at få et svar allerede kort tid efter, du har sendt ansøgningen afsted. Det er nemt og sikkert at låne penge hos LånLet.
  6. Bliver du godkendt til et lån hos LånLet, vil du modtage en låneaftale. Denne skal du underskrive med dit NemID og derefter sende retur til LånLet. Gør du det samme dag, kan du få lånet udbetalt allerede dagen efter. Det afhænger dog af, om du ansøger på en hverdag eller i weekenden eller helligdage.

Låneaftalen

Låneaftalen er først gældende når denne er underskrevet af dig og sendt retur til LånLet. Det er derfor vigtigt, at du tager dig tid til at læse hele låneaftalen igennem inden du underskriver den. På denne måde sikrer du dig for ikke at føle dig snydt i løbet af lånets afvikling.

I låneaftalen kan du samtidig også finde det samlede beløb, som du skal betale tilbage.

Kontakt LånLet

Hvis du har spørgsmål til låneansøgning, tilbagebetalingen af dit lån eller andet, kan du kontakte LånLet ved at ringe til dem på +45 70 20 58 22 eller sende dem en mail på kontakt@lånlet.dk. 

Åbningstider:
Alle hverdage kl. 08.00 – 21.00
Weekender kl. 10.00 – 17.00

Adresse:
Teglholm Allé 15
2450 København S

author
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.