LånLet – er de bedst og billigst?

LånLet er en pålidelig låneudbyder, der tilbyder lån på op til 50.000 kr. Du søger direkte fra deres hjemmeside med dit NemID, hvorefter du får svar med det samme og penge på kontoen hurtigt herefter.

Nyt product
5.1
Vurdering
Beløb 10.000 – 50.000 kr.
Løbetid 24 – 72 måneder
ÅOP 12.61 – 23.54 %
Udbetaling I dag 15:36
  • Ansøg nu – Få penge om 10 minutter
  • Få hurtigt svar
  • Mulighed for at øge lånebeløb
Eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 555 – 681 kr. Debitorrente: 9,95 – 20,95% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 12,61 – 23,54%. Løbetid 2 – 6 år. Samlede kreditomkostninger: 8.320 – 15.853 kr. Samlet tilbagebetaling: 33.320 – 40.853 kr. Stiftelsesomkostninger: 0 kr. Månedsgebyr:30 kr.

LånLet

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1
LånLet Låneberegner
10.000 kr. 50.000 kr.
24 måneder 72 måneder
12.61 % 23.54 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

LånLet er en låneformidler for Basisbank A/S, beliggende i København. Basisbank er en danskejet virksomhed, som blev skabt af en række visionære ildsjæle i 2000.

LånLet

Gå til LånLet her >

Basisbanks vision er at komme tilbage til basis, så at sige, og holde det hele enkelt. De forstår kunder som synes, at der findes vigtigere ting i verden, end en bank.

Hos LånLet bliver det nærmest ikke lettere eller hurtigere at låne penge.

Du kan finde nemme lån her.

Du ansøger på deres hjemmeside ved at udfylde et ansøgningsskema. Her kan du ansøge om at låne op til 50.000 kr., underskrive med NemID og se pengene gå ind på din private konto til fri afbenyttelse allerede i morgen.

Betal herefter af på lånet over alt fra et enkelt år til helt op til seks år afhængigt af, hvad der passer dig og din økonomiske situation bedst.

Nedenfor kan du læse vores grundige anmeldelse af LånLet. På Fairlån.dk finder du også andre anmeldelser, blandt andet af Basisbank. 

Du finder dem her.

Lån let penge med LånLet og indfri både små og store drømme

Økonomi skal ikke være en hindring for din lykke og dine drømme. Derfor kan du hos LånLet låne penge til lige det, du står og mangler.

Måske har du været nede på knæ og skal giftes til sommer, eller måske trænger bilen til en opgradering? Det kan også være, at familien fortjener en god, lang ferie med alt betalt, eller at du har andre livslange drømme, der skal udleves.

Når du først er blevet godkendt til et lån, og pengene står på din konto, blander LånLet sig ikke i, hvad du bruger pengene på.

Du behøver dermed ikke forberede en lang tale om, hvorfor du har brug for at låne penge, men kan nemt og bekvemt ansøge hjemme fra sofaen.

Kan man få rentefrit lån fra LånLet?

Det fremgår ikke af LånLets hjemmeside, hvorvidt de tilbyder rentefrie lån, hvilket desværre må betyde, at dette ikke er tilfældet. 

Men bare fordi, du ikke kan låne penge rentefrit fra LånLet betyder det ikke, at vi har med en dårlig låneudbyder at gøre.

Tværtimod! 

LånLet tilbyder nemlig lån til en relativt lav rente, hvormed det kan være billigere at låne penge ved LånLet, frem for hos en anden låneudbyder, der tilbyder sine kunder at ansøge om en rentefri periode på deres lån, men derudover pålægger lånet skyhøje renter. 

Debitorrente for et lån fra LånLet varierer mellem 9,95 % og 20,95 % i løbet af lånets løbetid.

Tilbyder LånLet billån? 

Det korte svar:

Nej, LånLet tilbyder ikke et decideret billån.

Dermed ikke sagt, at du kan bruge pengene, du låner gennem LånLet til udbetalingen til ny bil.

Når du køber en ny bil vil du typisk skulle lægge minimum 20% af bilens pris i udbetaling kontant. Men det er altså det færreste der har råd til det… Har du eksempelvis forelsket dig i en mindre bil til 150.000 kr., vil en udbetaling på 20% lyde på 30.000 kr. Og det er altså ikke alle danskere, der lige kan hive et beløb af den størrelse op af lommen.

Hvis du ikke har råd til udbetalingen, kan du vælge at finansiere hele bilens pris gennem din bilforhandler og den bank, som de samarbejder med, eller finde råd til udbetalingen andetssteds, fx ved at låne penge fra LånLet. 

Hvem kan låne penge via LånLet?

Enhver låneudbyder vil stille nogle krav til dig som låntager. Kravene, som LånLet stiller, er dog minimale.

Du kan blive godkendt til et lån på lånLet.dk, hvis du opfylder følgende:

Krav til:Du skal:
AlderVære fyldt 18 år
BopælHave bopæl i Danmark
GældsregistreIkke være i RKI/Debitor Registret
IndtægtHave fast indtægt
Krav til lån

Derudover skal du forud for godkendelse til et lån kreditvurderes af banken. 

Går din ansøgning igennem, vil pengene være at finde på din konto den efterfølgende dag.

Spørgsmål & svar om LånLet

Hvordan ansøger jeg hos LånLet?

