SparXpres – er de bedst og billigst?

SparXpres har mange års erfaring med online forbrugslån. Du kan låne alt fra 10.000 – 50.000 kr. med dit NemID – og få mulighed for at tilvælge en fordelagtig økonomisikring.

SparXpres

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1
SparXpres Låneberegner
10.000 kr. 50.000 kr.
12 måneder 60 måneder
15.27 % 76.11 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Sparxpress er en låneudbyder som er en del af Spar Nord. Spar Nord har 70 filialer fordelt i hele Danmark og er blandt landets største banker.

Udbyderen har formidlet lån til private personer siden 1991 og er i dag specialist indenfor låneformidling til private kunder. Dermed er du forsikret god rådgivning når du ønsker at tage et lån hos Sparxpres. 

Sparxpres
Sparxpres

Gå til Sparxpres her >

Hos Sparxpres kan du låne fra 5.000 kr. til 50.000 kroner. Du ansøger om lånet via Sparxpres’ hjemmeside, nemt og hurtigt.

Du finder linket til Sparxpress oppe til venstre på denne side.

Når du ansøger, skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og lånets løbetid styrer du i vid udstrækning også selv. Det giver dig frihed når du låner samtidig med at du også kan bestemme en passende rate til afbetalingen.

Hos Sparxpres får du masser af frihed og fleksibilitet under kontrollerede og sikre forhold.

Spar penge på lån ved at sammenligne mulighederne.

Betingelser for at låne

For at ansøge om et lån hos Sparxpres, er der nogle få betingelser, som du skal opfylde, inden du kan få lov til at låne penge hos dem. Du skal være fyldt 23 år. Herudover skal du have en fast årlig indkomst på minimum 125.000 kroner.

Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret.

Hvis du kan opfylde disse få betingelser, er der absolut intet i vejen for, at du kan låne penge hos Sparxpres. 

Beløb og løbetid

Hos Sparxpres kan du minimum låne 5.000 kroner. og maksimum låne 50.000 kroner. Løbetiden vælger du selv. Denne kan enten være på 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder.

Det vil sige at du kan låne 10.000 kr. og først betale dem tilbage om 5 år hvis du ønsker dette. Muligheden for at låne er store hos Sparxpress. 

Når du skal udfylde din låneansøgning har du mulighed for at angive dit låneformål. Men hvis ikke du ønsker, at oplyse det, vælger du blot kategorien “andet”.

Sparxpres blander sig ikke i hvad du bruger pengene til. Det er kun dig der behøver at vide det. Ønsker du derfor ikke at angive grunden til at du ansøger om et lån, så er det heller ikke nødvendigt. 

Låneeksempel SparXpres

ParameterBeregning
Beløb10.000 – 50.000 kr
Løbetid1 – 5 år
Årlig rente (variabel)12,95 %
ÅOPMaximum 76,77 %
Alderskrav23 år
Godkender RKINej

Slutspurten

Du får svar fra Sparxpres hurtigt. Svartiden er dog afhængig dels af tidspunktet på døgnet hvor du søger og dels af hvordan du ønsker at modtage lånetilbuddet.

Hvis du ansøger på en hverdag mellem kl. 10-16, og du har valgt at modtage lånetilbuddet via e-mail, får du svar samme allerede dag. Har du derimod valgt at modtage lånetilbuddet med posten og/eller har du ansøgt på en søndag, helligdag eller udenfor Sparxpres’ åbningstid, vil der gå op til to hverdage, inden du vil kunne forvente et svar.

Når du modtager lånetilbuddet, skal du under alle omstændigheder læse dette igennem og returnere det underskrevet. Du vil herefter modtage pengene hurtigst muligt.

Kan du ikke acceptere lånetilbuddet på grund af nogle betingelser eller renterne, så behøver du heller ikke gøre dette. Aftalen er først bindende når Sparxpress har modtaget en underskrevet version af låneaftalen. Du forpligter dig dermed ikke til at tage lånet når du ansøger om det. 

Når du får pengene udbetalt, vil disse gå ind på din NemKonto. Din NemKonto er samme konto som du også modtager din løn og andre indtægter på.

Er du i tvivl om hvilken konto der er din NemKonto, så kan du finde ud af det ved at kontakte din bank. Har kontoer hos flere banker kan det være, du også skal kontakte de andre banker.

Betalingsservice til betaling af lånet

Har du fået et lån udbetalt af Sparxpress, så anbefaler de dig, at du tilmelder afbetalingen af lånet til Betalingsservice. Når der bliver travlt i hverdagen, kan man hurtigt komme til at overse en regning eller to.

Dette kan hurtigt føre til, at man får tilsendt en rykker eller flere. Rykkere er kedelige udgifter. Disse kan du spare væk ved at tilmelde dig betalingsservice.

Derudover slipper du også for at skulle tage turen ned til posthuset eller banken for at betale regningen hver eneste måned. Hvis du ønsker at tilmelde dig Betalingsservice, kan du gøre dette ved at gå ind på Sparxpress hjemmeside under “Tilmeld betalingsservice”.

Her kan du vælge tilmelding af lån. Herefter bliver du sendt videre til næste side, hvor du skal angive dit cpr. nummer, registreringsnummer og kontonummer.

Derudover skal du blandt andet også angive dit kundenummer og PBS-nummeret. Til slut skal du læse de generelle regler for debitorer i Betalingsservice igennem og acceptere disse.

Har du gjort det, kan du tilmelde dig på knappen “Tilmeld”.

Du kan kun tilmelde dig Betalingsservice hvis du har en aftale med banken om at du kan benytte dig af det.

Økonomisikring hos Sparxpress

Ønsker du at være på den sikre side når du tager et lån, så kan en Økonomisikring hos Sparxpress være dig behjælpelig.

Det kan være, at du er bange for, at du pludseligt mister dit arbejde eller bliver ude af stand til at arbejde. Skulle dette ske, så vil du heller ikke have en fast indkomst længere.

I sådanne tilfælde kan en forsikring til lånet hjælpe dig med afbetalingen af raterne.

På denne måde kan du give dig tid til at komme på benene igen og finde et nyt arbejde.

Ønsker du at tegne en forsikring til lånet, så er der nogle krav som skal opfyldes. Disse er blandt andet, at du skal være mellem 23 og 65 år, og skal være bosiddende i Danmark.

Derudover skal du modtage dansk løn på min. 16 timer pr. uge og du må ikke være ansat i fleksjob eller lignende ordninger. Du må heller ikke være ansat i et vikariat.

Opfylder du disse krav, så kan du få en forsikring med til dit lån. Har du kendskab til sygdom, personskade eller kommende arbejdsløshed, så dækker forsikringen ikke her.

Når du tegner en forsikring til dit lån, skal du være opmærksom på, at dette ikke er gratis. Alt efter størrelsen på lånet og om du er alene eller i er to om at låne, vil forsikringsprisen variere.

Du kan læse meget mere om Økonomisikring ved at gå ind på Sparxpress’ hjemmeside under “Tryg sikring til dit lån”.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Sparxpres

Anmeldelser: 291 • God
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerner
70%
4 stjerner
7%
3 stjerner
1%
2 stjerner
2%
1 stjerne
20%
BA
Bent Almann Pedersen 28 Anmeldelser
TrustScore: 5

godt at sige om Dem

Kun Godt at sige om dem

DJ
Dorthe Jensen 11 Anmeldelser
TrustScore: 5

Super

Fint og godt 👍🏼

Jack Kristiansen
Jack Kristiansen 16 Anmeldelser
TrustScore: 5

Tak for lånet.

Tak for lånet. God information gennem hele perioden og dejlig mail om indfrielse. Præcis som man kunne ønske sig.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > SparXpres
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder