Anmeldelse af LånLet

LånLet er en pålidelig låneudbyder, der tilbyder lån på op til 75.000 kr. Du søger direkte fra deres hjemmeside med dit NemID, hvorefter du får svar med det samme.

7.000 - 75.000 kr. Beløb
15.5 - 36.8 % ÅOP
12 - 72 måneder Løbetid
18 år Alder
  • Tilvælg en tryghedsforsikring
  • Få hurtigt svar på din ansøgning
  • Mulighed for at øge lånebeløb
40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 3.200 kr. Mdl. gebyr 33 kr. Debitorrente 9,95 - 29,85%. ÅOP 15,5 - 36,8%. Mdl. ydelse 941 - 1.337 kr. Kreditomkostninger 16.442 - 40.216 kr. Tilbagebetaling 56.442 - 80.216 kr.
5/5 Anmeldt af Fairlån
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

LånLet

LånLet er en låneformidler for Basisbank A/S som er beliggende i København. Basisbank er en danskejet virksomhed som blev skabt af en række visionære ildsjæle i 2000.

Basisbanks vision er, at komme tilbage til basis og holde det hele enkelt. De forstår kunder som synes, at der findes vigtigere ting i verden end en bank.

Hos LånLet bliver det nærmest ikke lettere eller hurtigere at låne penge. Du ansøger på deres hjemmeside ved at udfylde et ansøgningsskema. Her kan du ansøge om at låne op til 75.000 kr., underskrive med NemID og se pengene gå ind på din private konto til fri afbenyttelse allerede i morgen.

Betal herefter af på lånet over alt fra et enkelt år til helt op til seks år afhængigt af, hvad der passer dig og din økonomiske situation bedst.

 

Et lån der kan indfri både små og store drømme

Økonomi skal ikke være en hindring for din lykke og dine drømme. Derfor kan du hos LånLet låne til lige det, du står og mangler penge til.

Måske har du været nede på knæ og skal giftes til sommer eller måske trænger bilen til en opgradering? Fortjener familien en god, lang ferie med alt betalt eller har du andre livslange drømme, der skal udleves?

Når du først er blevet godkendt til et lån og pengene står på din konto, blander LånLet sig ikke i, hvad du bruger pengene på. Du behøver dermed ikke forberede en lang tale om hvorfor du har brug for at låne penge, men kan nemt og bekvemt ansøge hjemme fra sofaen.

 

BasisBank er den stabile udbyder bag LånLet

Ansøger du om et lån hos LånLet, er det BasisBank, der låner dig pengene. LånLet fungerer blot som udbyder af lånet. BasisBank er en Københavnsk internetbank, der, med mange års erfaring er specialiseret i lån til private.

Forud for godkendelse til et lån kreditvurderes du af banken, der herefter vil godkende eller afvise din ansøgning. Går din ansøgning igennem, vil pengene være at finde på din konto den efterfølgende dag.

Får du afslag på din ansøgning, kan det være en god idé at gå din økonomi igennem i sømmene. Herefter kan du eventuelt ansøge om et lavere lånebeløb, der passer bedre til din situation.

Typisk afslås ansøgninger udelukkende på baggrund af kreditvurderingen. Det vil sige at din økonomi ikke er i stand til at bære det lån og de tilhørende afdrag, du har ansøgt om.

Har du fået et afslag, har du muligheden for at søge om et lån på ny. Vent dog nogle dage før du prøver igen. Inden du ansøger, kunne det være en god idé at finde ud af, hvor meget der er realistisk at låne i forhold til din økonomi.

Også løbetiden spiller her en rolle. Det kan være, at du har overvurderet hvor meget du kan tilbagebetale hver måned. Sæt derfor løbetiden lidt længere. En længere løbetid sænker din månedlige rate til tilbagebetalingen af lånet.

 

Mulighed for tryghedsforsikring, når du låner hos LånLet

Med en tryghedsforsikring er du og din familie sikret økonomisk ved ufrivillig arbejdsløshed, dødsfald og akut sygdom i løbet af afviklingen af lånet.

I sådanne tilfælde, kan det være svært at opretholde den aftalte betaling på lånet, og LånLet kan derfor tage over. De dækker dine afdrag i op til 12 måneder, så du har tid til at komme økonomisk på rette spor igen. Herefter genoptager du betalingen på lånet som hidtil.

En tryghedsforsikring i tilknytning til dit lån betales i form af et symbolsk beløb hver måned. Beløbet betales sammen med dine afdrag på lånet.

Forsikringen kan være en rigtig god investering. Selv hvis du på tidspunktet for optagelse af lånet ikke umiddelbart befinder dig i en usikker situation hverken jobmæssigt eller privat.

Uheldet kan hurtigt ramme, og derfor vil LånLet gerne sikre, at du har én ting mindre at bekymre dig om ved at tage sig af dit lån, imens du ikke selv har mulighed for det.

laanlet

 

Sådan får du et lån hos LånLet

Er du interesseret i at få et lån hos LånLet, så går ansøgningsprocessen meget hurtigt. Det første du skal gøre er, at gå ind på LånLets hjemmeside.

Du finder et link til hjemmesiden ved at klikke på knappen “Ansøg nu” oppe til venstre på siden. Herfra bliver du sendt direkte til LånLets hjemmeside hvor du med det samme kan starte din ansøgning.

 

Vælg beløb og løbetid

Det første du skal gøre, er at bestemme dig for, hvor meget du vil låne, og hvor mange måneder du ønsker at afdrage lånet på.

Her kan du også samtidig se, hvad den månedlige ydelse vil ligge på. Har du besluttet dig for et beløb og en løbetid, kan du fortsætte ved at trykke “Ansøg her”.

På siden herefter skal du udfylde dine egne oplysninger. Disse er blandt andet om du er registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret, hvilken konto du vil have udbetalt pengene på og andet. Herefter går du videre til næste side ved at trykke på “Næste”.

Den næste side omhandler din økonomi. Du skal derfor give LånLet informationer om din økonomi. Her skal du bruge dine løn-oplysninger. Hav derfor dine seneste lønsedler klar.

Til sidst skal du afslutte din ansøgning ved at sende den afsted til LånLet. Ansøger du indenfor LånLets åbningstid, så kan du regne med at få et svar allerede kort tid efter du har sendt ansøgningen afsted. Det er nemt og sikkert at låne penge hos LånLet.

Bliver du godkendt til et lån hos LånLet, vil du modtage en låneaftale. Denne skal du underskrive med dit NemID og derefter sende retur til LånLet.

Gør du det samme dag, kan du få lånet udbetalt allerede dagen efter. Det afhænger dog af, om du ansøger på en hverdag eller i weekenden eller helligdage.

Låneaftalen er først gældende når denne er underskrevet af dig og sendt retur til LånLet. Det er derfor vigtigt, at du tager dig tid til at læse hele låneaftalen igennem inden du underskriver den. På denne måde sikrer du dig for ikke at føle dig snydt i løbet af lånets afvikling.

I låneaftalen kan du samtidig også finde det samlede beløb, som du skal betale tilbage.