Zaplo – er de bedst og billigst?

Zaplo

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1
Zaplo Låneberegner
5.000 kr. 25.000 kr.
3 måneder 24 måneder
% 151.8 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Mange forbinder de hurtige online lån med høj usikkerhed – men hos Zaplo.dk er der ingen hokus pokus. Derimod er dine behov i fokus, og du kan nemt og hurtigt ansøge om lige det lån, der passer til dig, med et par hurtige klik fra din computer, tablet eller mobiltelefon.

Zaplo
Zaplo

Zaplo.dk tilbyder forbrugerne en ny type forbrugslån som har en kortere bindingsperiode. De har fokus på fleksibilitet, gennemskuelighed og en god oplevelse for forbrugerne gennem hele låneprocessen.

Som en ekstra service kan du hos Zaplo.dk også foretage ekstra betalinger på dit lån. Dermed kan du slippe for renter som du ellers skulle have betalt. 

Zaplo.dk har åbent døgnet rundt og godkender din låneansøgning på bare et par minutter. Det aftalte lånebeløb går ind på din konto inden for maksimum 2 hverdage.

Det kan næsten ikke blive nemmere!

Læs videre nedenfor og opdag de mange forskellige fleksible lånemuligheder, du tilbydes hos Zaplo.dk.

Lån penge nu online på denne liste.

Lån hurtigt og gennemskueligt

Zaplo.dk tilbyder en smart online låneberegner hvor du kan se, hvad dit kommende lån vil komme til at koste dig. Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger, som er skrevet med småt.

Låneudbyderen tilbyder udelukkende en god fast rente, så du med ro i maven og god samvittighed kan gennemføre din låneansøgning. Du er dermed ikke i tvivl om, at du har råd til det lån du optager.

Ligeledes behøver du ikke at bekymre dig om lange løbetider. Zaplo.dk tilbyder en løbetid på helt ned til 3 måneder på deres lån, hvorfor du hurtigt kan blive gældfri igen. Du behøver dermed ikke være bange for at skulle binde dig i længere tid.

Et lån med høj fleksibilitet og afdragsfrihed

Zaplo.dk giver dig mange fleksible handlemuligheder, så du kan tilpasse din afbetaling til din nuværende økonomi.

  • Du har mulighed for at sætte afbetalingen på stand-by i nogle måneder, hvor du kun betaler den faste rente på lånet,
  • og du kan vælge at sætte farten op på afbetalingen ved at afdrage ekstra på dit lån i udvalgte måneder.

På denne måde tages der hensyn til, at din privatøkonomi naturligvis kan ændre sig. Du kan derfor have flere penge til rådighed til afbetaling i nogle måneder end i andre.

Fokus på kundens behov

Hos Zaplo.dk har de kunden i centrum. Din lån lan derfor tilpasset din økonomiske situation, så du vil få den mest fordelagtige løsning til dig.

Ansøger du om et lånebeløb og en løbetid, Zaplo.dk ikke kan godkende, vil de ikke afvise din ansøgning i første instans. Derimod vil du enten blive tilbudt en længere låneperiode eller et lavere lånebeløb, som de vurderer, er mere passende til din nuværende økonomi.

Du tilbydes således en alternativ og mere realistisk løsning, der så vidt muligt fortsat tager højde for dine drømme og behov.

Zaplo.dk tilbyder dermed en service, der adskiller dem fra mange andre udbydere af online lån på markedet, der typisk er mindre fleksible, hvis din privatøkonomi ikke kan trække læsset.

Med Zaplo.dk undgår du således også at blive vildledt i din jagt på et hurtigt lån. Zaplo.dk sikrer sig nemlig altid, at din økonomiske situation matcher det lån, du gerne vil optage.

Sådan får du et lån hos Zaplo.dk

Har Zaplo.dk vækket din interesse, kan du søge et lån ved at besøge deres hjemmeside. Du bliver direkte sendt videre til Zaplo.dk ved at trykke på “ANSØG NU”.

På Zaplo.dk har du nu mulighed for at vælge det beløb, du ønsker at låne. Du tilbydes at låne alt fra 5.000 – 25.000 kroner. Når du justerer på kreditbeløbet, vil den ønsket ydelse automatisk følge med.

Du kan dog også selv bestemme, hvor meget du ønsker at betale tilbage med hver måned. Under den ønsket ydelse finder du oplysninger om dit samlede kreditbeløb, din løbetid, ÅOP, de samlede kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb og den månedlige ydelse.

Er du tilfreds med alle punkter, kan du trykke på “ANSØG NU”. Herefter vil du blive sendt videre til næste side, hvor du vil blive bedt om at oprette dig som bruger på Zaplo.dk.

Når du har en bruger på Zaplo.dk kan du altid logge ind og ansøge om et lån igen hvis du ønsker dette, uden at skulle skrive alle dine informationer en gang til. Det gør det mere enkelt og hurtigere for dig at låne online.

Når du opretter dig som bruger skal du bekræfte Zaplo.dks generelle vilkår og den gældende privatpolitik.

Derudover skal du også give samtykke til, at Zaplo.dk må indhente oplysninger om dine eksisterende kreditaftaler fra de banker og finansieringselskaber, der er tilsluttet KreditStatus.

Du skal også give samtykke til at Zaplo.dk må indhente identifikationsoplysninger, lånetype, hovedstol af lånet/kreditrammen, stiftelsestidspunktet samt den aktuelle saldo.

Derudover må de også indhente oplysninger fra banker og finansieringsselskaber, der er tilsluttet KreditStatus.

Kan du give samtykke til dette, kan du nu oprette din konto.

Herefter skal du kun give få oplysninger om din person, og derefter kan du ansøge om lånet.

Zaplo.dk’s krav til ansøger

Selvom alderen ikke spiller en stor rolle hos Zaplo.dk, så er der dog stadig nogle krav som skal opfyldes før de kan godkende et lån.

Udover at du skal være fyldt 20 år, skal du også have en dansk folkeregisteradresse. Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse  og du skal have et MitID.

Har du ikke et MitID, så kan du altid bestille et ved borgerservice eller på borger.dk.

Zaplo.dk kræver også at du har et dansk telefonnummer som er aktiv og at du har adgang til en dansk bankkonto.

Derudover må du heller ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret.

Kan du opfylde disse krav, er der ikke lang vej til et lån fra Zaplo.dk.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Zaplo

Anmeldelser: 475 • Under middel
TrustScore: 2 2.0
5 stjerner
80%
4 stjerner
15%
3 stjerner
3%
2 stjerner
0%
1 stjerne
1%
M
mmoollyy 21 Anmeldelser
TrustScore: 1

Zaplo en ubehøvet fræk med arb

Zaplo en ubehøvet fræk med arb Besvare min mail med hun ikk forstå mine mail. Trist jeg gav hende igen med samme metode ikk true hvordan kan zaplo have sådan en ung med arb som med arb i en bank/inkasso bank jeg undre mig man skal vartage kundens ??? Ikk det med snakke grimy om kundens gøremål og sager ang min sag×××××× så kunne jeg kræve en forbeholdt undskylding hjælper ikk en fyring af med arb så kan kvind med arb se det i øjne husk til dig vær sød overfor kunder jeg har dit rigtige meb skriver det ikke vh mickey

H
henrik 15 Anmeldelser
TrustScore: 5

Hurtigt og effektiv

Hurtigt og effektiv

JH
Jan Holm Barslev 62 Anmeldelser
TrustScore: 5

Super nemt

Super nemt. Alt var let og forståeligt. De bedste anbefalinger gives hermed.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder