Lån med straks udbetaling

Find online lån der udbetales straks

Opdateret 21. januar 2021
 • Nævnt i
 • Børsen
 • tv2
 • Finans
 • Berlingske
 • Jyllands-posten
Lån med straks udbetaling: 4.8/5 baseret på 46 bedømmelser - Tilføj bedømmelse

Lån med straksudbetaling i dag

Står du og mangler penge i hånden nu og her, kan det være en god løsning at optage et lån online. Flere udbydere tilbyder forbrugslån, mini lån og kviklån med straksudbetaling – altså udbetaling samme dag.

Her på siden får du en gennemgang af låneprocessen og de forskellige lånetyper. Sådan bliver du klar til at vælge det perfekte lån for dig.

Din låneproces starter her!

Lån med straksudbetaling samme dag – 24/7

Når du vælger en online låneudbyder, behøver du ikke finde en masse papirer frem. Du skal simpelthen bare opgive dine basale oplysninger. Det er dem som udbyderen går igennem, når de laver kredittjek af dig.

Det er bl.a. derfor, det hele går så hurtigt.

Online lånevirksomheder er også i højere grad begyndt at benytte sig af der, der kaldes straksoverførsel. Det vil sige, at du i princippet allerede vil modtage pengene på kontoen efter kun få minutter – uanset hvilken bank, du har.

Online lånevirksomheder er også i højere grad begyndt at benytte sig af der, der kaldes straksoverførsel. Det vil sige, at du i princippet allerede vil modtage pengene på kontoen efter kun få minutter – uanset hvilken bank, du har.

Så mangler du penge akut, bør du læse med her.

Ansøg om straks lån online

Det kan være fordelagtigt at ansøge flere forskellige steder og derefter sammenligne konkrete lånetilbud. Sådan er du sikker på, at du får den bedste rente, laveste ÅOP og hurtigste udbetalingstid.

Det kan du gøre ved at ansøge hos forskellige udbydere, men du kan også benytte låneformidlere som Lånio, LendMe og Lendo, hvor du får flere lånetilbud med bare én ansøgning.

Du kan naturligvis også vælge at sammenligne hurtiglån via låneoversigten her på Fairlån.

Find kviklån her
Find hurtig lån her

Sammenlign lån med straksudbetaling i dag

Når du vælger at sammenligne lånetilbud gennem f.eks. Lånio, udfylder du først deres online låneberegner. Derefter indtaster du dine personlige oplysninger og underskriver til sidst med NemID.

Kort tid efter vil du modtage lånetilbud fra de udbydere, som gerne vil tilbyde dig et lån. Dem skal du læse grundigt igennem og derefter sammenligne priser og vilkår.

Hos Lånio er det nemlig ikke alle udbydere, som tilbyder strakslån. Derfor skal du lige være opmærksom på dette i deres vilkår, hvis du står og mangler penge på kontoen i dag.

Når du har valgt det lån, som passer bedst til dine behov, underskriver du med dit NemID.

Har du valgt en udbyder som tilbyder hurtig lån med straksudbetaling, har du pengene samme dag. 

24/7 lån – Penge døgnet rundt

Du kan åne penge til udbetaling i dag, selvom det er weekend eller helligdag. Flere og flere udbydere tilbyder lån 24/7 – døgnet rundt.

Det hele foregår nemlig på nettet, og de har efterhånden strømlinet deres processer, så det går hurtigere, end vi kan nå at sige “giv mig penge på kontoen i dag, tak”.

Enkelte udbydere tilbyder også lån i weekenden og på helligdage. Det vil sige, at du kan låne penge med straksudbetaling døgnet rundt – alle ugens dage.

Lånetyper med udbetaling straks

Overordnet er der 3 forskellige lånetyper, som tilbyder lån, hvor du kan få pengene med det samme.

 1. Forbrugslån/kviklån
  Står du og mangler et større pengebeløb her og nu, bør du se på muligheden for at optage et forbrugslån eller et kviklån. Disse to lånetyper minder meget om hinanden, så du kan med fordel undersøge begge to. Vil du låne over 25.000 eller 50.000 kroner, skal du nok se dig om efter et forbrugslån, da disse ofte gør det muligt at låne et større beløb.
 2. Mini lån/SMS lån som har udbetaling med det samme
  Vil du låne et mindre beløb med kortere løbetid, kan du med fordel se på muligheden for at optage et minilån eller SMS lån. Flere af dem har straks udbetaling, så du kan have pengene med det samme. Derudover er der også mulighed for at få et gratis lån, da nogle udbydere giver førstegangskunder et rentefrit lån i 30 eller 60 dage. 
 3. Kredit lån med udbetaling 24/7
  En kredit fungerer ligesom mulighed for overtræk på din konto hos banken. Du får et beløb sat til rådighed, som du kan benytte, når du har brug for det. Du betaler kun renter af de penge, du rent faktisk bruger. Du kan finde kredit lån, som straks efter godkendelse, giver dig adgang til pengene. Dog kan der være en forsinkelse i udbetalingen til kontoen. Så har du brug for penge her og nu, skal du først sikre dig, at de også benytter sig af straksudbetaling.

Ansøg om et lån og få svar med det samme

Oftest skal du kun vente få minutter, før du har svar på din ansøgning.

Dette er helt uhørt hos bankerne.

Derfor er det også online udbyderne, som er den bedste løsning, hvis du mangler penge akut og har brug for svar med det samme på din låneansøgning.

Sammenlign lån med hurtig udbetaling online

Når du gennemgår de forskellige udbydere, er det smart at ansøge hos alle dem, du finder interessante. Så får du et præcist overblik over lånets fulde omkostninger og øvrige låneforhold.

Her ser du et eksempel på et forbrugslån med hurtig udbetaling.

Lånebeløb:75.000 kroner
Løbetid:4 år
Månedlig ydelse:2.350,96 kroner
ÅOP:24%
Oprettelsesgebyr:0 kroner
Renter i alt:37.846,30 kr
Lånets totale omkostninger:112.846,30 kr
Find forbrugslån her
Lån penge uden sikkerhed

Fordele ved strakslån uden sikkerhed

Der er selvsagt mange fordele ved at optage strakslån online uden at skulle stille sikkerhed for lånet.

Ulemper ved lån med straksudbetaling

Der er selvfølgelig også visse ulemper ved at låne online. Du kan blandt andet opleve at:

Spørgsmål om lån med straks udbetaling

Kan jeg få et lån med straksudbetaling trods RKI eller Debitor Registret?

Nej, det kan du ikke. Udbyderne har få krav til dig, men ét af dem er, at du ikke må være registreret i et gældsregister. Er du registreret som dårlig betaler, anbefaler vi, at du får bugt med din indeværende gæld, før du optager nye lån. Læs mere her.

Koster det noget at låne med straksudbetaling døgnet rundt?

Nej, det gør det ikke. Det er en service som udbyderen tilbyder dig, og du betaler ikke mere for det. Har lånet et oprettelsesgebyr, er det samme beløb, som du ellers ville betale på hverdage. Så du kan sagtens optage et lån og få pengene straks til samme pris, som på hverdage. Find billige online lån her.

Ændrer min løbetid sig, hvis jeg får pengene udbetalt med det samme?

Det gør den ikke. Du påbegynder i langt de fleste tilfælde tilbagebetalingen måneden efter, du har fået pengene fra dit lån udbetalt. Så du skal ikke betale tilbage med det samme. Læs mere om hurtige lån her.

Hvor lang løbetid skal jeg vælge, når jeg vil låne penge straks?

Når du vælger en lang løbetid, bliver dit månedlige afdrag lavere og løber over længere tid. Det kan være en god løsning, hvis du ikke har et stort rådighedsbeløb hver måned. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at det bliver dyrere i sidste ende, da du vil betale renter over længere tid. Læs mere her.

Hvilke krav skal jeg leve op til for at låne penge med udbetaling straks?

Først og fremmest må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal være fyldt 18 år. I visse tilfælde 20, 21 eller 23 år. Du skal normalt også have fast indkomst. Det er desuden et krav at have et NemID, da du skal bruge dette i løbet af låneprocessen. Læs mere her.

Hvad kan jeg gøre for at få en lavere rente på mit strakslån?

Renterne er den pris, du betaler for dit lån. Udover et eventuelt oprettelsesgebyr, selvfølgelig. Hvis udbyderne vurderer, at du er en mere “risikabel låner”, vil du få tilbudt et lån med en højere rente. Med andre ord, jo bedre din økonomi er, jo billigere et lån får du tilbudt. Hvis du gerne vil have en lavere rente, kan du ansøge med en medansøger. Dette gør ofte, at du får tilbudt lån med lavere renter.

Jeg vil gerne klage over en låneudbyder. Hvor gør jeg det?

Hvis du oplever at en udbyder giver falske oplysninger, kan du tage det videre til Forbrugerombudsmanden. Har du fået din ansøgning afvist, og er du ikke enig i denne afgørelse, kan du klage til Det Finansielle Ankenævn. Du kan også vælge at ansøge hos en anden udbyder. Se vores låneoversigt her.

Det siger vores brugere

Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.
Nævnt i