Anmeldelse af Vivus

4.56/5 - Anmeldt af Andreas Linde
  • Pengene går hurtigt ind på din konto
  • Lån op til 6.000kr i op til 30 dage
  • Enormt høj kundetilfredshed
  • Maksimalt lånebeløb på 10.000 kroner
Alder
20 år
Statsborgerskab
Du skal have dansk statsborgerskab
Kreditværdighed
Du skal være kreditværdig
RKI
Du må ikke være registreret hos RKI
Beløb
100 - 12000 kr
Løbetid
3 - 12 Måneder
Rente
- %
ÅOP
0 - 819,1 %
Min. alder
20 år
Min indkomst
--
Godkender RKI
No
Start gebyr
--
Månedligt gebyr
--
Adm. gebyr
--
Godkendelsestid
60 Sekunder
Udbetalingstid
1 Dag

Om Vivus

VIVUS er en meget vellidt online låneudbyder. Det kan blandt andet ses på deres høje TrustPilot score. VIVUS har været aktiv siden april 2012 og har i dag mere end 100.000 kunder i Danmark alene.

VIVUS har 38 ansatte, som hjælper dig, hvis du skulle have spørgsmål til dit lån eller til låneprocessen. De har ligeledes en strålende TrustPilot-profil med over 9 i TrustPilot Score. De leverer altså en super god service og det giver tryghed, når man tager et kviklån!

VIVUS er et af de mest populære navne på markedet for online lån. Det skyldes uden tvivl deres gode kundeservice, fornuftige lånevilkår og ikke mindst at man kan låne 4.000 gratis i 30 dage første gang man låner, uden at betale renter.

Det er en god service, hvis man skal bruge nogle hurtige penge, men ikke har lyst til at betale en masse renter.

 

Hvor meget kan man låne ved VIVUS?

Du kan låne fra 100 kroner og helt op til 10.000 kroner. VIVUS har introduceret et helt nyt koncept, hvor man ikke skal betale renter for det første lån man tager, så længe man ikke låner mere end 4.000 kroner.

Det betyder altså, at du kan låne 4.000 kroner i 30 dage uden at betale renter. Det er en super god service, som de færreste låneudbydere tilbyder.

Næste gang du låner penge hos VIVUS skal du betale renter, som normalt. Renten på lånet varierer alt efter hvor meget du ønsker at låne.

 

Hvor lang løbetid har VIVUS?

Lånetilbuddet på de 4.000 gratis kroner skal betales tilbage efter 30 dage. Du har dog mulighed for at forlænge dit lån, hvis det bliver nødvendigt. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage, kan det give bedre mening at optage et forbrugslån på et større beløb, fremfor at tage endnu et kviklån eller SMS lån, da du kan spare penge ved at samle lånene i ét større forbrugslån.

Ønsker du et almindeligt lån, en VIVUS’ kassekredit, så skal du sikre dig, at du også kan tilbagebetale lånet i løbet af 3 måneder.VIVUS kan nemlig kræve at du tilbagebetaler lånebeløbet plus renter i løbet af 3 måneder. Er du usikker på om det kan lade sig gøre, bør du vente med at låne eller låne et mindre beløb.

 

Hvilke krav er der for at optage en kassekredit ved VIVUS?

For at optage et lån ved VIVUS skal du opfylde nogle krav. Du skal være fyldt 20 år for at blive godkendt og have dansk statsborgerskab.

Derudover skal du også være kreditværdig og du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI. Din kreditværdighed bliver vurderet af VIVUS.

Dette er både til gavn for dem, men også for dig, da VIVUS ikke ønsker at udsætte dig for ubehagelige situationer, hvor du ikke kan betale lånet tilbage og det dermed kun bliver dyrere for dig.

 

Hvornår bliver lånet udbetalt?

Du skal først godkendes af VIVUS før lånet bliver udbetalt. Det tager typisk 2 minutter fra du har sendt din ansøgning til du er godkendt. Pengene står på din konto indenfor 10 minutter, hvis du har konto hos Nordea.

Hvis du har en anden bank modtager du pengene dagen efter. Er det en hastesag at få pengene udbetalt, så er VIVUS et godt sted at ansøge. Her kan du regne med en hurtig behandling og god behandling.

vivus

 

Hvad kan man bruge et kviklån til?

Et kviklån kan bruges til mange forskellige ting, alt efter hvad man har af behov. Mange tager et kviklån når de eksempelvis vil tage forskud på næste måneds løn.

Derudover ansøger mange også om et kviklån når de får udbetalt feriepenge eller får penge tilbage fra skat.

Det kan være, at du har en regning som hurtigt skal betales, men som du ikke har pengene til i denne måned. Her kan et kviklån hjælpe dig med betalingen af regningen.

Vær dog altid sikker på, at du kan betale lånet tilbage når løbetiden er gået.

En kassekredit er også behjælpelig, hvis man får en uforudset udgift. Det kan eksempelvis være, at vaskemaskinen pludseligt er holdt op med at virke. Her skal der findes en hurtig løsning til problemet.

En kassekredit kan hjælpe med finansieringen af reparationerne eller måske endda med en ny vaskemaskine, hvis det skulle blive nødvendigt.

Ligemeget hvad du har tænkt dig at bruge pengene til, så er det eneste VIVUS ligger vægt på, at du også økonomisk kan klare et lån.

 

Fordele og ulemper ved en kassekredit hos VIVUS

VIVUS er en af de mest populære låneudbydere i Danmark. Det er fordelagtigt for dig som kunde, da du dermed kan regne med, at du også bliver behandlet godt og får en god service af dem.

Det tager ikke lang tid at ansøge om et lån hos VIVUS. Du kan nemt og bekvemt gøre det hjemmefra eller når du er på farten. Derudover kan du også forvente en hurtig behandling af din ansøgning og pengene går ind på din konto indenfor kort tid.

En kæmpe fordel som VIVUS har, er at du sparer renter og gebyrer første gang du låner hos dem. Dog skal du betale renter og gebyrer hvis du ønsker at låne mere end 4.000 kroner og hvis det ikke er første gang du låner.

En kassekredit som ikke bliver betalt efter aftale, vokser sig hurtigt større. Ved du derfor i forvejen, at du ikke vil komme til penge måneden efter, bør du genoverveje dine muligheder.

En kassekredit kan afbetales med små beløb over længere tid. Sådan en løsning kan være mere fordelagtig, når du har brug for penge her og nu.

Inden du låner er det altid en god idé at tænke over hvad dine behov er. Har du brug for penge her og nu, og har du mulighed for at betale pengene tilbage igen måneden efter, så er det en god idé at optage lånet.

Har man derimod brug for penge hurtigt, men har ikke råd til at tilbagebetale pengene allerede måneden efter, så bør man overveje et andet alternativ.