LendOn – er de bedst og billigst?

LendOn tilbyder både kredit og større afdragslån til danske forbrugere, som ønsker fleksible låneløsninger. Vælger du at optage deres kreditløsning, låner du rentefrit i 30 dage som ny kunde. LendOn er lukket per 2021.

LendOn

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1

LendOn er ny låneudbyder på markedet for online lån som drives af Creamfinance Denmark ApS. Navnet er en sammentrækning af ordene lend og online og betyder altså online lån. LendOn tilbyder høj kvalitet, sikkerhed og konkurrencedygtige produkter.

LendOn
LendOn

Gå til LendOn her >

LendOn lægger stor vægt på tillid i det gensidige forhold mellem dem og deres kunder. De har derfor altid tiltro til deres kunder og ser låneaftalen som et gensidigt fordelagtigt samarbejde.

Hver eneste kunde tilbydes individuelle løsninger hos LendOn. Det fås ikke andre steder og er derfor meget fordelagtigt for personer som ønsker dette. 

Se en oversigt over lånemuligheder her.

Betingelser for at låne hos LendOn

Få at optage et lån hos LendOn er der nogle få krav, som skal opfyldes. Blandt andet skal du være minimum 21 år gammel før du kan blive godkendt til et lån fra LendOn.

Derudover skal du have en dansk folkeregisteradresse og du skal også have et dansk CPR-nummer. Det sidste krav LendOn stiller deres ansøgere er, at man ikke må være registreret i et skyldnerregister (eksempelvis RKI).

Er du registreret som dårlig betaler, vil du derfor ikke blive godkendt til et lån hos LendOn.

Hvis du derimod kan opfylde disse krav, byder LendOn dig velkommen som låner.

Beløb og løbetid

Hvis du vælger at blive kunde hos LendOn, kan du låne op mod 15.000 kr. i kredit og 20.000 kr. på et afdragslån. Din løbetid for kreditten er ubegrænset – dog kan du som ny kunde låne rentefrit, såfremt du har betalt hele lånet tilbage indenfor de første 30 dage. 

LendOn benytter NemID for at gøre låneprocessen hurtigere og nemmere og mere sikkert for dig. Derudover sparer låneudbyderen dig også for at skulle samle diverse dokumenter som behøves til at lave en kreditvurdering af dig. 

Kontakt LendOn

LendOn’s hjemmeside giver dig alle de nødvendige oplysninger, så du kan tage en objektiv beslutning når du udfylder ansøgningsskemaet. Brug fanen “Kontakt” og benyt feltet “Skriv til os” hvis du har spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at kontakte dem telefonisk eller via mail. Du behøver dermed ikke gå nogen steder for at få et lån eller få besvaret dine spørgsmål. Hos LendOn kan du gøre det nemt og bekvemt hjemmefra. 

Har du brug for rådgivning før du ansøger om et lån, er du også altid velkommen til at tage kontakten til LendOn. Du finder de nødvendige oplysninger på deres hjemmeside.

Åbningstider hos LendOn

Mandag-torsdagFredagWeekend
08:00-18:0008:00-16:00Lukket

Hvis uheldet er ude

Du er velkommen til at kontakte LendOn’s team for at få hjælp med planlæggelse af tilbagebetalingen af dit lån. De kan hjælpe dig med at tilpasse din aftale, så du kan undgå renter og renters rente.

Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at tilbagebetale dit lån til tiden, er LendOn for det meste fleksible. Men brug det ikke som undskyldning for at udskyde løsningen af problemet da du stadig vil komme til at skulle betale gebyr for forlængelse. 

LendOn er forståelige overfor, at der kan opstå vanskeligheder i forhold til betaling. Derfor tilbyder de forskellige løsninger. Du kan for eksempel forlænge din tilbagebetalingsperiode mod gebyr.

Hvis du ønsker at forlænge lånet, skal du anmode herom senest på den aftalte tilbagebetalingsdato. Med denne løsning vil LendOn hjælpe dig med at planlægge dine indtægter og udgifter. Det skal gøre det muligt for dig at tilbagebetale lånet inden for den forlængede periode.

Nemt at få et LendOn lån

Når du ansøger om et lån hos LendOn tager det ikke mange minutter. Det er simpelt og nemt for dig at ansøge. Det eneste du skal bruge, er dit NemID. Dette bliver brugt til at bevise din identitet, men også til at lave en kreditvurdering af dig .

Det første du skal gøre for at ansøge om et LendOn lån er, at du skal gå ind på deres hjemmeside. Dette gør du ved at trykke på deres logo som du finder øverst her på siden

Når du er inde på LendOns hjemmeside, skal du først vælge hvor mange penge du ønsker at låne, og derefter hvor mange dage du ønsker til tilbagebetalingen.

Det kan være at du vil tage forskud på næste måneds løn, eller at du ved, at du om nogle dage vil få flere penge. I sådanne tilfælde er det en god idé at tage et lån.

Er du derimod usikker på, om du får mulighed for at tilbagebetale lånet, burde du først undersøge om det kan lade sig gøre at tilbagebetale det efter nogle dage, før du låner.

Har du valgt lånebeløb og løbetid, kan du nu trykke på “ANSØG NU”. Herefter bliver du sendt videre til næste side, hvor du skal udfylde informationer om din person. Blandt andet skal du angive din e-mail adresse og dit mobilnummer.

Det er vigtigt, at du angiver en e-mail adresse og et mobilnummer som er aktivt og som du selv bruger.

Har du udfyldt alle felter, skal du derefter acceptere LendOns lånevilkår. Før du dog bare accepterer disse, anbefaler vi, at du læser dem grundigt igennem først. Herefter kan du igen trykke på “ANSØG NU”.

Vigtige faktorer før du låner

Et lån hos LendOn kan give dig muligheden for at tage forskud på penge, som du først ville få til rådighed efter nogle dage. Dog er et lån fra LendOn stadig et lån som alle andre. Du skal derfor altid tænke dig om, før du låner.

Er din økonomi ustabil, så kan det være, at du skal vente med at tage et lån. Måske er der en regning som skal betales som du har glemt eller andet.

Før du ansøger, er det derfor en god idé at få overblikket over næste måneds udgifter. På denne måde kommer du heller ikke i problemer med hensyn til afbetalingen.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder