VIVUS

VIVUS er lukket i Danmark

Vi beklager at måtte meddele dig, at Vivus officielt har lukket sine aktiviteter i Danmark. Som følge heraf tilbyder de ikke længere nogen banktjenester, herunder lån.

Vi beklager den ulejlighed dette har måtte medføre, og takker for din forståelse.

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1

Alt indholdet nedenfor er fra da banken var i drift.


VIVUS.DK har udbudt lån til danskerne siden 2012 og har i dag mere end 100.000 kunder i Danmark.

Med 4Finance ApS i ryggen er VIVUS.DK hurtigt blevet en af de mest fortrukne kreditvirksomheder i landet. 4Finance ejer også zaplo.

Gå til VIVUS her >

Den høje kundetilfredshed afspejles bl.a. i deres TrustPilot score på hele 5 stjerner, som er blevet tildelt af over 3.000 af deres kunder i Danmark.

Du kan således være sikker på, at VIVUS.DK leverer en service, som ikke er gået ubemærket hen af deres mange kunder.

Find det billigste lån til en lav rente i dag.

Kontakt VIVUS.DKs fremragende kundeservice

I dag har VIVUS.DK ca. 50 dygtige ansatte, som står klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå spørgsmål i løbet af din låneproces. De arbejder kontinuerligt på at gøre hele låneoplevelsen så fordelagtig for dig, som muligt.

VIVUS.DK tilbyder følgende kontaktmuligheder:

 • Chat
 • Telefon
 • Email
 • Facebook

På VIVUS.DKs hjemmeside kan du chatte med en af deres kyndige ansatte, hvis du får brug for hurtig hjælp og vejledning. Du kan også kontakte VIVUS via telefon på tlf. 78 77 20 68 eller sende en mail til dem på info@vivus.dk.

VIVUS har medarbejdere i kundeservice, der sidder klar ved telefonen og tasterne inden for deres åbningstider, som er alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 16.00.

De har adresse på Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V.

Lån penge hos VIVUS – sådan fungerer det

VIVUS lån er hurtige, enkle og omkostningseffektive finansielle tjenester til sine kunder, hvilket betyder, at du får pengene overført lynhurtigt på din konto.

Uden at der kræves sikkerhed og uden at skulle udfylde besværlige og tidskrævende dokumenter.

En anden udbyder, der tilbyder VIVUS lån er Superkredit.net (bemærk: link går til superkredit.net).

VIVUS.DK – kviklån eller kredit?

Selvom VIVUS.DK ofte bliver omtalt som et kviklån, er det faktisk ikke lån, som VIVUS tilbyder, men snarere kredit.

Faktisk er VIVUS.DK en såkaldt kreditvirksomhed.

Det betyder, at de kun tilbyder kredit til deres kunder og ikke lån i traditionel forstand.

Det får du med en kredit fra VIVUS.DK:

 • Kredit fra 2.000 til 12.000 kroner.
 • Kredit uden nogen bestemt løbetid – du bestemmer således helt selv, hvor længe du ønsker at afbetale på kreditten.
 • Rentebetalinger, der foregår hver 30. dag.
 • Mulighed for at indfri lånet til enhver tid og dermed blive gældfri – uden at blive påkrævet ekstra gebyrer.
 • Kredit på kontoen uden at betale stiftelsesgebyrer, hvilket minimerer de samlede låneomkostninger.

ÅOP og rente på kredit fra VIVUS.DK

ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er ofte misvisende som målestok for de reelle låneomkostninger, når det kommer til at vurdere prisen på lån og kreditter, der har en kort løbetid, da ÅOP beregnes ud fra de årlige omkostninger.

Eftersom VIVUS.DKs kredit typisk strækker sig over en løbetid på under 1 år, vil ÅOP fremstå usædvanligt høj sammenlignet med andre låneformer.

Er du interesseret i en kredit fra VIVUS, skal du derfor ikke blive skræmt væk af en høj ÅOP/dyre årlige omkostninger, da du ofte vil betale kreditten tilbage, før der er gået 1 år.

Eftersom ÅOP i visse tilfælde kan være misvisende, når det drejer sig om lån og/eller kreditter med en løbetid på under et år, kan det være mere fordelagtigt for dig som låntager at kigge på renten i stedet for.

Den årlige debitorrente for en kredit hos VIVUS.DK er fast og ligger på 22,5%.

Låneeksempel VIVUS DK:

ParameterEksempel
Lånebeløb12.000 kr.
Løbetid6 mdr.
Rente22,5 %
Mdl. ydelse fra2.075 kr.
Samlet tilbagebet.12.785 kr.
Fordel til kunderUdbetaling 24/7

Spørgsmål & svar om VIVUS

Hvor meget kan jeg låne hos VIVUS?

VIVUS tilbyder kredit fra 2.000 til 12.000 kroner til nye kunder og eksisterende kunder. Det endelige lånebeløb afgøres dog på baggrund af en kreditvurdering. Se de bedste kviklån her.

Hvornår udbetaler VIVUS pengene?

Når du har indsendt en underskreven låneaftale, vil pengene blive overført til din konto i løbet af kun 10 minutter. VIVUS overfører penge 24/7 året rundt. Du kan altså også låne i weekenden – læs mere om det her.

Hvordan ansøger man hos VIVUS?

Du ansøger om kredit hos VIVUS via deres hjemmeside. Her skal du blot vælge kreditbeløb og derefter udfylde en simpel ansøgningsformular. Du underskriver denne med dit MitID. Læs om lån med MitID her.

Hvem kan ansøge hos VIVUS?

Som kunde hos VIVUS skal du bl.a. være fyldt 18 år, være bosiddende i Danmark samt have dansk statsborgeskab, dansk bank og et MitID. Derudover må du ikke være registreret i gældsregistre som RKI og Debitor Registret. Er du registeret som dårlig betaler, kan du søge om et kautionist lån som Tando.

Hurtig svartid og hurtig udbetaling

VIVUS.DK sætter kunden i højsædet og stræber således efter at yde den bedste kundeservice. Derfor er VIVUS.DK hurtige til at behandle din ansøgning og udbetaler pengene på din konto allerede samme dag, som du ansøger.

På VIVUS’ egen hjemmeside bryster de sig med, at du vil modtage pengene på din konto efter bare 1 minut.

Det kan der nu sagtens være noget om – se bare her:

 1. Efter du har sendt din ansøgning afsted, får du svar på din skærm med det samme med besked om, hvorvidt du er blevet godkendt eller ej.
 2. I det tilfælde, at din ansøgning er blevet godkendt, vil pengene stå på din konto inden for få minutter – uanset hvilken bank, du bruger, eller hvornår, du ansøger.

VIVUS.DK overfører altså pengene til din konto med det samme. Det betyder ikke noget, om du søger kl. 6 om morgenen eller 2 om natten – VIVUS udbetaler døgnet rundt, alle ugens dage, inklusive weekender. 

Tilbagebetaling af din VIVUS.DK kredit

Tilbagebetalingen af din kredit fra VIVUS.DK foregår ved rentebetaling hver 30. dag.

Som tidligere nævnt betaler du kun renter for den kredit, du reelt set bruger. Det vil altså sige, at det ikke koster noget at have kreditten stående på din konto – det koster kun noget, når du bruger af den.

Når det kommer til selve tilbagebetalingen, kan denne foregå på to måder:

 • Via kortbetaling
 • Via bankoverførsel i din netbank

Kortbetaling foregår via din VIVUS.DK-profil og er langt den nemmeste måde, du kan afdrage dit lån på. Desuden modtager VIVUS betalingen med det samme. Tilbagebetaling via bankoverførsel kan derimod tage 1-2 hverdage.

Sådan ansøger du om kredit hos VIVUS.DK

Selve ansøgningsprocessen foregår online på deres hjemmeside således:

 1. Først bliver du bedt om at registrere dig med en VIVUS.DK-profil. Her skal du blot indtaste dit telefonnummer, din e-mailadresse samt et bankkontonummer, som kreditten skal overføres til. 
 2. Efter du har oprettet en profil, skal du blot søge om det kreditbeløb, du har brug for. Du vil straks modtage svar på din ansøgning, hvormed du får at vide, om din ansøgning er blevet godkendt eller afvist.
 3. Bliver du godkendt hos VIVUS.DK, får du tilsendt din kreditaftale kort tid efter, som du blot skal underskrive med dit MitID.

Du kan til enhver tid logge ind på din profilside, hvis du bl.a. ønsker at tjekke din kreditaftale, holde styr på dine rentebetalinger, rette kontaktoplysninger eller forhøje dit lånebeløb.

Forhøj dit kreditbeløb løbende hos VIVUS.DK

VIVUS.DK tilbyder dig at forhøje dit kreditbeløb, hvis du skulle få brug for flere penge end det beløb, du startede ud med.

Du skal blot gå ind på din VIVUS.DK-profil, hvorfra du kan søge om at hæve beløbet. Dog skal du være opmærksom på, at din næste betalingsdato forbliver den samme, uanset om beløbet bliver forhøjet.

Denne mulighed for at øge dit kreditbeløb gør en kredit hos VIVUS.DK ekstra fleksibel. Dette kan være en fordel for dig, der ønsker luft i økonomien, men ikke ved hvor stort et beløb, du har brug for.

Ansøg uforpligtende og sikkert

Hos VIVUS.DK er din ansøgning 100 % uforpligtende, hvilket vil sige, at du ikke binder dig, før du selv underskriver lånekontrakten. Du kan derfor frit oprette en VIVUS.DK-profil og sende en ansøgning afsted uden at forpligte dig til et lån.

Du ansøger online med dit MitID, hvilket både gør din ansøgningsproces enkel og hurtig.

Derudover er VIVUS.DK særligt opmærksom på at behandle dine informationer objektivt og ansvarligt, så deres kreditvurdering af dig bliver udført sikkert og fortroligt.

VIVUS.DK er desuden SSL-certificeret, hvilket indebærer, at al data, der modtages online, bliver krypteret. Dette forstærker sikkerheden, hvorfor du trygt og sikkert kan søge om kredit hos VIVUS.DK.

Inden du bestemmer dig, kan du også se, hvad andre kunder mener om VIVUS.DK på TrustPilot.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Vivus

Anmeldelser: 3476 • Middel
TrustScore: 3.5 3.6
5 stjerner
81%
4 stjerner
14%
3 stjerner
2%
2 stjerner
1%
1 stjerne
2%
NM
Nasro mohamed Osman 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Jeg vil Gerner løn

Jeg vil Gerner løn

DD
Dennis Dahl 8 Anmeldelser
TrustScore: 1

Magen til pisse firma skal man lede…

Magen til pisse firma skal man lede længe efter. Ikke til at kontakte.

SN
Sambou Njie 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

2889

Jeg anandar 2

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder