Lån penge i weekenden

Find hurtige weekendslån her på Fairlån

Opdateret 21. januar 2021
 • Nævnt i
 • Børsen
 • tv2
 • Finans
 • Berlingske
 • Jyllands-posten
Lån penge i weekenden: 4.3/5 baseret på 39 bedømmelser - Tilføj bedømmelse

Lån penge i weekenden

Nogle gange står vi og mangler penge – også i weekenden. Heldigvis er det slet ikke en hindring.

Flere låneudbydere ved, at det nogle gange kan være nødvendigt at optage et lån i weekenden med straksudbetaling. Så har du fået et knaldtilbud, vil du have lidt ekstra til en festlig weekend eller er vaskemaskinen gået i stykker? Intet problem!

Det er muligt at låne penge nu – også om lørdagen og søndagen.

Lån i weekenden nu

Normalt når vi laver en overførsel, hvad end det er til en ven, eller vi modtager penger fra et firma, så går der 1 – 2 bankdage før overførslen er i hus.

Men foretager vi en straksoverførsel, kan de være der med det samme. Det er præcist det, visse låneudbydere gør brug af, fordi de ved, at deres kunder kan have brug for udbetaling af lån nu – også i løbet af weekenderne.

Udbetaling i weekenden og på helligdage

At låne penge i weekenden foregår på samme måde, som hvis du vil optage et lån på hverdage.

Ønsker du f.eks. at optage et lån hos VIVUS, skal du:

 1. Gå ind på deres hjemmeside:
  I din browser går du ind på vivus.dk, hvorefter du bliver bragt til deres forside. På den ser du låneberegneren, og det er den, du skal bruge for at påbegynde din ansøgning.
 2. Udfylde låneberegneren:
  Her indtaster du ønsket lånebeløb og løbetid. Du ser i bunden også et estimat på ÅOP, renter og oprettelsesgebyr. Det er ikke altid samme beløb, som du vil få tilbudt i din låneaftale.
 3. Indtaste personlige oplysninger:
  Her indtaster du information som: Navn, adresse, indtægt, e-mail osv. Nogle udbydere vil gerne have bevis på indkomst, så hav eventuelt de papirer klar. Her informerer du også om nuværende lån og eventuel ejendom.
 4. Underskrive med NemID:
  Du skal hos langt de fleste udbydere have et NemID. Det er både for din og deres sikkerhed. Så ved de. at det er dig, som optager lånet. I visse tilfælde skal du også have en NemKonto. Dette sikrer at pengene bliver udbetalt til dig.
 5. Vente på godkendelse og lånetilbud:
  Oftest vil du få svar på din ansøgning via e-mail. Derfor skal du checke den inbox, som hører til den e-mail, du har oplyst. Når du er blevet godkendt, sender de dig et lånetilbud. Det skal du læse igennem. Er du tilfreds med vilkår og omkostninger, underskriver du med NemID og kort tid efter, vil du få dit lån udbetalt hurtigt. Også i weekenden.

Lån fra 500 til 500.000 kr i weekenden

Uanset om du vil have et lån i weekenden på 500 kroner eller helt op til 500.000, er det faktisk muligt.

Afhængigt af lånebeløb og løbetid kan der være forskellige lånetyper, som passer bedre til dig:

Du kan læse mere om de forskellige lånetyper i de nedenstående afsnit.

Hurtige lån
Find minilån her

SMS lån med udbetaling i weekenden

Et SMS lån er også kendt som mobillån, og det er et af de mest populære former for kviklån.

Denne lånetype er et godt alternativ til dig, som har brug for penge her og nu. Du ansøger via mobilen og kan indenfor en time have dit SMS lån udbetalt med straksoverførsel i weekenden.

Ofte er et SMS lån et mindre lån, som skal betales tilbage indenfor 30 – 60 dage. Men det er også muligt at optage større SMS lån med længere løbetid.

Eksempel på SMS lån

Et SMS lån er ofte dyrere end et forbrugslån. Så vær opmærksom på eventuelle høje renter.

Lånebeløb:1.000 kroner
Løbetid:60 dage
ÅOP:72%
Total tilbagebetaling:1.720 kroner

Weekend kviklån med udbetaling om lørdagen

Mange låneudbydere af kviklån har nu indset, at vores tendenser og vaner har ændret sig. Derfor tilbyder de nu weekend lån til deres kunder.

Flere og flere er hoppet med på vognen, men der er alligevel et par udbydere, vi gerne vil fremhæve.

Lån penge med et forbrugslån i weekenden

Et forbrugslån minder meget om et kviklån, da du ikke skal stille sikkerhed for lånet eller give begrundelse for lånet.

Et forbrugslån er ofte et større lån på op til 500.000 kroner med en løbetid på alt fra 1 til 15 år. Selvom det ikke hedder kviklån, kan det dog godt gå hurtigt alligevel.

Visse udbydere tilbyder hurtige forbrugslån i weekenden. Så lån gerne penge hos udbydere af forbrugslån på dage, hvor bankerne har lukkede.

Lån penge uden sikkerhed
Find billige lån her

Lån penge om lørdagen uden sikkerhed

Du skal ikke stille sikkerhed eller pant i noget, du ejer.

Det er blandt andet en af grundene til, at det hele går så hurtigt, og at du kan låne penge om lørdagen og søndagen.

Der er ingen, som skal tjekke dine papirer, da du underskriver din ansøgning med NemID, og herved også giver adgang til, at udbyderen kan lave et kredittjek på dig.

Her gennemgår de, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. De beder ofte også om adgang til e-skat, så de kan se, om du skylder penge eller har andre lån.

Det er alt, hvad de har brug for. Du kan selvfølgelig også låne penge om søndagen og alle helligdage.

Læs mere om lån uden sikkerhed her.

Spørgsmål om lån i weekenden

Hvilke krav er der til mig, når jeg vil optage lån med udbetaling i weekenden?

Hvad end du optager et lån på hverdage eller ansøger om et lån med udbetaling i weekenden, er kravene de samme. De kan dog variere lidt fra udbyder til udbyder, men overordnet skal du være fyldt 18 – 23 år, ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, have fast indkomst. Læs mere her.

Kan jeg optage lån på helligdage?

Ja, lige som med weekender, kan du også ansøge og få lånet udbetalt på helligdage. Dette gælder bl.a. Nytårsdag, Jul, Pinse, Grundlovsdag, Store Bededag, Kristi Himmelfartsdag, Påskedag, Skærtorsdag og Langfredag. Find lån med udbetaling i weekenden og på helligdage her.

Kan jeg låne i weekenden trods RKI?

Nej, de fleste låneudbydere tilbyder kun lån til dig, som ikke har anmærkninger i RKI eller Debitor registret. Men enkelte tilbyder såkaldte kautionistlån. De kræver, at du ansøger med en kautionist, som hæfter for dit lån i tilfælde af, at du ikke kan betale tilbage. Er du ikke registreret i et gældsregister og har en fornuftig økonomi, har du gode chancer for at blive godkendt til lån på denne liste.

Kan jeg få et hurtigt kautionist lån i weekenden?

Nej. Der findes to store udbydere af kautionistlån: Selene Finans og Tando. Behandlingstiden er en smule længere på kautionistlån, da både dig og kautionisten skal gennemgå et kredittjek. Derfor tager det hele lidt længere tid. Pengene bliver overført til kautionisten, og derefter kan du få dem overført til din konto. Så hvad end det er hverdag eller weekend, får du ikke et hurtigt kautionistlån.

Koster det ekstra at låne med udbetaling i weekenden?

Nej, det koster ikke ekstra. Det er en service som flere og flere udbydere tilbyder, da pengemangel eller knaldtilbud ikke kun forekommer i hverdagene. Derfor er det et tilbud til dig, og du skal ikke betale ekstra for at låne penge med udbetaling i weekenden. Se låneoversigten her.

Det siger vores brugere

Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.
Nævnt i