Lånetilbud

Find billige lånetilbud online og få et lån, der passer til dig. Du kan låne op til 500.000 kroner online til billige renter og gode lånevilkår. Sammenlign mange af de bedste og billigste lånemuligheder på nettet i listen nedenfor.

Opdateret 21. januar 2021

Lånetilbud – Sammenlign online

Udvalget at lånetilbud på nettet er efterhånden blevet overvældende stort, og du kan finde alt fra små lån, der starter ved 100 kroner, til store lån, der går helt op til 500.000 kroner.

Det store udvalg kan – hvor godt det end lyder – for mange mennesker, der ønsker at optage lån, gøre det ekstremt vanskeligt at overskue, hvilket lånetilbud der er det bedste, når nu der er så mange at vælge mellem.

Det er her, du skal spørge dig selv, hvad der er vigtigt for dig:

  • Har du brug for at få penge på kontoen hurtigt – lad os sige inden for 1 time – eventuelt til at dække en uventet udgift? 
  • Har du brug for at lån, der er nemt at blive godkendt til og eksempelvis ikke kræver, at du har den bedste kreditværdighed?
  • Har du brug for at låne et større lånebeløb? 
  • Vil du gerne have mulighed for at indfri lånet før tid uden at skulle betale et ekstra gebyr? 
  • Går du mere op i, at dit lån er billigt, end at det er nemt at blive godkendt til, og at pengene hurtigt står på din konto?

Uanset hvad det er, der er vigtigt for dig, når du skal låne penge online, finder du her på Fairlån et stort udvalg af låneudbydere, hvis lånetilbud varierer i størrelse og vilkår og kommer med forskellige unikke fordele.

Billige lånetilbud og din kreditværdighed

Når du gennemgår en liste med forskellige lånemuligheder som eksempelvis den, vi kan præsentere dig for her på Fairlån, får du blandt andet vist følgende:

Disse tal er blot estimater. For eksempel kan den endelige rente og dermed ÅOP, som du får tilbudt på dit lån, afhænge af din kreditværdighed. Det samme gælder for størrelsen på det lånebeløb, du ansøger om at låne.

Lad os tage et kig på, hvordan billige lånetilbud og kreditværdighed hænger sammen…

Lånetilbud til personer med god kreditværdighed

Lad os først og fremmest kigge på, hvad det vil sige at have en god kreditværdighed, så du nemmere kan vurdere, om du tilhører kategorien “god kreditværdighed” eller “dårlig kreditværdighed”.

Personer, der har en god kreditværdighed, er dem, der:

Hvis du har en god kreditværdighed, vil du få lånetilbud, der enten matcher eller kommer meget tæt på den minimum ÅOP, der er præsenteret på lånelisten.

Du vil desuden ikke oplevet at have problemer med at ansøge om og blive godkendt til netop det lånebeløb, du ønsker og har behov for.

Lånetilbud til personer med dårlig kreditværdighed

Lad os igen starte med at kigge på, hvad der definerer, hvorvidt en person har en dårlig kreditværdighed eller ej. 

Personer, der har en dårlig kreditværdighed, er dem, der:

Hvis du hører til den gruppe af personer, der baseret på ovenstående kriterier ikke har den bedste kreditværdighed, vil du opleve…

  1. At det er sværere at blive godkendt til lån helt generelt
  2. At du i nogle tilfælde ikke vil få tilbudt det lånebeløb, du har ansøgt om, men i stedet et lavere beløb
  3. At du vil få tilbudt lån til en højere rente og dermed en højere ÅOP

Årsagen til dette er, at der er større risici for låneudbydere forbundet med at udlåne penge til personer med en dårlig kreditværdighed.

For at imødekomme denne øgede risiko, tilbyder de nogle gange et lavere lånebeløb og/eller muligheden for at låne penge til en højere rente.

Øg din kreditværdighed

Vil du øge din kreditværdighed, kan du vælge at ansøge med en medansøger, der skriver under på at hæfte for lånet på lige fod med dig. 

Find billige lån
Lån penge uden sikkerhed

Indhent og sammenlign lånetilbud

For at finde ud af præcist, hvad en låneudbyder kan tilbyde netop dig, kan det være nødvendigt at indsende en låneansøgning for dermed at få et konkret lånetilbud, der blandt indeholder den endelige rente, du vil få tilbudt på dit lån.

Hvis du ønsker at sammenligne lånetilbud, kan du sende din ansøgning til flere forskellige låneudbydere – det er nemlig helt uforpligtende og gratis at sende en ansøgning afsted! Så længe, du ikke har underskrevet noget, har du ikke godkendt noget.

Ved at indhente lånetilbud, der indeholder de konkrete lånevilkår og -betingelser for netop dig, kan du langt nemmere sammenligne og godkende det lånetilbud, der er mest attraktivt for dig.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle låneudbydere, du kan indhente lånetilbud fra. Hos nogle låneudbydere ansøger du om og godkender lånet på samme tid, hvormed ansøgningen forpligter 100%.

Oversigt over de bedste lånetilbud

Folk spørger tit, hvor eller hvordan de finder det bedste lånetilbud. Men for at kunne give et korrekt svar på det spørgsmål, er det nødvendigt at kigge på den enkelte persons situation og behov, når det kommer til at låne penge.

Det varierer i høj grad fra person til person og situation til situation, hvad det bedste lånetilbud er.

Det kan nemlig være, at det bedste lånetilbud for nogle er ét, der kommer med en lav rente, mens det for andre kan være ét, der giver mulighed for hurtig udbetaling af pengene.

I tabellen nedenfor skal vi kigge på syv forskellige lånemuligheder, der alle tilbyder forskellige lånebeløb til forskellig ÅOP og med forskellige fordele. Alt efter hvad det er, der er vigtigt for dig i din søgning efter et lån, kan en af nedenstående muligheder meget vel være den bedste for dig.

BeløbÅOPFordel
Op til 12.000 kr.0-816,67%Udbetaling i weekender
Op til 15.000 kr.15,89-33,5%Tre mulige afdragsordninger
Op til 30.000 kr.706,4%Udbetaling på 30 min.
Op til 75.000 kr.15,5-36,8%Udbetaling på 10 min.
Op til 150.000 kr.12,66-29,9%Valgfri løbetid
Op til 400.000 kr.7,31-35,5%Mulighed for samlelån
Op til 500.000 kr.6,5-21,9%Lav debitorrente
Banklån
Find forbrugslån

Få lånetilbud fra flere udbydere med én ansøgning

Som svar på det store udbud af lånetilbud, der nu til dags florerer på nettet, er der opstået en ny slags lånetjeneste, der kan hjælpe dig med at indhente lånetilbud fra flere forskellige udbydere med blot én ansøgning.

Med hjælp fra disse låneformidlere kan du altså slippe for at skulle udfylde ansøgninger for flere forskellige låneudbydere og vente på, at de sender dig et konkret lånetilbud.

I stedet skal du blot udfylde én enkelt ansøgning på en af disse låneformidleres sider, hvorefter de vil sørge for at indhente en række tilbud på vegne af dig.

På et øjeblik vil du få en liste med lånetilbud fra forskellige udbydere, som du nemt, enkelt og hurtigt kan sammenligne online. Alle disse tilbud er selvfølgelig fuldstændigt uforpligtende, og hvis du ikke er tilfreds med noget af det, du ser, kan du bare ignorere det tilsendte.

Omvendt, hvis der er et lånetilbud, du tænker, passer perfekt til dig, skal du ikke gøre andet end at underskrive det med dit NemID, hvorefter pengene vil gå ind på din konto efter maksimalt to hverdage (udbetalingstiden kommer selvfølgelig an på den valgte udbyder).

Disse låneformidlere inkluderer bl.a.:

Ofte stillede spørgsmål om lånetilbud

Hvad er et lånetilbud?

Et lånetilbud er kort fortalt det, som en given låneudbyder sender til dig, når du ansøger, og indeholder den specifikke rente, ÅOP, beløb, låneperiode samt andre vilkår og betingelser i forbindelse et lån. Ordet “lånetilbud” skal ikke forstås som, at du får rabat på dit lån. Det handler i bund og grund om det, en udbyder kan tilbyde dig, hvis du ønsker at låne penge.

Hvad er forskellen på et lånetilbud og låneaftale?

Et lånetilbud er det, du får tilsendt, når din ansøgning om lån er sendt afsted og blevet godkendt. Lånetilbuddet indeholder de konkrete betingelser for dit lån, herunder rente og lånebeløb. Når du har underskrevet et lånetilbud med dit NemID, får du tilsendt en låneaftale som en kontrakt på den aftale, du har indgået med låneudbyderen.

Hvad er det bedste lånetilbud?

Det er ikke til at sige, hvad det bedste lånetilbud er, eftersom det kommer helt an på, hvilken situation du befinder dig i. Det bedste lånetilbud er eksempelvis ikke det billigste lånetilbud, hvis du har et akut behov for at få penge på kontoen – så skal det bare være hurtigt. For andre der har en god kreditværdighed og nemt kan blive godkendt, vil de bedste lånetilbud være billige lånetilbud. Find billige lån her.

Hvor kan jeg få lånetilbud?

Her på Fairlån finder du en liste over forskellige lånemuligheder fra et bredt udvalg af forskellige udbydere af online lån, der alle tilbyder forskellige lånebeløb, løbetider, renter og særlige fordele. Når du ansøger om et lån, får du tilsendt et lånetilbud, som du kan vælge at godkende eller afvise. Du kan sagtens ansøge om lån hos flere udbydere og sammenligne de forskellige tilbud, før du godkender et specifikt tilbud. Se lånelisten her.

Nævnt i