Find dit billån allerede i dag

Har du fundet din drømmebil, men mangler finansieringen, så drømmebilen kan blive din? Fair-laan hjælper dig med at finde et billån som passer til dine behov. Hos os får du:

 • En oversigt over forskellige muligheder indenfor billån
 • Gode råd i forbindelse med dit lån
 • Mulighed for at finde en udbyder allerede i dag

Læs videre her på siden og bliv klogere på, hvilket lån du skal vælge til finansieringen af din næste bil.


Find et billigt billån online – uden at lægge en udbetaling

Søger du efter en finansieringsmulighed til en bil, har du 3 muligheder.

Du kan vælge at tage lånet ved forhandleren, i banken eller online.

Ved forhandleren får du et standard tilbud, som kræver en forholdsvis god kreditvurdering og en minimum udbetaling på 20% af bilens værdi. Det betyder, at du skal lægge 40.000 kroner, hvis bilen koster 200.000 kroner. Det er mange penge, for de fleste husholdninger.

I banken går der typisk 2 uger fra du har kontaktet din bankrådgiver, til du har modtaget et lånetilbud. Du har ikke mulighed for at se renten, før du sidder med tilbuddet i hånden. Hvis tilbuddet er ringe, har du spildt 2 ugers ventetid, hvor du kunne have nydt din bil.

Slutteligt kan du finde et billån online. Der findes over 10 forskellige låneselskaber, som tilbyder billån online. Her skal du ikke lægge en udbetaling – du kan sammenligne renterne med det samme og du kan få lånet på din konto allerede dagen efter.

Vi hjælper dig med at sammenligne renter og anmeldelser på de forskellige låneselskaber, som tilbyder online billån uden udbetaling og uden sikkerhed.

Der er mange penge at spare ved at finde det billigste lån online. Derudover er online billån konkurrencedygtige i forhold til både lån igennem en forhandler og banker.

Mangler du et overblik over, hvor billigt dit billån kan blive, kan du på vores side gå igang med sammenligningen.

Her får du både et overblik over, hvordan markedet for billån ser ud, og hvilke billån der er de billigste.

Vær opmærksom på ÅOP

Det er nemt at blive forelsket i en bil, men det er en stor beslutning at tage et billån. Dette skyldes, at et billån for det meste vil løbe over flere år.

Du kan derfor spare adskillige tusinde kroner om året ved at sammenligne billån ÅOP (Årlig omkostning i Procent) i stedet for at vælge det første lån, du bliver tilbudt.

ÅOP er et udtryk for den samlede udgift ved at optage et billån. Der er store forskelle mellem renter og ÅOP, da renter ikke dækker over stiftelsesgebyrer og lignende.

Banker tager typisk relativt store stiftelsesgebyrer, hvorfor et mindre lån på for eksempel 50.000 kroner ofte har en relativ høj ÅOP, men en lav rente.

Når du er opmærksom på dette vil du hurtigt opdage, at små lån er dyre ved traditionelle banker.

Hvis du ønsker et billigt lån, skal du sørge for, at den årlige omkostning i procent af lånet samt renterne er relativt lave og at løbetiden bliver holdt så kort som muligt. Har man et billigt lån, vil det stadig blive dyre jo længere, det forløber sig.

De top 3 billigste billån online

Det billigste billån afhænger af, hvor meget bilen koster. Der er stor forskel på ÅOP ved et lån på 50.000 eller 350.000 kroner.

Hvis vi tager udgangspunkt i et lån på 100.000 kroner med en løbetid på 3 år, er de top 3 billigste billån per 11. maj 2016:

 • Bank Norwegian: Lån 100.000 kroner – ÅOP fra 6,30% – Kreditomkostninger er 9,724 kroner – Månedlig ydelse er 3.047 kroner.
 • Santander PrivatPlus: Lån 100.000 kroner – ÅOP fra 6,57% – Kreditomkostninger er 10,140 kroner – Månedlig ydelse er 3.059 kroner.
 • D:E:R Pauselån: Lån 100.000 kroner – ÅOP fra 14,48% – Kreditomkostninger er 39.095 kroner – Månedlig ydelse er 5.947 kroner.

Selv på de top 3 billigste billån er der stor forskel på kreditomkostningerne – der er faktisk knap 30.000 kroners forskel på et lån på 100.000 kroner.

Sådan får du et billån for studerende – Billån 18 år

Hvis vi tager udgangspunkt i et billån for en studerende, er der 4 låneselskaber, som tilbyder billån til 18 årige. Det drejer sig om:

 • Santander – Lån fra 10.000 til 350.000 – ÅOP fra 6,30% – Ansøg nu og få penge på kontoen om 2 dage.
 • Selene finans – Lån fra 3.000 til 75.000 – ÅOP fra 23% – Ansøg nu og få penge på kontoen i morgen.
 • Lånlet – Lån fra 3.000 til 70.000 kroner – ÅOP fra 23% – Ansøg nu og få penge på kontoen i morgen.
 • Sparxpres – Lån fra 5.000 til 50.000 kroner – ÅOP fra 27,1% – Ansøg nu og få penge på kontoen i morgen.

Ansøger du i låneudbydernes åbningstid, er der stor chance for, at du vil modtage pengene dagen efter.

Ansøger du dog efter åbningstid, kan det tage længere tid, før du modtager pengene på din konto. Dette skyldes, at låneudbyderne først vil have mulighed for at behandle din ansøgning dagen derpå.

Dog er det stadig meget hurtigere og mere bekvemt at søge efter et lån online end hos en bankfilial.

Dette skyldes, at man kan ansøge om lånet fra computeren derhjemme og ikke behøver aftale et møde med en kunderådgiver hos banken.

Online billån er uden udbetaling

Alle tilbud, du ser på denne side, er billån uden udbetaling.

Uanset hvilket lånetilbud, du tager imod online, skal du ikke lægge en udbetaling, når du køber bilen.

Det giver mulighed for at købe en bil, selvom du ikke har en kæmpe opsparing. Dog bliver lånebeløbet selvfølgelig højere og lånet dermed også dyrere, da renterne vil forløbe sig over en længere periode jo højere, lånet er.

 

Pas på med billån uden sikkerhed

Ligesom alle lån på denne side, er online billån også uden sikkerhed.

Hvis du vælger at tage et billån hos banken, kan du dog spare mange penge ved at stille sikkerhed i din bil, da dette betyder, at banken har en større sikkerhed i din økonomi, hvilket resulterer i en lavere rente.

Dog skal du her huske, at banken vil have muligheden for at tage bilen fra dig, hvis ikke du afbetaler lånet som aftalt.

Derfor er det vigtigt at fastlægge et månedligt afbetalingsbeløb til at udligne lånet, som er realistisk i forhold til din økonomiske situation.

Fastlæg budget til billån

Inden du accepterer et lån fra en låneudbyder, kan det være fordelagtigt at bruge noget tid på at fastlægge et personligt budget.

Budgettet vil kunne vise dig, hvor meget du realistisk set vil have mulighed for at tilbagebetale et billån med.

Når du fastlægger et budget, regner du alle dine indtægter sammen og trækker derefter alle udgifterne fra. Det resterende beløb er dit rådighedsbeløb.

Indtægter og udgifter: 

 • Indtægten er din løn, SU, kontanthjælp eller dagpenge. Derudover skal feriepenge, skattepenge og andet også tælles med.
 • Udgifterne kan være din husleje, forsikringer, tilbagebetaling på lån eller andet.

Det er en god idé ikke kun at regne faste udgifter til udgifter men også et ca. tal for udgifter til for eksempel tøj, mad, abonnementer, mobil eller andet. Derudover er det også godt at lægge en buffer på nogle 100 kroner oveni.

Med en buffer kan du eksempelvis stadig betale en el regning, selvom denne måske er dyrere, end du selv har anskuet den til at være. På denne måde roder du dig aldrig ud i gæld og kan stadig fastholde en stabil økonomi.

Har du fundet dit rådighedsbeløb, kan du med dette sige, hvor meget du uden problemer vil kunne afbetale lånet med.

Med dit rådighedsbeløb kan du også nogenlunde beregne en løbetid for lånet. Her spiller ÅOP’en og renterne på lånet dog også en rolle for hvor lang tid, det vil tage at afbetale lånet, da denne vil gøre lånet dyrere.

Ved selv at fastlægge et budget, giver du også bankerne en bedre sikkerhed, idet du selv har et overblik over økonomien. Således vil du også være mere tilbøjelig til at afbetale lånet som aftalt. Derudover virker du også som en seriøs kunde, hvilket giver låneudbyderne en ekstra tryghed.

Hvem kan få et billån?

Om du er studerende, i fast arbejde eller på kontanthjælp, vil det næsten altid være muligt at finde en finansieringsmulighed til køb af en bil eller andet. Dog har mange banker forskellige krav til deres forbrugere, før de kan få et lån.

For det meste spiller alderen en væsentlig rolle hvis man vil komme i betragtning som kreditværdig hos låneudbyderen.

Mange låneudbydere giver først lån til personer mellem 21-23 år. Dog kan personer over 18 også få lån nogle enkelte steder.

De fleste banker ser en for stor risiko i at give lån til personer under 21 år, da disse tit ikke har en fast base med et fast arbejde og en stabil økonomi. Derfor er grænsen hos disse banker højere, selvom det er lovligt også at låne penge til personer på 18+ år.

Derudover spiller det også en rolle for nogle låneudbydere, hvor høj din årlige indkomst pr. husstand er. Nogle udbydere forlanger at du skal have en årlig indkomst på 200.000 kroner, før du kan komme i betragtning som låner.

Dette gælder også på trods af, at du kun besidder over én indtægt. Har du ikke en indkomst på dette, vil du blive afvist hos disse udbydere.

Et andet krav, som mange banker og andre låneudbydere stiller er, at man skal have et arbejde for at kunne få et lån. For at bevise at man har et arbejde, bliver man derfor tit bedt om at vedhæfte de seneste lønsedler ved sin ansøgning.

Dette krav er dog ikke et som alle låneudbydere har.

Er du på kontanthjælp eller studerende, er der derfor stadig mulighed for at låne penge hos andre udbydere.

Et sidste krav er, at man ikke må være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret. Er man dette, så vil de fleste banker afvise ens ansøgning.

Billån trods RKI

Er du registreret som dårlig betaler men stadig ønsker at finde en finansieringsmulighed til køb af en bil, vil du muligvis opleve, at dette kan blive svært.

De færreste banker og online låneudbydere låner penge til personer, som er registreret i RKI. Dette skyldes, at risikoen her er for høj, og kreditinstituterne dermed risikerer ikke at få deres lån plus renter tilbage.

Dog er der stadig nogle låneudbydere, som også vil hjælpe dig med finansieringen af en bil – på trods af, at du står i RKI.

Her skal du dog regne med, at du kun vil kunne få lån med meget høje renter, og dette kan resultere i, at du i sidste ende betaler alt for meget for dit lån.

I stedet anbefaler vi, før du tager et billån, at prøve at afbetale de regninger som fik dig registreret i RKI.

Har du først udlignet de lån, som fik dig registreret til at starte med, vil du også blive slettet fra listen igen.

Har du ikke mulighed for at betale regningerne, er en anden mulighed at vente nogle år, inden du optager et lån igen.

Er du blevet registreret i RKI, vil du være dette i 5 år. Herefter vil dit navn blive slettet igen – selvom du efter de 5 år stadig ikke har betalt regningen.

Virksomhederne, som registrerer dig som dårlig betaler, har kun mulighed for at registrere dig én gang af én årsag. Derfor vil regningen falde fra efter 5 år, og du vil ikke længere være registreret med mindre du i mellemtiden, er blevet registreret af en anden virksomhed.

Kan man sælge bilen, imens billånet bliver afdraget?

Tager du et online lån, stiller du ikke din bil som garanti for lånet.

Derfor har du også muligheden for at sælge bilen på trods af, at lånet stadig kører.

Finder du derfor ud af, at du enten vil have en ny bil eller ønsker at komme helt af med bilen, kan du sælge denne til enhver tid. Det eneste du skal være opmærksom på her er, at biler hurtigt mister værdien. Sælger du derfor bilen kort tid efter købet, kan det være, at du ikke vil få samme pris for bilen, som du selv har givet.

Alt efter hvilken bil, du har købt, kan du tabe mange tusinde kroner lige efter købet.

Det siges, at man taber omkring 30.000 kroner eller mere så snart, man tager en ny bil i brug. Et bilkøb skal derfor være velovervejet, og man skal være sikker på, at man vil bruge bilen i flere år.

Er man ikke sikker på, hvor lang tid man vil bruge en bil, så burde man lease en bil i stedet.

I Danmark findes der mange leasingsteder, hvor man nemt kan leje en bil i et par år. Her skal man dog også lægge et depositum for at få bilen. Ligesom når man køber en ny bil, kan man ved et leasingselskab også vælge hvilken model, det skal være og hvilken farve, den skal have osv.

Hvordan beviser jeg min identitet online?

Det kan virke besværligt at skulle bevise sin identitet, når man ansøger om et lån online. Det er dog ikke så kompliceret, som man tror.

Bevis din identitet med NemID.

NemID bliver også brugt til at indsamle vigtige informationer om din kreditværdighed. Således slipper du for selv at skulle finde papirer, som årsopgørelse og lign. frem.

Hav dog altid nødvendige papirer klar.

Det kan være, at nogle låneudbydere beder om oplysninger, som de ikke kan få ud fra dit NemID. Sørg derfor for at have de nødvendige papirer klar på computeren, så du nemt kan sende disse til låneudbyderen.

Har du ikke papirerne på computeren men i papirsform, kan disse nemt scannes ind og derefter sendes.

Er det sikkert at låne online?

Det er ikke altid sikkert at begå sig på internettet. Dette skyldes, at mange internetsider ikke er sikre sider, men er blevet oprettet af personer som prøver at bedrage forbrugerne.

Derudover findes der også personer, som prøver at hacke hjemmesider for at indhente oplysninger eller gøre skade på virksomheden bag hjemmesiden. Du skal derfor altid være forsigtig med at give personlige oplysninger på nettet.

Alle danske hjemmesider, som tilbyder lån, er dog til at stole på.

Dette skyldes, at man i Danmark har finanstilsynet som sørger for, at alle danske låneudbydere holder sig til reglerne og dermed ikke snyder forbrugeren.

På denne måde er det helt sikkert at tage et lån hos en af de viste låneudbydere her på siden, da alle afholder de pålagte regler.

Skulle en låneudbyder ikke holde sig til reglerne, vil denne blive lukket omgående.

Finanstilsynet har tre hovedområder. Disse er lovgivningsarbejde, Informationer og arbejdet som tilsynsvirksomhed. Den vigtigste opgave finanstilsynet har er at overvåge, om virksomhederne som penge- og realkreditinstitutter har nok kapital i forhold til de penge, de låner ud til forbrugerne. Dette kaldes også et solvenstilsyn.

Derudover holder finanstilsynet også nøje øje med om virksomhederne, som eksempelvis låneudbydere, overholder reglerne om forbrugerbeskyttelse.

Finanstilsynet sørger dermed for, at virksomhederne afholder lovgivningens informationskrav som eksempelvis reglerne om prisinformation. På denne måde vil du altid vide, hvad eksempelvis et lån vil komme til at koste.

Læs altid låneaftalen grundigt igennem

Så snart du skriver under på en låneaftale, accepterer du de krav, som låneudbyderen har stillet en. Dette betyder, at du står til ansvar for at afbetale lånet som aftalt, og at du overholder andre regler, som er angivet i kontrakten.

Har du dog ikke læst kontrakten nøje igennem, kan det være, at du oplever at føle dig snydt.

For at undgå dette, skal du altid sørge for at læse hele kontrakten nøje igennem. Således vil du ikke opleve dårlige overraskelser.

Fordele og ulemper ved online billån

Fordele:

 • Ingen krav om at lægge en udbetaling
 • Hurtig udbetaling af pengene – ofte dagen efter, du søger
 • Ingen krav om sikkerhed eller garanti

Ulemper:

 • Indebærer ofte større beløber, der kræver lang løbetid
 • Relativ høje renter sammelignet med andre lån
 • ÅOP’en kan være høj grundet lang løbetid

Find et billån i 3 nemme trin:

Det tager kun ganske få minutter at optage et lån:

 1. Sammenlign låneselskaber, som tilbyder lån til din prisklasse og alder.
 2. Ansøg nemt og hurtigt – Få svar om 2 minutter.
 3. Få pengene på din konto næste dag.