Du ansøge hos LånLet via deres hjemmeside. På forsiden skal du vælge lånebeløb og løbetid, hvorefter du trykker på “Ansøg her”. Du bliver dernæst sendt hen til en online ansøgningsformular, som du skal udfylde og underskrive med dit NemID. Læs mere om den online låneproces her.

Kan LånLet godkende mig som låntager?

LånLet godkender lån til personer, der kan imødekomme deres krav. De grundlæggende krav er, at du er over 18 år, har fast bopæl i Danmark og en fast indkomst. Derudover kan du ikke godkendes, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Er du registreret i RKI, kan du f.eks. forsøge dig med et kautionistlån hos Tando.

Hvilken rente kan jeg få?

Hos LånLet ligger debitorrenten mellem 9,95% – 20,95%. Din individuelle rente baseres på den kreditvurdering, der bliver foretaget af din økonomi, når du ansøger om lånet. Find nogle af de billigste lån her.

Hvornår står pengene på min konto?

Indsender du den underskrevne låneaftale i deres ekspeditionstid mellem kl. 8.00 – 19.00, kan du forvente at modtage pengene på din NemKonto allerede efter 10 minutter. LånLet tilbyder altså det, der kaldes for hurtiglån.

Hvis du får afslag på din ansøgning

Får du afslag på din ansøgning, kan det være en god idé at gå din økonomi igennem i sømmene.

Herefter kan du eventuelt ansøge om et lavere lånebeløb, der passer bedre til din situation. Også løbetiden spiller her en rolle. Det kan være, at du har overvurderet hvor meget du kan tilbagebetale hver måned. Sæt derfor løbetiden lidt længere. En længere løbetid sænker din månedlige rate til tilbagebetalingen af lånet.

Hvis du har fået et afslag, kan du søge om et lån på ny. Vent dog nogle dage før du prøver igen.

Inden du ansøger, kunne det være en god idé at finde ud af, hvor meget der er realistisk at låne i forhold til din økonomi.

Mulighed for tryghedsforsikring, når du låner hos LånLet

Med en tryghedsforsikring er du og din familie sikret økonomisk ved ufrivillig arbejdsløshed, dødsfald og akut sygdom i løbet af afviklingen af lånet.

I sådanne tilfælde kan det være svært at opretholde den aftalte betaling på lånet, og LånLet kan derfor tage over. De dækker dine afdrag i op til 12 måneder, så du har tid til at komme økonomisk på rette spor igen. Herefter genoptager du betalingen på lånet som hidtil.

En tryghedsforsikring i tilknytning til dit lån betales i form af et symbolsk beløb hver måned. Beløbet betales sammen med dine afdrag på lånet.

Sådan foregår ansøgningsprocessen hos LånLet

  1. Det første, du skal gøre, er at bestemme dig for, hvor meget du vil låne, og hvor mange måneder du ønsker at afdrage lånet på. Her kan du også samtidig se, hvad den månedlige ydelse vil ligge på.
  2. Når du har besluttet dig for et beløb og en løbetid, kan du fortsætte ved at trykke “Ansøg her”.
  3. Herefter skal du udfylde dine egne oplysninger, bl.a. om du er registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret, hvilken konto du vil have udbetalt pengene på m.m. Herfra går du videre til næste side ved at trykke på “Næste”.
  4. Den næste side omhandler din økonomi. Du skal derfor give LånLet informationer om din økonomi. Her skal du bruge dine løn-oplysninger. Hav derfor dine seneste lønsedler klar.
  5. Til sidst skal du afslutte din ansøgning ved at sende den afsted til LånLet. Ansøger du indenfor LånLets åbningstid, kan du regne med at få et svar allerede kort tid efter, du har sendt ansøgningen afsted. Det er nemt og sikkert at låne penge hos LånLet.
  6. Bliver du godkendt til et lån hos LånLet, vil du modtage en låneaftale. Denne skal du underskrive med dit NemID og derefter sende retur til LånLet. Gør du det samme dag, kan du få lånet udbetalt allerede dagen efter. Det afhænger dog af, om du ansøger på en hverdag eller i weekenden eller helligdage.

Kontakt LånLet

Hvis du har spørgsmål til låneansøgning, tilbagebetalingen af dit lån eller andet, kan du kontakte LånLet ved at ringe til dem på +45 70 20 58 22 eller sende dem en mail på kontakt@lånlet.dk. 

Åbningstider:
Alle hverdage kl. 08.00 – 21.00
Weekender kl. 10.00 – 17.00

Adresse:
Teglholm Allé 15
2450 København S

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Lånlet

Anmeldelser: 480 • God
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerner
78%
4 stjerner
13%
3 stjerner
2%
2 stjerner
1%
1 stjerne
6%
Vibeke Svenningsen
Vibeke Svenningsen 3 Anmeldelser
TrustScore: 5

Det har været en fornøjelse at have…

Det har været en fornøjelse at have kontakt, med jer.Har fået en god behandling, og lånet var hurtig igennem, kan varmt anbefale jer, så mange tak.

K
Knud Østergaard 80 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fik god hjælp på det rigtige tidspunkt

Fik god hjælp på det rigtige tidspunkt. Yderst hjælpsom og kompetent personale

CS
Christina Sorensen 3 Anmeldelser
TrustScore: 5

Hurtigt

Hurtigt, effektivt og ok rente

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder